Annonce

Forfølger regeringen Claus Hjort i FE-sagen?

Skal vi virkelig tro på, at regeringen har fået både anklagemyndighed, dommerstand og PET med på en politisk motiveret forfølgelse af en tidligere minister?
Foto: Colourbox
"Regeringen står bag sigtelse for landsforræderi mod mig" udtaler Claus Hjort Frederiksen i dag i BT, hvor han retter et skarpt angreb mod justits- og statsministeriet, hvorfra han mener sig udsat for forfølgelse.

Den tidligere V-forsvarsminister blev tilbage i januar sigtet for overtrædelse af straffelovens hårde paragraf 109 der også er kendt som “landsforræder-paragraffen”.

Den handler om at røbe eller videregive statshemmeligheder, hvilket skulle være sket, da Claus Hjort offentligt bekræftede eksistensen af et kabelsamarbejde mellem Forsvarets Efterretningstjeneste og amerikanske NSA.

placeholder

LA’s Alex Vanopslagh kræver oprettelse af endnu en kommission.

Nick Hækkerup bad Ellemann lægge en dæmper på Hjort

Claus Hjort og hans advokat henviser til at justitsminister Nick Hækkerup (S) angiveligt har kontaktet Venstres leder, Jakob Ellemann-Jensen, for at få lagt en dæmper på Claus Hjort udtalelser. Det skulle være sket kort tid før sigtelsen blev rejst.

Hækkerup afviser omvendt, at han eller andre i regeringen har blandet sig i efterforskningen eller sigtelsen af Claus Hjort.

“Nu arbejder retssystemet. Myndighederne skal gøre deres arbejde, og i sidste ende vil det, hvis der rejses tiltale, være op til domstolene at afgøre konkrete straffesager. Det vil jeg opfordre til, at alle respekterer,” har han udtalt til Berlingske.

hvorfor skulle Nick Hækkerup forsøge at dæmpe Claus Hjort?

Henvendelsen fra Hækkerup er af konspiranoide journalister blevet udlagt som den “smoking gun” der får sigtelsen til at ligne en socialdemokratisk motiveret forfølgelse af en politisk modstander.

Konspirationen giver ingen mening

Problemet med den udlægning er bare, at den ikke giver særlig god mening.

For hvorfor skulle Nick Hækkerup forsøge at dæmpe Claus Hjort, hvis justitsministeren vidste, at der få dage senere ville blive rejst sigtelse?

Hvis man fra regeringens side var ude på at forfølge en politisk modstander, ville det give bedre mening at lade Claus Hjort inkriminere sig selv så grundigt som muligt ved at tale frit i pressen.

Hvis man fra regeringens side skulle ønske at slippe for Claus Hjorts kritik, ville en sigtelse være det dummeste kampmiddel, for nu er både oppositionens og mediernes udelte opmærksomhed vendt mod sagen.

Grove anklager bør underbygges af fakta før de rejses

Fra starten af FE-sagen har kritikken haglet ned over regeringen, og den kommer ikke kun fra oppositionen. Seks forhenværende departementchefer har også langet ud, hvilket er helt uhørt i det danske embedsværk.

Det er således naturligt, at medier og politiske modstandere går hårdt til regeringen. Men at antyde mere eller mindre direkte, at regeringen konspirerer for at ramme en politisk modstander er så grov en anklage, at den bør underbygges før den rejses.

naturligt, at medier og politiske modstandere går hårdt til regeringen.

For det er ikke blot regeringen, men hele retssystemet der i så fald er pilråddent.

Det er nemlig ikke regeringen, der har rejst sigtelse mod Claus Hjort. Det har anklagemyndigheden.

Det er heller ikke regeringen, men en dommer der har varetægtsfængslet den tidligere FE-chef Lars Findsen. Ligesom det ikke var regeringen, men PET, der forestod rumaflytningen af Lars Findsens hjem.

Regeringens modstandere tiltror den overjordisk diabolsk magt

Sigtelsen mod Claus Hjort er ekstrem opsigtsvækkende, og derfor er det også naturligt, at kigge omkring efter en lige så opsigtsvækkende årsag, men der er indtil videre intet, der tyder på, at regeringen skulle stå bag sigtelsen.

For hvad skulle hensigten være? Claus Hjort var i forvejen på vej ud af politik. Regeringen vinder intet. Tværtimod. Sagen forsurer forholdet til resten af Folketinget og tager fokus væk fra reformprogrammet.

hvad skulle hensigten være?

