Flertal i Folketinget kræver udrejsecenter på Langeland stoppet

SF går sammen med blå blok om at kræve, at regeringens planer om et nyt udrejsecenter på Langeland bliver stoppet.
SF kræver sammen med blå blok stop for planerne om et udrejsecenter for afviste, kriminelle udlændinge. En samlet blå blok fremsætter et beslutningsforslag til Folketinget, som SF bakker op om.

Det skriver SF's gruppeformand Jakob Mark på Twitter:

"Regeringen har uden varsel eller politisk proces besluttet at placere et udrejsecenter for kriminelle udlændinge på Langeland. Langeland som i forvejen tager socialt ansvar og som lever af turisme. Det er en tåbelig ide, og SF stemmer selvfølgelig for at få det stoppet," skriver han.

Langeland er den eneste kommune i Danmark, hvor borgmesteren, Tonni Hansen, er SF'er. Jakob Mark afviser på Twitter, at det skulle have indvirkning på partiets modstand:

"Vi var også imod Lindholm-projektet og vi har ingen borgmester i Vordingborg. Jeg synes det er tåbeligt at placere et center på en ø, der har kæmpet med at vende en negativ udvikling med mange udsatte borgere til en positiv udvikling med turisme."

Beslutningen om at oprette et udrejsecenter er administrativ og kræver ikke et flertal i Folketinget for at blive vedtaget

Derfor er det ikke sikkert, at regeringen ændrer holdning, selvom der nu er et flertal i Folketinget imod beslutningen.

Regeringen afviser at ændre beslutning

Siden udlændinge- og integrationsminister (S) Mattias Tesfaye, onsdag præsenterede beslutningen om at oprette et udrejsecenter på Langeland, er regeringen blevet mødt med hård kritik både borgere på øen og fra blå blok.

Socialdemokratiets udlændingeordfører Rasmus Stoklund forstår protesterne, men afviser at beslutningen står til at ændre:

"Uanset hvor i Danmark man lægger sådan et center, vil det udløse protester, for der er ikke nogen, der har lyst til at få sådan et center i sin baghave. Det er derfor vi fra Christiansborgs side må gøre, hvad vi kan for at skærme folk, siger Rasmus Stoklund ifølge TV2 og tilføjer:

"Nu er beslutningen truffet. Centret er købt. Nu skal det indrettes og om et års tid skal det træde i kraft. Forinden skal vi sikre, at det bliver lagt til rette så beboerne i området kan føle sig trygge."

Beslutningen om at åbne et nyt udrejsecenter på Langeland sker for at aflaste udrejsecenteret Kærshovedgård i Midtjylland og som erstatning for det droppede center på øen Lindholm ud for Sydsjælland.



 

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"...må gøre, hvad vi kan for at skærme folk...".
Så ku' I for s.... da sørge for, at udviste kriminelle IKKE må og kan bevæge sig udenfor centeret.
Undskyld jeg bander, men jeg er så p.... træt af al den snak og ingen handling.
Ja, ja men det skyldes konventionerne. Skråt op med dem. De er ikke tilpasset tiden.
Tag nu for en gangs skyld hensyn til danskerne (de etniske).

Du er vel også rystende DF-angst for ulve??? 🤣🤣🤣

Men tillykke jer for få debatten om udrejsecentre til at dreje sig om "Rødhætte og ulven-opfattelse" 😢

Jan, du er svær at tage alvorligt!

Blot som eksempel, fra TV2FYN. Link til artiklen længere nede, læse selv videre:
"- Jeg kan ikke sige andet, end at jeg er lettet.

Sådan siger Ikast-Brande Kommunes borgmester Ib Boye Lauritsen (V) efter onsdagens nyhed om, at 130 personer flyttes fra Udrejsecenter Kærshovedgård til et nyt udrejsecenter på Holmegaard tæt ved Langelandsfortet.

Ib Boye Lauritsen uddyber sin lettelse, og sender denne forvarsel til borgerne på Langeland:

- Personer på tålt ophold og kriminelle udlændinge skaber utryghed for befolkningen, der bor i området."

https://www.tv2fyn.dk/langeland/udrejsecenter-kriminaliteten-paa-kaersho...

"Nu er beslutningen truffet. Centret er købt".
Og hvis det ikke bliver til noget, hvor mange penge kommer det så til at koste skatteyderne?

