Annonce

"Det gælder om at begrænset antallet af udlændinge, der kommer hertil"

Indvandrere står for næsten al bandekriminalitet, skriver Socialdemokratiets udlændingeordfører. Derfor skal Danmark fortsat føre en stram udlændingepolitik.
Det er ikke nogen nyhed, at udlændinge fra Stormellemøsten fylder for meget i kriminalitetsstatikkerne.

Forleden dokumenterede Ekstra Bladet dog sort på hvidt at stort set al rocker- og bandekriminalitet også begås af indvandrere:

”Når der falder dom i sager om grov kriminalitet begået under rocker-og bandekonflikter i Danmark, er det i 94 procent af tilfældene en indvandrer eller efterkommer, som bliver fundet skyldig. ”

Samtidig kan man i PET’s nyeste vurdering af terrortruslen læse, at der er ”flere eksempler på relationer mellem militante islamister og personer fra kriminelle miljøer (...). Der er også eksempler på, at personer fra de militant islamistiske miljøer bedriver muslimsk mission (dawa) i kriminelle miljøer”.

Flertallet har intet til overs for bander

De fleste muslimer i Danmark har naturligvis intet til overs for bander eller terrorister.

Men det er løgn, når nogen hævder, at integrationen går fantastisk. Samtidig er det jo både deprimerende og tankevækkende, at mindes sørgeoptoget for terroristen Omar Abdel, der i 2015 dræbte to uskyldige mennesker i København, men alligevel blev vist den sidste ære af 600-700 personer med indvandrerbaggrund.

Politets Efterretningstjeneste, PET, vurderer i ovennævnte trusselsvurdering, at terrortruslen mod Danmark fortsat er alvorlig.

Truslen udgår især fra personer, der sympatiserer med terrorgrupper som Islamisk Stat og al-Qaida: "Militante islamister udgør fortsat den væsentligste terrortrussel mod Danmark".

ikke opmuntrende læsning

Det underbygger PET blandt andet med anholdelserne af to syrere, som i februar blev mistænkt for at planlægge et terrorangreb.

Vi har kompetente efterretningstjenester, der holder øje med de kujoner, som vil skade befolkningen

Radikaliserede flygtninge, migranter og afviste asylansøgere kan udgøre en terrortrussel, men PET vurderer dog, at det er en meget lille andel af de personer, som kommer til Danmark, der har sympati for militant islamisme.

Som sædvanligt er trusselsvurderingen ikke opmuntrende læsning. Jeg glæder mig dog over, at vi har kompetente efterretningstjenester, der holder øje med de kujoner, som vil skade befolkningen.

Fortsæt stram udlændingepolitik

Vi skal ikke gøre integrationsproblemerne større og derfor skal vi fortsat føre en stram udlændingepolitik i Danmark.

Det gælder derfor om at begrænset antallet af udlændinge, der kommer hertil fra Stormellemøsten, og det gælder om at få afviste asylansøgere og flygtninge, der ikke længere har brug for beskyttelse, sendt hjem.

Endelig har vi taget en række initiativer, som skal bekæmpe social kontrol og religiøs fanatisme i et forsvar for frihed og demokrati, men der er lang vej igen.

Rasmus Stoklund er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og forskningsordfører og uddannelsesordfører.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Helt enig. Integrationen går ikke godt og kommer næppe nogensinde til at gå godt. Og lad endelig de ikke særligt danske børn i Syrien og deres mødre forblive udenlands.

Jeg skal beklage den måde, Stoklund generaliserer banderelaterede grupper til at være et udtryk for den almindelige indvandres eller person med stormellemøstlig baggrund som tilhørende gruppen af banderelaterede voldspsykopater. Der er tale om temmelig grov tilsvining af den stor gruppe personer, der prøver at leve en dansk dagligdag, når ledende politikere i regeringspartiet slår dem i hartkorn med voldsmænd og terrorister.
Det ses jo tydeligt, at typer som Støjberg og Marcus Knuth ikke længere spiller en central rolle i dansk politik, og at Stoklund aspirerer til at overtage den ledige tilsviningsplatform, nu hvor mere besindige politikere langt om længe vedkender sig ansvaret for at få de 19 sagesløse danske børn hjem i en vis fart.
Det her er ækelt og en trist saboteren af en konstruktiv tilgang til en lødig integrationsindsats.
Hvor træt ville du blive, hvis du efter endt uddannelse og i normalt job stadig skal høre den store solidaritets ikoniske socialdemokrati, i en plat generalisering udråbe dig til rocker og terrorist.

