V-ordfører angriber Mette Frederiksen: “Uhæderlig”

Statsministeren forklarer, at hun blev rådet af Statsministeriet til at slette sms’er af sikkerhedshensyn.
Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, betegner statsminister Mette Frederiksen (S) som “uhæderlig” i kølvandet på oplysningerne om, at fire personer i Statsministeriet løbende og automatisk har slettet deres sms-beskeder.

Sophie Løhdes udfald mod statsministeren falder under et interview P1 Morgen har med Sophie Løhde om sagen torsdag morgen.

Sophie Løhde bliver spurgt, om Venstre fortsat har tillid til departementschef i Statsministeriet, som er blevet kritiseret for at politisere - blandt andet via sms-beskeder til departementschefkollegaen i det daværende Fødevare- og Miljøministeriet, Henrik Studsgaard.

Sms-beskeder, som blev fremlagt over for Mink-kommissionen i sidste uge af netop Studsgaard, der i dag er departementschef i Miljøministeriet.

I svaret til P1 Morgen understreger Sophie Løhde, at hun opfatter statsministerens ageren i sagen som udtryk for “uhæderlig opførsel”:

“Det er helt utænkeligt at topembedsmænd agerer uden at det har afsæt i et ministerønske -  og dermed jo Mette Frederiksens beslutning om i det her tilfælde aktivt at slette afgørende beviser midt i en skandale,” lyder det indledende fra V-ordføreren, der så fortsætter:

det er jo udtryk for en uhæderlig opførsel fra landets statsminister

“Og det er jo udtryk for en uhæderlig opførsel fra landets statsminister, og det er også derfor vi siger, at nu må politiets it-eksperter komme på banen, og få genskabt de her beviser.”

I samme interview udtaler Sophie Løhde flere gange, at statsministeren “aktivt” har slettet sms-beskeder.

Sophie Løhde har til andre medier udtalt, at Mette Frederiksen og hendes toprådgivere "bevidst" har forsøgt "at slette deres spor" i mink-sagen:

"Det er meget alvorligt, at statsminister Mette Frederiksen og hendes toprådgivere bevidst har forsøgt at slette deres spor ved aktivt at slette alle sms’er, og dermed har skjult centrale oplysninger for Granskningskommissionen og for offentligheden."

Slettet af sikkerhedsmæssige årsager

Torsdag formiddag forklarer Mette Frederiksen, at hun af Statsministeriet er blevet rådet til at få sine sms-beskeder slettet automatisk af sikkerhedsmæssige årsager:

Jeg er blevet rådgivet af Statsministeriet til at have automatisk sletning af blandt andet sikkerhedshensyn

“Jeg er blevet rådgivet af Statsministeriet til at have automatisk sletning af blandt andet sikkerhedshensyn,” siger hun til DR Nyheder.

Statsministeren understreger, at Statsministeriet “gør alt, hvad man kan for at bakke op om samarbejdet” med Mink-kommissionen. Og også at Justitsministeriet nu vil udarbejde retningslinjer for automatisk sletning af sms-beskeder.

Retningslinjer, som ikke eksisterer dag.

TV 2 har spurgt statsministeren, om hun kan garantere at journaliseringsreglerne er overholdt. Hertil svarer statsministeren, at hun "går ud fra, at at alle regler er overholdt."

Statsministeriet og Mink-kommissionen oplyste onsdag, at blandt andet statsminister Mette Frederiksen og departementschef i Statsministeriet, Barbara Bertelsen, har en indstilling på deres tjenestemobiltelefon, der betyder, at deres sms’er automatisk slettes efter 30 dage.

Også statsministerens særlige rådgiver, Martin Justesen, og departementsråd i Statsministeriet, Pelle Pape, har en indstilling på deres mobiltelefoner, der betyder at sms’er slettes automatisk efter 30 dage.

Af samme grund har Mink-kommissionen ikke hidtil kunnet få udleveret sms-korrespondance fra de fire personer i perioden september til og med december 2020, som kommissionen har bedt om.

Statsministeriet oplyser onsdag, at ministeriet gerne medvirker til at få sms’erne genskabt.

