Claus Hjort sigtet for at bryde sin tavshedspligt

Tidligere forsvarsminister Claus Hjort (V) sigtet i FE-sag
Foto: Venstre
Folketingsmedlem Claus Hjort Frederiksen (V)
Tidligere forsvars- og finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) er sigtet i FE-sagen.

Det oplyser Claus Hjort i en pressemeddelelse.

Jeg kan bekræfte, jeg er sigtet efter straffelovens paragraf 109

"Jeg kan bekræfte, jeg er sigtet efter straffelovens paragraf 109 for at have overtrådt grænserne for min ytringsfrihed. Jeg har ytret mig som Folketingsmedlem om en politisk sag, og jeg har ikke yderligere at tilføje for nuværende. Men jeg kunne aldrig drømme om at foretage mig noget, som kunne gøre skade på Danmark eller Danmarks interesser," skriver Claus Hjort i pressemeddelelsen.

Dermed er Claus Hjort Frederiksen sigtet efter samme alvorlige paragraf, som chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, er sigtet efter. Lars Findsen blev før jul fængslet i sagen. Og har netop fået sin fængsling forlænget.

Åbenmundet i TV-program

Claus Hjort Frederiksen kritiserede forsvarsminister Trine Bramsens (S) for hendes håndtering af sagen, hvor Tilsynet med Efterretningstjenesterne (TET) tilbage i august 2020 i skarpe vendinger mistænkte Forsvarets Efterretningstjeneste for at bryde reglerne om overvågning af danske statsborgere.

Sagen handler om, at Forsvarets Efterretningstjeneste og den amerikanske efterretningstjeneste, NSA, tilsyneladende tapper fiberkabler, der løber gennem Danmark, for oplysninger af efterretningsmæssig interesse.

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) hjemsendte en håndfuld medarbejdere, deriblandt Lars Findsen ved vi nu, og der blev iværksat en kommissionsundersøgelse. 13. december frifandt kommissionens tre dommere fuldstændig de hjemsendte. Men få dage forinden - 8. december - blev Lars Findsen alligevel - og i dybeste hemmelighed - fængslet.

Claus Hjort bekræftede i TV2 News-programmet 'Lippert' før jul eksistensen af et samarbejde mellem FE og NSA. Indtil Hjorts bekræftelse har ingen ansvarlige officielt bekræftet samarbejdets eksistens.

Men jeg har været med til at orientere dem

"Men jeg har været med til at orientere dem (Altså Tilsynet med Efterretningstjenesterne, red.) om, at den der aftale fandtes," sagde en overraskende åbenmundet Hjort blandt andet i 'Lippert'.

"Gider du ikke holde din kæft"

Flere medier har i de seneste dage jagtet kommentarer fra Claus Hjort Frederiksen til sagen. Ekstra Bladet traf onsdag eftermiddag Claus Hjort tæt ved hans private bopæl. Først torsdag rapportede Ekstra Bladet, at Ekstra Bladet besøg ikke behagede Claus Hjort:

"Gider du ikke holde din kæft. Jeg gider ikke høre mere på dig."

at han ikke genopstiller ved næste valg

75-årige Claus Hjort meddelte for en uge siden, at han ikke genopstiller ved næste valg. Han begrundende det med, at han har aftjent sin værnepligt, og især at han ønsker sig mere tid sammen med konen, som er alvorligt syg.

I forbindelse med fremstilling for retten, hvor Lars Findsen fik sin fængsling forlænget, betegnede han over for tilstedeværende journalister fængslingen af ham som 'vanvittig', og han erklærede sig uskyldig i anklagerne mod ham.

Det er kommet frem, at anklagerne mod Lars Findsen blandt andet bygger på langvarig telefonaflytning.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

At sige Claus Hjort Frederiksen har fået røde øre ville være en svær underdrivelse. Egentlig kunne man godt få lyst til at sætte en skadefro latter op eftersom Claus Hjort Frederiksen har udtalt sig særdeles grovt over for landet Forsvarsminister Trine Bramsen. Men dertil er sagen alt for alvorlig.

