Radikal profil fortsætter hidsigt angreb på S-ordfører

Zenia Stampe leverer endnu et barsk angreb på Socialdemokratiets og partiets udlændingeordfører.
Der er på Facebook udbrudt en fejde mellem De Radikales folketingsmedlem Zenia Stampe og en række socialdemokrater.

Omdrejningspunktet for fejden handler om Socialdemokratiets udlændingeordfører, Rasmus Stoklund, og partiets udlændingepolitik generelt, herunder holdningen til børnene i Syrien. Hvilket har fået den radikale politiker til, i nu to opslag, at komme med angreb på "vennerne" i rød blok.

"Rasmus Stoklund har fuldkommen som Inger Støjberg fået fripas til at levere en konstant strøm af foragt og afsky mod nydanskere," skrev Zenia Stampe forleden.

I et svar til formanden for den socialdemokratiske ungdomsorganisation, DSU, Frederik Vad Nielsen, fortsætter den radikale kultur- og medieordfører onsdag aften sine angreb.

“vil sende flygtninge tilbage til en diktator”

Anledning er en kommentar, som DSU-formanden forleden skrev til Zenia Stampes første opslag.

"Man kan synes Rasmus Stoklund er hård. Men jeg har aldrig hørt ham blive personlig eller ydmyge andre," skrev Frederik Vad Nielsen blandt andet.

Men det mener Zenia Stampe ikke er korrekt og oplister en række angreb, hvor den socialdemokratiske ordfører ifølge hende har været personlig og ydmygende.

Blandt andet at Rasmus Stoklund kaldte vinderen af Nordisk Råds Litteraturpris, Jonas Eika, for en “forfatterklovn”, efter at forfatteren havde anklaget statsminister Mette Frederiksen (S) for både racistisk sprog og politik.

Hun nævner desuden en række eksempler fra den offentlige debat, hvor den socialdemokratiske udlændingeordfører, efter Zenia Stampes mening, har været for hård og personlig.

"For slet ikke at tale om, at det selvfølgelig heller ikke er personligt, når Stoklund vil sende flygtninge tilbage til en diktator, der terroriserer, gasser og bomber sin befolkning. For diktatoren mener det jo heller ikke personligt," skriver hun i opslaget.

placeholder

"Savner det gamle solidariske arbejderparti"

Zenia Stampe skriver desuden, at hun mener, at nogle socialdemokrater kan være opslugte af deres egen magt og privilegier: At de kan blive krænkede over at blive frataget retten til at drikke en fadøl med lige nøjagtig, hvem de har lyst til.

"Samtidig med at de som magthavere vil hævde deres ret til at angribe og underminere tusindvis af danskere," skriver hun i opslaget, som i skrivende stund har fået 2.400 likes og er blevet delt 191 gange.

Jeg savner de mange socialdemokrater, der var parate til at rejse sig og kæmpe for de svage i samfundet.

Den radikale ordfører mener, at Socialdemokratiet var bedre i gamle dage:

"Jeg savner det gamle solidariske arbejderparti. Jeg savner de mange socialdemokrater, der var parate til at rejse sig og kæmpe for de svage i samfundet. Jeg ved, at nogen af dem har det svært med Stoklunds udgydelser."

Det savn giver Frederik Vad Nielsen dog ikke så meget for:

"Det parti du efterlyser ville du aldrig selv have ofret så meget som to skosåler for. Øvelsen er derfor gratis og nem - tilsat en præcis dosis manipulering af modpartens synspunkter. Ligesom det meste herinde på din FB-side," skriver han i et svar til den radikale politikers opslag.

Netavisen Pio har været i kontakt med Rasmus Stoklund. Men han siger, at han ikke har yderligere at tilføje til debatten.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Stop den debat Stoklund, hun bliver ved. Og uanset hvilke argumenter du har, så er Stampe som budding klasket på en væk. Umulig at nå og forstå

Væg.

