Tilbageblik: Da Ellemann blev banket på plads

Der er to meget vigtige datoer i forløbet om aflivning af millioner af mink: Dagen, hvor regeringen beslutter at alle mink skal aflives, og dagen hvor V-formand bliver underkendt af sine egne
Der er to datoer i mink-forløbet, som er meget vigtige:

Nemlig dagen hvor S-regeringen beslutter, at samtlige mink i Danmark skal aflives af hensyn til folkesundheden: 3. november 2020. Dagen efter - den 4. november - offentliggøres beslutningen på et historisk pressemøde.

Men mandag den 9. november 2020 er også en meget vigtig dato i mink-forløbet. Det er nemlig dagen hvor Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensens, hidtidige samarbejdslinje i coronabekæmpelsen under dramatiske omstændigheder bliver underkendt i Venstre.

I dagene op til 9. november er Ellemanns linje ellers klar: Venstre må følge S-regeringens forslag: At alle mink i Danmark må aflives af hensyn til folkesundheden.

Oprør mod Ellemanns eftergivende linje

Fredag den 6. november 2020 skriver Jakob Ellemann-Jensen i et nyhedsbrev til samtlige medlemmer af Venstre, at der ikke er nogen “vej uden om aflivningen af de danske mink i den nuværende situation”.

der ikke er nogen “vej uden om aflivningen af de danske mink i den nuværende situation”

Ellemann føjer til, at minkavlerne bør have “fuld erstatning, når de udsættes for en de facto ekspropriation”.

Men mandag den 9. november er Ellemann vendt på en tallerken. I et nyt nyhedsbrev sendt ud til Venstres medlemmer kl. 10.17 er tonen nu pludselig en helt anden.           

Meldingen “ingen vej uden om” er forduftet. Nu hedder det i stedet, at række forskere hen over weekenden har sat spørgsmål ved nødvendigheden af beslutningen om at aflive samtlige mink.

Venstre vil nu heller ikke støtte, at loven, der skal give hjemmel til aflivningen af samtlige mink, hastebehandles i Folketinget. I stedet kræver Venstre, at lovforslaget skal gennemgå en helt almindelig - og langt mere langsommelig - behandling i Folketinget.

Baggrunden for V-formandens hastige retræte er i dag næsten gået i glemmebogen.

Men dengang for godt et år siden rapporterede flere medier enslydende, at Ellemann vendte på en tallerken på grund af udbredt utilfredshed i både folketingsgruppen og Venstres bagland med hans "eftergivende" linje.

Så sent som søndag aften den 8. november udsendte Ellemann - ifølge  Ekstra Bladet  - en mail til folketingsgruppen og Venstres bagland.

Her gentog Ellemann melodien fra om fredagen: At der i situationen ikke er andet at gøre end at aflive samtlige mink:

Begynder det største oppositionsparti at så tvivl om vores sundhedsmyndigheder midt i en krise

“Jeg er med på, at beslutningen udfordres i aviserne af forskellige eksperter, men jeg ser ikke, at vi har andre muligheder end at stole på sundhedsmyndighedernes vurdering i en situation som denne. Begynder det største oppositionsparti at så tvivl om vores sundhedsmyndigheder midt i en krise, risikerer vi at ende et helt forkert sted,” skriver Ellemann.

Medlem af forretningsudvalget bekræfter oprør

Højst usædvanligt gav Peter Gæmelke, der er medlem af Venstres forretningsudvalg og tidligere formand for Landbrug og Fødevarer, offentligheden indblik i, hvad der var foregået på de indre linjer søndag aften, natten til mandag og mandag morgen 8.- 9. november lige op til et ekstraordinært møde i Venstres folketingsgruppe kl 11:

Jeg kan bekræfte, at der har været oprør i partiet

“Jeg kan bekræfte, at der har været oprør i partiet, og derfor har jeg også med glæde noteret mig, at man til formiddag har slået fast, at man ikke vil være med til at haste det her indgreb igennem," sagde Gæmelke således til TV 2 over frokost mandag den 9. november.

Da TV 2 spørger om Jakob Ellemann-Jensen er blevet banket på plads, nøjes Peter Gæmelke med et stærkt underspillet “Det har jeg ingen kommentarer til”.

Også meget usædvanligt deltager formanden for Danske Minkavlere, Tage Pedersen, i Venstres ekstraordinære gruppemøde.

