Henter indhold

15. juni 2016

Annonce:
Nyheder
Bødskov blev slået ned under EM-kamp
Tidligere justitsminister Morten Bødskov blev i går aftes overfaldet, da han så fodbold på Islands Brygge.


15. juni 2016

Det socialdemokratiske folketingsmedlem og tidligere justitsminister Morten Bødskov er blevet overfaldet under overværelse af en EM-foldboldkamp på Islands Brygge i går. Det skriver flere medier .

Ifølge flere medier, så skete der det, at en mand spurgte politikeren, om han var Morten Bødskov, hvilket han bekræftede, hvorefter manden gav politikeren et knytnæveslag i tindingen.

Update: Morten Bødskov forklarer episoden på Facebook.

Københavns Politi modtog allerede i går en anmeldelse af overfaldet på politikeren. Det bekræfter pressemedarbejder Steen Hansen til DR Nyheder.

Han fortæller, at sagen er oprettet under paragraf 119 i straffeloven. Paragraffen dækker over forbrydelser mod personer i ”offentlig tjeneste og hverv”, som Morten Bødskov gennem sit virke som medlem af Folketinget for Socialdemokraterne falder ind under, oplyser han.

Paragraffen straffes med bøde eller fængsel indtil otte år.

Mette F fordømmer overfaldet
I en besked på Facebook skriver Socialdemokratiets partiformand Mette Frederiksen, at der ikke kan være tvivl om at det er et politisk motiveret overfald.

”Det er rystende. Jeg fordømmer det på det allerkraftigste. Politisk vold er det sidste, Danmark har brug for.

Jeg håber inderligt, at det er undtagelsen, der bekræfter reglen om, at Danmark er et dejligt og fredeligt land, hvor meninger kan brydes men altid i ord og gensidig respekt,” skriver hun i mailen.

Hun oplyser at Morten Bødskov, efter omstændighederne, har det godt, men at han er rystet.

Netavisen Pio anvender cookies med det formål at genkende den besøgende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Ved at klikke videre rundt på Netavisen Pio accepterer du vores cookie politik.
Få Netavisens PIOs nyhedsbrev
Designed by SKARP & GACELA 2016 PIOPIO
Designed by SKARP & GACELA 2018 PIOPIO