Det koster skatteyderne ganske lidt. Den gamle kasserne er købt for 13,8 millioner. Jeg tror borgernes køber den.

De 130 terrorister kræver 67 politiårsværk, altså en politimand til to beboere. Dertil kommer alle Kriminalforsorgens medarbejdere, der skal lave mad til dem, hente cigaretter og vaske toiletter. Ejendomshandlen er det mindste problem.

Altså herregud da, har man ikke vigtigere ting at gå op i end at brokke sig over et skide center. Og selvfølgelig har det da indvirkning på SF´s forkvaklede holdning at Langeland har en SF borgmester. Og jeg spekulerer sgu efterhånden på om SF nu også er et støtteparti, for jeg kommer tit i tvivl. Er de rød eller er det blå, måske de snart skulle overveje hvilken blok de tilhører..
Og koster det skatteyderne penge, tja gør alt ikke det da uanset partifarve? Så drop jeres evige negativiteter over hvad regeringen foretager sig..

SF er et protest parti, de har nok indgået en aftale med de blå og få vores dygtige Statsminister væltet og Jacob Mark er nok lovet en ministerpost som undervisnings minister. Det er nok eneste mulighed for Jacob Ellemann Jensen at nå Statsminister. Hvad med Nogle beboelses container i nærheden af HR Mark

Jeg synes også at Langeland er et meget dårligt valg. Der må være nogle mere eller mindre beboede øer, der kan bruges. Nogle ejer staten, fx. Livø hvor der er et feriecenter. Ellers kunne man måske købe Vejrø, hvor der er et hotel. Færgefart skal kun være til personale. Men ellers er jeg enig med ovennævnte Kurt Jensen. Der tages alt for meget hensyn til de udviste. De er her ulovligt, ergo er de stadig kriminelle. Brug dog lidt fantasi, og bøj de utidssvarende konventioner. Er der nogle der klager så skal sagerne hele vejen igennem ALLE retsinstanser, incl. de internationale, så er der gået nogle år med det, og en del er rejst frivilligt imens pga. de dårlige forhold.

Modstanden mod udrejsecentrene er i store træk baseret på frygt fra nogle enkelte DF-typer i Bording.

Den store del af befolkningen i Bording, har ikke mærket noget som helst til udrejsecentret i Kærshovedgård, samtidig siger politiet af de ikke kan påvise en øget kriminalitet!!!!

Men det er jo ulve-debatten om igen. 😢

Jan, du er svær at tage alvorligt!
Hvor i DK bor du, og hvad laver du? Det virker som om du ikke rigtig følger med i dagspressen hvad der sker rundt omkring i DK.

Blot som eksempel, fra TV2FYN. Link til artiklen længere nede, læse selv videre:
"- Jeg kan ikke sige andet, end at jeg er lettet.

Sådan siger Ikast-Brande Kommunes borgmester Ib Boye Lauritsen (V) efter onsdagens nyhed om, at 130 personer flyttes fra Udrejsecenter Kærshovedgård til et nyt udrejsecenter på Holmegaard tæt ved Langelandsfortet.

Ib Boye Lauritsen uddyber sin lettelse, og sender denne forvarsel til borgerne på Langeland:

- Personer på tålt ophold og kriminelle udlændinge skaber utryghed for befolkningen, der bor i området."

https://www.tv2fyn.dk/langeland/udrejsecenter-kriminaliteten-paa-kaersho...

Det er nok rigtigt at det er den mindst dårlige sted - når der også tænkes økonomi.
Og det er rigtigt at det nok kun er ret få der laver ulovlighederne.
Jeg tror ikke på at mere politi på for politiforladte Langeland vil løse udfordringen med de triste typer i blandt dem. Og hvis de ikke kan tvinges til at holde sig indendørs vil jeg foreslå noget radikalt på dem: depotinsprøjtninger af meget beroligende. Det kan gives for 14 dage og virker sløvende. En effektiv straf ved lovovertrædelse. Men der er nok noget lov der skal bøjes en del for at det lader sig gøre.
Hensynet til langelænderne (og Svendborg) tæller mest. Men også til de, der flytter ind, og som kan opføre sig ordentligt.

Men primært: find et andet sted. Er der ikke en herregård til salg et sted.

Jeg synes nu også, at Ærø ville være et mere oplagt valg.

Somalia.

Det interessante er at SF ikke blev hørt! Mette spurgte ikke Pia til råds. Uha! Uha!

Hører man ikke på SF har det konsekvenser.

