Socialdemokratisk udlændingepolitik er reel humanisme

Langt flere mennesker vil få et bedre liv, hvis vi kan få skabt et grundlæggende nyt asylsystem, mener partiets udlændingeordfører, Rasmus Stoklund.
Nogen mener at repræsentere en særlig ædel form for humanisme, når de kritiserer grænsehegn, pigtråd og mure ved Europas ydre grænser.

Det store, hykleriske paradoks er, at i virkeligheden vil den ønskede laissez faire-tilgang, som blandt andre Politiken i årtier har repræsenteret, hjælpe et lille antal (ofte unge mænd), som er fysisk og økonomisk stærke.

Imens kan verdens mere end 80 millioner andre flygtninge sejle deres egen sø, fordi de ikke kan få lave SoMe-kampagner i Danmark eller blive interviewet i Aftenshowet.

Taberne ved det nuværende asylsystem er dels de folk med indvandrerbaggrund, der vil mærke den sociale kontrol og parallelsamfundet lukke sig om dem.

Dels er det de danskere med lave indtægter, som kommer til at betale prisen for de større integrationsproblemer og kultursammenstød i boligområder, skoler og bydele.

Arbejder for modtagecenter udenfor Europa

Derfor ligger Socialdemokratiets plan fortsat fast.

Vi arbejder på at realisere vores forslag om at etablere et modtagecenter i et land uden for Europa. Her kan folk der søger asyl i Danmark få beskyttelse, hvis de har behov for det.

Ikke nogen nyhed, at der i visse kredse hersker en stor iver for at kræve patent på værdier som humanisme

Til gengæld kan vi frigøre resurser, som kan bruges verdens brændpunkter, og vi kan undgå at integrationsproblemerne bliver større for hvert år der går.

Uretfærdigt system efterlader flygtninge

Det nuværende asylsystem er dybt uretfærdigt. I dag kommer de resursestærke flygtninge og migranter til Europa, mens langt hovedparten af verdens flygtninge efterlades i nærområderne, hvor de oplever akut mangel på helt basale fornødenheder som mad, medicin og rent drikkevand.

Det er ikke nogen nyhed, at der i visse kredse hersker en stor iver for at kræve patent på værdier som humanisme, solidaritet og medmenneskelighed i enhver debat om flygtninge og migranter.

Blandt disse meningsdannere er en grad af humanisme en funktion af, hvor mange tusinde flygtninge og migranter, man ønsker at tage til Danmark.

Reelt vil langt flere mennesker dog få et bedre liv, hvis vi i stedet får skabt et grundlæggende nyt asylsystem, så tilstrømningen til Danmark kan holdes nede, mens vi kan bruge vores midler ude i verden.

Skal de selvudnævnte humanister erkende det, så kræver det at de løfter blikket fra den hjemlige andedam og hvad de netop har set i fjernsynet mod til gengæld at interessere sig for de mennesker i nød, som ikke har nogen, der taler deres sag på dansk.

Rasmus Stoklund er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og forskningsordfører og uddannelsesordfører.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Men Rasmus Stoklund ignorerer jo fuldstændig det forhold, at man ikke kan pudse glorien i mennesker, som sidder i lejre langt væk udenfor synsvidde og udenfor mediernes søgelys. Heller ikke selvom vi poster nok så mange penge i disse lejre, og hjælper både flere og mere målrettet. Så hvordan skal vi så kunne se, hvem der er de gode og de onde iblandt os?

"Udlændingepolitik" er et meget pænt ord for "Projekt Hent Mellemøsten til Danmark". Så længe Rasmus Stoklund og Socialdemokratiet ikke er klar til et opgør med konventionerne, så vil masseindvandringen fra mellemøsten fortsætte ufortrødent og Danmark vil være et totalt shithole om 30 år, lige som Sverige, Tyskland, Belgien og Frankrig. Europæere der har mulighed for (råd til det) vil flytte til monokulturelle østeuropæiske lande som Polen og Tjekkiet, hvor boligpriserne hurtigt vil eksplodere, når vesteuropa falder til de muslimske massebosættelser.