Flere medier rapporterede at Tage Pedersens deltagelse i V-gruppemødet skete på Venstres finansordfører, Troels Lund Poulsens, initiativ.

Troels Lund Poulsen tæt på minkavlernes formand

Troels Lund Poulsen kender Tage Pedersen særdeles godt. Tage Pedersens mink-koncern, Sole Gruppen, med knap ti minkfarme og landets formentlig største minkfoderfabrik har hovedsæde i Hedensted ved Vejle.

Troels Lund Poulsen er opstillet i netop Hedensted-kredsen.

Klokken 14 mandag den 9. november mødtes yderligere Venstres hovedbestyrelse. Her blev Venstres nye, hårde linje omkring aflivningen af mink yderligere cementeret.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvor det stinker, og hvis venstre tro vi ikke husker det tager de fejl. Det huskes!! At Elermann det pjok, så lusker og i den grad har undermineret statsministeren og vore sundhedsmyndigheder med din svage håndtering. Troels Lund har fuldstændig styret den dag for Venstre, men hvor et de journalister som burde kulegrave deres roller. Og det er så patetisk, ulækkert, ja jeg mangler ord, for Rasmus Jarlov og andre blå politikeres svælgen i interne sms som er taget ud af en kontekst, og Berlingskes opbakning til at de fordrejes og får anden betydning i avisena fede overskrifter. Det er en samling hykleriske skvatmåse , de tog ikke ansvaret på sig, men misbrugte en sørgelig sag til egen vinding.
Hvor jeg foragter folk der opfører dig sådan

Slåfejl, beklager s skal der stå sin og sag og Ellemann , hvis man skal redigerer trykkes det jo flere
gange. Så...

Du mener måske at det var bedre hvis flere havde bakket op om lovbrudet?
Mette Frederiksen ville da, stadig være den med ansvaret.
Der vil blive husket tilbage på Mette tid i Statsministeriet som en skændsel i Danmarks historie.

Hvilket lovbrud? Jeg tænker, du lige skal lade "Granskningskommissionen" gøre arbejdet færdigt, inden du begynder at dømme.

Der er intet lovbrud, man kan ikke bryde noget, man ikke har kendskab til, og når kendskab så kommer, så handles der fuldt ud korrekt. Jeg er dybt taknemlig for, at vi har en statsminister og en departementchef m. fl. som turde tage ansvaret på sig. Hvis man ikke tør det er man ikke embedet værdigt.

Regeringen har jo erkendt st de har begået lovbrud. Sagen handler nu alene om de vidste det, inden det skete…. Hvis Mette og BBB er SÅ dygtige, hvordan kan man så ikke vide det??? Helt enkelt spørgsmål.

Ja. Helt enkelt spørgsmål, Og det helt enkle svar lyder: Ingen, ej heller Statsministeren, kan vide alt om alt. Det er fysisk og mentalt umuligt. Derfor er - især Statsministeren . men osse de andre ministre omgivet af embedsfolk der er specialister på hvert sit felt, og som har til opgave at gøre politikerne opmærksomme på enhver risiko for at søsætte noget som ikke må sejle. Hvorfor disse kloge ( overstuderede?) embedsmænd ikke advarede politikerne kan der jo kun gisnes om. De skulle jo tilsammen udgøre et sikkerhedsnet for politikerne. Kunne det virkelig tænkes, at de havde forsæt til at lade politikerne falde igennem nettet? Men fakta er jo i følge Granskningskommisjonens konklusjon, at der ikke blev advaret.

Regeringen har jo erkendt st de har begået lovbrud. Sagen handler nu alene om de vidste det, inden det skete…. Hvis Mette og BBB er SÅ dygtige, hvordan kan man så ikke vide det??? Helt enkelt spørgsmål.

Regeringen har jo erkendt st de har begået lovbrud. Sagen handler nu alene om de vidste det, inden det skete…. Hvis Mette og BBB er SÅ dygtige, hvordan kan man så ikke vide det??? Helt enkelt spørgsmål.

Din forargelse forstår jeg slet ikke: Ellemann har ageret helt præcis som forventet! Manden har INGEN rygrad og bliver flyttet rundt i manegen af de stærke krafter i Venstre, som sidder tæt på landmænd, minkavlere m.v. Og hans politiske evner har tydeligt vist sig slet ikke at slå til, hvis han skal kunne slå Mette F. Det er ikke nok, at være sin fars søn - for far kunne jo heller ikke nogensinde blive topfigur. Ingen af dem har evnerne - men spiller gerne spillet for V-medlememrne og pressen.