Ikke mindst fordi det blå svindlerholds smædekampagne og bagvaskelse af regeringen er såvel landsskadelig som skadelig for demokratiets grundprincipper.

Håber hele denne opførelse fra det blå svindlerhold vil give et ordentligt tilbageslag i sidste ende. Det har de virkelig virkelig fortjent. Sådan som det blå svindlerhold opfører sig er IKKE Danmark.

Den blå svindel og manipulation af den danske befolkning fortsætter.

Fuldstændig rigtigt. Godt skrevet, Lindholm.!!!!

Petersen, du har fundet den røde tråd - godt gået.

NÅ Holger, det ved jeg ganske udmærket, det behøver du IKKE at fortælle mig, og fortsæt bare med dine "kloge" kommentarer.

Jeppe det hedder ikke det blå svindlerhold; det rette navn er det sorte svindlerhold

"det blå svindlerholds"
"det blå svindlerhold"
"det blå svindlerhold"
"Den blå svindel"

Og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en enbenet pirat til Danmark.

Kurt, nu er du ikke seriøs. Problemet med piraten er noget mere komplekst, og det tror jeg godt du ved. INGEN har lyst til at få ham til landet, men div. konventioner hjælper ham, desværre. Konventioner som både rød og blå blok bakker op om, selv om vi er mange der kunne tænke os en gennemgang og revision af dem.

hans, er Jeppe Lindholm seriøs, når han i en uendelighed gentager "det blå svindlerhold"?
Det virker nærmest som JL er besat af en tvangstanke.

Når JL holder med "det blå svindlerhold" så holder jeg op med den etbenede.

Jeppe Lindholm, enig...........

Jeppe, hvor er det fantastisk, du formår at blande alt sammen til en hel uspiselig gang misk mask.

Jeppe, du er godt nok en vidende mand. Hvor har du al den viden fra

Noa Redington har skrevet: "Det er tydeligt, at regeringstoppen har tabt både hoved og hjerte. For det kræver en sjælden grad af hårdkogthed, hvis ikke ligefrem hævngerrighed og smålighed, at smide Findsen i fængsel." - Mener du, Jeppe, at samme fremgangsmåde skal gøres gældende overfor Claus Hjort Frederiksen?

Så må han jo være kvalificeret som ansat hos Ekstra Bladet.

De elsker jo blå kriminelle efter at de belønnede den stor-kriminelle Henrik Qvortrup med en chefredaktørpost.

"blå kriminelle"

Og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en enbenet pirat til Danmark.

Ja, og så har de 4 tobenede i kølerummet.

Han er sigtet, ikke dømt, husk det. Men det bliver spændende at følge. Måske er det USA der har bedt om sagen undersøges??
Men med balladen i DF senest med lækket til om udsagn om Pernille Vermund, og gruppeformanden der forlader Venstre for job i DI, og Løkke som vender politik på hovedet a la alternativet, så er der da underholdning nok for resten af binteren
Kk

Helle, at en person ikke er dømt plejer ikke at være en hindring for visse kommentatorer her på Pio.

Men det er da torskedumt at betroede politikere og embedsmænd ikke kan holde kæft. Findes de skyldige, så gi' dem en straf der er til at forstå.

Kurt, du har ret. Man er ikke dømt før retten har talt. Det synes jeg du skal meddele dine blå venner, så de kan dæmpe sig ind til minkkommissionen har talt. Men det kommer nok helt automatisk med den nye sag i Venstre.

hans, de 'blå' er ikke mine venner.

Det er jo dine venner, Kurt, lad dog være med at lyv!! lad dog være med at lyv!!

Når man kører det tunge artilleri frem, som nu, må det forhåbentlig være fordi man mistlnker ikke bare et par små indiskretioner, men en decideret læk.
Par. 109 er en alvorlig sag. Men hvis man bruger den til at give 'fuld smæk' for udtalelser 'man ikke kan lide' overreagerer man (for nu at sige det mildt).

