Zenia S. i hårdt angreb på S-ordfører: Leverer afstumpet retorik mod nydanskere

"Tanken om at drikke en øl med ham er akkurat lige så utålelig som tanken om at dele en Cola Zero med Inger Støjberg,” mener radikalt folketingsmedlem.
Folketingsmedlem Zenia Stampe fra De Radikale mener, at den socialdemokratiske udlændingeordfører, Rasmus Stoklund, systematisk og konstant angriber nydanskere og flygtninge med afstumpet retorik.

Det er de seneste ugers debat om hjemtagning af de danske børn i Syrien og hjemsendelser af syriske flygtninge, der har givet Zenia Stampe, de radikales kultur- og medieordfører, den erkendelse.

I et opslag på Facebook med overskriften "STOKLUND ER SOCIALDEMOKRATIETS STØJBERG" skriver Zenia Stampe følgende:

"Rasmus Stoklund har fuldkommen som Inger Støjberg fået fripas til at levere en konstant strøm af foragt og afsky mod nydanskere."

Hun mener, at selvom det er godt at Støjberg ikke længere er integrationsminister, så er det ikke i orden med S-ordførerens "afstumpede retorik":

"For selvom det selvfølgelig havde været værre, hvis Inger Støjberg var fortsat som integrationsminister. Og selvom det faktisk er lykkedes at presse nogle udlændingeforbedringer igennem (ja, det er det faktisk!). Så er det på ingen måde nok til, at vi skal betale med stiltiende accept af Stoklunds afstumpede retorik."

Følger ham ikke længere på Facebook

S-ordførerens ‘afstumpede retorik’ betyder blandt andet, at bare tanken om at drikke en øl sammen med ham, er helt utålelig for Zenia Stampe.

"Jeg vil fløjte på den gode stemning. Jeg har slet ikke lyst til at bevare en god stemning over for nogen, der taler så dårligt om andre, som Stoklund taler om flygtninge og nydanskere. Tanken om at drikke en øl med ham er akkurat lige så utålelig som tanken om at dele en Cola Zero med Inger Støjberg,” skriver hun.

Jeg har slet ikke lyst til at bevare en god stemning over for nogen, der taler så dårligt om andr

Tanken om at drikke en øl med ham er akkurat lige så utålelig som tanken om at dele en Cola Zero med Inger Støjberg

Konsekvensen af det radikale folketingsmedlems følelser overfor Rasmus Stoklund betyder blandt andet, at hun er holdt op med at følge ham på Facebook:

"Det var simpelthen ikke muligt for mig at træde ind i rollen som støtteparti og konstruktiv samarbejdspartner for Socialdemokratiet, hvis jeg samtidig skulle følge hans konstante angreb mod flygtninge og nydanskere."

placeholder

Giver tid til at se Disneysjov med børnene

Rasmus Stoklund er lidt overrasket over den hårde kritik fra Zenia Stampe. Han mener ikke, at han taler grimt om hverken folk eller folkeslag.

Udsigten til ikke at skulle dele en øl med folketingskollegaen tager han dog roligt:

"Jeg tolker Zenias opslag sådan, at det ikke er på grund af corona, at hun ikke har inviteret på fredagsøl, men pyt - så er jeg til gengæld sikker på at nå rettidigt hjem og være klar til Disneysjov med ungerne," siger han til Netavisen Pio.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Der er meget føleri i Zenia Stampes liv, til gengæld er der så meget mindre sund fornuft. Rasmus Stoklund er ofte befriende klar i mælet og udstyret med sund fornuft, men jeg kan ikke erindre han har talt grimt om andre. Har fr. Stampe mon nogle eksempler?

Jeg blir' SÅ træt af at høre på de radikale, uanset hvem der udtaler sig.

De er så fakta-resistente at de burde forbydes at sidde i folketinget.
Eller er det det her de vil ha' mere af (blot nogle få eksempler):

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12890670/de-radikale-vil-udvide-et...

https://denkorteavis.dk/2021/cenk-firat-kirat-anholdt-under-dramatiske-o...

https://denkorteavis.dk/2021/de-udviste-udlaendinge-paa-udrejsecenter-ka...