Hej
Må bare sige, at den retorik fra det hæderkronede gamle parti, for at få magten for enhver pris, på trods af principper og næstekærlighed, var årsagen til, at jeg ikke kunne se mig selv i partiet mere.!
Har selv været i bestyrelse i partiforening, men så en drejning, hvor man smed principper over bord, omfavnede DR'S politik på bekostning af svage og udsatte grupper/mennesker!
Når jeg tænker på smykkelov, får jeg virkeligt dårlig mavefornemmelse over at vi som danskere og specielt socialdemokrater er nået så langt ud i deres gøren og laden på bekostning af, at få magten for enhver pris.!
Så jeg synes egentligt, uanset holdninger må rose Zenia Stampe for at kæmpe de udsatte sag, selvom det er svært pga. netop ovennævnte parties ekstreme højredrejning.!
Mvh
Henning Hald Pedersen.!

e Radikales økonomiske politik er arbejderfjendsk, og har været det i mange år. "Sådan er det jo" var som bekendt hvad en daværende formand for partiet havde at sige til de arbejdsløse, som mistede deres understøttelse som følge af partiets politik.

Men når det er sagt, kan Socialdemokratiet måske lære lidt af de Radikale på udlændingefronten. Der er ingen grund til ligefrem at have åbne grænser, men de mennesker, som allerede er her, skal behandles ordentligt. At socialdemokrater vil lade danske børn undgælde for forældrenes synder er en skamplet på det gamle parti.

I gamle dage blev solidariteten sat i højsædet, det var en socialdemokrat, der for mange år siden lærte mig, at det var politikerne, der tillod fremmedarbejderne at komme ind på vore arbejdspladser, ikke de fremmede selv, de gjorde blot, hvad danske politikere og dansk erhvervsliv bad dem om. Og at en ny kollega derfor ikke er en fjende, men en fremtidig allieret.

Hvad blev der af rummeligheden? Er Socialdemokratiet et folkeparti, som ønsker at favne hele den danske befolkning, på godt og ondt, eller er det blevet et parti kun for de privilegerede? Hvad blev der af solidariteten?

Gode og fornuftige synspunkter du leverer - helt i den rette ånd. Tak

Det er så derfor de radikale har været medvirkende til at ødelægge det danske dagpengesystem !!!
Så meget for Stampes kamp for de udsatte og svage!
Mvh
AB

Tak , Henning. Jeg gjorde det samme efter næsten 20 års medlemskab . Jeg har været kasserer, formand og menigt medlem i den lokale partiforening. Har deltaget i valgkampe og delt roser ud. Men kunne ikke se mig selv stå ved Brugsen i en valgkamp og dele et budskab , som støder mod mine grundværdier. Man glædede sig over at få frafaldne DF ere i folden, og mistede til gengæld medlemmer som mig. Føler mig trist over at det er gået sådan.
Vh Ilse

I '72 meldte jeg mig ind i Socialdemokratiet i '18 meldte jeg mig ud af Danskersdemokratiet, de værdier jeg havde arbejdet for forsvandt med hjerteløse Mette, onde Mattias, afsindige Stoklund og så videre. 46 års glæde ved alt fra at være kommunalpolitisk aktiv til at fodre postkasser med valgmateriale er nu kun gode minder om gode kammerater. Ak, at et godt parti kan ændres så meget på så få år.

Tak , Henning. Jeg gjorde det samme efter næsten 20 års medlemskab . Jeg har været kasserer, formand og menigt medlem i den lokale partiforening. Har deltaget i valgkampe og delt roser ud. Men kunne ikke se mig selv stå ved Brugsen i en valgkamp og dele et budskab , som støder mod mine grundværdier. Man glædede sig over at få frafaldne DF ere i folden, og mistede til gengæld medlemmer som mig. Føler mig trist over at det er gået sådan.
Vh Ilse

Det er ikke DR tror jeg da, men DF politik. Der menes. S bruger ikke DF retorik, eller DF metoder overhovedet. At børnene bør komme hjem, er vi enige i, men deres mødre skal dømmes af en dommer og i fængsel så snart de betræder dansk jord. Du roser Stampe for at kæmpe de udsattes sag, hold dog op, de der har valgt IS er ikke udsatte borgere, må jeg være fri, det er en fornærmelse mod udsatte borgere. De har valgt et regime, der er så rædselsfuldt, læs og se, Ser du månen Daniel, og fat dog, hvad det drejer sig om.