I modsætning til Enhedslisten og de radikale.

SFerne er de farligste.

Derfor har Mette Frederiksen, der under hele pandemien har været bonneveninde med Pia Olsen Dyhr, spillet højt spil ved at vælge Langeland som øen for et udrejsecenter.

Thi Kommunen har som den eneste i landet en SFer som borgmester. Venindeskabet skal nu stå sin prøve i et kommunalt valgår!

SFs autodidakte biolog Carl Valentin havde allerede før statsminister Mette Frederiksens fatale beslutning om aflivning af al dansk minkproduktion, ytret ønske om minkens udfasning på dansk jord.

SF havde da heller ingen kommentarer da udrejsecenter-mink i Nr. Felding og udrejsecenter-mink i Kølvrå blev etableret. Ingen protester!

Det ene sted protesterede de lokale og en socialdemokratisk borgmester.
Det andet sted protesterede de lokale og en Venstre-borgmester.

SFernes stemmer var kolde, lukkede og sandt for dyden øredøvende tavshed.

I disse dage graves minkene så op igen, ramt af industrimiljøforurening, grundvandsforurening og politisk overgreb mod to lokalbefolkninger.

Ting som SF har forsøgt at bekæmpe i årevis. Men SFernes stemmer var altså tavse.

Men nu er SFerne endelig på barrikaderne igen! Thi de blev ikke hørt!

I en hellig alliance med alle de blå partier.

Helle Thorning lyttede ikke på SF. Det kostede. SFere er født til at blive lyttet på! Ellers har det konsekvenser.

Det er SFs kerne-DNA.

Og statsminister Mette Frederiksen bør tage det ad notam!

Det interessante er hvad SF vil med udrejsecentre? ? ?

I byområder med flest røde parti-stemmer til kommunalvalg og folketingsvalg bør man placere udrejsecentre!

Hvorfor?

Ja, det kan FET og PET sikkert komme med svaret på! Dem plejer SF jo at rådføre sig med!

Deres bedømmelser afgør formentligt Syrien-børnenes fremtid....

Lokale protestbevægelser skulle jo nødigt udvikle sig over tid til “trusler imod danskernes sikkerhed”. Hvor finder FET og PET mindst lokal modstand?

Spørger man på Nørrebro i København, vil modstanden imod et “opholdscenter for afviste asylansøgere” sikkert være langt mindre end ude i landdistrikter, hvor kun Venstre og Dansk Folkeparti og “borgerlister imod udrejse-asylcenter dit og dat” er de eneste som får stemmer nok ved et kommunalvalg til en byrådsplads.

De røde partier og de radikale elsker indvandrere og asylansøgere og deres mægtige berigelser af store bysamfund. Men alt har konsekvenser. Blandt andet er det trods alt ikke alle, der opfylder de aftalte demokratiske bestemmelser. Såvel nationale som internationale.

De store bysamfund må således selv stå for egne politiske ønsker og deres afledte konsekvenser.

Et eller flere af de 5 store byer i Danmark må lave et udrejsecenter tæt på de bynære politistationer.

De store bysamfund stemmer selv for indvandring og asylansøgere. Og må tage de negative konsekvenser! Når de opstår.

De små landsbysamfund elsker landbrug og småindustrier. Og må tage de negative konsekvenser fra for eksempel gylle og ildelugtende svinefarme. Og det gør de så!

Værdige beslutninger for et demokratisk Danmark!

I øjeblikket tørrer de røde og radikale deres humanistiske drømmesamfund af på Udkantsdanmark.

Det værste er at de blå gør nøjagtig det samme.

Christiania kunne passende være et udrejsecenter for hele Danmark.

Gammelt militært område. Midt i hjertet af de røde partiers slagmarker! Der hvor al sand humanisme har sit pulsslag.

Når de røde partier en gang med tiden bliver voksne og de radikale får slikket sårene, burde de rejse sig og tage personligt ansvar for sig og sine.

Lad de afviste asylansøgere bo midt iblandt bybefolkningerne.

Her har befolkningen det rette livssyn. Den rette pædagogik. Resocialiseringens professorer. Intellektets suverænitet. De ved hvad er bedst for byen, dens integration, dens diversitet, dens klima, dens pulserende forløsende liv.

The melting pot. Smeltediglen af alle nationaliteter, kulturer, hudfarver, religioner. Pride parade der værner om sine genfødte.