De radikale står i problemer til op over halsen p.gr.af deres hykleri i forb. med meetoo. Meningsmålingerne taler deres tydelige sprog, og så må Zenia forsøge at dreje opmærksomheden hen på noget andet. Det bedste forsvar er angreb.

De Radikale er humanister og de har en politik, som de står inde for, selv om det koster stemmer.

Frederiksen, Tesfay og Stoklund er ikke onde mennesker, og de har det garanteret dårligt med at sende syriske flygtninge tilbage til Assads fængsler eller lade danske børn rådne op i en fangelejr.

Men i modsætning til RV og Zenia Stampe er de populister, der er villige til at sælge alle principper, ordentlighed og medmenneskelighed i jagten på at bevare magten.

Det er grimt at se på, at det gamle arbejderparti har udviklet sig til et nationalistisk og racistisk parti.

At kalde de Radikale humanister er en lidt flot betegnelse for et parti som indgik en aftale med Lars lykke Rasmussen og de andre borgelige partier om at forringe velfærden inden de indgik i regering med Socialdemokratiet i 2011 med et krav om at den borgelige nedskærings- og finanspolitik skulle fortsætte under regeringen ledet af Helle Thorning Schmidt. Det var desværre vælgerne der gav Margrethe Vestager opbakning til at det kunne gennemføres i stedet for at bakke op om Fair løsning som Socialdemokratiet og SF gik til valg på.

er det glemt, at vor parti også har stået for større forringelser end de radikale gennem årene?

Stampe har fuldstændig ret. Senest kunne alle opleve på DR TV under Debatten sidste torsdag, hvor det var ganske umuligt at høre forskel på Rasmus Soklund, SAtøjberg og Messerscmidt.
Stoklund er en stakkel som er sendt i byen for at underminere enhver fornuftsbetonet holdning til flygtnmingebørn og syriens-flygtninge.

Man skal være være afstumpet for at kunne opføre sig sådan. Det er naturligvis glædeligt at Stoklund foretrækker Dineysjov sammen med sine børn fremfor at finde ordentlige og anstændige løsninger for mennesker, som oftest uforskyldt lever nederst i hierakiet.. Socialdemokratiet trænger i den grad til at ændre kurs i retning af eget partiprogram.

Du kan da synes at Stoklund er ude af trit med partiprogrammet. Det lader bare til at 32 % af vælgerne ikke lægger så stor vægt på det. Men at du accepterer Zenia Stampes personlige og stupide angreb undrer jeg mig over.

Kan man slippe for at bruge sin fritid på Zenia Stampe og de andre småforvirrede radikale, hvis man beskriver faktuelle problemer med indvandring, så er der absolut ingen grund til at holde sig tilbage. Tværtimod så er det bare om at fyre løs. Hvem gider dele en cola med Zenia... OK, måske en kold cola efter 14 dages tørke i Sahara, men ellers ikke.

Fru Stampe må mene lige hvad hun vil og drikke øl med hvem hun vil, Stoklund må det samme, selv ville jeg aldrig vælge Stampe. Kan ikke holde frelste politikere ud. Rasmus Stoklund har altid ment det han siger, og argumenteret for det. At kalde folk populister, fordi de har andre synspunkter end Politiken og radikales og Enhedslistens medlemmer i folketinget er jo for tyndt. Der er jo en grund til det har været nødvendigt at stramme op. Det koster rigtig mange penge at uddanne folk. At man giver dem de kompetencer der er mulige, mens de er her, er fint, men det betyder ikke de skal leve i DK for ever. De skal hjem, når det er bestemt af det uvildige flygtningenævn, hvor der sidder en dommer. At vurdere sager ud fra følelser på TV og hvor god man er til at føre sig frem der, der må være uvildige vurderinger til. Man kan så anke og måske blive revurderet, men hovedsagelig bør man rejse hjem, når der er fred i eget land. At sige ja velkommen til alle, er ikke humanisme, det er uansvarligt, for der er en grænse for hvad et land kan rumme. Se Tyskland, Se Sverige. Vi skal tænke os om. Støtte og hjælpe ved behov, men når den tid er ovre, så må man rejse hjem igen.