Opdateret kl. 12.55

Statsministeriet: Ingen målrettet sletning

Statsministeriet bekræfter onsdag over for Netavisen Pio, at statsminister Mette Frederiksens, departementschef Barbara Bertelsens, særlig rådgiver Martin Justesens og departementsråd Pelle Papes sms-korrespondance løbende er blevet slettet.

Men ministeriet afviser, at der har fundet nogen målrettet sletning af sms'er sted:

"Statsministeriet har i september oplyst til Minkkommissionen, at bl.a. Statsministeriets departementschef og statsministerens mobiltelefoner er sat op til generelt og automatisk at slette alle SMS-beskeder efter en bestemt periode, og at der derfor ikke er fremsendt materiale fra disse telefoner. Det er således ikke korrekt udlagt, at der er foretaget en målrettet sletning af SMS-beskeder omfattet af Minkkommissionens undersøgelse," skriver Statsministeriet og fortsætter:

"Det er i overensstemmelse med gældende regler, hvis man, f.eks. af hensyn til informationssikkerhed, lagringskapacitet, overblik etc., løbende, herunder automatisk efter en bestemt periode, sletter materiale fra sin telefon, så længe journaliseringspligten iagttages. Således har Statsministeriet ikke fastsat generelle retningslinjer for opsætningen af mobiltelefoner vedrørende sletning af SMS-beskeder."

Statsministeriet bemærker i øvrigt, at der ligeledes ikke er fastsat generelle statslige retningslinjer for opsætningen af mobiltelefoner vedrørende sletning af SMS-beskeder.

Endvidere er det Statsministeriet bekendt første gang, at en kommission har anmodet om en bred og generel udlevering af SMS-beskeder til brug for kommissionens arbejde.

Statsministeriet understreger, at man vil bistå Minkkomissionen i sit ønske om at få genskabt sms-beskederne:

"Statsministeriet vil naturligvis bistå Minkkommissionen i forhold til de ønsker, kommissionen har i forhold til at forsøge at genskabe SMS-beskeder."

Statsministeriet understreger, at der er behov for at udarbejde retningslinjer for opbevaring og sletning af sms-beskeder:

"Den diskussion, der nu er opstået, viser, at der er behov for at udarbejde generelle retningslinjer for opbevaring og sletning af SMS-beskeder på tjenestemobiler i staten i lighed med de retningslinjer om opbevaring af slettede e-mails, som Justitsministeriet udsendte i september. Det arbejde vil Justitsministeriet nu igangsætte."

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

SMS slettes efter 30 dag. Er det default opsætning? Hvis ikke hvornår er opsætning vedr. SMS sletninger så ændret?

L 56 - Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse
Fremsat den 28. oktober 2021 af udlændinge- og integrationsministeren (Mattias Tesfaye)
Forslag til Lov om indfødsrets meddelelse

94) Axmed Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
95) Barwaqo Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
96) Omar Abdi Mahamud Awale, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
97) Ibrahim Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
98) Migo Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
99) Zaynab Abdi Mahamud Awaleh, bosiddende i Burao i Den Føderale Republik Somalia.
132) Las Ahmed Kamal, bosiddende i Erbil i Republikken Irak.
133) Lida Ahmed Kamal, bosiddende i Erbil i Republikken Irak.
136) Esma Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.
137) Nisa Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.
138) Omar Köse, bosiddende i Konya i Republikken Tyrkiet.

Kilde:
https://www.ft.dk/ripdf/samling/20211/lovforslag/l56/20211_l56_som_frems...

Goddag mand - økseskaft.

Kigger du op af dit rottehul tosse???

Det har du da fuldstændig ret i, han er en tosse!!!

Jeg synes Sofie Løhde skal stikke piben ind og passe lidt på med sine beskyldninger og injurier. Hun skal ikke undervurdere statsministerens intelligens, og slet ikke Barbara Berthelsens. Nok skal man være kritisk i opposition, men de ter sig jo i V og K som var de i blodrus. På samråd taler man ikke de råber, og spørger om de samme ting igen og igen, der må være noget med opfattelsesevnen,for som tilhører forstår man det første gang, men ikke ordførerne i V og K. DF tror også de kan fiske stemme ved at mistænkeliggøre alt, hvad regeringen laver, det virker som om de er i en rus for at se blod. Og jeg synes det virker modsat som vælger, man får afsky for de "kære" politikere i oppositionen. Jo de må gerne kritsere osv, men der skal altså være fornuft med, de ter der ikke p.t. i deres angreb.

