Annonce

Parti undsiger tv-kendis: Er ikke vores kandidat

Luksusfælden-vært er ikke kandidat for Moderaterne, siger kommunikationschef.
Den fra TV-programmet 'Luksusfælden' kendte ekspert Jan Swyrtz stiller op til næste folketingsvalg for for Lars Løkke Rasmussens kommende parti Moderaterne, skrev flere medier - inklusive Netavisen Pio - mandag.

Han skulle være tilbudt pladsen som spidskandidat for partiet i Østjylland.

Jan Swyrtz bekræftede selv historien overfor Se & Hør, hvor han fortalte at han gerne ville arbejde med socialpolitik, men nu melder partiets kommunikationschef, at det altså ikke er tilfældet:

"Jeg forstår slet ikke, hvad der lige er sket. Vi har ikke sat vores hold, det sker først Grundlovsdag," siger partiets kommunikationschef Jeppe Søe, til TV 2.

Han kan dog overfor TV2 bekræfte, at Jan Swyrtz har udtrykt interesse for at blive kandidat for Moderaterne, men "det samme har mindst 150 andre".

Jeppe Søe vil ikke kommentere på, om det er sandsynligt, at Jan Swyrtzs ender med at blive kandidat for partiet eller ej.

Jan Swyrtz fortæller til B.T. at der endnu ikke er truffet beslutning og at kandidaterne altså først bliver offentliggjort den 5. juni.

 

Opdateret kl. 17.00: Overskrift ændret fra “parti trækker i land” til den nuværende.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ja med Lars Løkkes pengeforbrug så ku det måske være det rigtige!

Hvorfor bruger i et konfirmations billede af Lars Lykke Rasmussen

Photoshop er alle gamle grimme menneskers foretrukne

Apropos Photoshop - Det var det som Hjort Frederiksen beskyldte SR regeringen for at have gjort med det økonomiske råderum i forbindelse med regeringsskiftet 2015 - efterfølgende viste det sig at beskyldningen ikke holdt vand -
Men det er jo ikke første gang at Hjorten tilpasser sine udmeldinger så de passer ind i hans politiske hensigter - Tænk bare på den gigantiske “ regnefejl “ fra finansministeriet der betød at DK ikke holdt sig inden for de med EU aftalte økonomiske rammer - det var også en fejl måtte Hjorten indrømme - Men et meget passende setup for den daværende regering - som kunne iværksætte sine planer om den såkaldte “genopretningspakke “ 2010 -