Så selvfølgelig kan Venstre da ikke gå ind for at slagte et helt erhverv - uanset hvor logisk og nødvendigt det måtte være!

Ingen overraskelser her!

Jeg kan ikke vlre mere enig i Helles udtakelser her.
Det er så dårligt at et gammel hæderkronet bondeparti slæbes igennem det søle som Venstre folk nu laver og har gjort det længe, svineri af værste skuffe.
Jeg skal skåne jer for at remse navne op, men alle ved jo godt hvem disse foragtelge misdædere er.
Desuden disse aviser..og tv2, får de ikke allesamen store støttesummer af den fælles statskasse, netop for at de skal være neutrale.
Det er de IKKE, beløbet bør fjernes fra dem nær de ikke kan holde ord
hvis tastefejl her undskylder jeg, men det er umuligt for mig at de små bogstaver
ja det stinker, på samme måde som i og omkring alle de sundhedsskadelige minkdyr

jeg havde hørt at Tage Pedersen har været med på gruppemødet
i Venstre, jeg er målløs, kan det være rigtig, at en person
som ikke er folkevalgt, skal bestemme hvad en hel folketingsgruppe
skal stemme, i en så vigtig sag for folkesundheden i Danmark.
Det kan ikke være rigtig, at medierne ikke tør fortæller os
skatteydere, hvad vores skattekroner skal bruges til. Og hvorfor.
Nå sundhedsmyndighederne på mødet siger til politikerne, det er
nødvendig at aflive alle mink, så må det ikke sættes spørgsmål,
ved den oplysning, og så skal Jacob Ellemann tage stilling til,
om han tror på sundhedsmyndighederne eller han ikke tror på dem.
Det var den situation den 4 november, og ikke alle andre datoer.
Situationen den 4 november var at myndighederne anbefalede at alle mink
skulle aflives, det var meldingen fra Per Okkels til kommissionen.
Det var ikke clouster 5 som ligger til grund, den får Per Okkels
først kendskab til senere.

Jo det er rigtig, jeg har fulgt alle afhøringerne live, og jeg forstår godt BB bliver gal, for Kåre Mølbak melder en ting ud først, som er et skræk senarie, trækker så i land, holder dog fast, men vil ikke tage medansvar for sin melding, derfor siger BB kujon, for han sætter jo regeringen i et skævt lys på den måde. Og at have mink folk med på V gruppemøde, jeg er målløs, det lugter. Jeg ser frem til Berlingske, Politiken BT og EB kulegraver det forløb, for det har da offentligheden s interesse, hvad vore penge, som V fik gejlet op på 19 milliarder har sin baggrund i.
Og hvor er konservative her, er de bare medløbere.

Du skal ikke forvente at disse medier tager noget som helst op i den retning. Det vil stride imod ejernes politiske interesser og tilhørsforhold.

Nåårhhh - du mener ligesom det er vildt at have Martin Rossen med over alt???? I er en samling hyklere.

Vil du fortælle os, at Minkformand Tage Pedersen er ansat på Christiansborg?
Det tror jeg, du er alene om at mene.

Jeg mener at kunne huske, at statsministeren havde en ikke-valgt vicestatsminister med i de inderste cirkle, indtil han forsvandt til Als???

Hvad har det med Ellemanns håndtering at gøre, vil du agere troll, så gør det dog begavet.

Det vidste aviserne godt at Ellemann sprang fra efter at være sat på plads af Troels og Løhde plus Tage Pedersen minkavleren som støtter Troels med masse af penge,men hvis alle de borgelige aviser skrev om det kunne de jo ikke svine vores dygtige regering til i deres aviser dagligt.Ekstra bladet er blevet tandløs og kommer med gamle nyheder på side 2 så de har ikke tid til at undersøge Venstres rolle,de går kun efter Mette.

Hvorfor har de toneangivende medier ikke gravet, bare, lidt i Troels's forbindelser med "Mink Kongen". Det ville enhver objektiv journalist gøre? Problemet er bare at de "store medier" har èn dagsorden der går ud på at slagte Mette uanset om fakta holder. Der var en klog mand der sagde engang: Medierne er ikke vagthunde mere, men glubske blodhunde.

