Medie: Mindst fem kvinder udgør terrortrussel

Derudover har mindst to ud af syv kvinder modtaget våbentræning
Mindst fem danske kvinder i de syriske fangelejre udgør en mulig terrortrussel mod Danmark. Og mindst to af kvinderne har modtaget våbentræning.

Oplysningerne blev fremlagt på et fortroligt møde med Folketingets partier fredag morgen, hvor partierne blev orienteret om, hvilke sikkerhedsrisici det kan udgøre for Danmark at lade syv kvinder og 19 børn fra IS-fangelejre i Syrien med dansk baggrund komme til Danmark.

Det skriver Dagbladet Politiken.

redegjorde efterretningstjenesterne PET og FE for forholdene  forholdene i lejrene al-Hol og al-Roj

På det fortrolige møde "af sikkerhedsmæssig karakter", som S-regeringen indkaldte partilederne til fredag morgen, redegjorde efterretningstjenesterne PET og FE for forholdene  forholdene i lejrene al-Hol og al-Roj i det nordlige Syrien, hvor IS-støtter holdes fanget.

I lejrene sidder syv kvinder, der enten er danske statsborgere eller tidligere danske statsborgere, der har fået frataget deres statsborgerskab.

De syv kvinder har tilsammen 19 børn, der også opholder sig i de to lejre, der kontrolleres af kurdiske oprørsstyrker.

Meget lidt meddelsomme ministre

Efter mødet var de to ministre, der deltog i den fortrolige briefing af Folketingets partier  - udenrigsminister Jeppe Kofod (S) og forsvarsminister Trine Bramsen (S) - meget lidt meddelsomme.

Begge meddelte kort og kort, at orienteringen af partierne var af fortrolig karakter. Kofod bekræftede dog, at der under mødet var blevet fremlagt efterretninger om børn af fremmedkrigere.

Opdateret 08.01.2022 som led i undersøgelse af citat-praksis

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Der er givet en meget fortrolig orientering" - og ikke desto mindre er der mindst 2 deltagere i mødet, der efterfølgende går til medierne og referer derfra.
Hvad er værst: de mødre, der sidder i lejrene eller de mennesker, der uden blusel sætter Danmarks sikkerhed på spil?

Kan kun gætte på en radikal og en fra Enhedslisten. De vil jo gerne ha et valg.

Det giver jo ingen mening. Fortalerne for at hente børnene op deres mødre hjem har da ingen som helst interesse i t få udbasuneret, at kvindern muligvis er terrorister. Tværtimod er det de xenofobe kræfter i Socialdemokratiet, der ved hjælp af denne læk minder os alle sammen om, hvor "farlige" disse kvinder er. I tilfælde af et valg vil alle fremmedhaderne i partiet kunne forsøge at skræmme de mere frygtsomme vælgere til ikke at stemme på et anstændigt parti.
Med mindre selvfølgelig lækken kommer fra nogle politikere, der mener at det er vigtigt at befolkningen får sandheden at høre. Der er jo ikke tale om, at det truer Danmarks sikkerhed, som nogen påstår. Hvad farligt er der ved at vide, at nogle mennesker måske er farlige? Det er sgu da farligere ikke at vide det.

Det kan da ikke undre at udenrigsministeren holder kortene tæt til kroppen, det er jo som en hullet si med de fortrolige møder, der lækkes tre minutter efter, man kan da ikke oplyse de politikere om noget, det sladres jo ud. Så både R og Ø må da forstå, man ikke kan sige noget, når fortrolig snak er offentligt kort efter. Men det samme oplever sundhedsministeren jo. Covid 19 udvalget var også en hullet si. Det er for ringe synes jeg, og så buldre de løs. Nu fik de ikke Kofod ned med nakken i deres metoo bevægelse, som jo ramte de radikale selv som en boomerang og halverede deres tilslutning. Og Enhedslistens Rosa Lund, må godt slappe lidt af. Børnene skal hjem, men ikke deres mødre.

Det er indlysende hvorfor de øvrige partier ikke har fået fortrolig info. Der er jo en direkte telefon-linje fra "fortrolige" møder til pressen. Det burde være strafbart for medier, at omtale fortroligt materiale. På samme måde som ved lukkede retsmøder og navneforbud.

Kan kun være enig deri. Vi sætter vor sikkerhed på spil i internationale sammenhænge. Håber vælgerne kan forstå at de to partier skal man ikke stemme på

Det er indlysende at prøve at hjælpe de stakkels børn, men vi ønsker på den anden side ikke bestialske ISS krigere til landet. Det er en umulig situation for regeringen.!

Sidst der var en alvorlig terrortrussel mod Danmark, d.v.s. at danskeres liv stod i alvorlig fare, var hverken PET eller FE eller Ekstrabladet involveret. Dengang hed faren de danske mink. De befandt sig overalt men mest på jysk territorium. Dengang formåede Enhedslisten og SF i deres retorik at gøre statsminister Mette Frederiksen virkelig bange. Terrorfrygten stod skrevet i øjnene på hende! Og resultatet kender vi alle. Det interessante er at SF og Enhedslisten på forhånd ville minken til livs...