Peter Jensen, det kan være du skal skynde dig at købe en bolig i Polen, hvis din annalyse holder stik. Vi ønsker dig god rejse, savnet efter dine skriverier kommer vi os nok over.

Kære Bent Menck Andersen
Ville det ikke være nemmere, hvis du købte en bolig i Kabul eller Mogadishu? Det er da latterligt, hvis jeg skal flytte væk fra Danmark for at leve europæisk, for at du kan få mellemøsten hertil.

Bingo

Multikultur kan aldrig være human, for i menneskelige samfund er alle der skiller sig ud, på den ene eller den anden måde altid udsat, vi kan som flertal tåle nogle få med anderledes skikke, hudfarver og religion, på samme måde som vi tåler kæledyr. Det er ikke sjovt at være anderledes end flertallet, derfor vil der være flere kriminelle i blandt mindretallet og med tiden også flere kunstnere, men multikultur er en måde at ophobe lidelse på og det er eksplosivt.

Jeg har som medlem af socialdemokratiet i 60 år altid forsvaret vores politik, men lige nu ville det være lettere, hvis vi tog flere kvoteflygtninge og satte udviklingsbistanden op til 1 %

Md henvisning til:
'https://piopio.dk/tesfaye-siger-nej-til-flerkoneri-og-barnebrude-samt-ny...
Hvor mange som 'Daham Al Hasan' skal vi modtage? Der er Daham Al Hasan'er!

Kære Anders Buch
Hvem er "vi"? Hvor mange kvoteflygtninge har du selv boende? Hvor mange penge har du selv sendt afsted til udviklingslandene? Er "vi" kun alle os andre?

Vi er Danmark og det skal naturligvis besluttes af Folketinget efter forslag fra Regeringen. Det vil jeg så være med til at betale i form af øget skat Det fjerner fokus fra mit forslag, og er irrelevant at spørge, om jeg selv har flygtninge boende og sender penge til udviklingslande

Jeg troede at Rasmus Stoklund og socialdemokraterne havde genovervejet deres retorik vedrørende udlænding politikken men nej, Stoklund er tilbage, Tesfaye har altid været der desværre.
Stoklund som sædvanlig starter sin kronik med et angreb på humanister og derefter på de unge mænd fra mellemøsten der flygter fra diktatører, kriger osv.Vi skal tilsynladende ikke give dem asyl fordi de er mænd, unge og derfor stærk.Om mon Rasmus Stoklund har et personlig problem med disse unge mænd fra mellem øst? Om mon der spøger i hans underbevidshed en form for rivalisering?
Nå, men så er Rasmus Stoklund tilbage med noget nyt? kan man spørge sig selv om når nu han er integration s ordfører og burde omtale nogle nye integrations tiltager, nej intet nyt på vestfront, det samme som sidste år, som for 2 år siden: angreber på både humanister og de stærk unge mænd fra mellemøsten, suk!! Jo, noget nyt: forsvar for militær livsfarlig pigtrådshegn som hans makke Tesfaye har været ud og installeret i Lituanie.
Suk!

Efter at kurven toppede i 2015, hvor over en million mennesker kommer til EU, på flugt fra Assad, er antallet af ankomne flygtninge og migranter i 2020 på under 200.000 - under 7.500 pr medlemsland - hvis det ikke kan håndteres af EU uden pigtråd, mure og militariseret grænsekontrol, er jeg personligt urolig for vores fælles fremtid - så kald mig bare humanist - den titel bærer jeg med stolthed.

Efter at kurven toppede i 2015, hvor over en million mennesker kommer til EU, på flugt fra Assad, er antallet af ankomne flygtninge og migranter i 2020 på under 200.000 - under 7.500 pr medlemsland - hvis det ikke kan håndteres af EU uden pigtråd, mure og militariseret grænsekontrol, er jeg personligt urolig for vores fælles fremtid - så kald mig bare humanist - den titel bærer jeg med stolthed.

Annonce