“Det intellektuelle indrejsecenter for alverdens undertrykte asylansøgere”.

Hvor befriende! Hvor enhedsskabende. Hvor socialistisk folkeligt! Hvor radikalt!

Lad Carl Valentin komme på banen. Han har allerede tænkt sine tanker! Om mink! Om asyl!

Han nedlagde al minkproduktion i Danmark.

Nu nedlægger han al asylproduktion.

Den er indespærrende. Ufri. Asocial. Og imod biologien.

Sæt minken fri!

Sæt asylansøgere fri.

Uanset tandsæt! Farve! Pelstegning!

Formodentlig altsammen ifølge Autodidakt biolog Carl Valentin SF.

Sidst gik alle hans synspunkter direkte i grundvandet i Nr. Felding og Kølvrå.

Nørrebro og Christiania står for tur. Frie humanisters Arne-steder.

Et SF der bliver hørt!

Uhørt! Sagde de i Nr. Felding og Kølvrå!

Spørgsmålet er hvad de siger på Nørrebro og på Christiania?

I Nr. Felding er der ingen brosten. Kun sand og grus!

PET og FET vurderede at trusselniveauet var lig nul. Også fra børn født og opvokset i området!

Når PET og FET har udtalt sig vil Carl Valentin og SF se på trusselsniveauet ved udrejsecenter Nørrebro og udrejsecenter Christiania!

PET og FETs vurderinger er yderst vigtige for SF.

Eksperter er afgørende i SF.

Synd at lokalbefolkningen i Nr. Felding og Kølvrå stod alene med deres lokale ekspertise.

Harboøre Tange har ventet på Pia Olsen Dyhr i årtier.

Carl Valentin er en handlingens mand.

Tillykke til Nørrebro og Christiania. Mennesker i fri natur!

Langeland fik SFs langemand.

Nørrebro. Den er go’!

Christiania? Valgt af Pia.

Logisk, humanistisk, socialt, folkeligt .

Lige til højrefoden. Som SF støtter i dagens leje.

SFs kernevælgere ville elske det. Rosa Lund ville miste sin skingre stemme.

En win win situation for de røde og Mette - børnenes statsminister.

Alle i eget hus. Alle blandt venner. FET og PET uden stress!

Socialdemokratiets nationalkonservative politik får aldrig min støtte. Men man må indrømmer, at Socialdemokratiets taktiske evner og manøvredygtighed langt overstiger støttepartiernes.

Med denne lille manøvre i går lykkedes 2 ting: 1) man undgik presseomtale af de mange demonstrationer rundt om i landet, mod udvisning af syriske krigsflygtninge; 2) man fik SF til at strippe, så det nu står helt klart, at det parti er ligeså racistisk som Socialdemokratiet og højre over. Det er ikke helt nyt, deres deltagelse i ghettolovgivninger var første skridt.

På deres egne betingelser er de nu ret dygtige, de sosser.

Tja Poul. Nu er det jo i et demokrati flertallet der bestemmer. Så du må nok leve med den nationalkonservative holdning lidt endnu.

Nationalkonservative socialdemokrater er kommet for at blive.

Overbefolkning og klimaet tager mindst et århundrede at komme til livs.

Fænomenerne skabtes over to århundreder. Munde skal mættes. Befolkninger skal overleve.

Men vi kan selvfølgelig bare lade de gamle dø. Som i Sverige!

Her er til gengæld ingen nationalkonservative socialdemokrater!

Men Greta Thunbergere en masse.

How dare you?!?

De gamle må dø for egne opstillede guillotiner!

I Danmark hylder socialdemokraterne fortsat velfærdssamfundet!

I Sverige hyldes indvandrer og asylsamfundet.

Folkehemmet er for længst afgået ved døden!

De blå partier tager over i Sverige ved næste valg.

Nationalkonservative konservative tager over.

De svenske skove har ikke flere rummeter.

Spørgsmålet er hvor mange kubikmeter mælk der bliver tilbage i Danmark.

Naturen har nået sin topproduktion. Hinsidan valgte de at lade de gamle dø!

I Danmark fik Arne endnu et par år. Imod de nationalkonservative konservatives stemmer!

