Vermund i retten i injuriesag

Stævnet for at have linket til blogindlæg med grove beskyldninger.
En bokseinstruktør og personlig træner Mahmoud Loubani kræver Nye Borgerliges partiformand Pernille Vermund dømt for injurier.

Det vil han fordi Pernille Vermund tilbage i december 2019 i en kommentartråd på Facebook linkede til et blogindlæg, hvor Loubani blev omtalt i lidet flatterende vendinger.

Pernille Vermunds advokat Jonas Christoffersen - der også er advokat for Inger Støjberg i hendes rigsretssag - fortæller til Ritzau, at Loubani vil have Pernille Vermund dømt, fordi hun linkede til et længere blogindlæg, hvor Loubani blandt andet blev omtalt som en person, der ønskede død over USA og som terrorapologet, altså en person, som forsvarer terror.

Fik 15.000 i godtgørelse

Det er ikke første gang, at Mahmoud Loubani rejser en injuriesag mod et medlem af Nye Borgerlige.

Loubani har tidligere anlagt en injuriesag mod et andet prominent medlem af partiet, folketingsmedlem Mette Thiesen, der havde kaldt Loubani 'terroristsympatisør" på Facebook.

En sag, der handlede om hvorvidt Thiesen havde ret i, at Loubani havde skrevet pæne ting om Krudttønden-terroristen Omar El-Hussein.

Selvom sagen egentlig var forældet blev hun dømt til at betale en godtgørelse på 15.000 kroner til Loubani. Hun blev desuden dømt til at betale 15.000 kroner i sagsomkostninger og 500 kroner i retsafgift.

Sagen mod Pernille Vermund er en udløber af den sag.

Sagen behandles i byretten i Helsingør tirsdag, men der forventes først en afgørelse senere.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Nogle vil tilsyneladende gerne fornærmes, og bliver det også let.
Det belaster retssystemet.

Mahmoud Loubani fornærmer enhver dansker ved sin blotte tilstedeværelse i vores land. Hvornår vil Socialdemokraterne være med til at løse problemerne fra bunden af og hjemsende ham?

P.S. Piopio må gerne udlevere min e-mail adresse til Mahmoud Loubani, hvis han ønsker oplysninger til at sagsøge mig. Jeg vil dog advare ham imod, at jeg vil vælge advokat Rasmus Paludan, og dermed risikerer Loubani at blive dømt til at skulle betale honorar til ham. Loubani vil dog kunne glæde sig ved, at en andel af pengene formentlig vil gå til indkøb af den hellige Koran samt lampeolie.

Fremtiden

Fremtiden ? Ja, den kan du se her Panic in Year Zero (1962)

Jeg har meget ofte tænkt, hvorfor er der nogen, som lever livet på den gyldne vej, hvor udfordringer ikke er eksisterende og hvorfor andre må leve med katastrofale livsudfordringer uden selvforskyldt forhindringer. Er du født med milliarder i arv eller med forældre på kontanthjælp er en helt urimmelig sammenligning. Men selvfølgelig. Hvid du har dit på det rene er valget jo lidt. Ik.

Annonce