Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen: Vi vandt

Nye Borgerliges frihedsordfører tager æren for ophævelse af corona-restriktionerne: “Jeg har en fantastisk følelse af at have tusindvis af folk, som har stået bag mig i kampen”
Nye Borgerliges frihedsordfører, Lars Boje Mathiesen, giver på Facebook udtryk for, at ophævelsen af corona-restriktionerne nærmest skyldes hans personlige kamp - og “tusindvis af folk, som har stået bag mig”.

“Jeg har en fantastisk følelse af frihed. Jeg har en fantastisk følelse af at have tusindvis af folk, som har stået bag mig i kampen. En frihed, som ikke burde have været taget fra folk,” skriver Lars Boje i et opslag på Facebook.

Nye Borgerliges frihedsordfører fortsætter:

Jeg har forsøgt at være jeres talerør

“Jeg har forsøgt at være jeres talerør. Jeg har forsøgt at stille mig til rådighed for så mange som muligt, og lægge så megen direkte data, evidens og dokumentation ud til jer, så I selv har kunne træffe beslutninger.”

Senere i opslaget takker Lars Boje Mathiesen endnu engang sine tusindvis af Facebook-følgere:

“Jeg vil gerne takke jer så meget for den ufattelige opbakning I giver mig. Jeres beskeder, jeres kommentarer, jeres thumps—up, når I har set mig (i) bilen.”

Boye understreger, at han og Facebook-følgerne kæmper som “et team”:

Vi er et kæmpe stort team

“Det er jer, som har givet mig energien til at tage kampen. Vi er et kæmpe stort team, og vi er først lige begyndt,” skriver Lars Boje Mathiesen.

placeholder

 

S: Efter anbefaling fra sundhedsmyndighederne

Den socialdemokratiske sundhedsordfører, Rasmus Horn Langhoff, afviser, at Lars Boje Mathiesen har andel i ophævelsen af corona-restriktionerne.

“Nej, ophævelsen af corona-restriktionerne sker efter anbefaling fra sundhedsmyndighederne,” skriver Socialdemokratiets sundhedsordfører, Rasmus Horn Langhoff, i en kortfattet sms til Netavisen Pio.

Lars Boje Mathiesen har ikke reageret på Netavisen Pio's henvendelse.

Opdateret

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det kan være at sundhedsmyndighederne efterhånden har fattet at de i deres magtarrogance har været for langt ude på overdrevet; de har i hvert fald haft mange kritikere, og de har også fået mindst en alvorlig henvendelse fra en advokat i år.
Gad vide i øvrigt hvornår de praktiserende læger får lov til at behandle deres Covid-19-patienter? De blev tidligt sat ud af spillet fordi vi andre skulle prakkes nogle forholdsvis uvirksomme "vacciner" på.

Vrøvl af værste skuffe!

Ja Holger, jeg kan kun være enig med dig, det er dog den værste gang ævl.
Han har jo ikke beviser på sine underlige påstande, jeg er selv vaccineret 3 gange, med Pfizer, har ikke mærket bivirkninger og heller ikke symptomer på Virus, så der er ingen tvivl om at vaccinen virker.

Hej PETERSEN at vacinen virker forudsætter at du har været udsat for smitte hilsen Kenneth

Fortsæt bare med at stemme på NB og Lars Boje Mathiesen- ser ud til at I er lige realistiske :-)

Er det også de danske sundhedsmyndigheder der står bag restriktionerne i resten af Europa ???
Eller er det russerne der står bag det det hele.????

Jamen du godeste, hvordan kan mam tage dig og NB alvorligt. Sikke noget vrøvl

Helle V. Enig

Ole kloster Simonsen

Ja det var dog det værste gang vås og urealistiske pladder
der bliver lukket ud af
L.B.O.😂 men ikke usædvanligt fra den kant

Ja det var dog det værste gang vås og urealistiske pladder
der bliver lukket ud af
L.B.O.😂 men ikke usædvanligt fra den kant

Du sover vist i timen Gunnar - det er længe siden lægerne har fået lov at behandle COVID-19 patienter

Får sQ helt kvalme af Lars Boje.... som han var GUDS gave til menneskeheden. Pynter sig med "lånte fjer" og håner vores sundhedsmyndigheder. Der er så mange "velvidende" derude, så de da IKKE burde sidde og fise på facebook, men bruge deres hjerner et mere kreativt sted. Det er så IKKE studenterhuen der trykker hans hjerne må jeg indrømme, efter jeg har set ham og hans udtalelser gennem hele pandemien. Håber ved GUD IKKE han en dag, ender med at blive sundhedsminister for DK.

Den propagandistiske NBèr har absolut ingen moralske eller etiske stopklodser, Og hans opråb er jo totalt vanvittigt når man har fulgt NB`s fuldstændige og dybt uansvarlige ageren under hele pandemien. Populisme ind fra det yderste højre

Populisme? Alt de har gjort er at fremlægge fakta, endda fra staten og regeringens egne kilder og undersøgelser. Det må selv en socialkammerat da kunne både læse og forstå? Eller er virkeligheden lidt for meget, Elmer?

Covid19 kan i grimme tilfælde sætte sig på hjernen.
Vi må håbe at Lars Boje kan få den rette hjælp, når sygehusene begynder at fungere normalt igen.
Stakkels mand.

Hans Jensen. De har da de 2 dygtige læger Virologer på Christiansborg Martin Geertsen og Per Larsen
Ole Kloster Simonsen

Ja, jeg ved godt at Brostrøm, Randrup Thomsen og Jens Lundgren m.fl. altid lige konfererer med Geertsen og Per Larsen inden de udtaler sig.

Manden har jo ret. Alle hans venner i Men In Black står bag ham. De, men in Black, og Lars boje har samme syn på tingene. NB har stemt imod alting, stort set. De har intet, absolut intet af værdi i deres politik, hvor enhver må klare sig selv bedst. Har der overhovedet været corona blandt NB vælgere, eller har det bare været en sølvpapirshat der har været trukket så hårdt ned, at den har trykket på panden, med deraf svigt i deres empaticenter. Jeg ved det ikke…? Men jeg ved at det er en sørgelig forsamling i det,parti. Nu er de endda imod vores erhvevsliv, og vil ikke komme dem til hjælp….sørgeligt….sørgeligt

Det er altså imponerende, at NB-manden helt alene har sørget for - sammen med sine følgere på Facebook at have fået ophævet alle restriktionerne omkring Corona.

Det er imponerede, at hverken Sundhedsmyndighederne, Epidemikommissionens lægelige eksperter eller Folketingets mange repræsentanter incl. regeringen - har del eller lod i, at restriktionerne nu ophæves.

Det er imponerende, at Lars Mathisen udnævner sig selv som ekspert - uden noget fagligt belæg og påberåber sig æren for ophævelsen af restriktionerne - helt alene.

Det efterlader naturligvis det spørgsmål: Hvad skal vi med eksperter, læger, regering og de 178 øvrige medlemmer af Folketinget, når vi er begunstiget med så dygtig en mand som NB-Lars?

Puha - håber ikke han går efter dronningen, for hun var jo ude med en opfordring til at tænke sig om og vise hensyn i starten af pandemien.

Men imponerende er det af have én mand, som ved bedre end alle andre...

Sidder og spekulerer over hvilke fortilfælde over mennesker som vidste bedre, som vi har haft i nyere historie. Der var vist en tysk herre for år tilbage, som også vidste bedre - det var der vist også en herre ovre østpå. De var vist samtidige. Og man kan næppe betegne dem som en succes.

Hvor er du imponerende...Lars Boye Mathiesen.

Lars Boje - du har ikke vundet en snus. Ikke en gang en 'pris'...
Du og dine har hele vejen stået for den uhæmmede individualisme - egoisme med andre ord.
Hvad der har vundet den danske del af kampen mod pandemien er sammenhold og fællesskab - 'hver for sig' vel at mærke. Det har været hårdt - og måske er vi ikke en gang i mål - det vil de næste par måneder jo vise.
Men sammenhold og fællesskab. Det er ikke dét du og dine står for.

Ja - enig med flere kan jeg se - det her er et meget klart billede på, hvad populismens nerve består af. Det er en betændt nerve - ingen tvivl om det. Bedste bud er at ignorere det i nuet - men følge det på afstand. Tage noter så det huskes - det gør det lettere senere at tegne et præcist og komplet billede af fænomenet. Mennesker der udnytter fænomenet er menneskeligt ( etisk, vidensmæssigt mm) ligegyldige - men det er fænomenet ikke.

Har man hørt en loppe gø, det er dog det mest tumpede udsagn nogen længe er kommet med. Er manden dum ?