Lad os lige slår fast der er kun de nuværende antal beboer på Langeland fordi de får bistand. Landbrugs støtte og kommunaleudligning samt personlig bistand er overførelse af resurser fra Sjælland
til udkantsDanmark. Nu er det Langelands tur til at bidrag til helheden. Jeg så gerne en planlagt affolkning af udkants Danmark så vi fik plads til sikre opbevaring af disse uønskede personer. I et højindkomst land er der ikke plads for lav teknologiske erhverv. Ligsom der bør være balance i mellem jobmuligheder og bosætningen.

Elsker at du tror at et terroristcenter vil bidrage til noget.

Hvad gør man ved Langelands evt. egne kriminelle? For man kan da ikke exportere dem til moderlandet, når langelænderne ikke selv vil bidrage til fælleskabet , Og regne langelænderne med ,at de er velkomne i alle dele af DK? Man kan selv tage hele lagkagen. Udlændingene splitter Danmark ad og det bliver værre og værre.

“I er højindkomst land er der ikke plads for lavteknologiske erhverv.”

Hr. Dan danser sin egen svanesang.
I det højteknologiske Norge kæmper de for egen madforsyning. De husker stadig fødevaresituationen under og efter krigen.
Dans Danmark flyder af mælk og honning.

Landbrugsstøtten startede da Anker Jørgensen og hans socialdemokrater ikke ville betale prisen på højteknologiske danske fødevarer. Al teknologien skulle betales af EF senere EU. Hvorfor?

Fordi Tjæreborgpræsten og Simon Spies lærte lønmodtagerne at tage til svinefester på Mallorca. Tilskuddet fra EU reddede den årlige charterrejse. 20 år senere fik de danske bønder råd til det samme. Og så kom svinehunden op i alle danskere. Rejsefeberen steg. Landbrugspriserne helt i bund. Stordriften og teknologien helt i top! Overskud på kontoen selv for landbrugsbørn og familier. En uges ferie kunne det blive til! I storbyerne 3-5 ugers ferie. Skolelærerne endda 7 uger i de bedste år.

I Norge fandt de olie. Den betalte for hjemmeproduktionen af landbrugsvarer som nordmændene stædigt har holdt fast i. Indtil Fremskridtspartiet krævede billige fødevarer fra EU.

Ting koster hr. Dan! I Danmark som i Norge!

I Norge er der hveranden årlige fødevareforhandlinger. Senest ville den borgerlige statsminister Erna kun hæve fødevarepriserne med 980 millioner. Landbruget krævede 2000 millioner. Traktorerne kørte mod Oslo for at stoppe indfaldsvejene. Bønderne fik det som de ville. Traktorerne nåede kun halvvejs!

I Norge har de 10.000 milliarder i deres oliefond. Erna valgte at bruge 2. Der er fortsat 9.998 milliarder til fremtidens gamle og unge og syge og fødevareprisstigninger. Og nye grønne teknologier.

Hr. Dan tror at fødevarer er en selvfølge.

At pengene hænger på træerne ude i provinsen.

De røde partier kræver mere naturskov og lavbundjordene og dyrene ud af produktionen.

I fremtiden skal vi leve af gulerødder, kartofler, proteingræs og lidt blåbær. Frugtavl vil måske genopstå på Fyn?

Spændende hvornår al fødevareimport starter?

Hvorfor mon de ægte røde partier støtter asylpolitikken fra FN?

Alt for mange byboere ved intet om landbruget. Pigerne fra landet synes det lugter af gylle.
Flytter til København i ung alder. Uvidende. Ofte forkvinder fra DGS. Og ender som partiformænd.

Uvidenheden breder sig i storbyerne. Viden om landbruget forbliver ude på landet. Hvor der lugter af højteknologi.

Og medarbejderne kommer typisk fra Rumænien og Ukraine!

I storbyerne er de blevet meget fine på den.

Nu vil de ikke engang huse afviste asylansøgere. De skal sendes ud til gyllen og de højteknologiske landbrugserhverv.

Og mælken i Netto koster 2 liter for 12 kroner.

Og snart kan hr. Dan komme ud af sit pandemistyrede hjemme-asyl.

Leve Spies-drømmen ud. Langemand i top, når flyet passerer Langeland på vej i højteknologiske elfly mod grisefester på Mallorca.

Som i de glade tressere, hvor klimakrisen startede.

How dare you!

I Sverige huser de selv alle asylansøgerne i Malmø, i Gøteborg, i Stockholm, ja, endda i Lund og Uppsala.

I Dans Danmark må bønderne også tage sig af det problem.

De får jo masser af tilskud fra EU!

