Annonce

Lars Løkke er ude på noget

Den tidligere statsminister er på ny bogaktuel.
Som en anden Palle, Polle og Ruth, som ældre læsere måske kan huske fra børne-programmet 'Ude på Noget', har tidligere statsminister og nuværende formand for partiet Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, og hans kone Solrun brugt sommeren på en Danmarksturne i en autocamper.

Den turné er nu blevet til en bog ' Ud af det blå', som udkommer den 21. oktober.

"En lun sommeraft en i Nyhavn sætter Lars Løkke Rasmussen sig bag rattet i en lejet autocamper og kører ud i det blå for at møde danskerne. Han er på udkig efter det, der forener os, snarere end det, der splitter," står der i foromtalen af bogen.

En slumrende nysgerrighed

Efter bruddet med Venstre tidligere på året, har Lars Løkke Rasmussen lanceret først et politisk netværk - og siden et politisk parti - med den ambition at genstarte den politiske samtale. Og det er også temaet i bogen:

"Nu er han begyndt på en frisk, har sænket skuldrene, givet sig selv lov til at tænke frit og uafhængigt af gamle positioner og forsøgt at få greb om det hele igen ved at føre samtaler med tusindvis af danskere i et nyt netværk."

"Det har vækket en slumrende nysgerrighed og lyst til at genopdage det land, han i en menneskealder har været med til at præge på godt og ondt."

I foromtalen står der, at Lars Løkke Rasmussen møder indvandrere og iværksættere, kunstnere og landmænd, skolefolk og fiskere.

"Det bliver til en række inspirerende samtaler, hvor skarpe holdninger brydes, og hvor ideerne til en positiv forandring blomstrer."

Produktiv forfatter

'Ud af det blå' er Lars Løkke Rasmussens tredje bog på to år.

For to år siden, midt under folketingsvalgkampen, kom samtalebogen 'Befrielsens Øjeblik', hvor Lars Løkke Rasmussen gjorde op med 20 års blokpolitk, som han selv havde været hovedaktør i, og i stedet plæderede for en SV-regering.

En bog som blev begyndelsen på enden af Lars Løkke Rasmussens formandstid i Venstre.

Sidste år udkom så Lars Løkke Rasmussens erindringsbog 'Om de fleste og det meste'.

Den bog blev startskuddet til det endelige punktum for Lars Løkke Rasmussens medlemskab af Venstre.

 

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er vist mange år siden, at Lars Løkke har betalt noget selv.
Magen til nasserøv og platugle skal man vist lede længe efter.
Men som han selv indrømmer, så er han stadig Venstre-mand inderst inde.
Godt at vide.

Måske skulle han bare se og finde sig et job? Der er jo masser af steder, han kunne gøre fin gavn, endda uden at der kommer noget politik ud af det.

Ja, og gerne på Færøerne...

Han Trængte vel til nyt kluns,underbukserne er vel blevet godt slidte,hvordan kan politiken betale 15.000 kr til Lars den helliges ferie tur samtidig har samler underskrifter til sit nye parti,var det svindle partiet det hed.Jeg troede at politikken var upolitisk og får de ikke statstøtte til deres avis,så er det jo sådan set alle skatteyder som betaler Lars ferie skal det opgives til skat som en gave men det svindler han vel også med,skidt knægt med kone på tur,hvor herre på l,

Ulla, det var ikke bare underbukser, det var SILKEunderbukser.

Selvfølgelig er Den-Lille-Svindler ude på noget. Det er han altid. Og det han vil er at forsætte med at ødelægge Danmark og velfærdsstaten og bytte den ud med et forsikringsdrevet velfærdssamfund med løn- og arbejdsforhold som det ses for de 50% fattigste i Tyskland, som lever et liv uden rettigheder. Et land, hvor en økonomisk elite på 1% ejer 66% af alle værdier og de 50% fattigste må nøjes med at dele 1%. For at fortsætte ødelæggelser efter han Venstre dereut går nu gennem et såkaldt midtsøgende parti med de smigende navn Moderaterne. Her håber Den-Lille-Svindler, i samarbejde med Socialdemokratiet og De Radikale Venstre at kunne finde tilbage til magten, hvorfra han i det skjulte kan fortsætte, hvor han slap med ødelæggelserne af den danske velfærdsstat.

En ødelæggelse, som ingen har protesteret nævneværdigt imod. Ikke engang den traditionelle fagbevægelse.

Det interessante ved Moderaterne er at de efter ti år i svensk politik har valgt side.

De valgte Inger Støjbergs og DFs og Nye borgerliges.

Og måske kan Moderaterne ved næste rigsdagsvalg danne regering med støtte fra Sverigesdemokraterne!

Efter at svenske byer mere og mere ligner Harlem i 1960erne.

En tur over Atlanten har sat nye lanterner op for den gamle mand og havet.

Alt kommer nu ud af det blå!

