Annonce

5 podcasts til sommerferien

Sommerferien står for døren, og hvilken bedre måde at bruge den på, end med Pio Podcast i ørene? Vi har samlet de 5 bedste fra sæsonen der gik.

Uffe Elbæk vil være statsminister, men i februar havde vi ham på besøg til en snak om borgerinddragelse. Det gjorde vi sammen med Christina Antorini fra Socialdemokratiet og Rune Baastrup fra DeltagerDanmark. 49 min.

Når 2017 går på hæld, står vi med en ny hovedorganisation. Vil du vide mere om, hvad det kommer til at betyde, kan Bente Sorgenfrey, formand i FTF, Tina Christensen, næstformand i 3F, samt Hanne Lykke Jespersen, næstformand i Prosa, gøre dig klogere på det. 44 min.

Der er VM i Rusland, men hvis du foruden dette interesserer dig for landets rolle på den internationale scene, så kan Nick Hækkerup, tidligere forsvarsminister og nuværende udenrigsordfører for Socialdemokratiet, Jens Worning, tidligere dansk generalkonsul i Sankt Petersborg samt Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker hos Dansk Institut for Internationale Studier sætte dig ind i sagerne. 50 min.

OK18 har naturligvis været et af de helt store faglige emmer i 2018 - hvilket affødte en debat om vores berømte danske model. Anders Bondo, formand i Danmarks Lærerforening, samt arbejdsmarkedsforskeren Laust Kristian Høgedahl er eksperterne. 47 min.

90'ernes politiske hovedarktiekter, Poul Nyrup, Mogens Lykketoft og Verner Sand Kirk tager dig med tilbage til dengang, hvor alting fungerede. 50 min.


Flere artikler om emnet

Annonce