Byrådsmedlem forlader de radikale efter kontroversiel udtalelse

Efter “kammeratlig samtale” med radikal landsformand bliver Elif Demir Gökce nu løsgænger
Elif Demir Gökce, der hidtil har repræsenteret De Radikale i Brøndby Kommunalbestyrelse, forklarede i sidste uge i radioprogrammet ’Alis fædreland’, at det ikke var en muslim, som halshuggede den franske skolelærer Samuel Paty i efteråret 2020.

Efterfølgende tog den radikale landsformand, Mikkel Sarbo, skarpt afstand fra udtalelsen og bebudede, at han nu ville tage en kammeratlig samtale med Elif Demir Gökce:

Det er overhovedet ikke Radikale Venstres politik

"Det er overhovedet ikke Radikale Venstres politik, som bliver fremført i den udsendelse. Jeg kommer til at tage sagen op med hendes kommuneforening, og tage en dialog med det pågældende byrådsmedlem om, hvorvidt hun hører hjemme hos os," skrev han i en debattråd på Facebook.

Nu har den kammeratlige samtale så fundet sted, og enden på affæren bliver at Elif Demir Gökce har meldt sig ud af De Radikale. Hun vil fremover være løsgænger i Brøndbys kommunalbestyrelse.

Det skriver hun på Facebook.

Vil ikke piskes til underdanighed

“Man behøver ikke at være enig med mig. Men jeg har ligesom alle andre ret til at ytre mig frit. Jeg vil ikke føle at blive ”pisket” til underdanighed af hverken politikere, medier eller andre ideologiske meningsdannere, som i-k-k-e ønsker at lytte men kvæle mig ind i deres fordomme.”

“Jeg vil ikke tale med to tunger og stryge med hårene. Vi burde kunne tale åbent, ærligt og kritisk om alle emner i vores samfund – og ikke stoppe holdninger og ideologier ned i halsen på hinanden,” skriver Elif Demir Gökce.

Hun melder sig ud af De Radikale, fordi “der reelt ikke er så højt til loftet, som partiet fremhæver":

Jeg har med min værdighed i behold meldt mig ud af partiet

“Jeg har nu haft tid til at reflektere over min politiske fremtid i Radikale Venstre og har igennem hele denne sag erkendt, at der reelt ikke er SÅ højt til loftet som partiet fremhæver. Jeg har med min værdighed i behold meldt mig ud af partiet d.d. Jeg vil fortsætte som løsgænger i kommunalbestyrelsen, og fortsat kæmpe for mine lokale politiske mærkesager for alle Brøndby borgere.”

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Den stokkekonservative Elif Demir Gökce kan blive et fremragende byrådsmedlem for Erdogans AKP i Istanbul. I islamistiske miljøer er Det Radikale Venstre og Enhedslisten et middel, ikke et mål. De er ikke dumme nok til at stifte et rigtigt islamistisk parti - endnu!

Desværre vil det være en realitet om 10-15 år i både byråd og Folketinget pga. alverdens lovforslag om indfødsrets meddelelse, hvor Socialdemokratiet forærer dem dansk indfødsret og valgret.

Danmark er ødelagt for evigt! Og det er europa iøvrigt også.
Hvem tror 'de' nogensinde vender tilbage til de lande hvor deres familie oprindeligt har deres rødder?

Kære Kurt Jensen
Follow the money. De rejser i hvert fald ikke hjem, så længe Socialdemokratiet betaler dem penge for at være her. Så længe socialdemokrater insisterer på at holde fast i alle Europarådets forældede efterkrigskonventioner, der var tiltænkt ungarnske flygtninge og dissidenter fra østblokken, og ikke millioner af migranter fra mellemøsten og Afrika, så kommer vi aldrig til at kunne tvinge dem hjem med magt.

Så længe at vi har den regering med de holdninger bliver vi aldrig kvit alle de som vil forpeste vores land.
Vi er nødt til at få en regering som tager indvandringspolitikken alvorligt, ellers får vi svenske tilstande her i Danmark.
Processen er allerede i gang, og skal vi kunne stoppe den trænger vi Inger støjberg og måske nye borgelige som snakker samme sprog vedr.islamiseringen her i Danmark.
De bygger moskeer alle steder snart, og det mener regeringen er ok, men på langt sigt bliver vi fremmed i vores eget land.
Vi kan ikke blive ved med at tage indvandrere eller flygtninge ind i vores lille land da vi aldrig bliver kvit dem. Selv dybt kriminelle får lov at vandre frit hvor de ønsker det i stedet for at de bliver sat i fængsel og så ud af klappen. De lande som nægter at tage imod sine egne uanset årsag burde fratages al hjælp fra Danmark.

Kære Villy Almestad
Jeg savner at høre Inger Støjberg sige, at hun vil opsige Europarådets konventioner, EU's opholdsdirektiv og de FN-konventioner, der er årsagen til problemerne. Jeg mangler også at høre hende angre for den måde, som den regering hun var en del af, håndterede "flygtninge"-krisen på. Altså ved at åbne grænserne, og blindt give alle der kom vandrende fri asyl og familiesammenføring.

Det er muligt de vender tilbage til deres hjemlande.
Men det kan tage 400 år, som det gjorde i Spanien!!!

kom nu ikke med for mange gode ideer,hvad angår et islamisk parti,det har de hidtil været for dumme til at lave..

Hvad i alverden laver hun dog i Danmark? Konspiration og fakta der er uden dokumentation? Flyt dog hjem til Tyrkiet hvor du kommer fra. Vi er nogle her i Danmark, som vil Danmark - du har gemt dig bag de Radikale, som egentlig i mine øjne burde forbydes i landet. Da de opildner til diskrimination mellem folk og KUN ser lyset.... gælder i øvrigt også Enhedslisten, som jeg slet ikke har nogen sympati for.
Jeg er ligeglad med hvor i verden folk kommer fra.... men vi må og skal indordne os under danske forhold som: Demokrati, kultur, åbenhed, ytringsfrihed, tolerance, etc... Gider man ikke dette og synes at Mellemøsten eller Asien skal styre os.... Så FIS af igen. Vi har IKKE behov og lyst til Jer og åbenbart også omvendt. Vi er IKKE en forlænget arm af Anatolien eller Patatya....!

Hvem gemmer sig bag synonymet POOKIE???

Annonce