Hej Helle. Nu forlanger du da alt for meget af de nuværende oppositions politikkere - sund fornuft. Det er da vist ikke noget, de har for meget af.

Hej Helle. Nu forlanger du da alt for meget af de nuværende oppositions politikkere - sund fornuft. Det er da vist ikke noget, de har for meget af.

Ja efter samråd i dag, samt input på TV, må jeg give dig ret, den ene er værre og høre på end den anden. De tro de får vælgerne med sig, men tænker man bare lidt selv, så virker det modsat.

Slette-Mette: 'Jeg blev rådgivet af statsministeriet'. Det er altid de andres skyld. Hvor er det nemt og belejligt.
MF viser sit sande ansigt, kold i r.... og beregnende.
Intelligens udelukker ikke skruppeløshed! Hvor ved du fra at MF er intelligent?

Ja det er surt at hedde Kurt og blive sidst i en spurt.
Du er vel misundelig fordi du IKKE er intelligent statsminister?
og du bliver det aldrig.

@ PETERSEN: intelligent kommentar; nej jeg er ikke misundelig fordi jeg ikke er statsminister. Har du iøvrigt evner til at vurdere min intelligens?

@Helle: selvom du ikke mener at jeg kan 'rumme forklaringen' så prøv alligevel, måske andre kan. Jeg venter i spænding.

Til Jer begge: Jeres kommentarer vidner om at I ikke rigtig har nogle gode argumenter.

Ja Kurt sidst i en spurt.
Jo jeg har et godt argument: Jeg er født i 1950, jeg følger også med i
politik, og der er ikke tvivl om at MF har klaret Covid19 pandemien
til UG med kryds og slange, jeg tvivler på om Jakob Ellemann havde klaret det
lige så godt.
De 2 blå formiddagsaviser fortsætter bare med heksejagten, igår var
det Sophie Løhde og hendes injurier om skjulte telefonbeskeder.

PETERSEN, rime kan du, men du svarede ikke på alle mine spørgsmål: ' Har du iøvrigt evner til at vurdere min intelligens?'. Kom nu, for en intelligent gut som dig må det jo være lige til højrebenet, ikke.

Ja det kunne du godt lide at vide,
jeg tror slet ikke du kan rumme forklaringen.
er det 20 spørgsmål til professoren????

Ja det kunne du godt lide at vide, men Kurt Jensen, jeg tror slet ikke du kan rumme forklaringen.

kurt jensen
hvor ved du fra at Mette IKKE er intelligent ???din udtalelse passer godt på dig selv ....lille intelligens...enorm skruppelløshed....

Ja det der kan jeg godt gi` dig ret i,
han har lille intelligens.

De har fået "kuller" og ter sig, som Donal Trump, det handler ikke så meget om mink mere men at mistændkelig alle som ikke er borgrelige og især statsministren.
,

Hvor blev Lars Løkkes SMSer af, da Pind advarede Løkke mod Støjbergs fejltagelser.
Kun en tumpe tror på, at en statsminister overhovedet ikke har SMSet med sin justitsminister i 10 måneder.
Selv Rigsretten tvivler på Løkkes forklaring.
Men Socialdemokratiet dukker som sædvanlig nakken, når de borgerlige fremturer.
Træd dig i karakter, og sæt dem på plads, eller begynder man jo at tro på at I er skyldige, hvilket man også kan se på meningsmålingerne.

De dukker ikke nakken, men man bliver enormt træt af at høre på de blød konspirationsteorier, kraftigt bakket op ad blå presse. Hvilke målinger taler du om HJ?

Stort set alle meningsmålinger, hvis du kigger på de sidste 3-4 md. i forhold til for 1 år siden.

Okay, det momentum har hun ikke mere, MF, men det er jo også klart. Da opposition, Aviser og medier og de fleste kommentatorer, på nær Hans Redder, Christine Cortzen, og enkelte mere, som ikke har været spindoktorer, de er ok, men ellers er de borgerlige meningsdannere, som medløbere i en fodboldkamp mellem Brøndby og FCK = uden for rækkevidde.
S ligger dog fortsat pænt på 28%, men jeg så da gerne det som ved Covid 19 var 35%.