De røde lege-svende kan bare vente!

Spørgsmålet er blot?

Er der nogen der vil lege med? Eller skal Løkke selv ud og leje båd og autocamper næste gang?

I Sverige har de en Ulf i fåreklæder som formand for Moderaterne.

I Danmark har kejseren af Moderaterne fået nye klæder!

Lindgren eller H. C. Andersen. Pippi eller den lille dreng.

“ Han har ikke noget på, er der et lille barn, der siger, han har ikke noget på!”

“Han har jo ikke noget på!” råbte til sidst hele folket. Og det krøb i kejseren, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte som så: “Nu må jeg holde processionen ud” Og så holdt han sig endnu stoltere, og kammerherrerne gik og bar på slæbet, som der slet ikke var.

Litteraturen fortæller om nationernes liv.

Og i Sverige uddeles Nobelprisen i litteratur hvert år.

Måske både Ulf og Løkke har fat i den lange ende!

Vinderen af Nobelprisen får en medalje, et personligt diplom, tilbud om svensk statsborgerskab samt en pengesum, for tiden er på 10 millioner svenske kroner.

Måske Ulf allerede har indstillet Lars Løkke til Nobelprisen. Noget for noget! Moderaterne på hver side af Øresundsbroen!

Helt ud af det blå! Du gamle, du fria! Gratis!

Alt imens Tommy og Annika synes at Pippis far er racist…

Men Moderaterne forstår at moderere selv litteraturen.

Den gamle mand og havet er en roman fra 1952. En gammel mand, der efter 84 døgns uheld atter forsøger sin lykke i Golfstrømmen, hvor de store fisk går. Forfatteren modtog Nobelprisen i litteratur i 1954 for romanen.

Løkke er i sandhed en litterær mand. Som hovedperson i eget litterær værk!

Nu prøver Mette Frederiksen med en helt anden fortælling. En billedbog vil nogle mene!

“Male byen rød” af Mette Frederiksen.

Politikere er altid ude på noget! Thi så er der ingen ko på isen!

Løkke forsøger med alt. Han burde bruge sine talenter på andet end politisk comeback. Folk finder det da underligt, at han hæver sit honorar hver måned fra Folketinget, plus hvad han ellers har i goder fra sin politik tid i FT. Han er der sjældent, han udtaler sig om alt og ofte til skade for andre, alt mens han påstår han rejser rundt og ved hvad vælgerne vil have. Spurgte han mig, ville jeg svare stop i folketinget, find et job og brug de evner du har i samfundet.

Kurt Jensen - 27 april, 2021 - 21:53 - #10930
Et opstillingberettiget parti, der ikke kommer i folketinget ved et valg, skal IKKE efterfølgende have partistøtte. Hvorfor dog?
Thi, det kan der jo også spekuleres i. Indtægt uden at skulle yde noget er totalt uacceptabelt, men naturligvis behageligt for modtageren. Gælder både LLR og Sakander S.
Det svarer jo til, at de der indkaldes til en jobsamtale men ikke får jobbet, alligevel skal have en form for løn.

LLR er og bliver en usympatisk levebrødspolitiker.

Jeps. Der er flere "partier" der har fundet fidusen. Få 20.000 underskrifter på nettet. Stil op til næste valg, og der er kroner i kassen de næste 4 år, uden at røre en finger.
"Super god ordning"

Underligt nok så er det der er indlysende for os uden for Christiansborg sort tale for dem inden for. Hvorfor?
Der er jo et folketingsflertal for at lave dette om blandt de partier der med garanti fortsætter efter næste folketingsvalg.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13261830/loekkes-parti-tager-storm...

Hvis Moderaterne kommer i folketinget efter næste valg kan vi så regne med at LLR overhovedet GIDER at sætte sine ben der???
Næh der er nok en havkrydser han skal prøve af i et års tid eller mere.

Når man tænker over hvor berømt LLR var for at kunne det politiske håndværk til fingerspidserne, så er det overraskende hvor lidt politik han faktisk laver, nu hvor han er blevet partiejer...

Men LLR har øjnet noget vigtigt hos det danske vælgersegment.
Nemlig det at mange vælgere hellere vil stemme på en medieprofil, end en som faktisk bedriver politik!

Så uagtet man er 100% uenig med LLR, så rammer han endnu en gang plet, når det kommer til at læse vælgerhavet!

Det er skrap kost at kalde Lars for den lille svindler. Der er selvfølgelig en god del Pierre du Plat over ham og hans kvotekonge- og ejendomsspekulantvenner, men det er jo en naturlig del af Venstre politikere tænk bare på Trolex og vindmølleparkministeren, der sørgede for sin egen familie.
Men decideret svindel er det næppe....nok bare en anløben karakter.
Politisk har Lars Løkke også været en katastrofe med befolkningsudskiftning og centralisering, der har lagt landet øde udenfor storbyerne.

Annonce