Præcis. Man kunne jo også bare henvise til dagens statistikker om antal af voldtægter m.m. samt antal af indvandrere i fængslerne. Men iflg. de radikale m.fl. så er det danskernes egen skyld alt sammen.

Vi må håbe at Mette udskriver valg så vi kan komme af med de radikale,De er utålige at høre på hvis folk har en anden mening om Flygtninge og de udvandrende folk til kalifaten i Syrien,hvorfor skal vi hjælpe dem hjem,hvis kalifatet var blevet til virkelighed ville de aldrig drømme om at komme hjem til de vantro dansker,så lad dem venligst blive,jeg har mange venner med andre folkeslag så jeg er ikke rasist men realist,tak.

Jeg ville nu også helst være fri for at skulle drikke en øl med dette utålelige, bedrevidende og alt for frelste kvindemenneske.

Jeg har da ikke taget skade. Hvad pokker foregår der iblandt socialdemokrater? Er det ikke en barsk og hård tone overfor - nuvel - en person med en anden markant mening? Besind Jer lige. Jeg kender ikke eksempler på direkte grovheder henvendt mod individder fra hr Stoklunds side, men jeg kender til en rigid og fastlåst debattone med andre politikere og andre. Hr Stoklund bruger ofte gentagelse af store As politik som svar på,forskellige spørgsmål. På den måde kan hele den socialdemokratiske integrations- og udlændingepolitik virke hård. Det synes jeg på en måde også at Tesfaye kan gøre - lejlighedsvist. Kun sjældent åbnes der op for at det er en svær og kompleks problemstilling (Tesfaye gør). Hvilket Støjberg jo heller ikke kunne. Det er som om der tænkes: her skal vi stå fast når vi ikke kan andet. Men er det ikke bedre at svejse som sivet i stedet for at knække med et brag? Store A bliver jo nødt til at bløde op og Stoklund, der som ordstyrer har valgt en modargumentets og modspørgsmålets konfronterende linie, lige så. Gevinsten herved er at ..... ja jeg ved ikke noget om Stampe og den øl .... men gevinsten er at det ikke vil komme til at koste store A så mange vælgere hvis de bliver en tak mere ydmyge overfor en vanskelig problemstilling, som de i sidste ende vil tabe. At blive ydmyg er nok at blive blødere, men det er ikke det samme som at blive “radikaliseret”. Giver det mening?
Store A er undskyldt fra min side af at det må være ekstremt trættende at være udsat for en særdeles aktiv oppositionen++ der bevidst prøver at slide regeringen op.

Socialdemokratiet har desværre mistet sit humanitære overskud. Det virker som om, man har besluttet til hver en tid at matche højrefløjen i alle udlændingespørgsmål i håbet om ikke at miste stemmer. K

Jamen der ER jo ikke flertal i den danske befolkning til den bløde humanitære tankegang. En tankegang der godt nok er pæn og fristende, men som vil være en katastrofe at gennemføre. Ud over at indvandringen pt. koster mere end kr. 30.000.000.000, så er de sociale problemer med kriminalitet og parallelsamfund enorme, og skader Danmarks sammenhængskraft og homogenitet, som har været vores styrke i århundreder.
Derfor må diverse venligboere indse at der ER IKKE DEMOKRATISK FLERTAL for deres ideer.

Esbjerg 12.4.2021. Jeg har før skrevet, at de radikale er en underlig størrelse: mere humanistiske, bedrevidende, mere anstændige etc. Ifølge dem selv. Zenia Stampe er ingen undtagelse. Men det store problem ved Zenia Stampe og hendes ligesindede medløbere på Politiken, Enhedslisten og letbenede overflade- og følelsesjournalister på f.eks. Dr og TV2 er deres totale fremmedhed over for fakta. Zenia Stampe griber fat i enkeltsager og angriber Rasmus Stoklund for hans tone. Jeg synes, at Rasmus Stoklund er den bedste udlændingeordfører, Socialdemokratiet har haft. Han forholder sig til, hvad vi bruger af milliarder på uintegrerede udlændinge i Danmark. Han påpeger helt korrekt hvor mange mennesker i nød, vi kunne hjælpe, hvis vi ændrede vores politik. Han advarer mod at tage terrorister hjem fra Syrien, men understreger, at Socialdemokratiet gerne vil hjælpe børnene. Han advarer mod det nuværende asylsystem for det gavner kun menneskesmuglere og vildfører og dræber tusinder migranter på deres færd. Jeg vil tilføje, at Danmark virkelig ville kunne hjælpe mange flere mennesker i nød, hvis vi brugte de 50-60 mia. kr. i nærområderne. Så alt i alt: Zenia Stampe og hendes ligesindede er uden for pædagogisk rækkevidde. De er faktaresistente og ønsker vel egentlig blot at pleje deres selvindbildte selvværd.