Helle, du har trods alt format til at deltage i debatten uden brug af ordet, "SVINDLERHOLD", hvilket mange desværre alt for ofte bruger i dette forum.

Det ville være skønt, hvis Hjorten blev dømt. Sidst han begik ulovligheder og burde have været for en rigsret, holdt det borgerlige flertal hånden under ham. Denne gang får han forhåbentlig svært ved at snige sig udenom.

https://politiken.dk/kultur/medier/art5012478/Detektivarbejde-bragte-Cla...

Med mindre hans brøde består i at oplyse befolkningen om, at danske efterretningstjenester sammen med amerikanske NSA spionerer mod sine allierede. I så fald burde han have en medalje, selv om jeg normalt ikke bryder mig om manden.

Hvad er op og ned i denne sag? Er det regeringens officielle politik, at det skal være forbudt at fortælle befolkningen, at efterretningstjenesterne begår ulovligheder?

Eller endnu værre: Er det virkelig lovligt at spionere for amerikanerne og aflytte europæiske statslederes telefoner?

https://piopio.dk/danmark-lod-usa-spionere-mod-toppolitikere

Ikke noget at sige til at de blå medier altid kan finde noget at skrive om.
Jeg har længe haft en mistanke om, at der går en direkte linje fra de blå til de borgerlige medier.

hans, hvad har vi egentlig af 'røde' medier i Danmark?

Pio er vel stort set den eneste, og Pio er ikke ret stort. I mine øjne er DR vel det nærmeste vi kommer et upolitisk medie. TV2 kan diskuteres. EB er ren sensation, sandheden kommer i 2.-3. række. Information kender jeg ikke rigtig. Resten er borgerlige.
Men jeg ved godt at der er mange synspunkter.

hans, ja det er jo et sølle udbud. Men hvorfor er det at socialdemokratiet og venstrefløjspartierne ikke kan stable en 'avis' (papir og /eller elektronisk) på benene der appellerer til deres vælgere så de dropper de 'blå' (ingen nævnt ingen glemt) nyhedsmedier?

Som Claus Hjort Frederiksen siger det "Så kan jeg side i et fængsel et bare år et eller andet sted og slappe af."

Den løsning har jeg også tænkt på på mine gamle dag. Udøve en forbrydelse, som giver 6 år i brummen. For i brummen skal man ikke noget. Strække sig på sengen hele dagen, ingen søger og pligter. Ren ubekymret livsnydelse. Og maden bliver serveret eller kan bestilles udefra. Og de 6 år i brummen skaffer jeg mig ved at hive Nye Borgerlige valgplakater ned ved det næste valg - Så har jeg oven i købet gjort en god gerning. for det bliver betragtet som groft hærværk. Og tages mand gentagende gange er man hærværks vane forbryder. Og det kan give 6 år i brummen.

Snakkede for nogle år tilbage med nogle unge kriminelle med fængselsdomme bag sig. De sagde de alle kendte unge, som gerne vil tilbage i fængsel efter afsonet straf fordi brummen var det eneste sted hvor de havde ordentlige stabile forhold i deres liv.

Jeppe, det lyder jo meget sjovt med 'dine gamle dage', men jeg tror du vil r.. kede dig efter kort tid. Når man er vant til at kunne bevæge sig frit hvor og hvornår man vil, så må et fængsel virke som en spændetrøje. Og det er jo også et af formålene med fængselsstraffe.

Det sidste afsnit vedr. de unge: det er meget meget trist at / hvis det forholder sig sådan. Og hvis der udøves kriminalitet for at komme tilbage til 'brummen', og det er personfarlig kriminalitet for at straffen kan blive xtra lang, så hopper min kæde af.

- og så kommer danskerne (socialdemokraterne) med alle deres dumsmarte bemærkninger!

“ ”Vi vil fanden gale mig ikke regeres af kællinger”. Men sådan blev det, og sådan er det.”