“Nu hedder det i stedet, at en række forskere hen over weekenden har sat spørgsmål ved nødvendigheden af beslutningen om at aflive samtlige mink.”

Tænk hvis man i Socialdemokratiet kom til at spørge nogen som har et personligt kendskab til sagen, nogen der ved hvad der er på spil, nogen der kan give en anden mening end en sammenspist regering på et lukket møde en sen aften beslutter.

Tænk hvis Venstre i den næste valgkamp bruger en minkavler ved navnet Arne og fortæller om hvorfor han skal på tidlig pension. Tidligt og sent besøges han af Venstres formand. Og ender på landsdækkende reklamesøjler: “Derfor skal Arne også have sin retfærdige pension!”

Og når Venstres formand bliver statsminister og Arne er blevet godtgjort, tager statsministeren før næste kommunalvalg ud og lader sig forevige med Arne minkavler der fik sin retfærdige pension i form af en minkerstatning.

Tænk hvor sammenspist Mette Frederiksen har været med Arne!

Tænk hvor sammenspist Venstres formand har været med mink-Arne.

“Ledende overlæge på Hvidovre: »Vi balancerer på en knivsæg«
Situationen på Vestegnens store akuthospital er takket være vaccinerne helt anderledes nu end under de to første covidbølger. Alligevel er chefen for infektionsmedicinsk afdeling, Bjarne Ørskov Lindhardt, bekymret.”

“ Torsdag er man oppe på at have fundet 14 tilfælde af den nye Omikron-variant i Danmark. Men det tal kan hurtigt mangedobles, hvis man kigger på udviklingen i Sydafrika.
Her hærger coronavarianten nemlig landet, hvor den allerede er blevet den mest dominerende. Næsten 75 procent af alle sekventerede positive prøver er nu med varianten omikron. “

Tænk hvis Mette Frederiksen besøgte læger, sygeplejersker, sosuer, minkavlere, landmænd, os., osv., og tog deres bekymringer lige så alvorligt som Arnes.

Tænk hvis en mindretalsregering tog sig af virkeligheden som den forløber i regeringsperioden og ikke blot kigger på hvad gik vi til valg på. Så er den i vinkel!

Tænk hvis regeringen for blot et halvt år siden havde været lige så bekymret for bemandingen på sygehusene som sygeplejerskerne har råbt om i flere år!

Tænk at folk i Venstre - ikke spidserne - men dem lidt nede af ranglisten - formåede at tale med minkavlere, lyttede på deres bekymringer, tog dem alvorligt, og ændrede sin stillingtagen og politik.

Tænk hvis Mette Frederiksen og co. lyttede til evt. socialdemokratiske partimedlemmer, der imod alle odds måske er sygeplejersker, og fik information om virkeligheden derude…

Tænk hvis Mette Frederiksen vendte 180 grader og tog sygeplejerskemanglen lige så alvorligt for folkesundheden som en cluster 5, der blot blev en døgnflue, og som ingen nogensinde kommer til at kende betydningen af.

Betydningen af sygeplejerskemanglen kender enhver dansker med blot lidt familie og en lille omgangskreds!

Med Mette Frederiksens lille omgangskreds med SF og Enhedslisten burde det være muligt om fruen i det hele taget “er i stand til at lytte”, at forstå situationens alvor.

Problemet er ikke længere sygeplejerskemanglen, problemet er en tonedøv arrogant og indspist regeringstop!

Hvis Mogens Heunicke blot spillede en halvt så stor rolle i Socialdemokratiet som Troels Lund Poulsen spiller i Venstre, ja, så ville sygeplejerskerne have en ven, der kunne imødekomme deres bekymringer!

Men BBB sidder med alle trumferne på venstrehånden. Og indtil videre må sygepersonalet blot “give det en ekstra skalle”. I ministeriet knokler vi osse “røven ud af korsettet!”.

Sproget kan være hårdt på enhver arbejdsplads! For os døde 15.000.000 mink. En udslidt dansker i ny og næ! Det må de sku da leve med. Læg jer fladt ned og rul piger! Kommer tid kommer råd!

Vi må forstå at Mette Frederiksen endnu engang egenhændigt har modtaget råd fra BBB! Og slettet alle sms’er fra Dansk Sygeplejeråd og evt. privatister.

