Laura Lindahl vil i Folketinget - denne gang for De Konservative

Tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance vil gøre op med “den socialdemokratiske velfærdsstat” og bringe ligestillingsdebatten tilbage på sporet
Foto: Frederiksberg Kommune
Laura Lindahl - stiler igen mod en plads i Folketinget
En af Liberal Alliances tidligere markante profiler, Laura Lindahl, stiler nu igen efter at komme i Folketinget. Denne gang dog for De Konservative.

“Det er med stolthed jeg kan fortælle, at jeg i aftes blev opstillet som folketingskandidat for Konservative i Københavns storkreds. Til næste folketingsvalg kan man således stemme på mig i hele København herunder i Tårnby, Dragør og selvfølgelig på Frederiksberg,” skriver Laura Lindahl på Facebook.

Lindahl understreger, at ligestillingsdebatten trænger til at komme “tilbage på sporet”:

Ligestilling er ikke at kræve at minimum 40% af en bestyrelse er kvinder

“Ligestilling er ikke at kræve at minimum 40% af en bestyrelse er kvinder. Eller at øremærke barsel til fædre. Ligestilling er at vi alle har lige muligheder - men staten skal naturligvis ikke blande sig i sammensætningen i en bestyrelse eller hvordan barslen fordeles i en den enkelte familie. Det er der brug for at få slået fast,” skriver Lindahl i et mail-svar til Netavisen Pio.

Opgør med velfærdsstaten 

På Facebook skriver Laura Lindahl videre, at hun i Folketinget ikke mindst vil bruge kræfterne på et opgør med den socialdemokratiske velfærdsstat:

Der er brug for stærke borgerlige profiler i Danmark

“Der er brug for stærke borgerlige profiler i Danmark, som har modet til at gøre op med vores socialdemokratiske velfærdsstat. Vi skal turde konkurrenceudsætte mere, så vi opnår bedre pris og kvalitet i det offentlige. Vi skal insistere på, at det er rimeligt, at vi får lov til at beholde flere af vores egne penge. Vi skal stå på retten til det frie valg og private velfærdstilbud – men vi skal huske sammenhængskraften i vores samfund.”

placeholder

 

Ikke genvalgt til Folketinget 

38-årige Laura Lindahl var medlem af Liberal Alliance fra 2015 til 2019, hvor hun ikke blev genvalgt. Liberal Alliance fik et elendigt valg i 2019, hvor partiet kun opnåede fire mandater - mod hidtil 13.

Hun har de seneste godt otte år været medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse. Februar sidste år meddelte hun, at hun meldte sig ud af Liberal Alliance for i stedet at indtræde i den konservative gruppe.

Ved kommunalvalget i november blev hun atter valgt ind i kommunalbestyrelsen. Men altså denne gang for De Konservative, som dog - for første gang i 112 år - tabte borgmesterposten.

Da Laura Lindahl februar sidste år sprang fra det højre-liberale Liberal Alliance til De Konservative begrundede hun det dengang med, at hun under de kommunale budgetforhandlinger tænkte mere på flere pædagoger end lavere skat:

“Jeg blev valgt ind i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg for Liberal Alliance for 7 år siden. Siden er jeg blevet gift og mor til to børn, hvilket utvivlsomt har sat nye perspektiver på den politik, jeg ønsker at kæmpe for,” skrev hun på Facebook og fortsatte:

jeg brændte mere for at få flere pædagoger i daginstitutionerne end for at sænke skatten

“Da jeg sad til budgetforhandlinger tilbage i efteråret og kunne mærke, at jeg brændte mere for at få flere pædagoger i daginstitutionerne end for at sænke skatten, da vidste jeg, at jeg hører hjemme hos De Konservative og ikke længere i Liberal Alliance.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Liberal Alliance fik et elendigt valg i 2019 - Hmmm, lad mig nu lige se. Tænke, tænke. Nååå jo. De Konservative har jo fået fornuftige tal i meningsmålingerne på det seneste. Og Pape's opgør med den Socialdemokratiske arbejder romantik passer jo godt med mit eget opgør med velfærdsstaten. Og så er der endog udsigt til velbetalt ministerposter. Dem, De Konservative, napper jeg.

Officielt kan jeg jo begrunde det med, at jeg under de kommunale budgetforhandlinger tænkte mere på flere pædagoger end lavere skat: Jeg blev næsten Socialdemokrat som Mor.

Ja, Laura Lindahl er en klassisk karrierepolitiker. Endnu en.
I otte år læste hun filosofi, inden hun kom i Folketinget på LA-bølgen. Gad vide, om hun nogensinde har prøvet at have en arbejdsgiver?

Peter Jensen. Karriere nej levebrøds politiker, men det ser ud til at Konservatives fremgang er knækket.
Ole Kloster Simonsen

Det har hun næppe. Men vores aktuelle beskæftigelsesminister har heller aldrig haft andet end et sommerferiejob i Netto - eller var det Daglig Brugsen?
Hvor mange af den aktuelle regerings ministre har været ude på det almindelige arbejdsmarked i fuldtids beskæftigelse?

Og hvor mange af de borgerlige har haft et rigtigt arbejde. Samme surdej hele bundtet. Ingen grund til at glemme de andre, eller fortie det.