Spørgsmålet er naturligvis om en sådan udtalelse kan slettes som en anden sms….eller der er tale om

Majestætsfornærmelse?

Ytringsfriheden har vide rammer, men begrænses i få tilfælde i henhold til lovgivningen. Dette gælder blandt andet i forhold som injurier (ærekrænkelse) og majestætsfornærmelse. Injurier er ulovlige efter straffelovens § 267:
Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder.
For injurier gælder den særlige regel, at den forurettede selv skal rejse sagen. I særligt grove tilfælde kan injurier påtales af det offentlige.
En særlig skærpelse af injurielovgivningen findes i § 115 og bruges, når den forurettede er majestæten eller dennes familie:
Begås uden at forholdet falder ind under §§ 112 og 113, nogen af de i kapitlerne 25, 26 og 27 omhandlede forbrydelser mod kongen eller den, der med hjemmel i forfatningen fører regeringen, forhøjes de i de nævnte bestemmelser foreskrevne straffe indtil det dobbelte.
Stk. 2. Begås nogen af de nævnte forbrydelser mod dronningen, enkedronningen eller tronfølgeren, kan straffen forhøjes med indtil det halve.
Der er ingen dokumenterede domme efter straffelovens § 115.

””Vi vil fanden gale mig ikke regeres af kællinger”. Men sådan blev det, og sådan er det.“

I revyens verden er der i nyere tid tradition for parodier på specielt dronning Margrethe. Især er Ulf Pilgaards og Preben Christensens parodier kendte for deres dronningeparodier. Omdrejningspunkterne i de fleste parodier er, at dronningen fortæller om sit tilsyneladende helt almindelige liv og sine hverdagsproblemer med husførelse, uopdragne sønner, svigerdøtre og en gnaven ægtemand.

Selvom der i tekst og fremførelse ofte ligger en kritik af kongehuset som institution og af majestætens ageren, har det ikke affødt officiel kritik af hverken forfattere eller fremstillere. En af årsagerne kan være, at jo større kritikken af kongehuset eller dronningen er, desto morsommere indpakning sørger kunstnerne for.

Om statsminister Mette Frederiksen er kunstner ligesom dronningen, papirklip af den fineste slags med ord der udtales og straks er de borte…

Regenter der beundres for deres kunstneriske formåen.

Ulf Pilgaard har takket af som kunstner!

Dronningen overlever således parodien og kan fortsætte som danskernes utrættelige seismograf.

Og de dumsmarte bemærkninger kan fortsætte ufortrødent fra en Frederiksen junior og en Frederiksen senior!

Gud bevare Danmark!

Dronningen kunne i dag markere 50 år på tronen, og det betød taler på Christiansborg, hvor særligt statsministeren flere gange fik dronningen til at grine.

Kommentar:

Hvad der er op og ned, aner man vel ikke endnu !

Men uanset hvad, så burde alle der arbejder og har information om vores efterretningstjenester holde sin mund,...

Samtidigt ser man vores Folkevalgte politikerer, lækker tiltag til pressen fra lukkede og fortrolige møder, ja man kan i dag ikke engang holde Gruppemøder, to minutter efter, er der en der har lækket til pressen...

Ser man på diverse debatter i TV, afbryder man hinanden, kun for at pleje sit politiske ego, med håb om genvalg, så man kan få snablen ned i de økonomiske frynsegoder, som det giver at være Folkevalgt...

God Weekend,
Erling Drews..

Tak i lige måde Erling Drews -
Meget enig i synspunktet om at man skal holde mund - Jeg fatter ikke hvad der har fået en så erfaren politiker som Hjort Frederiksen til gentagne gange at fremture med oplysninger der gør at han bryder sin tavshedspligt på meget følsomme områder - hvor det gælder samarbejdsrelationer om rigets sikkerhed -

Efterretningsvæsenerne i Danmark plejer at blive vedligeholdt og styret af de regeringsbærende partier i kongeriget Danmark.

