Henter indhold

20. november 2017

Annonce:
Nyheder
Å holder ‘sexet’ valgfest med darkrooms og fuckswing
Alternativets lokalforening i København skal holde valgfest på baren Monastic tirsdag aften. Tåbelig location, siger partiets gruppeformand.

20. november 2017

Tirsdag aften, når valgkampen er forbi, mødes Alternativet i København på Skandinaviens største LGBT+ bar Monastic, som åbnede i sensommeren. Barens baglokaler beskrives på magasinet Out and abouts hjemmeside med følgende:

”Bliver aftenens flirt så hed, at begejstringen i underregionen trænger sig på, er der også tænkt på det. Et dark room byder sig til, og i mørket kan du så gøre, hvad man nu en gang gør i sådan et rum.”

Det har vakt en vis forundring, at et politisk parti vælger at holde valgfest netop her.

Dette har INTET med Å at gøre
Gruppeformand i Alternativet René Gade tager kraftigt afstand fra valget af festlokalet. Han skriver på Twitter:

Han understreger altså, at valget er foretaget af lokalforeningen. Formanden for lokalforeningen i København er imidlertid partiets pressechef, Magnus Harald Haslebo, som har sin daglige gang på Christiansborg.

René Gade opfordrer nu sine kollegaer til slet ikke at møde op til festen.

Festkultur under luppen efter anklager om krænkelse
Annoncering af eventet på Monastic sker samtidig med, at partiet har måttet igangsætte en intern undersøgelse af festkulturen og omgangstonen i partiet på baggrund af klager fra flere medlemmer.

Derudover er det kommet frem i weekenden, at partiets pressechef Magnus Harald Haslebo i foråret opfordrede deres mandlige ansatte til at sende fotografier af deres ‘pik i slap tilstand’ – en ide, som Uffe Elbæk efter sigende havde godkendt, men som han nu kalder en “virkelig dårlig ide.” Billederne skulle bruges i forbindelse med en 100-års fødselsdag på Alternativets stamværtshus, Centralhjørnet, så partiet kunne lave ‘en lille fiffig collage’ af de mandlige kønsorganer, stod der i mailen fra pressechefen.

 

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO