S-regeringen tilbyder skattelettelser i bunden og sænkning af beløbsgrænsen

Forhandlingerne om flere hænder: Betydeligt pres lagt på blå blok - håb om forlig fredag eftermiddag
S-regeringen har i de komplicerede og hårde forhandlinger om reformudspillet “Danmark kan mere I”, som især handler om at skaffe flere hænder til et glohedt arbejdsmarked, har taget en ny og afgørende drejning.

S-regeringen har nemlig lagt et forslag til forlig frem, som kommer blå blok i møde på afgørende punkter, erfarer Netavisen Pio.

S-regeringen har således spillet ud med et forslag til forlig, som indeholder skattelettelser i bunden og “den politik som de blå partier ønsker sig på udenlandsk arbejdskraft”, som en central regeringskilde udtrykker det.

“Der ligger nu et betydeligt pres på de blå. Det er bare at slå til,” lyder det.

Med det seneste kompromisforslag kommer S-regeringen de blå partier i møde på to afgørende punkter: Skattelettelser og en markant sænkning af beløbsgrænsen.

Med den nye forligsskitse fra regeringen er forventningen på Christiansborg nu, at et forlig er på trapperne. Måske allerede fredag eftermiddag.

 

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Har det helt fint med man sænker beløbsgrænsen, så det matcher det arbejde der udbydes på markedet. Men hvis man henter arbejdskraft fra IKKE EU-lande, bør man bede den ansatte om, at hvis de står UDEN job i DK, flytter tilbage hvor de kom fra, noget man glemte, da man inviterede de fremmede op i 60´er -og 70´erne og som i dag har været en byrde for vores samfund gennem tiderne. Man kunne jo lave en kontrakt, så vi ikke står med en byrde igen igen.

Arbejdkraft fra den islamiske verden kan ikke sendes retur, hvis de ikke selv vil, vort system magter ikke at sende muslimer retur, så derfor kan vi kun håbe at arbejdsgiverne ikke henter flere af disse til Danmark.

Annonce