De regeringsbærende partier er imidlertidig på grund af den nye elektroniske virkelighed gået i kødet på hinanden.

De parametre man tidligere drev valgkamp på op til et valg er udvidet til evig valgkamp og på alle hyldemeter inclusive efterretningsvæsenerne.

De regeringsbærende partier tror sig ikke længere regeringsbærende og helvede er løs på alle sociale medier.

Alt lækkes og alt slettes! Dansk politik er blevet rigtigt grimt!

Og udenfor i det store globale samfund sidder de og glædes over danskernes åbenhed, uenigheder og åbne sår.

Vi kan angribes fra alle sider! Intet er ikke belyst! Alle døre og vinduer står åbne, såvel fysiske som elektroniske!

Vi er verdensførende og omverdenen elsker os!

Og som de førende og klogeste medier i det danske landskab er nået frem til af selverkendelse og granskning af fænomenet:

Det hele står og falder med statsministeren og BBB.

De eneste to regeringsbærende partier der findes efter to års covid pandemi!

I Sverige sender den svenske regering allerede militære forstærkninger til Gotland!

Den der styrer Gotland, styrer Østersøen.

De svenske efterretninger lyder således:

Tre ryska landstigningsfartyg seglade natten till onsdag in i Östersjön. Normalt sett är de baserade på den ryska Kolahalvön, men de senaste dygnen har de färdats längs den norska kusten och tagit sig in i Östersjön via de danska sunden.

Tomas Ries tror dock inte att de ska användas skarpt.

– Det är nog en del av Putins övergripande styrkedemonstration. Han försöker på alla sätt och vis få en förhandlingslösning nu med NATO, så Ryssland försöker skrämma oss i väst till eftergifter.

– Även om ryssarna nu har skickat in en grupp amfibiska landstigningsfartyg i Östersjön så talar vi sannolikt inte om en stor invasion, utan i så fall någon slag kuppartat anfall. Och om det är så, ja då gäller det att ha en mycket hög beredskap på utsatta områden som Gotland, Åland eller Bornholm, men jag tror att det är mycket osannolikt just nu.

Måske skulle Mette og BBB interessere sig noget mere for Bornholm end Inger Støjberg, Claus Hjort Frederiksen, lækage-bomben, Ellemanns vu’ere, etc.

I Sverige ser den nye socialdemokratiske statsminister “med meget, meget stor alvor” på situationen omkring Østersøen.

Tænk hvis Mette og BBB havde haft de rigtige efterretninger vedrørende “mink i Danmark”.

Så havde Danmark og danskerne været forskånet for meget!

Efterretninger lig oplysninger af alsidig og regeringsbærende kvalitet er en mangelvare i dansk politik.

Derfor gik Lars Løkke! Spørgsmålet er blot? Hvornår går Mette?

Præventive samtaler med FE og PET og BBB og MF ville i gamle dage have været nok!

Men egenrådighedens boomerang svæver allerede hen over sund og bælt!

Kun svenskerne ved om Østersøen slipper i denne omgang!

Venstrefløjens gåen hårdt til stålet har skabt skadesvirkninger af tillidsbrud på tillidsbrud!

Boomerangen suser i sociale medier, efterretningsvæsener, hackernes lommer og usynlige fjender der blot venter til sårene ikke mere heler af sig selv.

179 forskellige mennesker, der alle brænder for dansk politik.

De regeringsbærende partier er for længst sat ud af spillet!

Topstyret af pandemien!