Historikernes mulighed for at skrive dansk parlamentarisk historie sluttede med minkskandalen anno 2021.

I sandhed et historisk år!

Nu skal vi tilbage til tydning af runesten!

Eller sladder-selv-biografier!

Der er penge i lortet!

Mette Frederiksen har sikret sig sit historiske vederlag!

Mon det kræver fire år som statsminister at få fuld statsministerpension?

Gyngerne og karrusellerne?

Løkke er allerede oppe på tredje bog!

Mette Frederiksen kan score kassen blot med en!

Jo længere tid der går før BT og Ekstrabladet får svar på alle deres spørgsmål, jo højere bliver pris og antal eksemplarer!

Titel “At vove pelsen”. 50.000 eksemplarer gange 200 i honorar er lig 10.000.000 kr.

Skriv den selv Mette og spar journalisten. Et bijob i folketinget er heller ikke så værst. Så er der god tid til at være på Facebook og Twitter.

Kære Mette. Du har allerede truffet flere og større beslutninger end de tre foregående socialdemokratiske statsministre!

Og kære Mette, kommer du til at kede dig nede på bagerste række sammen med Lars Løkke kan du måske skrive en toer, hvori du tager personlig afstand fra mobberiet af Mogens Jensen. Toeren kan passende hedde “ En ulv i fåreklæder”.

Og hvis du bliver inspireret af Lars Løkke kan du løfte sløret lidt om dit forhold til Barbara og bruge titlen:

Der kommer altid en sporvogn og en pige til.

“Husk jeg er den vigtigste, for jeg er vognens fører.
Fører! Pyh, den drejer selv, når sporet slår et sving.
Jeg er den, der afgør, når vi stopper og vi kører.
Undskyld det gør jeg, for det er mig der siger "Ding"!
Så bare ikke hoven.
Tak - du er kun en klovn,
Der aldrig bli'r til mer' på denne vogn.
Der kommer altid en sporvogn og en pige til.
Min rang som vognsty'r, den kan du aldrig stige til.
Jeg tror jeg stiger til endnu mer'.”

Held og Løkke, Mette.

Du er vist ikke fan af Mette Frederiksen ?
Skulle du ikke stikke piben, for at blive i dit sprogbrug.

Du er vist ikke fan af Mette Frederiksen ?
Skulle du ikke stikke piben, for at blive i dit sprogbrug.

Så når man er 'fan' af Mette Frederiksen så accepterer man at hun er ufejlbarlig?

Læsperen, Sophie Løhde (V) politisk ordfører, fatter ikke en meter...

Nej hun fatter ikke en meter.
Hun er bedrevidende tror hun, ligesom de andre medlemmer af (V)
Det er en underlig måde at føre valgkamp, man har også påtalt for kort tid siden
at M.F. skulle for en rigsret, det er jo dybt go`nat`
Der er ikke kommet ET ENESTE ordentligt konkret forslag fra blå blok om hvad der skulle være gjort sidste år
da Covid 19 var værst NEJ DE HAR KUN TRAVLT MED AT KRITISERE (S)
de bevæger sig frem med deres uhyrlige kritik af: Kofod, Tesfaye, Bramsen, Heunicke, Wammen, og Mogens Jensen der måtte gå, og nu Frederiksen.
Stop det dog og deltag i politik i stedet for. (DF) (LA) (NB) (V) og (K)
Det virker ikke med den lusede form for valgkamp,

Bjarne har ret de små blå smølfer lugter blod,at tænke på hvad der skete da vko havde de fakto flertal med Tulle drengens stemmer,de kunne svindle og te sig som det passede dem,når statsministeren blev spurt var svaret der er ikke noget at komme efter.Tror nogen på den lille svindler Løkke den hellige,jeg har aldrig gjort noget forkert aldrig slettet en mail aldrig overpetalt privathospitalerne så vennerne kunne skumme fløden fra de fattige som skulle på vores allesammens hospitaler lovede kvote fiskerne goder,så lånte han lige et gratis sommerhus.Den lille læspe Løhde hvorfor måtte de der skrev en bog om Løkke ikke skrive det om Løhde skulle det hemmelig holdes.Godt det er Mette som er Statsminister for større vuggestue end den blå samrend at betragte dem som børnehave børn er en hån mod børnene

"Læsperen".
Hvad har det med sagen at gøre? Mangler du argumenter Bjarne?