Jeg må være tonedøv, for jeg kunne ikke høre forskel på Stoklund, Støjberg og Messerschmidt i sidste uges udgave af Debatten. De spiller på samme argumentation og synspunkter - og S-politikken er desværre blevet kopieret en-til-en fra de seneste årtiers DF-politik med Mette F. ved roret. Trist men sandt.

Løkke ville magten og vil det fortsat for enhver pris, Mette F modsat, den dag, hun mener det ikke har mening går hun.

Hvad bygger du det på???

Det er da synd at Stampe ikke har fået friplads til at fortælle om al den råddenskab i deres egen parti,og hvem er for de svageste det så vi da under Helles regeringstid,hvor de radigale bestemte det hele,nej da skulle Helle havde udskrevet valg i stedet for at tryne de arbejdsløse og syge,da ellers ikke de radigale vil støtte regeringen for sådan er det jo,hvis det stod til Stampe skulle vi tage imod alle som kommer til Danmark og siger asyl,selv dem der har fået midligertid asyl vil de radigale beholde,så stoklund mener det som flertallet i Danmark mener

Jeg er fuldstændig enig om det du skriver om de radikale.

Uanset, hvad man finder på at skrive om Stampe, så har hun én væsentlig pointe: Stoklund og Mette F. har taget et højresving i det politiske landskab, som ligger milevidt for det Socialdemokrati, der var engang.

Stoklund er bare en håbløs stik-i-rend-dreng for en politik, som for enhver pris skal holdes, så det store vælgerhav ikke begynder at skvulpe over i retning af DF og resten af den ekstreme højrefløj.

Hvis man ser det hele i helikopter-perspektiv, så skal man enten være meget meget døv eller blind for ikke at kunne se og høre, hvordan højredrejningen tager fart med Mette F. som kaptajen på skibet.

Det er en retning, som jeg bestemt ikke støtter. Det er rigeligt at have Pernille Vermund, Støjberg og Messerschmidt til at stå og galpe den ene uhyrlighed ud efter den anden omkring flygtningene og de sagesløse børn i krigsfangelejrene.

Stiklund følger trop som en anden zombie efter ordre oppefra. Så skytset skal rettes mod Mette F., som styrer alting ned til mindste detalje - og ve den, som ikke følger hendes linje: I har jo selv valgt mig, som hun frejdigt sagde, da hun overtog formandsposten.

Risikoen ved hendes politik er, at de sorte kræfter vinder endnu mere indpas i DK i de kommende år, hvis ikke
Socialdemokratiet stopper op - og får justeret sit menneskelige kompas og genfinder de ægte socialdemokratiske værdier, som bygger på mere end blot "ret & pligt". Det handler også om humanisme og solidaritet.

Det siges, at selv en blind høne kan finde et korn. Problemet er, at statsmninister Mette F. ikke er en blind høne, men et seende menneske, som burde kunne se og forstå, at den højredrejning. hun har udstukket kursen for, er helt ved siden af og rammer lige ind i hjertet på de allermørkeste kræfter. Og de skal nok forstå at udnytte situationen.

Noget kunne tyde på, at den danske befolkning er enig i den førte politik. Det du argumenterer for er en politik der var aktuel for mange år siden. Den gang var en flygtning en "rigtig" flygtning. I dag skal vi skelne mellem ægte flygtninge, bekvemmeligheds flygtninge, indvandrere og efterkommere af fremmedarbejdere. Sammenholdt med de enorme milliard-udgifter, sociale problemer og kriminalitet dette medfører, så må partiets politik selvfølgelig også justeres. At nogle kan komme i klemme, er da beklageligt, men millimeter-retfærdighed kan kun praktiseres i fantasien. Desværre

