Manu: “Jeg havde brug for igen at være en del et fællesskab”

Den tidligere minister for De Radikale stiller op for Socialdemokratiet på Frederiksberg
Den tidligere radikale minister, Manu Sareen, blev onsdag aften præsenteret som en af pt. 17 kandidater til kommunalvalget på Frederiksberg på et socialdemokratisk, virtuelt præsentationsmøde.

De 17 S-kandidater vil nu blive prioriteret via en urafstemning blandt de socialdemokratiske medlemmer på Frederikisberg. 2. viceborgmester og rådmand Michael Vindfeldt er allerede Socialdemokratiets spidskandidat og borgmester-kandidat på Frederiksberg.

Jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet i januar 2020

“Jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet i januar 2020. Jeg havde brug for igen at være en del af et fællesskab, og Michael Vindfeldt (Socialdemokratiets borgmesterkandidat på Frederiksberg, red.) havde gjort et rigtig godt indtryk på mig,” siger Manu Sareen til FrederiksbergLIV og uddyber:

“Jeg synes, Michael markerede sig rigtig godt i sagerne om Blackstone og om Værnedamsvej. Jeg lagde i hvert fald mærke til ham. Han fremstår som en moderne politiker uden uld-i-mund. Jeg synes, han kommunikerer ret fedt. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at Michael Vindfeldt tændte et håb i mig,” siger Manu Sareen til lokalavisen.

Mærkesag: Nedbryde den sociale arv blandt udsatte børn

Manu Sareen fortæller, at han mødtes flere gange med Michael Vindfeldt i løbet af 2020. I februar takkede han ja tak til at blive opstillet på den socialdemokratiske liste til kommunalvalget på Frederiksberg.

Blandt sine mærkesager nævner Sareen, at han gerne vil være med til at nedbryde den sociale arv blandt udsatte børn, kæmpe mod skævvridningen af boligmarkedet, og arbejde for at trygheden på Frederiksberg øges.

Kommunalvalget afholdes i november.

Forfatter, coach og foredragsholder

Manu Sareen, 53, er forfatter, coach og foredragsholder. Er oprindeligt uddannet som socialpædagog. Har siden 2014 boet på Frederiksberg.

  • Medlem af Københavns Borgerrepræsentation for De Radikale 2002-11
  • Medlem af Folketinget for De Radikale 2011-15
  • Medlem af Alternativet 2016-18
  • Medlem af Socialdemokratiet siden januar 2020
  • Minister for kirke, ligestilling og nordisk samarbejde 2011 - 2014 og minister for børn, integration, ligestilling og sociale forhold 2014-15 i Helle Thorning-Schmidt-regeringerne

Kilder: manu.dk, Folketinget, Netavisen Pio

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvad skal vi dog med Manu Sareen? Og hvad vil Socialdemokratiet dog med ham.
Blev virkeligheden for svær at klare sig i?

Kurt Jensen. Din nedladende kommentar til en kandidat, der både er politisk erfaren og har flyttet sig politisk, synes jeg ikke hører hjemme i et rummeligt parti, som Socialdemokratiet jo er. Tag dog ordentlig mod en kandidat, som andre socialdemokrater har peget på. 🌹😊

Sonja, det er da påfaldende som tidligere SFere, Radikale m.v. nu pludselig er blevet socialdemokratiske.
Og så synes jeg ikke at min kommentar er nedladende.

Enig i din kommentar, Kurt, m.h.t. til Manu Sareens pludselige opståen som Socialdemokrat. Utroværdigt med partihoppere.

Jeg har altid syntes, at Manu Sareen har været forkert placeret i det politiske landskab.
Derfor er jeg da glad for at han har fundet hjem.

Godt træk Manu escobar, håber du får succes med en lov omkring udbredelse af microdosering af ulovlige substanser.

Annonce