Den Spanske Syge kaldes ”alle pandemiers moder”. Det var en influenzatype, som spredte sig verden over i årene omkring 1. Verdenskrig. I 1918-1920 slog den 20 til 40 millioner mennesker ihjel, hvilket var to til fire gange flere, end der blev dræbt på slagmarkerne under krigen. Trods sit navn kom sygdommen ikke fra Spanien, men blev kaldt sådan, fordi det var spanske medier, der først rapporterede om den. Der er tre teorier om, hvor Den Spanske Syge opstod: i militærlejre i USA, i de europæiske skyttegrave eller i Kina. Ligesom den influenzapandemi, der opstod i 2020 – COVID-19 – var der stor forskel på dødeligheden af Den Spanske Syge i forskellige lande: fra 0, 2% af befolkningen i Danmark til 8 % i Indien. Mens COVID-19 har spredt sig hurtigt fra verdensdel til verdensdel på grund af bl.a. international handel og turisme, spredte Den Spanske Syge sig via troppebevægelser til lands og til søs fra land til land og fra soldater til civilbefolkningen.

Troppebevægelser rapporterer alle medier om netop nu!

Spørgsmålet er om vores efterretningsvæsener blot står på stand-by.

Thi Mette og BBB styrer landet! Uafhængigt af regeringsbærende partier!

“Men sådan blev det. Og sådan er det!”

Chefredaktøren: Det er bekymrende, at Enhedslisten er det eneste parti, der helhjertet forsøger at få sagen frem i demokratisk lys
Hvorfor endte FE-sagen med at skandalisere Danmark verden over?

Ja, netop chefredaktøren på Politiken og Enhedslisten forstår ikke sikkerhedstjenesterne væsen!

Crisis of secrecy! 21st century sense of secrecy!

What is the Danish case abort?

That we don’t know that the secret service is in my kitchen! Day and night!

Mette Frederiksen sletter sms’er! På BBBs anbefaling! Men hvad med alle de andre! Og alt det andet!

Medarbejdere og politikere er også almindelige mennesker! Din bil overvåger dig! Din mobil! Alle dine bevægelser i det offentlige rum! Alt du siger og skriver i det offentlige rum!

“Secrecy is difficult to hide!”

En gang blev efterretningstjenesterne styret af de regeringsbærende partier!

Den tid er slut!

Netop Politiken og Enhedslistens succes i den nuværende regerings levetid har skabt hele miseren!

Da Enhedslisten fandt ud af at sikkerhedstjenesterne vedrørende en række børn havde andre anbefalinger end det regeringsførende parti fortalte om til det demokratiske Danmark, var helvede løs! Det regeringsførende parti blev for ikke at tabe ansigt i forhold til egne støttepartier, tvunget til at vende 180 grader!
“Så var minken allerede sluppet ud af buret! “

Lækagen skulle stoppes! Regeringen kunne ikke tåle flere nederlag. “Fanden er løs i laksegade“.
Beskyldningerne fløj i luften og snart stod det klart at en tidligere dansk socialdemokratisk statsminister sammen med den mest populære amerikanske præsident i nyere tid indgik særdeles funktionsdygtige informationsaftapninger, der kunne informere om gud og hver mand.

Regeringsførende partier havde fået en fordel som tilsyneladende kun socialdemokraterne formåede at udnytte!

Lige indtil hele allianceaftalen blev afsløret. Og siden bekræftet på demokratisk vis af et folketingsmedlem.

Præcist som chefredaktøren efterlyser!

Men

“Siden midten af 1995 har det i Danmark været kendt, at Thule tjente som en vigtig fremskudt base for USA’s atomvåbenberedskab mod Sovjetunionen under Den Kolde Krig.
På det tidspunkt overgav den daværende regering en fire-siders rapport til Folketinget, hvori det for første gang blev anerkendt fra officielt hold, at USA havde overfløjet Grønland med luftbårne kernevåben, skønt en lov fra 1957 forbyder placering af a-våben på dansk territorium.
Ansvaret for denne eklatante overtrædelse af dansk lov blev i Nyrup-regeringens rapport lagt på tidligere statsminister H.C. Hansens skuldre. Han skulle have lovet USA, at forholde sig passiv under et møde med den amerikanske ambassadør i 1957.
Udenrigsminister Niels Helveg Petersen forsikrede i juli 1995 offentligheden, at amerikanske kernevåben kun var blevet fløjet over Grønland, men blev straks modsagt i et hemmeligt brev fra USA’s forsvarsminister William Perry - lækket til dansk presse.”

