FH får ny pressechef

“Det gør mig stolt, glad og ydmyg at skulle være en del af et stærkt hold, der kæmper for 1,3 millioner danske lønmodtagere," lyder det fra Jakob Elkjær.
Den ansvarshavende redaktør for Akademikerbladet og Forskerforum, Jakob Elkjær, bliver ny såkaldt teamchef for presse og kommunikation i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH).

“Det gør mig stolt, glad og ydmyg at skulle være en del af et stærkt hold, der kæmper for 1,3 millioner danske lønmodtagere,” skriver Jakob Elkjær på Facebook.

Det er et drømmejob

“Jeg glæder mig til at komme i gang. Dem, der kender mig godt, ved, at det er et drømmejob.”

placeholder

Den 54-årige Jakob Elkjær har tidligere været ansvarshavende redaktør på fagbladet Journalisten og - sammen med bladets medarbejdere - modtog han i 2007 Anders Bording-prisen fra Danske Specialmedier for at have givet fagbladet et overbevisende kvalitetsløft. Jakob Elkjær nåede også halvandet år som medieredaktør på Politiken, før han i 2012 blev pressechef for Københavns daværende overborgmester Frank Jensen (S).

Efter tre år på Københavns Rådhus Jensen vendte Jakob Elkjær i 2014 tilbage til fagpressen og journalistikken. Akademikerbladet og Forskerforum er fagblade for videnskabelige medarbejdere ved universiteter og forskningsinstitutioner.

Jakob Elkjær starter i den nye stilling den 1. august.

Kim Kristensen er redaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det bliver så godt! Tillykke til FH og os andre, som skal læse med.

Annonce