Henter indhold

14. september 2017

Annonce:
Nyheder
Aktuelt: Fremgang i forhandlinger om Kvindelandsholdet, Ryanair taber EU-dom
Netavisen Pio giver dig det daglige nyhedsoverblik med de vigtigste nyheder fra Socialdemokratiet, fagbevægelsen og verdens gang.
14. september 2017

Ryanair tvinges til at ændre praksis
Det er imod EU-reglerne, når Ryanair behandler alle deres ansatte, som om de er ansat efter irsk lov, selvom de bor i andre lande. Det skriver 3F i dag.

3F’s næstformand Tine Christensen glæder sig over afgørelsen, der er af principiel karakter, hvorfor andre firmaer også skal indrette sig efter dommen.

Forhandlinger om Kvindelandsholdet genoptaget
Efter flere dages iskold luft mellem Spillerforeningen og DBU, er forhandlingerne omkring en ny landsholdsaftale for Kvindelandsholdet og det mandlige U21-landshold genoptaget.

Netavisen Pio har i løbet af de sidste dage beskrevet, hvordan forhandlingerne har været fastfrosset, da de to parter ikke har kunnet finde hinanden i forhandlingerne. Dette ser dog endelig ud til at være ovre, og dermed er der håb for, at kvindelandsholdet første VM-kvalifikationskamp kan blive spillet som planlagt.

Det skriver dr.dk i dag.

Største militærøvelse siden den Kolde Krig 
Rusland har i dag indledt en militærøvelse, som er den største siden den Kolde Krig. Øvelsen går under navnet Zapad 2017 (Vest 2017 på dansk, red.) og varer indtil den 20. september. Flere østeuropæiske ledere har udtrykt bekymring over øvelsen, da de frygter, at Rusland ikke vil trække alle tropper tilbage efter øvelsens afslutning. Denne historie kan der læses mere om på BT’s hjemmeside.

Hvorfor gik det så galt i Norge?
Chokket efter valget i Norge tidligere på ugen har efterhånden fortaget sig, og nu skal Arbeiderpartiet til at se indad for at gennemskue, hvad der gik galt. Netavisen Pio er i dag kommet med fem bud på, hvorfor Arbeiderpartiet led et historisk nederlag og hvordan den fødte statsleder Jonas Gahr Støre tabte vælgerne

 

Nyhedsoverblikket Aktuelt skrives på skift eller i fællesskab af redaktionen på Netavisen Pio.

Emner:

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO