Jens Rohde: V og K har giftet sig med Pernille Vermund

Kristendemokraterne rystede over, at V og K gør Nye Borgerliges udlændingepolitik til “mainstream-politik”
Kristendemokraternes Jens Rohde er rystet over, at Venstre og De Konservative har gjort Nye Borgerliges udlændingepolitik til “mainstream-politik” - med henvisning til at Venstre, De Konservative og Liberal Alliance sidste fredag accepterede Nye Borgerliges krav om, at yderligere åbning af udlændinges adgang til det danske arbejdsmarked blev gjort betinget af, at den udenlandske arbejdskraft blev sorteret efter religion.

Nye Borgerlige krævede, at lande med muslimske befolkninger - især i Mellemøsten og Nordafrika - ikke skal have adgang til det danske arbejdsmarked via beløbsordningen. Og det krav gik de tre øvrige borgerlige partier med på. Og dermed stod de fire blå partier samlet med et krav om sortering af udenlandsk arbejdskraft på baggrund af religion:

Man har jo giftet sig og gået i seng med Pernille Vermund ved at  sige: Vi forhandler samlet

“Altså op til valget for tre år siden lød den borgerlige melodi, at man helst ikke så, at Nye Borgerlige kom i Folketinget. Men nu er Venstre og De Konservative så med til at gøre Nye Borgerlige - med deres absurde syn på internationalt samarbejde og udlændinge generelt - til mainstream-politik,” siger Kristendemokraternes enlige medlem af Folketinget, Jens Rohde, til Netavisen Pio.

Set med Rohdes øjne har Venstre og De Konservative nu giftet sig med Pernille Vermund:

“Venstre og De Konservative har jo valgt side. Man har jo giftet sig og gået i seng med Pernille Vermund ved at  sige: Vi forhandler samlet.”

Hvordan vil K forklare det her til Brian Arthur

Jens Rohde forstår ikke, hvordan særligt De Konservative nu vil forklare arbejdsgiverorganisationerne og erhvervslivet, at de har sagt nej til noget, som man ellers har ønsket sig brændende:

“Jeg forstår ikke, at De Konservative ikke har fået kolde fødder her. For jeg synes det må være meget svært for en konservativ formand og forklare Brian Arthur (Direktøren for Dansk Erhverv, den tidligere gennem en årrække fremtrædende konservative Brian Mikkelsen - med mellemnavnet Arthur, red.), hvorfor man siger nej til noget, som man har ønsket sig så brændende meget længe (Sænkning af beløbsgrænsen, red.),” siger Rohde og fortsætter:

“Hvordan vil de forklare erhvervslivet, at de siger nej til en gave, man har fået, det ved jeg ikke. Jeg ville ikke påtage mig den opgave at forklare det.”

Rohde hører fra erhvervsorganisationerne, at man er dybt bekymrede over De Konservatives og Venstres nej i fredags til sænkning af beløbsgrænsen fra de nuværende 448.000 til 375.000 kroner:

der er slet ikke nogen ude i den virkelige verden, der forstår det her. De vil bare have arbejdskraft

“De er dybt bekymrede. Der er ingen, der forstår, at lige netop den del står til at falde sammen. Det er for barnligt, det er for pinligt. Og der er slet ikke nogen ude i den virkelige verden, der forstår det her. De vil bare have arbejdskraft.”

Satser også på arbejdskraft fra EU

Jens Rohde ærgrer sig også over, at De Konservative og Venstre med deres nej til at deltage i aftalen om international rekruttering, som S-regeringen, De Radikale, SF og Kristendemokraterne pt. alene står bag, også siger nej til et øget fokus på rekruttering af arbejdskraft i EU:

Vi har femten millioner arbejdsløse i EU

“Men aftalen opretter vi rekrutterings- og bosætningscentre. Vi har femten millioner arbejdsløse i EU, og mobiliteten i EU er rystende ringe - sammenlignet med andre kontingenter. Men jeg tror, ja, jeg ved, at der er rigtig mange tyskere, der kunne have lyst til at komme til Danmark for at arbejde. Lad os da samle dem op, der har drømmen. Og lad os så facilitere det for dem - sammen med kommunerne.”

Jens Rohde understreger, at tysk arbejdskraft uden problemer ville kunne indgå i det danske arbejdsmarked:

“Det er jo en arbejdskraft, som kender vores kultur, og til organisering. Det er en arbejdskraft, vi gerne vil have. Vi behøver jo ikke altid gå ud til tredjelande for at finde arbejdskraften, hvis vi kan hente den i Tyskland. Hvordan i alverden kan de fire borgerlige partier sige nej til det fokus, der i aftalen, på europæisk arbejdskraft? Det giver overhovedet ikke mening. “

R: K og V lader Nye Borgerlige svinge taktstokken

De radikale er meget enige med Kristendemokraterne.

Forleden skrev Netavisen Pio om, hvordan De Radikales leder, Sofie Carsten Nielsen, i den grad undrer sig over, at De Konservative, Venstre og Liberal Alliance har ladet sig føre af Pernille Vermund i regeringsforhandlingerne om øget arbejdsudbud:

og vupti, kommer det til at handle om muslimer og symbolpolitik

“Men nu risikerer problemet at stå fortsat uløst hen, fordi der går gammeldags blokpolitik i den. De borgerlige partier lader Nye Borgerlige svinge taktstokken, og vupti, kommer det til at handle om muslimer og symbolpolitik frem for problemet, der skulle løses. Man fristes til at gabe over forudsigeligheden, hvis det ikke var så trist og havde så store konsekvenser,” skrev Sofie Carsten Nielsen i et opslag på Facebook og fortsatte:

“For resultatet risikerer at blive, at erhvervslivet ikke får mere arbejdskraft, fordi Nye Borgerlige vil indføre diskrimination på baggrund af herkomst og religion. Så man åbenbart kun kan arbejde - og betale skat i Danmark - hvis man ikke er muslim."

"Det er ikke bare dumt. Det kan erhvervsliv ikke bruge. Virksomhederne vælger bedst selv, hvem de dygtigste er. Ikke Christiansborg.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det var en overraskelse at se ‘tre mænd frem for en fraskilt’ tone frem i tv og smile huldsaligt da Vermund fyrede sin sædvanlige svada af. Jeg bliver fortsat mere overrasket over højrefløjens prioriteringer.

Hvis den "sædvanlige svada" er, at de ikke ønsker flere mellemøstlige til Danmark, så er det jo desværre en fornuftig, rimelig og helt berettiget "svada". Det er egentlig synd, hvis Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti har monopol på ikke at ville have flere muslimer til Danmark, hvilket vil sige monopol på helt almindelig sund fornuft. Hvorfor accepterer gode socialdemokrater et så stærkt monopol? Det tror jeg da at højrefløjen er meget lykkelige over.

Ja men jeg er nu overbevist om at vi er mange menige socialdemokrater her vest for storbælt der er enige i at vi har rigetlig med muslimsk baggrund her i landet.

Finder det nærmest ynkeligt at v og k kan vælge at lægge deres politik i skødet på på fru Vermund. Sådan kender jeg ikke v og k. Fatter ikke baglandet ikke siger fra

Kære Jes Bødker
Hvornår synes du, at der er nok muslimer fra mellemøsten og Afrika i Danmark, når du ikke mener at det er tilfældet nu? Lige nu er der omkring 1.000.000, når vi tæller naturaliserede og efterkommere med. Jeg formoder at du bor trygt i en privat milliondanskerghetto, og ikke såkaldt "almen nyttigt". Hvis du ikke mener at nok er nok nu, kan du måske tage et praktikophold i Mjølnerparken eller Vollsmose? Der kan du i hvert fald få alt det mellemøsten, du ønsker.

Pete Jensen... Hvad er det ved den udlændingepolitik som regeringen fører at du har misforstået... Der kommer ikke flere migranter, flygtninge skal søge i AFRIKA, og der får de et RUNGENDE NEJ... de kommer ikke engang ind over grænserne i Afrika.. så lige nu kommmet der INGEN migranter ind over de danske grænser,de bliver sendt tilbage til det første land da de kom til Europa... når der går russer i Peter Jensen, så er fornuften gået fløjten, så mit konkrete forslag Peter Jensen, hvorfor sviner du dig til her på Pio.. hold dig til dine venner i NB, her hører du ikke til...

Den var go'. Stor humor.

Henrik, hvad mener du med "her hører du ikke til...".

Ja tal er nemme at manipulerer med. Der er ikke 1 million muslimer i Danmark

Danmarks Statistik fører ikke registre over befolkningens religiøse tilhørsforhold. Og selvom tallet 926.666 faktisk stammer fra Danmarks Statistik, har det intet med muslimer at gøre - det er derimod antallet af indvandrere og efterkommere opgjort i en særkørsel efter tysk forbillede. Tallet dækker over alle typer af indvandrere og efterkommere uanset religiøst tilhørsforhold.

Kære Jann Jess Nielsen
Du har ret i, at tallene desværre er uklare. Man tæller f.eks. heller ikke efterkommere af naturaliserede muslimer med. De er jo "danskere". Man har desværre valgt at tælle indvandrere så dårligt i Danmark, hvor vi ellers er tal- og registreringsfascister med alt andet, at jeg hellere vil runde op, da situationen med den mellemøstlige masseindvandring efterhånden er meget alvorlig. Det er senest vores børns generation der skal stoppe udviklingen, hvis den skal stoppes. En så alvorlig situation tåler efter min mening hellere lidt overdrivelse end risiko for underdrivelse.

Peter Jensen tænk at der bor 1 million muslimer i Voldmose og Mjølnerparken. Det er da en påstand der vil noget.

Peter Jensen tænk at der bor 1 million muslimer i Voldmose og Mjølnerparken. Det er da en påstand der vil noget.

Finder det nærmest ynkeligt at v og k kan vælge at lægge deres politik i skødet på på fru Vermund. Sådan kender jeg ikke v og k. Fatter ikke baglandet ikke siger fra

I mange år har S lagt sin politik i skødet på R.
Den tid er heldigvis forbi.

Finder det nærmest ynkeligt at v og k kan vælge at lægge deres politik i skødet på på fru Vermund. Sådan kender jeg ikke v og k. Fatter ikke baglandet ikke siger fra

V og K er blevet forgiftet af Nye Borgerlige. Og heldigvis for det. For det udelukker De Radikale Venstre i at skifte side. Ikke mindst fordi største parten af Radikale vælgere først og fremmest heller til den røde side af midten.

Den blå svindel og bedrag af den danske befolkning fortsætter.

Når nu Pape i de næste målinger ryger ned på 6 % igen, så kan det godt være han vågner op. Ellemann og Pape har ikke det, der skal til for at blive statsministerkandidater Pape gemmer sig fortsat, lader Jarlov , Vermunds ven
styre hans parti. Trist. Der er gået valgkamp i det, og det vil ramme dem selv i sidste ende.

Helle. Jarlov hvad kan han, når han er på DR2 ser han da sur ud. Pape på 6% men NB må ikke gå frem.
Ellemann har jo sin sminke dukke og hans nye super taler som Thomas Danielsen. Så mangler der virkelig
arbejdskraft, så spiller 25000 jo ikke alverden. De ender nok alligevel med 360000.00.
Ole Kloster Simonsen

Det mest ekstreme parti, er alle de blå partier tvunget til at gå efter, for ellers vil NB vokse sig alt for store, men samtidig har de vinket farvel til Lars Løkke og sikkert også DF. Jeg tror at Mette Frederiksen sidder sikkert i sadlen så længe hun gider, for den borgelige opposition er vitterligen talentløs.

Hele blå blok har fået den samme forkælede trodsighedsadfærd, som den manipulerende opmærksomhedskrævende tøs Pernille Vermund. Hvis de ikke får deres vilje og får det de peger på, så bliver de sure fornærmet teenagere, smækker med døren, og stiller sig over i hjørnet og vræler som små børn. Ingen kompromiser.

For hvert sekund der går udleder mennesket yderligere 1.500 tons CO2. Tik tak, tik tak - Det kan ingen smarte bemærkninger ændre på.

Den blå løgn gnaver sig videre og videre ind på dine børns og børnebørns liv og fremtid. Tik tak, tik tak.

Ifølge socialdemokraterne og især Mette Frederiksen er “hun”/“vi” verdensmestre på en lang række parametre.

Hun elsker at fortælle om det med et stort smil. Og vil gerne omgive sig med landstrænere!

Men hvor hurtigt kom “vi” ikke ned på jorden igen!

Sverige eller Spanien løber sikkert med mesterskabet!

Sport og politik minder utroligt meget om hinanden.

“You’ll never walk alone…”

Spørg blot Tulle.

Fra 21,1 % i 2015 til …..ny klubtræner Messerschmidt.

Socialdemokratiet står igen stærkt om føje år, når den røde træner hedder Nicolai Wammen.

Manden der altid forhandler samlet!

Tænk hvis landstræneren havde haft modet til at bruge de nye unge på holdet!

En søndag hvor vi ikke blot skulle spille om trediepladsen! “Mainstream-håndbold”!

Annonce