Taler man til baggrund med socialdemokratiske topfolk håber de, at anklagemyndigheden dropper sigtelsen, fordi det skygger for regeringens reformprogram.

Det kan godt være, man blandt de borgerlige partier og blandt mange journalister tiltror regeringen nærmest overjordiske og diabolske evner. Men at både både anklagemyndighed, dommerstand og PET velvilligt skulle lade sig bruge på den måde er meget lidt realistisk.

Efter hjemsendelsen af Lars Findsen begyndte FE at lække hemmeligheder der var skadelige for regeringen. Magtmisbrug i massivt omfang ville udløse endnu flere læk fra alle de omtalte institutioner.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er ikke regeringen, som har kviet sig for åben skærm i bedste sendetid - Godt nok på det blå svindlerholds betalingskanal TV2, som kun betalende kunder har adgang til. Det er Claus Hjort Frederiksen, som har gjort det.

det blå svindlerholds

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
.

Og hvad har det lige med Claus Hjort at gøre?

Hvis der bare skulle være en gnist af sandhed i de konspirationshistorier der køres i bl.a LA og V, så ville Danmark have et korrupt retssystem. Visse aviser bl.a andet Berlingske er paranoide, når det gælder regeringen, så er det nærmest kriminelt, hvis en person køber to mobiltelefoner en dag, en til et familiemedlem og en til sig selv til privat brug, det er vel ikke forbudt, kun Altingets redaktør holder benene på jorden her med sund fornuft. . Og i mink sagen er det samme surdej, de blå er helt ude i hampen med deres historier der savner både fornuft og motiv. LA f. eks som ligger under spærregrænsen fyrer noget ævl af, nu skal der nedsættes en kommission vedr. Hjort sagen, for at kulegrave regeringens rolle, sikke en gang vås. hvad formål skulle de dog have. Men sig noget gak gak så kommer du på Mediernes forside og bedste sendetid. Enten dit postulat er bevist eller ej. Det er jo knald i låget.

Det ultrakorte svar er NEJ det har ingen gang på jord. Slut.

Huskede da Hjorten var til et virutel møde i udenrigspolitisk nævn,hvor der ikke må komme hemmeligheder ud da sad Hjorten og fik massage af en eller anden,han sagde det var hans søn,men han skulle jo være alene når han deltager i disse møder,jo han er en spøjs fætter

Enhver regering har sin stil.

Enhver regering har sine sager!

Enhver regering står og falder i sidste ende med den siddende statsminister!

Længere er den ikke! I Danmark har vi valg mindst hvert fjerde år. Kun 2% af stemmerne giver indflydelse!

Og har du den sunde fornuft med dig, lidt talegaver og en arbejdsom evne til at læse og løse komplicerede opgaver, ja, så stil op!

Men det koster dit familieliv! På godt og ondt! I politik bruges alle kneb! De skjulte som de åbenlyse!

Emmanuel Macron skal genvælges på søndag:

Le style: Un homme très arrogant qui est le président des riches."

Lors du débat de l’entre-deux-tours, qui a eu lieu mercredi 20 avril, Emmanuel Macron a été jugé comme étant arrogant par certains internautes, qui n’ont pas du tout été convaincus par son comportement face à Marine Le Pen.

Stilen: En meget arrogant mand, der er de riges præsident."

Under debatten mellem de to runder, som fandt sted onsdag den 20. april, blev Emmanuel Macron betragtet som arrogant af nogle internetbrugere, som slet ikke var overbevist af hans opførsel mod Marine Le Pen.

Af politikere kan man vente sig lidt af hvert. Såvel i Frankrig som i Danmark.

“Med lov kan man land bygge”

Men der findes også et hav af andre små tricks!

Arrogance over for politiske modstandere!

arrogance: (fra fransk arrogance) overlegenhed, vigtighed, storsnudethed, hovmod, indbildskhed, fordringsfuldhed, anmasselse.

“han mener sig udsat for forfølgelse”. Måske er det ret og slet arrogance!

Europas våben imod Putin! Mette Frederiksens våben imod minkavlerne!

Men Hovmod står for fald!

Hovmod står for fald er et udtryk, der stammer fra Biblen

Faktisk er hele biblen fuld af fortællinger, lignelser, historier og vers der fortæller, at de hovmodige (dem, der ved bedst og ikke vil lytte) vil falde til sidst, og at dem, der har en chance hos Gud, der er de ydmyge, der erkender, at de har syndet, og har brug for hjælp.