“Afstumpede retorik”?
Ifølge Retskrivningsordbogen betyder “afstumpede” at gøre følelseskold, at være hjerteløs, at være samvittighedsløs eller at være umoralsk.

Ifølge Dansk Synonymordbog betyder afstumpet: sløvet, forgrovet, ufølsom, fæisk, sløv, abrut(is)eret, dorsk, grov, uforstående, taktløs, stupid; lille, stump, but, kort

“Retorik” betyder formfuldendt tale eller udsagn som skal påvirke og overbevise andre, men ikke nødvendigvis gør det SPROGBRUG undertiden nedsættende.
ORD I NÆRHEDEN af retorik er f.eks.
sludder, væv, ævl, bævl, gylle, pølsesnak, sniksnak, snak, pladder, plidderpladder, pludder, retorik, sofisme, demagogi katakrese, anakoluti, selvmodsigelse fortalelse, forklaringsproblem, dårlig undskyldning tågesnak, tågetale, uforståelige ord, volapyk, sort snak, kaudervælsk, galmandssnak, fuldemandssnak, fuldemandssludder, fuldemandsævl

Hvad Zenia Stampe præcist mener med “afstumpede retorik” er svært at vide. Se selv i ordbogen. Derfor ser vi også en alle op af hullerne reaktion. Vi kan alle tolke hendes retorik som vi vil.

Idet Zenia Stampe ikke vil drikke hverken øl med hr. Stoklund eller Cola Zero med Inger Støjberg kan vi jo næppe omtale Zenias retorik som følelseskold fuldekvindessnak eller hjerteløs fuldekvindessludder eller samvittighedsløs fuldekvindesævl.
Der er nok snarere tale om forgrovet sniksnak eller ufølsom tågetale eller taktløs volapyk.

Det interessante i politik er at ord kommer før virkeligheden.
Ind imellem skaber ord virkeligheden.
En gang begyndte politikere at tale om Storebæltsbroen.
Man talte i årevis. Pludselig en dag stod Storebæltsbroen lige midt i virkeligheden.

Andre gange viser statistik virkeligheden. Nogle fremdrager denne virkelighed.
Andre benægter den samme virkelighed og læser en anden virkelighed i tallene.

Vanvidsbilisme er et forholdsvis nyt ord. Tallene har vist dens virkelighed længe.

Pludselig står selv de radikale stemmer bag en lovgivning der fjerner vanvidsbilismens biler fra virkeligheden.

Ord kan forandre virkeligheden. Især hvis man er politiker.

Der ikke benytter sig af uforstående tågesnak!

På jysk hedder det at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade.

Med en spade kommer man et spadestik dybere. En skovl bruges til at jævne ud.

Forskellen på socialdemokrater og radikale!

Engang var Sverige et socialdemokratisk samfund, der tog sig godt af de gamle.
Her under pandemien har den radikale/socialdemokratiske regering i Sverige ladet over 13.000 menneskeliv gå til.
Man ønskede ikke en lockdown som i Danmark.
Aftenens agenda på svensk tv afslørede at den svenske opinionsdannelse synes at svenskerne har klaret sig fint, hvis man tager højde for at Sverige har forholdsvis flere gamle end sammenlignelige lande i Europa. Altså der dør mange gamle, fordi der er mange gamle. I denne overdødelighedsstatistik ligger Sverige på en 18. plads, hvorimod Danmark og Norge er på 23. og 25. pladsen. Vi har næsten ingen døde under pandemien.