Nej, Hans Jensen, vi skal kun skelne mellem flygtninge og indvandrere. Såkaldte "bekvemmelighedsflygtninge" er ikke flygtninge, men indvandrere, og "efterkommere af indvandrere" er ikke indvandrere, men danskere. Vi kunne for min skyld lukke for al indvandring i morgen; jeg tror ikke det er en god ide, og Dansk Arbejdsgiverforening vil få et føl på tværs, men hvis det kan lukke munden på alle xenofoberne er det okay med mig. Men vi skal behandle de mennesker, som allerede er her, ordentligt. De "enorme" udgifter, du fabler om, opvejes af de enorme indtægter, som denne arbejdskraftreserve indtjener. At disse indtægter hovedsageligt tilfalder arbejdsgiverne er et spørgsmål om klassekamp, ikke om identitetspolitik. Kom nu ind i kampen, i stedet for at fokusere på højrefløjens distraktioner.

Hvis det socialdemokratiske bagland savner humanisme blandt de socialdemokrater der p.t. er valgt til folketinget og udgør den nuværende regering, har de jo muligheden for at melde sig hos de radikale og stemme på dem ved næste valg. Hvorfor dog bakke op om socialdemokratiet hvis dette partis holdninger ikke stemmer overens med ens egne holdninger, når der er et "humanistisk" parti som de radikale man kan bakke op om og stemme på? Jeg ønsker jer held og lykke med partiskiftet.
Nu har socialdemokratiet med Mette Frederiksen i spidsen heldigvis indset at en fortsættelse af den indvandring som skete i halvfjerdserne og firserne med parallelsamfund og Gethoer i flere byer til følge, ikke er den vej Danmark skal gå, der skal stilles krav til indvandrerne og her er mottoet "Gør din pligt og kræv din ret" virkelig noget som bør være gældende.
Da industrien, især jernstøberier og lign. med dårlige arbejdsforhold, hentede fremmedarbejdere/ gæstearbejdere fra især Jugoslavien og Tyrkiet til Danmark i nitten tresserne, var det meningen de rejste hjem igen når de havde arbejdet et helt eller halvt år. Det skete ikke, i stedet hentede de deres koner og børn herop og da glemte Danmark at indføre en lovgivning som den Tyrkiske, hvor tørklæder og burkaer ikke var tilladt i skoler, institutioner og andre offentlige rum. Det er nu ændret i Tyrkiet i 2013 fordi ellers kune Erdogans kone ikke deltage arrangementer i parlamentet.

Præcis !!! Jeg har meget stærkt på fornemmelsen, at der er en del herinde der leger socialdemokrater, men aldrig har været det. Fordi man er socialdemokrat, behøver man jo ikke at være naiv og dum-god. Og Danmarks behandling af flygtninge og indvandrere behøver vi absolut ikke at skamme os over. Hvorfor er DK ellers et attraktivt mål for flygtninge ?

Zenia Stampe, der efter næste valg er forhenværende folketingsmedlem, er simpelthen for ubegavet og fattesvag til at man gider kommentere hendes vrøvl. At Stoklund sætter en forfatterklovn som Eika på plads, når klovnen benytter sin takketale til at angribe en politisk gæst, der ikke kan gå på talerstolen og forsvare sig, er helt i orden, efter en alm. og sund intelligens. Det udelukker selvfølgelig en hel del radikale.

Zenia Stampe og hendes ligesindede repræsenterer et lille mindretal af vælgerne, og hun ved jo godt med sig selv, at hun aldrig vil kunne vinde et flertal over på sin side.

Men i stedet for at acceptere den virkelighed, har hun i stedet sat sig for at tvinge sin vilje igennem alligevel ved at forsøge at få socialdemokraterne til at svigte deres vælgere. Det er jo også omkostningsfrit for hendes parti (men ikke for S), og det er da heller ikke ulovligt - kun usympatisk.