Med valg kan man vinde en stemme, vende en stemning, og måske vælte de hovmodige!

Men Putins arrogance kender ingen grænser! Her er valg blot en by i Rusland!

Og det ved franskmændene alt for godt! Se selv søndag aften!

Med lov skal man land bygge! I Rusland styrer KGB!

Does the KGB still exist?
On 3 December 1991, the KGB was officially dissolved. It was later succeeded in Russia by the Foreign Intelligence Service (SVR) and what would later become the Federal Security Service (FSB).

Jeg tror på Hjort - fordi jeg selv i mange år og i flere tilfælde har oplevet netop denne konstellation i samspil mellem domstolene, politiinstanser, anklagemyndighed, ombudsmanden, ministerier m.fl.

Hvis folk vidste, HVOR gennemsyret korrupt det er og nej, jeg er ikke konspirationsteoretiker - jeg er konspirationsDOKUMENTARIST og jeg har valid dokumentation at hænge hatten på i form af båndoptagelser, aktindsigter, dokumenter, historik m.m.

Statens hestetyveri - en mink-parallel, to producerede straffesager hvor jeg intet fik lov til at fremlægge, politiet løj under ed og gav tre forskellige forklaringer i byret, landsret og byret igen. 7 sigtelser og et ulovligt og uafklaret tilhold til forfatter, forlægger, dokumentarist, blogger og journalist for at fortælle sandheden om politiets løgn under ed og meget andet grimt. Dette er kun få nævnelser i de fire seneste justitsmord, som har mange flere underliggende, grove og meget undergravende omstændigheder for systemet selv.

Dommeren har manipuleret samtlige vidneforklaringer og har lavet SÅ mange grimme ting, som kun er mindre detaljer i det større billede.

Virkelighedens verden set og dokumenteret via mit materiale er nu så overbevisende, at staten af skræk lukker min lovlige journalistblog ned og truer og intimiderer medier til ikke at tale og fortælle om min hardcore dokumentation med offentlig forfølgelse igennem 16 år, som er det samlede "retssamfunds" totale fald.

Nogle gange er det mest kontroversielle, man kan fortælle netop - sandheden ... Den uhørte, oversete og ildehørte sandhed, som staten har MEGET travlt med at lukke ned på enhver tænkelig måde og her truer og intimiderer man gerne journalister, medier, betjente, advokater m.fl. til tavshed og midlerne hertil er de mest lave og ondskabsfulde, der findes.

Politiinstanserne og domstolene nyder en helt ubegrundet og desværre blind tillid fra borgerne. Jeg håber, I snart vågner og erkender virkelighedens verden.

Selv de nyoprettede whistleblowerordninger er kompromitterede, for staten løber ingen risici omkring den frygtede sandhed om statens mange overgreb og lovbrud. Jeg er bekendt med, at der bl.a. findes betjente, som har fået produceret "tavshedssager" imod dem, fordi de har forsøgt at sige fra overfor de grimme ting, der foregår ...

Del 1 og 2 på http://tinamarias.dk/blog/lydoptagelser.html. Der kommer en del 3, som er endnu mere belastende for politi og domstolene.

Politiet ringer for at lukke min journalistblog - optagelse nederst og på siden efter - http://tinamarias.dk/blog/henstilling.html

Fem af syv sigtelser båndoptaget - http://tinamarias.dk/blog/straffesagensigtelse.html

Tilhold til forfatter, journalist m.m. for at fortælle sandheden - http://tinamarias.dk/blog/straffesagensandhedensmundkurv.html

Læs mere i Tinamarias frihedspresse på Facebook, hvor der også er opslag med alene den dyremæssige forfølgelse igennem årene.

PET/politiets besøg af hest i statens hestetyveri - http://tinamarias.dk/blog/hegn.html men selvfølgelig spiller PET, politiet, domstolene, ombudsmanden m.fl. slet ikke sammen ...

Undskyld mig Tinamaria. Men dine tilbagevendende påstande virker for mig, usandsynlige, paranoide, og Ikke tilhørende i et retssamfund.
Forstår ikke dine hensigter, dine påstande er ej heller nye for mig.

Claus Hjort hvem??? Var det ikke ham der aflivede alle minkene?

- Der sker jo så meget, så det kan være lidt svært at huske.

Annonce