“Halvvejs nede i svælget på Mette Frederiksen”

Statsministeren har spundet Ellemann og Pape i sit net, mener Pernille Vermund i en særdeles farverig kritik af de to.
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Pernille Vermund, partileder, Nye Borgerlige
En frustreret formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, har denne uge skældt de to blå partiledere, Jakob Ellemann-Jensen (V) og Søren Pape Poulsen (K), huden fuld.

Frustrationen skyldes nok så meget, at Ruslands overfald på Ukraine har fået midten af dansk politik til at rykke sammen - klarest udtrykt i det nationale kompromis, hvor S-regeringen,Venstre, De Konservative SF og De Radikale står side om side.

Nu havde Nye Borgerlige ellers lige fundet melodien og var blevet lukket helt ind i varmen hos Venstre, De Konservative og Liberal Alliance.

Dansk Folkeparti var derimod dømt ude af det borgerlige fællesskab, fordi partiet havde indgået en aftale med regeringen, De Radikale, SF og Kristendemokraterne om flere hænder til det hungrende arbejdsmarked.

Vermunds frustration kan både høres og ses

Medierne flød over med billeder af Jakob Ellemann-Jensen, Søren Pape Poulsen, Alex Vanopslagh - og Pernille Vermund side om side. Præsenteret af det ene medie efter det andet som “de fire borgerligere partiledere”.

Men nu er det politiske billede ændret markant, og Vermunds frustration kan både høres og ses.

“Deres ædlere dele skrumper”

Pernille Vermund beskriver i sit ugebrev, hvordan det med det nationale kompromis er lykkedes statsminister Mette Frederiksen (S), at spinne d’herrer Ellemann og Pape ind i hendes net.

“Bag lukkede døre og nedrullede gardiner spandt hun Søren Pape og Jakob Ellemann-Jensen ind i sit net, og da weekenden var overstået, stillede hun dem op til fotografering,” skriver Vermund.

Ifølge Vermund er den borgerlige opposition ædt op af Mette Frederiksen:  

Hun spiser de to dyr, som skulle være de stolte borgerlige, herskere på savannen

“Hvor efterlader det ædegilde den borgerlige opposition? Oppe i luften og halvvejs nede i svælget på Mette Frederiksen. Hun spiser de to dyr, som skulle være de stolte borgerlige, herskere på savannen,” skriver hun.

Bittert konstaterer Pernille Vermund, at “magtens korridorer” trækker mere i Ellemann og Pape end det borgerlige sammenhold:

“Og det er fuldstændig og aldeles deres egen skyld. De kunne bare have ladet være. Men duften i magtens korridorer trækker, så principperne ryger, rygraden visner og deres ædlere dele skrumper.”

Mettes stikirenddrenge

Tirsdag under en debat i folketingssalen sang Vermund akkurat samme melodi.

Her hånede hun Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape for at være Mette Frederiksens stikirenddrenge.

stiller op på række til fotografering, når de skal skrive under

De “kommer, når der bliver kaldt, svarer med et ja, når der bliver spurgt, og stiller op på række til fotografering, når de skal skrive under”.

Jakob Ellemann-Jensen afviste dog indigneret angrebet fra formandskollegaen:

“For mig er indholdet i det her nationale kompromis vigtigt. Det er rigtig-rigtig vigtigt. Og for mig handler politik om, hvad vi aftaler. Og ikke hvem vi aftaler det med. Det gør en forskel for Danmark. Og det er vigtigt for mig.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Tyv tror hver man stjæler, Vermunds retorik siger mere om hendes selv end om de to andre partiledere. Rønnebærrene er sure, sagde Ræven, han kunne ikke nå dem. Jeg opfatter vermund som politskumoden, når hun tager tingene op på den stupide måde i Folketingets spørgetid.

Åh... altså, kan vi ikke snart få nogle meldinger på løsninger, i stedet for hele tiden at høre om, hvor dumme og naive de andre er, det er ikke til at holde ud at høre på. Tænk, at der er nogle politikere, der gider bruge tid på altid at nedgøre de andre, det er SÅ BARNLIGT!!!!!!!!!!!!!!!

Spørgsmålet er hvem der sidder helt oppe i hhv vis r....., der er sådan set parti ledere du ikke kan manipulere!

“ Hvor efterlader det ædegilde den borgerlige opposition? Oppe i luften og halvvejs nede i svælget på Mette Frederiksen. Hun spiser de to dyr, som skulle være de stolte borgerlige, herskere på savannen,”

Tænk hvis Mette Frederiksen og BB tog en tur på de russiske stepper!

Hvad kunne det ikke blive til!

Hun spiser Putin, der skulle være den stolte hersker på de østeuropæiske stepper!

Med Mette Frederiksens retorik gurgler hun med russisk vodka hals med Putins vilje!

Et nederlag på de bonede gulve, som en militærmand som Putin kunne acceptere, især med henblik på de to døtres høje uddannelser!

- Respekt farmand…Du forstår altid at komme ud af en politisk krise.

Først Ellemann, så Pape, så Putin…

Go for it, Mette!

Fred skabes ved kompromisser! Modige kompromisser!

Om Mette opnår en selfie a la Thorning/Obama til historiebøgerne, afviser Putin formodentlig med henvisning til corona,

Putin i sit net!

Kvinder kan så meget!

Måtte demokratiske kvindelige ledere snart turde udfordre savannen og steppens rovdyr!

Selv Vermund kom, så og sejrede!

Kvinde er kvinde værst!

At udfordre Putins kvindelige sider er verdenshistoriens næste udviklingstrin!

Kvinder og børn råber fra alle hjørner af Europa på moderskab, kvindelig intuition og fællesskabets lederskab!

