Frygtede for Uffes liv

Den 79-årige tidligere udenrigsminister har været ramt af corona, meddeler sønnen.
Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen (V) blev i sidste måned så alvorligt ramt af corona og lungebetændelse, at han i en periode svævede mellem liv og død.

Sønnen - Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen - fortæller, at Uffe Ellemann-Jensen for fire uger siden, lige op til Venstres sommergruppemøde, blev indlagt med med sygdommene.

Det skete på trods af, at den 79-årige tidligere udenrigsminister og partiformand er blevet færdigvaccineret.  

“Han (Uffe Ellemann-Jensen, red.) er ikke helt ung længere, så han blev ramt ganske voldsomt,” skriver Jakob Ellemann-Jensen på Facebook, hvor han forklarer, at det private opslag skyldes, at faren også er en offentlig person, og at historien dermed alligevel ville komme ud på et tidspunkt.

Besøge ham i fuld beskyttelsesdragt

“Han tilbragte tre uger på hospitalet, og min mor, mine tre søskende og jeg fik som den nærmeste, færdigvaccinerede familie lov at besøge ham i fuld beskyttelsesdragt,” skriver Jakob Ellemann-Jensen.

“Det er jeg dybt taknemlig for. Frygten efter hvert af de første besøg var, at det måske var det sidste. Der var nogle døgn, hvor det så vanskeligt ud, og havde han ikke været vaccineret, havde han ikke klaret den.”

Går den rigtige vej

Ifølge Jakob Ellemann-Jensen begyndte det dog derefter at gå den rigtige vej og efter tre uger kunne Uffe Ellemann-Jensen overføres fra hospitalet til genoptræning, hvor han nu har været i en uge.

“At se ham i sit eget tøj i stedet for hospitalsskjorten, og at se ham genvinde sin styrke, så den igen nærmer sig den ild i øjnene, der aldrig forsvandt undervejs, er fantastisk,” skriver sønnen.

“Snart er han hjemme hos min mor igen, og det trænger de begge to til.”

Venstres formand bruger samtidig lejligheden til at takke sundhedspersonalet og opfordre til, at dem, som ikke måtte være blevet vaccineret, bliver det.

Besøge dine kære

“Om ikke af andre og mere oplagte grunde, så fordi det giver dig mulighed for at besøge dine kære, hvis de skulle blive alvorligt syge,” skriver Jakob Ellemann-Jensen

placeholder

Søsteren, Folketingets 1. næstformand Karen Ellemann, skriver på Facebook, at “Jakobs opslag her siger det hele.”

placeholder
 

Har kræft

Uffe Ellemann var formand for Venstre fra 1984 til 1998 og udenrigsminister fra 1982 til 1993.

I marts fortalte Uffe Ellemann-Jensen til Kristeligt Dagblad, at udover en hjertesygdom, har han i dag sukkersyge og en gammel kræftsygdom, som er begyndt at røre på sig igen, og for halvandet år siden fik han fjernet en svulst i rygraden, som trykkede på rygmarven.

Lægekunstens fremdrift

”Jeg er et omvandrende eksempel på lægekunstens fremdrift,” lød det ved den lejlighed.

Kim Kristensen er redaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Er det ikke lidt underligt, at opfordre os til en vaccination, der beviseligt ikke forhindre smitten?

Nej, det er ikke spor mærkeligt.
Vi bruger også sikkerhedssele og kondomer, selv om ingen af delene giver fuld beskyttelse.

Poul, hvad er det dog for noget sludder. Hvis Elleman ikke havde været vaccineret, så ville han have været død. I øvrigt ved alle der har sat sig ind i sagerne, at vaccinen ikke forhindrer 100 % at man kan blive smittet, MEN bliver man smittet, så bliver man enten ikke syg, eller også er forløbet mindre kritisk end uden vaccinen.

Det giver netop rigeligt med god mening at opfordre til at tage en vaccine, der bevisligt reducerer risikoen for at bive smittet markant, og som bevisligt reducerer risikoen markant for ar blive syg, meget syg eller for den sags skyld dø af sygdommen.

Nej det er det bestemt ikke, Vacc. er et must p.t. Men Ellemanns far har flere kroniske sygdomme og har et svagt helbred, derfor.

Godt vi har sådan en dygtig statsminister Mette du burde takkes for meget,men bliver stadig nedgjort for din ageren i en ukendt sygdom Danskerne skal også have kodo for jeres hensyn til smitten.Så Jacob lad nu være med at kritisere Mette og regering for alt de laver er forkert i blå blok,tag jer sammen.Alligevel god bedring til Uffe manden og konen

"Den 79-årige tidligere udenrigsminister har været ramt af corona, meddeler sønnen."
Det er der rigtig mange ældre og svage, der har lidt under...

