Bjarne Corydon forlader Socialdemokratiet for Børsen

Tidligere finansminister er fra årsskiftet administrerende direktør og chefredaktør på Børsen.

Annonce

 

Den tidligere finansminister i Helle Thorning-Schmidts regering, som er særligt kendt for at have stået i spidsen for salget af DONG, stopper som direktør i den globale konsulentvirksomhed McKinsey, hvor han de seneste par år har arbejdet som direktør for McKinsey Center for Government. Han overtager per 2. januar stillingen som administrerende direktør og chefredaktør på avisen Børsen.

Det skriver Børsen, der understreger, at Bjarne Corydon har meldt sig ud af Socialdemokratiet for at sikre 100 procents politisk uafhængighed i det nye job.

”Jeg havde fornøjelsen af at blive opfordret til at søge jobbet. Og jeg tændte på tanken med det samme. Jeg er i stigende grad blevet bevidst om, at medierne spiller en helt afgørende rolle i vores samfund, og det er helt afgørende at sikre kvalitet i det arbejde, som medierne – herunder Børsen – udfører. Og Børsen er for mig et særligt sted, der beskæftiger sig med emner, der har været helt centrale i mit arbejdsliv. Økonomi, erhvervsliv, virksomheder og samspillet med staten har altid været Børsens kerne og flugtet godt med mine interesser,” siger Bjarne Corydon til Børsen om jobskiftet.

En af Bjarne Corydons primære opgaver vil blive at udvikle avisen på det digitale område og skabe vækst i antallet af avisabonnenter.

Bjarne Corydon overtager stillingen efter  Anders Krab-Johansen, der skal være koncerndirektør i Berlingske Media.


placeholder

Annonce