Tænk, hvad gik der dog galt i Lars Boje Mathiesens opdragelse, hvis han som læreruddannet også har undervist børn, så stakkels dem. Han synes at lide af storhedsvanvid og uden for pædagogisk rækkevidde.
Den tænksomme

Selvfølgeligt.

Det næste er vel af en af klovnene fra NB påstår, at det er deres skyld, at solen står op.🤣🤣

Sørgeligt at Venstre og Konservative har overladt en stor del af deres selvbestemmelse til det parti.🤢

Hvad er det, man lider af, når man har overdreven tro på egne evner ?
Psykopati ? Storhedsvanvid ?

Det sande ansigt fra Nye Borgerlige. Det handler ikke om befolkningens ve og vel. Det handler kun om at vinde. Men in Black er en direkte undergruppering til Nye Borgerlige.

Når det så er sagt, så er der ingen vindere under en pandemi. Det eneste som sætter dagsorden her er mutering af virus. Og hvad vej det går er der ingen, der ved eller bestemmer. Det er naturens luner. Der vil vedblive med at opstå mutationer verden over, som i en globaliseret verden vil sprede sig med lynets hast. Måske til det bedre, som omikron ser ud til at være, måske til det være - Det må tiden vise. Men målet er nu flok immunitet for den danske corona instats. Og med en vaccineprocent på over 80% og med næsten 20% smittede eller overstået smitte i befolkningen kan det lykkedes for nu. Men Nye Borgerligs fortjeneste - Det er det virkelig ikke.

Men alt i mens Danmark igen forsøger sig med en komplet åbning uden restriktioner ser resten af verden forundret til med fortsatte nedlukninger og indrejse restriktioner. Med 50.000 smittede om dagen og et incidence tal på over 4.000, med hele Danmark markeret sort, vil smitten eksploderer fra på tirsdag. Det bliver spændende og vil have hele verdens bevågenhed. Det bliver en spændende trygprøve - Måske holder det.

Vi vandt - Som om det var en boksekamp. Kan det overhovedet blive mere gryntende og primitivt?

Ja, det er jo lidt svært at finde rundt i alle de katastrofer vi er ramt af eller snart bliver ramt af. Bliver det corona, bliver det krig med Rusland, krig med kineserne, klimakatastrofe, 100 millioner flygtninge der invadere EU, ja 3. verdenskrig, et meteornedslag, hele verdens undergang, eller bliver Trump præsident igen, eller den aller største katastrofe, Pape bliver statsminister i 2023.

Ja, Der er jo mange muligheder. Med de udsigter kan jeg godt forstå de unge helst bare vil feste og have det sjovt. Og det skal de også bare have lov til.

Jeg har købt mig en masse popcorn og cola. Så jeg er klar.

Det er selvoptaget borgerlighed,&egoistisk og tro, "nogen " tror på det..enig i flere opslag....
Ud med Ny Borgerlig..

Hvis et hold er foran 1-0 vil dets tilhængere kæmpe for at få kampen fløjtet af.

Når dommeren så endelig fløjter, vil tilhængerne af gode grunde føle at de har vundet! At de har sejret!

At det i virkeligheden var dommeren der med sit fløjt afgjorde kampen, vil hos kun de færreste virke logisk!

Hvilken rolle modstanderen spillede i resultatet vil sjældent blive bemærket - med mindre kampen i sig selv havde bemærkelsesværdige momenter…

Dansen med coronaen er en socialdemokratisk dans!

Ikke en pas de deux! Eller en danse makabre! Elle en flamingo!

Blot en socialdemokratisk Mette-dans! Slet og ret!

“Vild med dans” tilhører TV2 og er ingen sportsdisciplin med vindere. Der er tale om præstationer der bedømmes verbalt af eksperter og senere af Nationen.

Når Lars og Bøje og Mathiesen således alle på sociale medier skriver “vi vandt”, kan politiske iagttagere blot konstatere:

Ja netop!

1-0! Slet og ret!

Kære Aksel
Med al den tid du har til rådighed, burde du lære at stave til "flamenco".
Du kunne også prøve at lytte til flamenco, fx her
https://flamenco.one/en/glossary/seguiriya/

Alle skal kunne komme til orde, også selvom der er stavefejl!
Det er indholdet der tæller.
Men du går åbenbart efter håret i suppen.

Hvis har tid så, brug den på at finde stavefejl hos dine politiske venner i stedet for modstandere.

