Annonce

DF-gruppeformand erkender arbejdsmiljøproblemer: “En turbulent periode”

Afslørende rapport fra Arbejdstilsynet: Skældud og overfusninger hos Dansk Folkeparti
Dansk Folkepartis gruppeformand, Peter Skaarup, erkender, at der har været arbejdsmiljømæssige problemer hos partiet i den seneste tid, og at partiet gennemlever en “turbulent periode”.

givet nogle rystelser, som desværre også er gået ud over medarbejdere

“Det er jo nok ingen hemmelighed, at vi gennem de seneste måneder har oplevet en turbulent periode og det har selvfølgelig givet nogle rystelser, som desværre også er gået ud over medarbejdere,” skriver Peter Skaarup i et mail-svar til Ekstra Bladet.

Skaarups erkendelse kommer på baggrund af en tilsynsrapport fra Arbejdstilsynet, som DR og andre medier tirsdag har fået aktindsigt i.

Rapporten afslører, at skæld ud og overfusninger er en del af hverdagen for de ansatte i partiet: 

“Der er ansatte, der oplever, at der foregår krænkende handlinger i form af blandt andet højlydt udskældning og overfusninger på gangene,” står der blandt andet i rapporten.

Ansatte oplever, at det er svært at sige fra over for krænkende handlinger – især hvis og når det kommer fra personer med højere status i partiet.

præget af grupperinger, dårlig stemning og en kultur med “lukkede døre”

Ifølge Ekstra Bladet klager ansatte over, at arbejdsmiljøet er præget af grupperinger, dårlig stemning og en kultur med “lukkede døre”.

Ifølge Arbejdstilsynet kan forholdene hos DF være i strid Arbejdsmiljøloven.

Fra 37 til 10

Morten Messerschmidt (DF) blev 23. januar valgt som ny formand for DF i et kampvalg med Martin Henriksen og Merete Dea Larsen.

Siden da har seks medlemmer af folketingsgruppen forladt Dansk Folkeparti. Nemlig Marie Krarup, Bent Bøgsted, Hans Kristian Skibby, Liselott Blixt, Karina Adsbøl og Lise Bech. Martin Henriksen, der ikke blev genvalgt ved folketingsvalget i 2019, har også meldt sig ud af DF i kølvandet på formandsopgøret.

Frem til valget i juni 2019 talte folketingsgruppen i Dansk Folkeparti 37. Efter valget blev partiet mere end halveret og fik kun 16 mandater. Og nu tæller DF-folketingsgruppens altså kun 10.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Nej, de er ikke værd at arbejde for. Og det har de aldrig været!

Nej, det er de måske ikke.
Men de abdicerede kan jo bare melde sig under Mettes faner. Det kræver kun mindre justeringer mod højre i udlændingepolitikken, så kan de sidde sammen i kolonihaven sammen med Pernille og Rasmus den første maj.
Måske kommer der ligefrem besøg fra diktaturstaten Rwanda og den højreekstremistiske italiener, der støttede Mathias, da han blev grillet i EU.
Sig mig, hvem du omgås, og jeg skal sige dig, hvem du er.

Vi danskere skal nyde den sidste fredstid, hvor muslimer stadig kun udgør 10-15 procent af vores befolkning. Om en generation, når de udgør 25-30 procent, så kommer vi til at savne den fred og idyl, som vi kender i dag, hvor vi kan "nøjes" med bilbrande, terrorsager, gaderøverier, hjemmerøverier, knivstikkeri, skyderier og gruppevoldtægter. Det lyder underligt, men vi kommer til at savne det.

Peter, du har helt ret, vi kommer til at savne det.
Hvad ender det med i Sverige? Borgerkrig?
.

Enhver god dansker - socialdemokrat og liberal - er reelt tvunget til at stemme Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige, så længe de gamle partiers ledelser sætter påståede "internationale forpligtelser" over danskernes ønske om en dansk fremtid i Danmark. En stemme på partier som Socialdemokratiet, Venstre og Konservative er desværre stadig en stemme på status quo, herunder mere fremmedkultur og befolkningsudskiftning. Skal vi danskeres børnebørn bestemme over Danmark om en generation, så skal vi nu påberåbe os forbehold for ordre public i forhold til alverdens konventioner, ligesom Tjekkiet, Polen, Japan og Australien gør, hvor der ikke er stammekrige, klanfejder, gaderøverier, hjemmerøverier og gruppevoldtægter. Altså alle de ting, der i dag er blevet en lokalavisrubrik på 6 side i Danimakistan, og som slet ikke bliver omtalt i Sverigestan, hvor svenskerne ikke har noget som helst at sige.

At man er nødt til at blive "Nazist" for at redde Danmark, er noget vrøvl.

Kære Bent Menck Andersen
Du må gerne tro på, at Projekt Mellemøsten i Danmark har været en stor succes, og at vores kulturer bare svinger, og at det kun bliver bedre, jo flere muslimer der kommer. Der findes også folk, som tror på Jehova dommedag. Alle dine nye venner i Danmarkstan tror også på, at en mand ved navn Mohammad, pludselig fik en åbenbaring fra Allah, men bliver alle disse fjollerier virkelig sande, bare fordi du og dine venner tror på dem? Jeg kan fortælle dig, at min 95-årige mormor synes, at Danmark var meget bedre i 60'erne. Det tror jeg mere på. Derfor er det meget bekræftende for mig, at det eneste du har at sige til det er, at så er jeg "nazist". Det må være sådan noget man siger, når man er uenig og stædig, men absolut ikke har nogen god grund til at være det. Heldigvis og desværre er det sådan med islam i Danmark, at alle danskere - lige fra Enhedslisten til Radikale - vil blive klogere en dag. Enten med- eller modvilligt.

Der er jo rigtig mange urimeligheder nu om dage i det "moderne" Danmark. Således mener arbejdsgiverne at det er "Enormt urimeligt" at virksomheder skal indberette corona som en arbejdsulykke.

Ja, det er hårdt at være arbejdsgiver i socialistiske Danmark, som har udbetalt et 3 cifret milliard beløb til dansk erhvervsliv i corona kompensation. Nogen virksomheder har ligefrem haft rekord overskud under corona kristen grundet velopfylte bankkonti med statslig corona krisen kradser pakker.

Det blå svindlerhold overser ingen lejlighed til at mene det bliver helt helt urimeligt behandlet. Bare det at betale SKAT er virkelig forfærdeligt. Mener danske arbejdsgivere.

Noget der falder det blå svindlerhold særdeles til hjertet er, at det skal kunne betale sig at arbejde. Selv for lønninger, som vi ellers kun har været vant til fra de sydlige himmelstrøge. Leve offentlige ydelser til lønmodtager er medicinen mener det blå svindlerhold. Det skal selvfølgelig også betale sig at drive virksomhed. Så 3 cifrede milliard i corona hjælp er helt rimmelig. Regningen skal, ifølge det blå svindlerhold, sendes til de danske lønmodtagere, som jo får alt for meget i løn.

Så ved du hvilken fremtid der venter dine børn, hvis det blå svindlerhold for stemmer til at sætte dagsorden.

Det blå svindlerhold
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold

og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
og det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
.

Tyv tror hver mand stjæler/svindler