Nu er den næste alvorlige terrortrussel mod Danmark udenrigsminister Jeppe Kofods håndtering af nogle terroroplysninger. Det interessante i sagen bliver næppe oplysningerne, men håndteringen af oplysningerne. Bliver statsministeren endnu engang bange? Eller husker hun at Enhedslisten og det radikale Venstre allerede på forhånd ville Jeppe Kofod til livs.

I bagklogskabens klare lys vil fremtiden nok vise, at Jeppe Kofod var lige så ufarlig for Danmarks sikkerhed som hele minkpopulationen i Danmark.

Men at der er en sag. Det er vist uden tvivl og sikkert. Når først Ekstrabladet og de røde partier lugter blod, så går jagten ind. Først minken, så Inger Støjberg, så udenrigsministeren.!

De rene hænders partier. Vi vasker hænder. Bruger håndsprit. Holder afstand. Og plejer kun omgang med alle dem som Jesus mødte på sin vej. De vildfarne! De udstødte! Danmark er et herligt kristent land. Kun overgået af Norge og Sverige. Men i paradisets have er der nu hverken plads til mink, Inger eller Jeppe.

Terrortrusselsbilledet er paradisisk. Et håb i en svær tid, hvor alle ti bibelske prøvelser tilsyneladende er repræsenteret på jordkloden på en gang.

“Det viser sig at en vulkan, 1645 f.Kr., var gået i udbrud og kunne have medført de ti plager. Forskere mener at eksplosionsvulkanen Thera, som ligger på den græske ø Santorini, havde et så voldsomt udbrud, og at det strakte så langt om sig, at man fandt askelag på Grønland. Da vulkanen gik i udbrud, blev græshopperne “skræmt” på flugt langs kysten, og herfra tog vinden dem med til Egypten hvor den kæmpe sværm bosatte sig.”

Terrortrusselen, som de røde partier i disse dag ophidsede fortæller om på alle tv-kanaler, har sikkert en helt anden forklaring, når forskerne ad åre skal vurdere jordklodens farer netop i det kvindens år 2021:

“ Efter flere uger med titusinder af halvstore og især små jordskælv blev spændingen endelig udløst i Island sent fredag aften.

Jorden revnede og skabte en 600-700 meter lang sprække i et øde område centralt på Reykjaneshalvøen godt 30 kilometer sydvest for Islands hovedstad Reykjavik, hvorefter lava sprang op som små og glødende fontæner.”

I Danmark vil vi så gerne være med internationalt. Terrortrussel fra 11 uskyldige kvinder og deres børn!

I Jylland levede vi op og ned ad minkfarme i årtier, ja, nærmest 50 år, så sprang angsten læk i København.

I Nr. Felding kæmper de nu imod de rødes miljø-terror-trussel. Det lækker overalt. Til grundvand. Til luften. Til mennesker. Men hverken PET eller FE eller Ekstrabladet kender noget til sagen.
Dog ved tidligere statsminister Lars Løkke noget om sagen.

Et valg rydder alle terror-trusler af vejen.

Pandemien har skabt de største sociale skel imellem mennesker i Danmark siden anden verdenskrig.
Terrortrusler kom engang fra udlandet. Den største terrortrussel er den forskel imellem mennesker som pandemien allerede har skabt internt i de skandinaviske lande. Når prisen skal betales, venter det sociale oprør. Pandemien har få vindere. Taberne bliver Danmarks værste terrortrussel!

Godt råd til de røde partier og de radikale: Start med at lave en overenskomst med sygeplejerskerne, som de kan leve med. Interesser jer for danskerne her og nu.

Terrortrussel mig her! Terrortrussel mig der!

I hidser jer op på tv! Hvor er forargelsen mod de oplevelser fødende kvinder har haft i København?
Hvor er forargelsen i forhold til de erhvervsdrivende og lønmodtagere som snart må gå fra hus og hjem!

Osv. Osv.

Mink, Inger og Jeppe. Trusselsbilledet som de røde og de radikale så! Og sejrede.

God påske! Vi skal have nogen op på korset! Det er så dansk! Et kristent symbol!

Tvangsfjern børnene fra deres mødre, som ikke kan opfostre deres børn på betryggende vis, og lad børnene komme til Danmark...

nemli' ja
Og ALDRIG noget der hedder familiesammenføring.

Har de børn som skal tages til Danmark ifølge Lars Løkke tilknytning til landet hvad med fædrenes hjemland,kan det ikke komme på tale at deres familie kunne hente børnene til deres hjemland det hører vi ikke rigtig noget om,og hvorfor tog Lars dem ikke hjem da han var den moralske statsminister,som tror at kun han kan lede landet bare læs hans klumme i Lars løkkes egen presse organ bt bare tænk på da bt lækkede Helles mands skatteforhold til venstre.uha vor er han klog den lille klovn.

Hvorfor afholdes der ikke en afstemning i folketingssalen og lader flertallet bestemme hvad der skal ske med børnene, eller er de radikale og enhedslisten bange for at blive stemt ned?
Det er nu engang sådan at det er et flertal i folketinget som vedtager de love som skal gælde for alle.

Hvis det kan dokumenteres at 5 er en terrortrussel og 2 har fået våbentræning skulle det vel ikke være svært at få dem dømt ved en dansk retssag.
Hvem har interesse i at afsløre at kvinderne er kriminelle - da vidst ikke specielt R og Ø.

Annonce