Aksel, sikken da en gang vrøvl du kommer med. Der er rigtig mange lande i verden der IKKE har en socialistisk regering. ( hvilket vi stort set heller ikke har i DK) Så at Coronaen er en Socialdemokratisk dans er noget lodret vrøvl. De fleste vestlige lande har reageret kraftigere på smitten end den danske regering. Så stop dog med dit borgerlige nonsens.

Hold da op for en gang navlepillere og rygklappere.. Trænger i ikke til at komme ud? LBM har jo slet ikke udtalt det rygklapper avisen refererer fra, det er fri fantasi! Og i lapper det i jer, uden overhovedet at undersøge en skid. Lemmings er hvad I er!

Tak for at I fik mig den vej for at se L.Boyes opslag - tænkte "vi vandt" var noget af en selvfed udmelding.
Jeg fandt den ikke - men fandt dog en noget vigtigere melding fra L.Boye, som I i sensations lystens ubarmhjertige blindhed må have overset.
Citat L.Boye: Husk, Kig på fakta 🙂

Farven på Netavisen Pio er ikke til at tage fejl af - selv spørgsmålet for i det hele taget at kunne komme med en kommentar lyser langt væk :D
Nå - god weekend.

Hej Andreas, du har helt ret i at PIO er et rødt medie. Stort set det eneste der er i DK.
Så du må nok nøjes med at læse BT. Berlingske, Jydske Vestkysten, Jyllandsposten, Børsen, Weekendavisen, m. fl.
For slet ikke at tale om de mange lokale aviser der er borlige. Så der er sådan set ingen grund til at være misundelig på os røde for at have vores eget medie.
Og hvis du synes at statsministerens fornavn er for svært at gætte, er det da beklageligt.

Vi mangler bare Nürnberg22 sagen mod alle de politikere, læger, virologer og eksperter, der har overtrådt lægeløftet og har indført Apartheid og forfølgelse af mindretalsgrupper. En statsminister, der står og fortæller hele befolkningen at en bestemt gruppe danskere ikke er ønskede i Danmark.....noget man kun troede kunne ske for 80 år siden.

Utrolig hvor mange som ligesom forfatteren til denne artikel ikke evner at læse og forstå Jeg rekommanderer alle att læse det kommenterede Facebook indslag inden i kommenterer på artiklen da journalisten åbenbart ikke har læst artiklen. Det er noget vrøvl og forkert citeret.

Blokerer den her “nyheds avis “ nu da det er løgn og propaganda de skriver. Fakta er åbenbart gået ud af mode 🙄

Dit indlæg får mig til at tænke på Jeppe Lindholm.

Øhh, nej Lars Boje, CORONA VIRUS VANDT. Men de blå, selfie-"baronesse" Pernille Vermund fra skattelypartiet Nye Borgerlige og hendes tilbedere af diverse "Corona-adfærdstrodsige", som hendes bidske lille skødehund Boje har opsnuset på FB og indfanget i hvervekampagne i forkvaklet løgn om "frihed til folket" (dvs frihed til de riges magt), har til gengæld fået "frihed med virus" og "frihed med vaccine-liv".

Nogle af os andre standhaftige hæderlige danskere kæmpede en brav kamp for "frihed uden virus" og "frihed uden vaccine-liv" af hensyn til både de sårbare, sygehuse, økonomien og virksomhederne. I teorien kunne den virus havde været sparket ud af landet på 3-4 uger, men...

Mennesker kæmpede imod hinanden, frem for fælleskamp imod virus. Derfor vandt virus.

Jeg kunne godt tænkte mig at se et link til de udtalelser fra LBM - er det muligt? Jeg spørger fordi LBM selv skriver at han ikke har sagt en del af de ting, Socialkammeraters Presse afd. (PioPio) - påstår i artiklen.

Er det muligt, Jan Kjærgaard? Det burde bio være en smal sag, m.m. du blot sidder og opdigter citater til "artiklen"...

Rene, du har ret i at LBM ikke direkte udtaler at HAN har sejret. Men hvis ikke det er det han prøver at give indtryk af, så forstår jeg slet ikke hans kommentar, for så giver hans skriv ingen mening.
Så du skal nok se hvad han mellem linjerne prøver at fortælle sine følgere.
En politikkers kunst er jo, at sige noget, uden at kunne blive hængt op på det bagefter.

Annonce