Ja, alle steder vil der være organismer, tæger og bladlus, der vil suge af de safter som samfundet stiller til rådighed. I mit mikroskop så jeg en dag Laura Lindahl ved siden af dem.

Mette Frederiksen ynder at sige at man lærer af sine mange fejl!

Laura Lindahl er et så udpræget en eksponent for en sådan politiker!

Men først må hun jo begå en del yderligere fejl før hun som en Ida Auken, en Astrid Krag, you name them, bliver budt velkommen hos socialdemokraterne.

Ikke alle kan jo være født med en sølvske i munden!

“ kunne mærke, at jeg brændte mere for at få flere pædagoger i daginstitutionerne end for at sænke skatten, da vidste jeg, at jeg hører hjemme hos …..”

Her er det at samfundsfagslæreren i 9. klasse eller i 3. G eller på universitetet skulle bruge den røde kuglepen, slå en streg, og skrive det rigtige svar, og give besvarelsen karakteren “ikke bestået”.

Enten har eleven ikke læst stoffet ordentligt. Eller eleven følger ikke med i samfundsdebatten i almindelighed. Eller eleven har ingen omgangskreds eller forældre der kan fortælle om virkeligheden.

Kort og godt naivt!

Som når man nedlægger et helt erhverv “over night” for at redde nogle få pandemipatienter. Og nu dør de i ti-tal hver dag.

Vaccinationer gør en forskel!

Pædagoger gør en forskel!

Begge dele betales af “den socialdemokratiske velfærdsstat”.

Hvor fejlene ligger, kan man aldrig vide!

Med mindre læreren får lov at bruge sin røde kuglepen! Og bringe læring tilbage på sporet!

Aksel Jensen, efter at have læst dine sædvanlige "vrøvlerier" hat jeg streget det over med rødt og skrevet - IKKE BESTÅET. Jeg tvivler på at du selv forstår hvad du skriver, vi andre her i PIO er helst fri for at se det. Prøv at trykke på Delete-tasten næste gang inden du trykker på Udgiv. Du får skrevet dit "vrøvl" og vi andre slipper for at se det.

Aksel, jeg er ret bekymret. Har du det godt. Jeg tror du skal tage en pause, og slappe helt af. Lad for Guds skyld, (og for os andre også,) være med at skrive et langt stykke tid.

Hvad med at uddybe Kritikken af Aksels svar,det ville højne debatten her på siden.🤗

Suk, endnu en usympatisk hjerteløs selvcentrerede politiker (der så nu, igen, vil tilbage til trygheden på Borgen). Nåh, men måske Laura Lindahl blev træt af at "arbejde sammen" med "undersåtterne" af det danske arbejdende folk, som hun har svært ved at forlige sig med. Hun kan vel heller ikke undvære levebrødsgoderne på Christiansborg, og ser nu derfor sit snit til at hoppe over til Pape, når nu LA ikke længere er succesfuld nok til Fru Lindahl fra det "fine bedre borgerskab", hvor man ikke selv gider at samle sine egne reoler, fordi det bør billige "undersåtter" nemlig gøre for hende og hendes højtlønnede mand, da de klynkede over at de selv skulle bruge fritid og hitte ud af at samle deres egne møbler, fordi det er en opgave for "ufaglærte", synes Laura Lindahl.
Det FB-opslag fortæller bare ALT, hvilket menneskesyn hun har. Føj for f.....
https://fagbladet3f.dk/artikel/daarligt-hoejtuddannede-skal-tage-fri-lav...

Håber dæleme ikke, at det snobbede kolde egoistiske kvindemenneske kommer ind på Borgens gange igen. Man magter ikke at høre på hende, igen. Har vitterligt ikke brug for flere blå nedladende typer i Folketinget eller på tv-fladen, der sparker på den arbejdende danske befolkning. Typer som vil smadre vores velfærdssamfund. Som vil forringe danskernes arbejdsvilkår og presse lønninger ned. Sparke på de syge og sårbare. Sparke på de ledige der har mistet deres job og indtægt.
Laura Lindahl vil helt klart kynisk juble over så lave lønninger som muligt (Working poor) og kalder Wolt, Uber m.m. for "fleksible" jobmuligheder (for "undersåtterne"), og så er hun da fløjtende ligeglad med om de har overenskomster og ordentlige løn/arbejdsvilkår. DR har ikke længere udseendelsen online, men fandt et klip her. Hun er så dum at høre på:
https://m.facebook.com/Debatten/videos/499081597763375/

Når man observerer priviligerede forkælede typer som feks Laura Lindahl fra snob-overklassen, og andre højest i løn-hierakiet, så kender man godt disse typer af både kvinder og mænd. Man har mødt dem. Dem der igennem tiden gerne ville have en til at lave sort billigt arbejde for dem, med et tilbud om at man "da nok skulle få en flaske rødvin for det". Ærgerligt nok for de velhavende, så lyster nogle af os så ikke at lave sort arbejde. Så jeg har i disse tilfælde istedet fået mig et gratis indvendigt grin, når jeg har sagt til dem, at jeg gerne vil hjælpe dem med opgaven, hvis de vil hjælpe mig med at klippe min hæk. Sjovt nok, skal de derved pludselig ikke have hjælp alligevel. Og det er netop dette der er sjovt, fordi man ved på forhånd, at de da overhovedet ikke omvendt gider at hjælpe den modsatte vej.

Annonce