Det er stadig surt at være KUrt...
Det er forståeligt nok at du ikke hører efter når hun forsøger at sige noget... når hun siger sit navn siger hun Soofii Fløde... så den er god nok hun læsper.
Hun skulle nok frekventere en tanepænago'

Henrik, så du mener at Sophie Løhde har taleproblemer. Men det giver dig vel ikke ret til at mobbe?

Hvorfor tror du der er surt at være KUrt?

Sure KUrt... Det er tilladt at moppe mopperne, og Sofiiie Fløde er ude med mopperiet gang på gang, og når du som beskytter af den tåbelige Fløde må du jo også beskytte dig selv, men det går bare ikke, Du er sgu for langt ude, derfor er det surt atvære KUrt

BRAVO HENRIK, GODT SKREVET.

"V-ordfører angriber Mette Frederiksen: “Uhæderlig”"

Selvfølgelig gør hun det. Hun kan ikke finde ud af andet. Sådan er det blå argumentations sæt. Her kan selv Donald Trump lære noget.

Men alt i mens demokratiet har så travlt med at ødelægge sig selv og spille befolkningen ud mod hinanden, er der nye og langt større spiller på banen for at erobre fremtidens dagsorden på denne her lille planet - Og den udvikling kan intet stoppe.

Det var ingen katestrofe at minkene blev aflivet de havde en risiko for at smitte med med en ny variant,så godt at Mette stod fast og så er det også dyreplageri at holde mink i så små burer hvor de forvildet kan rende frem og tilbage,så bliver de alligevel pelset så de fine damer kan holde varmen,det er skammeligt det må selv Løhde da indse,men ikke Trolik da han får masse af penge til sin valgkamp i Hedensted,så skidt med moralen

Kommentar:

Nu har Venstres Sophie Løhde jo sin demokratiske ret til, at mene Statsminister Mette Frederiksen er "Uhæderlig"...

Når det så er sagt, så mener jeg at alle politikere på Christiansborg skal "holde deres mund" indtil Granskningskommissionen har fremlagt deres rapport, så kan man begynde at fravælge skægvækst fra snot og debattere den fremlagte rapport...

God Aften,
Erling Drews...

Igen idag kunne et vidne i granskningskommisionen bevirke at der intet var omtalt om lovhjemmel, eller mangel herpå på mødet i KO udvalget 3/11. To af de til stedeværende departementschef er. Altså de blå får en lang næse, når rapporten udkommer april 2022.

Hvorfor skal dette her være en kamp mellem rød og blå.
Hvorfor er det ikke en sag om hvorvidt loven er overholdt?

Hvad skal der ske med 100000 høns og kalkuner hvis de får fugleinfluenza???
Skal der så først tages stilling til om der er "Grundlovsbrud" når de bliver aflivet????
Men UHA mink må da bestemt ikke aflives selvom de er syge med virus.
Nu er de væk, for det var det rene dyrplageri.

Kurt Jensen.
4 oktober 2018 ændres § 30 stk. 1 punkt 2. til følgende:
Underskrevet af fødevareminister Jacob Ellemann Jensen.

"Ministeren kan endvidere fastsætte regler om og meddele påbud om gennemførelse
af særlige smitteforebyggende foranstaltninger i andre tilfælde end ved udbrud
eller mistanke om udbrud."
Lov om hold af dyr § 30 indeholder også en tilladelse til slagtning af dyr
i et område, omkring et smittested, for at bekæmpe udbredelse af det som
kaldes Zoonotiske smitstoffer, når det fra 1 oktober til 1 november 2020 er
antallet af smittede minkfarme steget fra under 50 til over 300 smittede farme,
Områdets størrelse er ikke defineret, det kan være hele Danmark.
så kan man da vidst godt kalde det spredning af smitstoffer.
Loven om hold af dyr giver ikke blot fødevarestyrelsen ret til at nedslagte
dyr, men faktisk giver det fødevare styrelsen pligt til at stanse den
eskalerende spredning af smitte blandt mink.