Da Frederiksen endnu engang blev banket på plads. Datoerne kender vi endnu ikke!

Folkesundhedens udløbsdatoer…

“Her har Statens Serum Institut afleveret en risikovurdering, hvor der ikke er en anbefaling, men en konklusion, der lyder:

- En fortsat minkavl under en igangværende covid-19-epidemi indebærer en betydelig risiko for folkesundheden.”

Da Kaare Mølbak blev banket på plads.

“Samtidig forklarede han, at der var en uenighed om, hvad man kunne tage fagpersoner som Kåre Mølbak til indtægt for:

- Det er lidt det der med, hvor langt kan man gå: Hvor meget kan man tage de faglige folk til indtægt for, fortalte Per Okkels.

Generelt talte Per Okkels for, at Kåre Mølbak og SSI ikke havde fået som fortjent hverken i medierne, blandt fagfæller eller internt.

- Jeg synes virkelig, han har fået mange klø, han ikke har fortjent, sagde Per Okkels.”

Tilbage står denne konklusion:

- En fortsat socialdemokratisk mindretalsregering under en igangværende covid-19-epidemi indebærer en betydelig risiko for folkesundheden.

Spørg blot læger, sygeplejersker, sosuer, fagpersonale, folk der står på diverse ventelister.

Der er fagfolk nok at spørge til råds!

Nu skal den så tørres af på sygeplejerskerne, fordi “de” ikke vil tage deres del af ansvaret længere!

Der findes Kaare Mølbak’er overalt!

Men regeringen som har ansvaret for alle beslutninger. Det ligger i jobbet sletter blot alle sms’er.

Og løber lige så hurtigt fra ansvaret!

Godt den almindelige dansker tager sit eget ansvar!

Jo dårligere ledere, jo større ansvar til den enkelte!

En pandemi kræver et godt helbred! Så pas godt på dig selv!

Inden du bliver banket på plads af Mette og BBB.

Næst efter sygeplejerskerne er der kun patienten!

Og det kunne være dig!

- Når regeringen træffer den eneste beslutning, der skal træffes på baggrund af vælgernes anbefalinger, er vælgeren en total fej kujon, som ikke vil tage del i ansvaret.

Man må forstå at BBB mener at socialdemokrater er kujoner!

De støttede den siddende statsminister som er den eneste der reelt står med ansvaret!

Fagpersoner rådgiver! Politikere og ministre beslutter!

Og alle andre er kujoner! Vælgerne må vi forstå!?!

Ellemann = Vendekåbe...

var der ikke noget om at Troels Lund Poulsen gik på "sygeorlov" da stolen blev for varm under ham?? Og så var der vist noget om et ur!

Sjovt nok, da blev afhørt i skattekommissionen, havde et særdeles alternativ hukommelsestab.
Han evnede, da sad i den varme stol, at svare 41 gange "Det kan jeg ikke erindre"

Troels Lund Poulsen, har måtte lide den kranke skæbne,
at hans udsagn i skattesagskommissionen er blevet
kategoriseret med ordene " hans udsagn har ikke nogen sandhadsværdi"
det betyder at hans udsagn ikke har haft værdi for den
nedsatte kommission og ikke tillagt nogen vægt.
Hans bisidder var den magtfulde advokat Karoly Nemeth.
Troels lund har det rigtig godt i en sådan kommission,
da det ikke er forbudt at lyve, eller at sige hele sandheden.
Lars Løkke har det ligeså, han har udtalt efter afhøring i
Instruks kommissionen, at han ikke fortalte alt,
altså har han ikke fortalt sandheden.

Håber da at de borgelig nyheds medier undersøger hvorfor Ellemann skiftede stanpunkt over natten,da Troels Lund og Lødhe have haft fat i kraven på ham,samt Tage pedersen stor minkfarmer i Lunds valgkreds,hvorfor skulle han deltage i Venstres møde da Det skvat til Ellemann skiftede mening større kagekone som ham findes ikke,håber som sagt at de blås nyheder undersøger forholdene omkring det og hvor meget Troels er blevet lovet for at blive ved med at kræve højre estatning til mange af de forgældede minkavler godt de små kræ er blevet befriet for deres tortur i små bokse som de lige kunne dreje sig i sørgelig tilværelse at have bare fordi de fine fruer skulle holde varmen men de tænker vel ikke på vilken skæbne de små kræ har været udsat for.