Esbjerg 14.4.2021.
Zenia Stampe fremturer med sit føleri og udstiller igen igen, at hun er faktaresistent. Hvad Zenia Stampe og de øvrige radikale reelt står for politisk kan bedst illustreres ved deres afvisning af - sammen med de øvrige borgerlige partier - at gøre opholdssteder og bosteder for socialt udsatte til selvejende institutioner. Dermed ville socialminister Astrid Kragh sikre, at spekulanter ikke kunne score millioner af kommunale skattekroner på at sænke kvaliteten på opholdssteder og bosteder og i stedet putte skattekronerne i egne lommer. Zenia Stampe udstiller konkret politisk den totale asociale linie, RV står for. Imens puster Zenia Stampe og RV sig op: de er anstændige på det abstrakte plan og tillader sig at svine politiske modstandere til alt imens de stiller deres mandater til rådighed for en reaktionær social-bolig- og arbejdsmarkedspolitik sammen med de øvrige borgerlige partier. Zenia Stampe har højt selvværd, men ejer ikke evnen til at skamme sig.

Lars Rune Johansen, det kan ikke siges bedre end det du skriver.
De radikale er et borgeligt parti, undtagen når det gælder om at få de såkaldte Danske børn hjem fra Syrien. De glemmer helt at det i medierne har været fremme at der er ca. 400.000 børn i Yemen som er i fare for at sulte ihjel på grund af hungersnød skabt af den igangværende borgerkrig. Her var virkelig noget for Zenia Stampe at tage sig af.

Socialdemokratiet har alle dage holdt hånden over de svage - hvem skulle ellers gøre det...

Og ja vi har flygtninge fra Syrien, som vi beskytter - og de skal selvfølgelig hjem og hjælpe med at bringe landet på fode igen - godt hjulpet af de forskellige ting Danmark har givet dem...når forholdene er til det...

Og så er der den kuldsejlede integrationspolitik igennem 30 år...den prøver S også at få på fode igen...

Flemming@ Du spørger hvad jeg bygger mine argumenter på. 1. Lang lang tids politisk intens interesse. Hver gang Løkke har være i uvejr, med møgsager, har han fundet en kattelem, senst lavede han en kaotisk regering VLAK, som var spild af tid. Da han kan se han er ved at tabe, vender han 180 gr. og r-----r de blå midt under valget, og skriver en bog om samarbejde med S, klart med ham som statsminister. Svaret var Nej tak. Så dropper V ham, og han går som en tøsedreng fra et møde, hvor det er Kristian Jensen der må vise sig som et mandfolk. Så r--render han Ellemann, og Mette F kritiseres for sin corona håndtering, og LLR påstår alligevel, han vil et samarbejde over midten. Han har pengefolk i ryggen, han er en døgnflue. Hans tid er omme som politiker.Han ødelægger sit gamle parti, han har ingen ordentlighed.

Mette F. har som justitsminister opdaget en masse ting, om indvandrermiljøet i DK. Det blev en øjenåbner. jeg har talt med en politimand, han siger, I aner ikke hvad der foregår, han er på en st. idet indre KBH. Hun forsøger at ændre på det, der er slået fejl. Men jeg har aldrig hørt hende sige samme grimme retorik som Pia K eller Messerschmidt eller Inger S. Smykkeloven var sindssyg og dumt, og er aldrig anvendt, den er vist også droppet igen. Mette F galper ikke op som de tre andre. Stoklund galper ej heller, han har nogle argumenter, det havde han også før valget, og dem blev han indvalgt på. Både de sociale, de arbejdsmæssige og integrationmæssige. Det er så nemt at være frelst og god, når man står ude på sidelinjen og ikke har alt " l ...tet" på eget bord, som skal løses. De der er her skal behandles ordentligt. De der ikke har fået ophold og asyl, skal hjem hvor de høre til. Og antallet skal begrænses. Men samtidig skal DK også vide, at deltager man i krige, så giver det flygtninge, og der har man et ansvar med midlertidigt ophold. Og nej vi skal aldrig samarbejde med Assad, han skal fjernes.
Mette F.

Stampe & co ender som et komma i dansk politik med den fornærmene arogance de gang på gang bruger i debatten hvis man kan kalde det en debat

Annonce