Annonce

Skjult reklame for gule fagforeninger

Anonym hjemmeside hævder neutral pris-oplysning om fagforeninger, men fremhæver især gule fagforeninger.
Søger man på “fagforeninger” eller “akasse” på Google, dukker der en lang række hjemmesider op, som især sammenligner priser på forskellige fagforeninger eller deres a-kasser.

Siderne har navne som allefagforeninger.dk, fagforeninger.nu og fagforening.net.

På overfladen ligner det lødig forbrugerinformation

På overfladen ligner det lødig forbrugerinformation, men især de gule fagforeninger fremhæves.

En af de hjemmesider er siden “Fagforeninger.nu, der hævder at informere neutralt og sagligt om alle fagforeninger i Danmark.

Men under fanen “Alle fagforeninger” nævnes alene seks såkaldte gule fagforeninger: Det Faglige Hus, ASE, Krifa, Lederne, Business Danmark og Frie.

Ikke et ord om eksistensen af overenskomstbærende fagforeninger

Ikke et ord om eksistensen af overenskomstbærende og ikke-tværfaglige fagforbund under Fagbevægelsens Hovedorganisation som for eksempel BUPL, FOA, Dansk Sygeplejeråd, 3F, Dansk Metal, HK eller Fødevareforbundet NNF.

Ifølge hjemmesiden Fagforeninger.nu er alle fagforeninger lig med gule fagforeninger

 

Ingen oplysninger om hvem, der står bag hjemmesiden

Hjemmesiden Fagforeninger.nu oplyser ikke hvem, der står bag hjemmesiden, men Fagforeninger.nu skriver om sig selv, at den “ikke (er) tilknyttet eller ejet af en fagforening eller a-kasse”.

Det er ikke muligt at ringe til folkene bag hjemmesiden, man kan alene kontakte Fagforeninger.nu ved at skrive til dem via en kontaktformular på selve hjemmesiden.

Gennem kontaktformularen har Netavisen Pio stillet nogle spørgsmål - indtil nu uden at få svar tilbage:

1) I skriver på hjemmesiden  fagforeninger.nu  under fagforeninger/alle fagforeninger, at der findes følgende fagforeninger: Det Faglige Hus, Ase, Krifa, Lederne, Business Danmark og Frie. I nævner altså alene de gule fagforeninger. Hvorfor nævner I ikke de mange overenskomstbærende fagforeninger som BUPL, 3F, Dansk Metal, HK, FOA og så videre?

2) Hvem står bag  fagforeninger.nu?

3) Det fremgår ikke af jeres hjemmeside, hvem der står bag  fagforeninger.nu. Hvorfor ikke?

Odense-firma bag hjemmesiden

En nærmere domæne-jagt viser, at anpartsselskabet VistaPay Aps står bag Fagforeninger.nu.

Firmaet VistaPay står for “drift af websites”, ifølge firmaets årsrapport.

Ifølge cvr-registeret ejes VistaPay Aps af Nikolaj Nedergaard og Mike Nedergaard Andersen. VistaPay holder til på adressen Kongensgade 9 C, 1. sal i Odense.

Nikolaj og Mike Nedergaard driver også en række andre selskaber fra samme adresse

Nikolaj og Mike Nedergaard driver også en række andre selskaber fra samme adresse: Monedero Aps, Nedergaard Medier Aps, Euro Payments Aps og Nedergaard-Invest Aps.

Ingen af selskaberne - heller ikke selskabet, der driver Fagforeninger.nu - oplyser telefonnumre, eller oplyser numre, der ikke længere er i brug.

Netavisen Pio følger op på sagen onsdag formiddag


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ja, det skal da blive interessant at høre mere om, hvilket parti eller hvilken organisation, disse personager repræsenterer.

Dét er bestemt interessant.
Men hvor holder statsministeren sin næste første maj tale: i kolonihaven flankeret af Dannebrog eller i Fælledparken?
Dét er også interessant!

Det har godt nok ingen relevans ift. emnet, men jeg er da helt overbevist om, at hun er alt for klog til at stille op i Fælledparken og gøre sig selv til skydeskive for alle de tosser og ekstremister, der gennem de seneste årtier mere og mere har fået overtaget der.