Den samlede konklusion af Sveriges og andre landes håndtering af corona-krisen var imidlertidig positiv. Sammenfattende mente eksperterne at viruset bekæmpes bedst ved:

1) Reagere tidligt og effektivt.
2) Holde problemet nede løbende.
3) For Guds skyld undgå brandslukning.

Den strategi og politik som statsminister Mette Frederiksen har lykkedes/lykkes med i Danmark. Tillykke Mette!

Det interessante er at danskerne instinktivt kender den samme strategi. Alle virologer roser danskernes adfærd! Det sker dagligt i dette forår.

Hvordan danskerne med stor afstand, uden socialt samvær, uden fredagsøl med kolleger, uden Cola Zero med veninderne er nået frem til den helt samme konklusion og adfærd er interessant.

30 års indvandringspolitik har lært danskerne at brandslukning i form af ghettopakker, maskeforbud, 24-årsregel, ja, alle de 150 stramninger, ikke stopper en brand! Senest loven imod vanvidskørsel.

Derimod:

Reagere tidligt og effektivt. Holde problemet nede løbende.

Det virker! Det holder viruset nede!

Danskerne er for længst vaccineret imod de radikale!

Heldigt at vi i Danmark havde nogle ældre som vi gad kæmpe for.
Nogle der vidste at de ældre generationer byggede det Danmark op som vi elsker.
Nogle der opdyrkede heder, lavtlandsområder, strandenge og skabte fabrikker overalt.
Nogle der plantede kulturskov, klitplantager, udsatte fiskeyngel og skabte forskningsvirksomheder.
Nogle der opfandt vindmøller, radio og tv-apparater, termostater og møbler en mass.

How dare you! Og straks blev de gamle lagt i graven i Sverige! Et humanistisk Sverige der lod de gamle dø. I klima-retorik!

Hvor er respekten for de gamle danskere. Dem der skabte alle værdierne. Dem der er skyld i at visse overklassegrupper i Danmark har råd til humanistiske egoistiske talemåder. Lært på gratis læreranstalter med god SU. Det som Lars Løkke nu vil fjerne.

Afstumpet retorik!

Den gård der bragte børnebørnene på gymnasiet og på universitetet, skal nu opkøbes af SF og Enhedslisten og de radikale for at omdannes til Guds frie natur. Hvor skal maden og pengene komme fra til flygtninge fra Syrien, som vil kræve at nyt jord sættes under plov for at mætte de 20 munde.

I Sverige havde de ikke råd til at lukke ned. Forsørgerbyrden for indvandrerbefolkningen var så stor, at det kostede 13.000 gamle livet.

Tænk hvis vi ikke havde haft Mette Frederiksen og hendes makrelmadder i Danmark.

10.000 gamle danskere ville være døde!

Alt imens råber de radikale “lov er lov og lov skal holdes” efter Inger Støjberg.

Inger Støjberg reddede reelt de 10.000 gamle danskere.
Uden Inger havde Socialdemokratiet ikke vundet valget i 2019.
Rasmus Stoklund lærte retorikken og afstumpede antal døde af corona til ca. 1.500.

Danskere er et snusfornuftigt folkefærd, der ikke lader sig narre af humanistisk blødsødenhed.
Kartoffeltyskerne kom hertil og opdyrkede heden. De få seje blev her og gav gener til jyderne.
De svage drak øl som en sydtysker og døde af druk. De fleste flyttede hjem igen.

Mange flygtninge kan og vil! De får vores respekt. I ord og handling.

Zenia Stampes 'Hvide Frelser'-syndrom er fuldstændigt frakoblet den voldelige hverdag, hun og hendes partifæller har skabt for den etniske dansker, med deres åbenlyse racisme baseret på egne lave forventninger til de nyankomne.

At hun så også har et problem med "tonen" er en klar indikation på, at det halter gevaldigt med den emotionelle modenhed generelt, og at hun egentlig ikke har noget argument, udover sine egne sårede følelser.
-Og det er jo faktisk et stort problem over hele linjen, når man betragter den nuværende regering udefra.

Annonce