Med andre ord er intet land nået så meget som ET skridt videre med hensyn til nedlæggelsen af CORONAEN.
I tiden der er gået fra at denne uhyggelige virus startede er det blevet nærliggende at uddrage hvordan det
ENESTE væsentlige åbenbart er at kunne holde gang i PENGENE og i FRBRUGET. Trods en truende virus er EFFEKTIVITETEN det vigtigste.Langt mere vigtigt end menneskeliv. DERUDE sidder der masser af rædselsramte mennesker som uden tvivl er grundigt klar over,at det vil koste dem livet såfremt de bliver ramt af CORONA. RISIKOGRUPPER. Hvem tænker på disse mange der hver eneste dag må leve med svær ANGST ? En angst der begrænser
og isolerer en stor gruppe mennesker. Der bliver ikke længere talt om Corona som værende grund til at frygte.Men,nærmest det modsatte. Landet er gennemsyret af BLÅ holdninger oeralt. Mange troede de kunne KLAMRE sig til VACCINEN.. AK AK AK enhver kan så sandelig blive SMITTET alligevel. SMITTET og regulært risikere at DØ af smitten. Alt afhængig af hvem man er,eller tilfældigheder. Folk piskes til at være EFFEKTIVE uanset hvad der sker. EFFEKTIV. Kan ingen da se at enhver bare SKAL være lakajer for at nogen kan holde "hjulene igang",så de kan indkradse profit og mere profit. Hver og en er vi ikke spor andet end på ligefod med små MYRER eller ARBEJDERBIER. Få dig et "firma og find nogen der kan knokle for dig". er der der vi skal hen ????
Uanset HVAD der sker. Klimakrise og konsekvensene af den ser man stort på. Og det samme gør man på CORONA. Snart er det tanken at CORONA bare skal udlægges som en helt almindelig "influenza". En udlægning der skal være med i "PROGRAMMET" for at sikre "arbejdspladser" og arbejdsmarked. Corona kan ALDRIG bekæmpes uden den
globale verdensbefolkning står sammen omkring opgaven for at bekæmpe CORONA. CORONA skal aldrig nogensinde udlægges som værende på lige fod med en almindelig influenza. En sådan udlægning er en HÅN mod enhver der er DØD på grund af denne virus.Og en HÅN mod de menneskegrupper der aldrig vil kunne tåle at blive ramt af Coronavirus. Der er sket STORE forandringer med regeringen.Desværre ikke til de bedre,men det modsatte. En forandring der blev tydeliggjort nogle uger efter "minkskandalen". De BLÅ farver synes at lægge sig overalt. Og lamme en regering der ellers viste sig fra bedste side. Hvad skete dder lige ???? Kan der i virkeligheden
aldrig føres andet end BLÅ politik når det kommer til stykket ? Og får enhver der måtte være af anden overbevisning end BLÅ,bare en "mundkurv" på for at kunne klare sig på en "rød taburet" ? Regnestykket er ikke så svært,men ret gennemskueligt. Det er særdeles sørgeligt at rød lader sig underkue af blå. Der bliver et sprængfarligt efterår og vinter. For HUSK det nu .....INGEN er SIKREDE mod CORONA. Heller ikke selvom du ER
vaccineret. Folket bør AFKRÆVE at blive vaccineret med et TREDIE STIK hurtigst muligt. Og så ellers bare klamre sig til det spinkle håb at de fredes mod CORONAENS rædsler. Det lyder rigtig NEMT når offentlige myndigheder udpeger hvem der ER i "RISIKOGRUPPEN". I virkeligheden er vi ALLE i denne gruppe. I risiko for at miste livet på grund af en virus. Ingen skal bare lade stå til. VI SKAL OG MÅ ALLE DELTAGE I og MED AT BEKÆMPE VIRUSSPRDNING. Så på med mundbind eller visir igen. Og frem med hensyntagen og medmenneskelighed for næsten. Det er da kun tåbeligt at et helt folk har smidt både mundbind og visir blot fordi højere instanser har udmeldt at det kunne man. VÅS.

Alle de skråsikre blå tilhængere tror sig fredede mod CORONA. BLÅ vismænd.BLÅ læger. BLÅ professoere.BLÅ medier. BLÅ toner frem manipulerende overalt. Folk opdager det slet ikke. De tror på autoriteter og overser HVAD det er
de bliver MANIPULERET til at tro på. Nu skal landet indbildes at Corona bare er en almindelig "influenza". Sidestilles med DET. Vil folket bare finde sig i DEN udlægning ? I denne udlægning gøres CORONADØDEN til noget enhver bare skal "ACCEPTERE",på lige fod med al anden "influenzadød". Hold da op hvor er det FOR MEGET. Mere end for meget. Det er alt menneskeliv er værd. Er sandheden den grumme at dem med de højeste stillinger og uddannelser bare har taget totalt fejl ? Og at de INTET kan stille op med CORONAVIRUSSEN. Og fordi de forlængst har erkendt DET skal "verden bare videre" uanset hvordan.Og uanset hvor mange der må dø. Det drejer sig om "hjul der skal holdes igang".Om penge der skal og må rulle. Og DEM der ikke kan være med til at "dreje hjulene" må bukke under. Der bliver kun ELITEN tilbage. ELITEN.. der muligvis kan tåle at blive ramt af
CORONAVIRUS. Fremtiden bliver stik på stik på stik.Vaccine på vaccine.........eller ingenting. Bliver det fremtiden ?

OGSÅ vaccinerede KAN DØ. Men,at undlade at blive vaccineret er lig med at underskrive sin egen "dødsattest".
Bliv vaccineret. Ingen har andet valg.

HVAD i alverden vil menneskeheden dog gøre såfremt CORONAEN indenfor få måneder MUTERER til en mere end UHYGGELIG
udgave.En udgave der uden nåde rammer ALLE børn fra o til 12 år på aldeles DØDELIG vis ? En udgave ingen kan stille nogetsomhelst op med. Det kan meget nemt blive fakta. Der kan tænkes mange tanker i en verden og et land hvor man kan finde på at sidestille CORONA med en "ganske almindelig influenza".

Annonce