Finland og Sveriges kvindelige statsministre ledsager formodentlig gerne Mette Frederiksen på hendes fredsmission til Moskva!

Alle tre taler altid om at deres egne lande går foran i verden inden for en lang række af politikker som klima, ligestilling, velfærd, uddannelse, etc.

Fred i Europa, sikkerhedspolitik kunne passende være det næste emne!

Alt er blevet sikkerhedspolitik! Verden mangler grøn energi, råvarer, fødevarer, arbejdskraft, medicin, kompromisser regioner imellem.

Danske topfirmaer betaler gerne flyveturen!

København, Stockholm, Helsinki, Moskva!

Statsministrene har spundet Putin i deres net!

Skandinavien som foregangsregion! I sikkerhedspolitikken! I klimapolitikken!

Det var da en gang forkølet sludder

Thjaaa. Sådan er det jo. Menneskeligheden kommer ingen vegne. Ud af de måske 150 milliarder der har levet de seneste 300 år har der kun været en lille håndfuld ekstraordinere og fremragende. Resten...

Partilederdebat den 5. april 2022:
Ja for pokker da, den opmærksomhedskrævende tøs Pernille Vermund troede lige at hun havde indfanget dem i sin magt, og blev derfor tøsefornærmet over at Søren Pape og Ellemann ikke logrer som små skødehunde og kysser Pernilles Vermunds fødder, men i stedet samarbejder, uha uha, med en fra rød side, Mette Frederiksen, om en grotesk Putin-krig i Ukraine.

Ikke engang om noget så alvorligt og trist som en krig, kan Vermund tilsidesætte sine egne selvcentrede behov, hvor hun vil være i fokus.

I det hele taget er hun fornærmet, når nogle fra "hendes" blå flok, samarbejder med nogle fra "rød flok", på den anden side af "snob-rigmands-egoisme-hegnet".

Pernille Vermund er dæleme som et forkælede enebarn, og opfører sig igen igen igen, som en lille teenagertøs. Hun har det svært når hun ikke altid kan manipulere mænd omkring hende, der helst skal danse efter hendes lille "baronesse"næsetip.

Men da godt at se, at Ellemann for en gang skyld afviste hendes spydigheder fra talerstolen.
Fordi man var da ved at tro, at frk. Vermund havde manupulerede alle mænd i blå blok over i hendes fortærende giftige edderkoppespin(d).

Fordi i januar var der da yderst interessant observation (og bekymrende for demokratiet). Blå blok havde nemlig fået den samme forkælede besynderlige trodsighedsadfærd, som den manipulerende tøs Pernille Vermund. Hvis de ikke fik deres vilje og fik det de pegede på, så blev de sure fornærmet teenagere, smækkede med døren, og stillede sig over i hjørnet og vrælede som små børn. Ingen kompromiser.

Skattelypartiet Nye Borgelige smækker nemlig altid med døren og er stort set aldrig med i aftaler, fordi kompromiser findes nemlig i deres lille indspiste egoisme-ideologi, om "frihed til de riges magt", hvor man gerne snyder og udnytter andre mennesker, for at nå sine egne egoistiske mål om penge, elitemagt, og magtstyring af andre der kan udnyttes til udbytte.

Islam-ideologien og Nye Borgeliges ideologi har meget tilfælles. Begges ideologier udnytter, snyder, lyver, bedrager og manipulere gerne andre som de ser som "undersåtter"/"andenrangsborgere", for at få magt og penge kun til sig selv. Kriminalitet stortrives i både macho-rigmandsghettoen og macho-islam-ghettoen, og begge steder interesserer de sig for jura, så de kan forsvare sig, finde ulovlige huller og snyde sig udenom lovgivningen.

Egoisme, grådighed, islam og macho-kultur er roden til meget lort i verden, der forpester mennesker og ødelægger samfund.

Under en velgørenheds konference "Stand up for Ukraine", som blev afholdt i Polen i går lørdag, blev der indsamlet 67 milliarder kr..

Pernille, hvorfor kan der ikke indsamles så store beløb til sultende og syge børn på det afrikanske kontinent? Her dør millioner af børn hvert år af malaria, som med bare et lille beløb kunne redde de stakkels børns li og ikke efterlade deres forældre i fortvivlelse.

Hvorfor Pernille? Hvorfor er verden sådan. Du har sagt du startede Nye Borgerlige for dine børns skyld. Har du da så ikke bare et lille hjerte for de små Afrikanske børn?

Nye Borgerlige går ind for opførelse af atomkraft i Danmark. Ikke overraskende. Det parti står for den ene tåbelige dumhed efter den anden. Man skal virkelig være ekstremist for at have sympati med sådan et parti.

Atomkraft er en stor stor fejltagelse, som efterlade katastrofale uløste problemer for de kommende generationer. Højradioaktivt livsfarligt affald skal kunne deponeres 100% sikkert i hundredetusinde af år. En fuldstændig umulig opgave, som truer med at forurene grundvandet for evigt. I Tyskland er de ved at være færdige med deres udstigning af atomkraft. Kun tre værker er i drift og det kun nogle få måneder endnu. Så er det slut med atomkraft i Tyskland for altid. I dag udgør kun 6% af det tyske energiforbrug fra atomkraft. Langt den største part kommer fra sol- og vindenergi.

11 år tog det tyskerne at afvikle deres atomkraft. En kæmpe stor bedrift. Og et enestående autentisk uomgængeligt bevis for, at atomkraft er en livsfarlig og overflødig teknologi.

Ikke flere lette løsninger.

En stemme på partier som Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance er en stemme på at komme lidt uden om alle strabadserne i første omgang - Senere kommer alle problemerne væltende ud af skabet.

En del af det blå svindlerhold mine damer og herrer.

Annonce