Jeg følger løbende G.kommissionens afhøring, og der er mindre og mindre at komme efter, som det skrider frem. Noget er håndteret klodset bl.a. fra Kåre Mølbaks side, og Mogens Jensens udmelding var uhensigtsmæssig og forkert. Men at navigere i sådan en orkan uden kompas, man har jo ikke prøvet sådan en pandemi krise før, ikke siden 2. verdenskrig, det er jo utroligt de overhovedet fik os så flot landet på sigt.
Bemærk en ting, medierne er ikke mere objektive og undersøger ting, der bør undersøges, de er blevet politiske,
derfor undersøges Ellemanns ageren ikke, eller at folk der ikke er relevant til et gruppemøde i V kommer med.
Jarlov fra de konservative får lov til at sige de mest horrible ting om MF og sms m.m. uden at blive konfronteret med evidens. han babler bare løs De solide aviser er ved at blive til tabloid aviser på niveau med E.B. Sørgeligt.

“Regeringens støtteparti SF går nu i rette med Mette Frederiksens højre hånd - departementschef i Statsministeriet Barbara Bertelsen.

Departementschefen udtrykte nemlig i en række sms'er håndfast utilfredshed med den daværende faglige direktør for Statens Serum Institut, SSI - Kåre Mølbak - fordi han ikke tydeligt anbefalede at slå alle mink ihjel.

SF's medlem af granskningsudvalget på Christiansborg - Karina Lorentzen - mener derimod, at landets øverste embedsmand burde have respekteret den faglige vurdering.

- Når man læser de her sms'er, så får man et indtryk af, at der er blevet skubbet på for bestemte holdninger (aflivning af alle mink, red.), siger Karina Lorentzen.

- Når man får en faglig vurdering, så skal man selvfølgelig respektere den. Jeg synes, at tonen og signalet i sms'erne er skævt, forklarer hun.”

Når båden tager vand ind, er det klogt at sige det højt! Ellers går mus og kvinder ned uden at nogen opdager det!

Godt med en vågen og ærlig Karina Lorentzen ombord! Hun har allerede fundet redningsvesten frem!

Men hvad er en lænsepumpe?

Lænsepumper er kort sagt en pumpe, der pumper, eller lænser, det vand ud, der kommer ind i båden. Din båd kan tage vand i ved lækager og i hårdt vejr.

Lige nu hørte jeg det mest sande der er sagt om den minkkommission, ordene faldt fra redaktør Jakob Nielsens mund, Altinget. Han sagde det havde udviklet sig til et show, medierne brugte det som underholdningsbranchen og svælgede i perioder. Jeg er enig, de gør det til en slap. En dybt tragisk begivenhed, bruger de hensynsløst til at sælge deres aviser og tv.

Petitesser ikke perioder

Petitesser ikke perioder. Og en soap. ikke slap

Det er da meget opsigtsvækkende, at det er anbefalet af Tage
Pedersen, at partiet Venstre ikke må støtte en hastelovgivning,
ved lovgivningsarbejdet i det DANSKE folketing, det glæder
Venstres hovedbestyrelse :
"at man ikke vil være med til at haste det her indgreb igennem,
sagde Gæmelke således til TV 2"
Det vil sige at hovedbestyrelsen i Venstre, ikke vil tillade det, som
partiets formand Jacob Ellemann har udtalt via breve til medlemmerne,
at selvfølgelig vil Venstre stemme for aflivning af alle mink.
Dette har være meldingen fra Ellemann i perioden 5 - 9 november 2020.
Der skal være 75 % af de 175 medlemmer af folketinget, der vil
accepterer gennemførsel af en hastebehandling i folketinget,
det har Venstre forhindret. Venstre er i lommen på Dansk Landbrug.
Tage Pedersen skal blot bestille tid hos Troels Lund Poulsen,
så er Tage Pedersen en del af folketinget,
så har Jacob Ellemann blot at rette ind.

Tænk at det er en debattør AJ som skal kulegrave ting, fremfor journalister, det er da bekymrende for den 4, statsmagt. Men når man har hørt Mee-too presselogen i går søndag, kan det ikke undre med den chefredaktør der er på de to store borgerlige aviser Politiken og Berlingske. De er godt nok spøjse.

Annonce