Dans støtte sluttede allerede under Anker i 1970erne. Da Krag solgte dansk landbrug til EU.

Kødbjergene og smørbjergene opstod ikke bare som begreb. Men realiteter!

I dag køber kineserne alt.

Men det ved hr. Dan næppe.

Verden mangler fødevarer!

Derfor svømmer de unge mænd over Middelhavet.

Selv i Elfenbenskysten får de unge mænd på mobiltelefonen øje på hr. Dan og hans lige og tænker:

“Sådan et liv vil jeg også leve!”

“I et højteknologisk land er der ikke plads for lavteknologiske erhverv”

Fedt ingen slaveri i marken. Ingen kamp med trælse dyr. Kun teknologi!

Der må jeg hen. Dan har fået mange nye venner i byen. De kommer fra hele verden. Mest Mellemøsten og Afrika. Her er særlig varmt at udføre lavteknologiske erhverv!

Tillykke Dan! Du har sejret ad højre til!

Du leder efter udrejse-asylcentre i Udkants-Danmark.

Tomme skoler! Tomme plejecentre! Tomme fabrikker!

Jo det går godt i Dans selskabte Udkants-Danmark.

AAA+ er Dans låne-status i udlandet og hos danske banker og investorer.

I Norge har de 9.998 milliarder i den fælles oliefond, som blandt andet medfinansierer Qatar-vm i fodbold.

Og stoltheden over deres egen nationale selvforsynende fødevareproduktion i eget bjergland.

Hvad har Dan?

Nedladenheden over for produktions-udkants-Dan-Mark.

Danske skolelærere har en stor pædagogisk opgave forude.

Danmark er langt bagude på point!

Selv verdens bedste fodboldspillere kommer fra Norge Ada og Haaland.

Under krigen tog gode danske familier norske børn på genopfedning i Danmark.

Måske Dans børnebørn reddes af lidt norsk goodwill?

Dan finder nok ikke goodwill i Udkantsdanmark?

Kinesiske børn elsker danske mælkeprodukter! Og tak for det!

Men dog, Aksel. Vi må vælge om DK skal være et høj indkomst land eller et land på støtten. Vi kan ikke bruge et erhverv med så usund økonomi at de fleste kun overlever på EU støtte og østeuropæiske billige arbejdskraft. Det er uværdig. Når der er så hårdt brug for arbejdskraft til godt betalt jobs i København /Øresundsregionen kan ubalancen i mellem jobmulighederne og bosætningen i ukants Danmark ikke accepteres. Det er nu dem der betaler der må sig stop. Lad os nu flyt kødproduktionen til Østeuropa så medarbejderne kan være sammen med deres familier. Lad os flyt sukker produktionen til tropisk lande så vi kan reducere udviklingsbistand. EU SKAL NOK LAVE MAD NOK TIL ALLE.
.

Det er som at være til koncert med Niels Hausgaard for rigtig mange år siden - den gang var det ’anbringelse’ af flygtninge der kom til landet:
”Vi har ingen flygtninge i Hundelev, hvor jeg bor. Det ville vi egentlig gerne - - (lang pause) - - men det er så frygtelig upraktisk et sted.
- - - (laaaang pause)
- - - og heldigvis ser det osse ud som om de fylder landet op sydfra!”

Forslag:
Udrejsecenter skal ligge 100 km. ude i Nordsøen på en gammel Storebæltsfærge...

Og forstår ikke at det er etniske danskere, der skal spærres inde, og ikke de kriminelle afviste asylansøgere på tålt ophold...

Du er inde på noget af det rigtige. Jeg husker at da de første Bosnienflygtninge i 90'erne kom til Danmark, boede de på et hotelskib tæt ved Knippelsbro - faktisk side om side med Udenrigsministeriet.
I dag kunne man jo flytte et sådant hotelskib nærmere ... hvor som helst.

Lad os lige slår fast der er kun de nuværende antal beboer på Langeland fordi de får bistand. Landbrugs støtte og kommunaleudligning samt personlig bistand er overførelse af resurser fra Sjælland
til udkantsDanmark. Nu er det Langelands tur til at bidrag til helheden. Jeg så gerne en planlagt affolkning af udkants Danmark så vi fik plads til sikre opbevaring af disse uønskede personer. I et højindkomst land er der ikke plads for lav teknologiske erhverv. Ligsom der bør være balance i mellem jobmuligheder og bosætningen.

Annonce