Det eneste vi således mangler er at få Politiken på banen.

Men det koster 12 år. Må man forstå! Med den nuværende regering og spindoktorer!

At føre socialdemokratisk politik er vigtigere end Danmarks sikkerhed!

Og det ved Putin!

“ Rysslands någorlunda goda statsfinanser och en god valutareserv anges som ytterligare skäl till upptrapningen.

Dessutom har flera av världsledarna fullt upp med annat, fortsätter hon.

– Merkel är borta i Tyskland, Macron valkampanjar i Frankrike och Johnson har väldiga problem i Storbritannien just nu.”

Og i lille Danmark er regeringen optaget af Støjberg, minkskandalen og nu FE skandalen!

Men Mette og BBB elsker krisehåndtering. Der må begås fejl! Og de lægger sporet imens de kører!

Fra de ministerielle papirer som de måske ikke får tid til at læse kan vi allerede fra læk fra DSB afsløre:

“ Jernbanespor består af to parallelle stålskinner fastgjort på sveller, der tidligere var af træ, men i dag næsten udelukkende af beton. Svellerne sørger for, at skinnerne er placeret i en permanent bredde, også kaldet sporvidden. Mellem hver svelle er der en fast afstand på 62,5 centimeter.”

Hvis Mette Frederiksen nogensinde igen kommer på sporet, må vi sige:

- Lykke på rejsen! Demokrati er en svær disciplin. Især i en verden der styres af efterretningstjenester. Og der er mobiltelefoner og sms’er overalt!

Intet kan skjules! Om selv regeringer sletter og sletter!

Demokratiske mennesker taler! Højt! Lige til de dør!

Det lykkedes for H. C. Hansen at skjule noget i 30 år!

Det lykkedes for Nyrup at skjule noget i 10 år!

Det lykkedes for Mette Frederiksen at skjule noget i 10 timer!

Sikkerhedstjenesternes opgradering 2,0 og demokratisk sammenhold mod “Putin, og alle de andre trusler derude.”

Monarkiet er Danmarks eneste overlevelseschance!

Dronning Margrethe som forbillede for sammenholdet i et lille land.

Ordholdende og aldrig på valg! Stabilitet! Rettidig omhu! Danskernes tillid! Gud bevare Danmark!

“ Svenske indbyggere på øen Gotland er torsdag vågnet op til patruljerende soldater i gaden.

Sverige har nemlig valgt at øge sine synlige militære aktiviteter på øen, oplyser generalløjtnant Michael Claesson, der er chef for fælles operationer, i en meddelelse torsdag.
Grunden er de øgede spændinger mellem NATO og Rusland, men også, at tre russiske flådefartøjer er blevet set passere gennem Østersøen“.

Og hvor er chefredaktøren og Enhedslisten?

I gang med at nedbryde landet indefra? En radikal styret fler-parti regering eller en klima-revolution!

Men måske har Putin allerede overtaget magten på Bornholm?

Så gassen påny kan strømme til Europa, hvis energipriser snart får alle fælles efterretningsvæsener til at bryde sammen.

Demokratiernes nationalistisk styrede efterretningsvæsener! Alles kamp mod alle!

Et EU hvor ingen stoler på nogen! Og slet ikke USA hvor sms’er eller Twitter kan omstyrte demokratiet hurtigere end en pandemi kan stoppes i et u-land!

Danmark er verdensfØrende er Mettes yndlingsord!

Verdensførende på klima, på pandemi-bekæmpelse og verdens bedste økonomi efter coronaen!

Kort sagt verdensførende! Og Politiken tilføjer nu: verdensførende i “at skandalisere verden over”!

I Danmark går det som vinden blæser, og snart får vi brug for Putins gas!

De fattigste danskeres eneste redning!

Ja A.J. det er vel nok spændende at læse dine dommedagsprofetier!! GAB! ZZZZZZZZZZZ

Annonce