Det er vist også det statsministerens bisidder, advokat har fremført i dag i Granskningskommisionen, jeg har hele tiden sagt der var lovhjemmel som Siboni også fremførte. Så lad os se om det ikke ændre billedet

Jeg synes det er lidt af en storm i et glas vand.

Må man så heller ikke smide gamle stykker papir ud, efter at indholdet er blevet journaliseret.??

SMS-beskeder er jo bare en afløser af papirnotater m.v.

Men nu kører den blå presse med Venstre og deres venner på TV2, med deres fiktive virkelighed. 😅

Ja den blå presse kører på fuld skrue, og den har gjort det siden 5. juni 2019.
Der fik vi jo en statsminister der fik styr på Covid19

Når du/I har så ondt i en vis legemsdel over den blå presse, hvor sørger I så ikke for et modspil fra en RØD presse?

Det helt besynderlige i denne sag er, at MF jo helt mangler motiv for at foretage et bevidst lovbrud. Hvorfor i alverden skulle hun lægge op til et gebommerligt selvmål, når hun formentligt bare kunne få vedtaget den nødvendige lovgivning i folketinget med ganske kort varsel? Dertil kommer, at det var regeringen selv, der, da den manglende hjemmel blev erkendt, nærmest omgående oplyste om problemet, og påstanden om, at man bare kørte videre med lovbruddet efter det blev erkendt, handlede om et par hverdage. Det er vel forståeligt at det store igangsatte maskineri kræver en opbremsningstid, og i det lys forekommer det nærmest hysterisk, at gøre et par hverdage til en voldsom forbrydelse. Det lugter fælt af valgkampsdemagogi.
Tillige taler både opposition og den borgerlige presse uden belæg i facts. Man har jo netop nedsat en kommission til at undersøge, hvad der er op og ned, facts eller fiktion. Hele debatten i DR2 til aften var en lang pinlig opremsning af udokumenterede påstande, som jo ville være noget mere kvalificeret, hvis man havde ventet på at kommissionen havde talt.
Ser vi tilbage i historien er det jo ikke småting, som den borgerlige regering har præsteret under Fogh og Løkke. F.eks. løgnen om masseødelæggelses våben i Irak, udlevering af fanger i Afghanistan til Tortur, skatteskandalen, hvor besparelser af 5000 ansatte i skat begrundedes med en forventet rationaliseringsgevinst ved et Edb-system, der aldrig blev sat i drift, medens det åbnede for at selskabsskattesvindlere lænsede statskassen for 12 milliarder kr., og at skatteligningen blev invalideret og ad den vej betød ikke lovfæstede skattelettelser til overdanmark. Ligeledes gik det, da man i 2018 lod landmændene gøde løs og pløje helt ud i vandløbene, begrundet i et ikke færdigudviklet gødningssystem. Det var fugle på taget og betød, at de planlagt reduktionsmål i flere år slet ikke blev påbegyndt, endsige indfriet.
Der var dertil skandalen med urimelig statsstøtte til privathospitalerne, fulgt op af omstillingsbidraget, hvor den offentlige sektor blev grønthøstet med 2 % pr. år, formentligt med det sigte, at udsulte det offentlige tilbud for ad den vej at producere argumenter for brugen af det private tilbud. Og jeg gad nok vide, hvor mange af Løkkes mails med hans kvotekongevenner. der er slettet, nu hvor de er anklaget for omfattende misbrug af kvotesystemet, eller om Løkkes gratis brug af kvotekongens sommerhus og deres støtte til Løkkefonden.
Glemselen omkring fortidens synder er nærmest endeløs, og mon ikke mange ved eftertanke gerne er fri for den borgerlige inkompetence og forkælelse af egne vælgeres særinteresser, der i hvert fald ved den fatale krisestyring efter finanskrisen var til ubodelig skade for samfundet som helhed.

Da Løkke nu har udtalt, at han har gemt alle sine SMS'er, kunne man jo starte med at kræve dem udleveret, der er relevante i Støjberg sagen, for at bedømme om Løkke kendte til ulovligheden af hendes handlemåde. Men måske er de med korrespondancen mellem Løkke og Pind i en hel måned på forunderlig vis fordampet.

Sider

Annonce