1990'erne har ringet. De vil gerne have deres holdninger tilbage...

Og...

Har set debatten i aften, hvor Rasmus Stoklund optrådte med en argumentation, som lå klods op ad Støjberg og Messerschmidts måde at betragte verden på - ikke mindst i forhold til hjemsendelse af syrere.Må bare stilfærdigt sige: Rasmus Stoklund repræsenterer på ingen måde nogen former for socialdemokratisk tankegods.
Hvis man udskiftede ordene syrere og islamister med jøder, ville vedkommende straks blive sigtet for antisemitisme med bøde og fængselstraf..... men nu handler det jo islamister/arabere - og så det tilsyneladende i orden med en retorik, som ethvert tænkende mennesker må tage afstand fra. Og værst af alt: Et tankegods som ikke er i overenstemmelse med socialdemokratiske værdier.

Tak for din kommentar Flemming Riedel. Rasmus Stoklund gør det svært for mig at være socialdemokrat.

Afsløringen fra EB om bandekriminalitetens væsen bør ikke kunne komme bag på nogen, som ikke enten bevidst har stukket hovedet i busken eller levet de seneste årtier i en boble. Eller muligvis bare er blottet for sund fornuft og jordforbindelse. Og de mennesker findes såmænd også.

At erkende denne virkelighed indebærer på ingen måde en generalisering om "alle" med mellemøstlig baggrund, det betyder intet andet, end at man ser realiteterne, som de er, og de er ikke altid kønne. Det siger sig selv, at langt fra alle (eller bare et flertal af) indvandrere eller efterkommere opfører sig som psykopater, eller sympatiserer med dem, men at der er en grotesk overrepræsentation af dem, der gør, burde ærligt talt være indiskutabelt.

Politikerne har siden 1983 påført os evige, uløselige problemer og gigantiske udgifter. De undervurderer den vrede en del af os føler. At hundredetusinder mennesker fra klansamfund opfører sig som klaner og bander, havde vel været til ar forudse. Vi kan ikke repatriere nok af dem, når nu alternativet er, at vore børn skal kæmpe med disse bandefolk

Problemet er, at Stoklund (og Messerschmidt) har ret i, at der vitterlig er alt for meget kriminalitet blandt unge med mellemøstlig baggrund. Diagnosen er for så vidt rigtig. Men hvad er kuren? Vel ikke at give køb på retsstatslige og humanistiske principper, som netop adskiller os fra "Stormellemøsten". Hvordan det skule hjælpe på noget som helst at smide syrere ud nu (dvs. de facto til en uvis skæbne i såkaldte udrejsecentre) i modstrid med al anstændighed, er meget vanskeligt at se.

Der er ingen der taler om at "smide" syrere ud. Syrerne har i stor udstrækning fået asyl, dvs. et midlertidigt fredeligt opholdssted; de har også fået økonomisk bistand og uddannelse, vi har behandlet dem godt, tror jeg, men når de kan, skal de vende hjem igen. Sådan er asylsystemet. Asyl er ikke en billet til at blive indvandrer, ellers havde vi efter anden verdenskrig skulle tage os af en kvart million tyske asylanter/indvandrere til evig tid. Det holder ikke. Din "anstændighed" skal ikke dækkes af min pengepung. Beklager.

"Vi skal ikke gøre integrationsproblemerne større og derfor skal vi fortsat føre en stram udlændingepolitik i Danmark.

Det gælder derfor om at begrænset antallet af udlændinge, der kommer hertil fra Stormellemøsten, og det gælder om at få afviste asylansøgere og flygtninge, der ikke længere har brug for beskyttelse, sendt hjem."

Og de kriminelle fra Stormellemøsten skal også sendes hjem...
De vil ikke Danmark noget godt...

Annonce