Ny måling: Stor S-fremgang giver pænt rødt boost

Regeringsparti får bedste måling i et halvt år.
Foto: Folketinget
Mette Frederiksen - på talerstolen under Folketingets afslutningsdebat
Øget opbakning til Socialdemokratiet betyder, at rød blok igen går frem.

Enhedslisten får den dårligste måling i halvandet år og er nu tilbage på valgresultatet. Og så er Lars Løkke Rasmussens parti langt under spærregrænsen.

Det viser en helt ny meningsmåling som Voxmeter har lavet for Ritzau.

Regeringspartiet Socialdemokratiet, står i en netop offentliggjort meningsmåling til 27,9 procent af stemmerne.

Det er en fremgang på hele 1,9 procentpoint siden den sidste måling, som blev lavet ugen før påskeferien. I forhold til den måling står Socialdemokratiet til 51 mandater, en fremgang på fire mandater.

Det er det højeste, som Voxmeter har målt Socialdemokratiet til i et halvt år.

Samlet set står den røde blok til 95 mandater, hvilket er fire mere end i den seneste måling, mens de borgerlige partier samler opbakning fra 80 mandater.

Dårligste måling siden efterår 2020

Målingen viser nærmest status quo i den resterende røde blok.

SF er 0,9 procent over valgresultatet, hvilket vil give partiet to ekstra mandater.

De radikale, som har ligget underdrejet i målingerne siden Sofie Carsten Nielsen overtog posten fra Morten Østergaard er efterhånden tilbage på valgresultatet fra 2019.

Partiet får i denne måling 8,2 procent af stemmerne, hvilket blot vil betyde at partiet taber et enkelt mandat.

Fremgangen til S og R går især ud over Enhedslisten, som i denne måling blot står til 7,2 procent af stemmerne.

Det er stadig 0,3 procentpoint mere end ved valget, men samtidig det laveste som Voxmeter har målt Enhedslisten til siden oktober 2020, altså før Mai Villadsen tog over som partileder.

V med pæn afstand til K

I blå blok er der derfor nu lidt længere udsigter til et regeringsskifte, og derfor er der også mere intern kamp om, hvem der er det største parti i oppositionen.

De konservative går en lille smule frem - 0,3 procentpoint til 13,8 procent, og Venstre går tilbage fra 15,2 til 15,6 procent.

Venstre er med 29 mandater stadig fire mandater større end de konservative, der står til 25.

Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti står begge til 10 mandater, mens Liberal Alliance står til 6.

Gassen er gået af Moderaterne

Det er også værd at notere, at tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussens nye parti,  Moderaterne, ikke længere står til at komme i Folketinget.

For en måned siden toppede partiet med tilslutning fra 3,2 procent af vælgerne, men siden er det kun gået en vej - nemlig nedad.

Lars Løkke Rasmussens projekt står i denne måling til blot 1,4 procent af stemmerne, hvilket er på samme niveau som Kristendemokraterne og Alternativet.

Heller ikke Veganerpartiet har den store appel til vælgerbefolkningen. Partiet står igen til et stort rundt nul.

Om målingen

Voxmeters politiske meningsmåling baserer sig på telefoninterview med 1.002 repræsentativt udvalgte personer 18 år+ og er gennemført i perioden fra den 18. april 2022 til den 24. april 2022.

Den maksimale usikkerhed på de enkelte partier i denne måling er på +/-2,8 procentpoint.

placeholder

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Super Mette. Mere ad den vej. Et stærkt Socialdemokrati er et stærkt Danmark. Et Danmark for ALLE. Sådan som det har været det i mange årtier før det blå svindlerhold forsøgte at ødelægge landet med svindel, bedrag, manipulation af den danske befolkning, samt falske påskud og stigmatisering af landets svageste borgere - Den kapitalistiske perversion.

Hånden på hjertet, hvordan har dit liv konkret og mærkbart ændret sig, siden at Lars Løkke var statsminister? Hvad havde været anderledes i dag, hvis han havde kunne fortsætte?

Først og fremmest var vores sundhedsvæsen endnu ringere stillet og titusindvis af begravelser afholdt pba. corona-pandemien havde været nødvendige.

Ledigheden havde været markant højere og ligesom sidste krise, så ville nedgangen i BNP have været større, fordi Løkke ikke kan finde ud af at krisehåndtere. Det har han bevist. Så der ville være udsigt til 10 år mere før vi kom ud på den anden side af det.

Til gengæld ville han helt sikkert have brugt enhver chance på at lege krigsminister under Ruslands invasion af Ukraine og ødelagt ethvert EU-samarbejde, som han jo også har for vane. I de sammenhænge har gernet villet, men ikke formået, at tage teten.

Og derudover var endnu flere milliarder blevet kanaliseret fra skattekassen og ud i hans sponsorers lommer, mens han selv nok havde scoret nogle flere gratis underbukser og naturligvis have indleveret bilag for alt fra en kop tankstationskaffe til middage til fem-cifrede beløb, som han har for vane.

For den almindelige dansker ville det ha' været en gedigen katastrofe.

Lars Løkke? Er det ikke ham der kaldes for Den-Lille-Svindler?

Så er alt vist sagt.

det blå svindlerhold

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark

svindel, bedrag, manipulation, falske påskud, stigmatisering
Jeppe, er det virkelig hvad du kan finde på?
Der MÅ da være meget mere.
.

Jeg kunne ikke sige det bedre. Vores velfærdsstat er virkelig under pres,når de blå hersker. Det var således også det rene termitbo Socialdemokratiet overtog. Jeg kender desværre til folk nede i hierakiet,som desværre stemmer blåt. Uden egentlig at vide,hvad der er på s

Da Poul Nyrup Rasmussen i sin tid i 90'erne blev statsminister skaffede kan arbejde til en ledighed på 375.000, som han overtog fra det blå svindlerholds dødsbo. Selv de største spillere i dansk erhvervsliv var særdeles tilfreds med den socialdemokratiske politik, som sikrede fred og stabilitet på det danske arbejdsmarkede. Det var før Ander Fogh Rasmussen satte sig for at Danmark skulle være det nye USA og SAXO bank tænketanken CEPOS og tilhørende parti Liberal Alliance kom til. Det var den gang da Danmark handlede om gode liv for mennesker og ikke som nu kun penge til de velhavende, som så kan gøre resten af befolkningen til deres betalte slaver.

Det blå svindlerhold har ødelagt Danmark og skabt en nation af iskolde penge egoister, hvor alle almindelige mennesker skal ligge i krig med hinanden i stedet for at være noget for hinanden - Så vi er godt på vej til amerikanske tilstande.

Stakles vores børn, hvoraf rigtig mange kan se frem til et liv med hård arbejde uden fremtid og en pensionist tilværelse på plejehjemmet som ødelagte og nedslidte - Hvis de har råd. Ellers må de bare ligge i sengen og vente på at død for fremtiden. Er det sådan en fremtid vi skal have for vores børn?

Vi skal have et social ansvarligt Socialdemokrati igen med opbagning på op mod 40% af stemmerne som det var før det blå svindlerhold manipulerede den danske befolkning til at gå i krig mod hinanden.

det blå svindlerholds
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
.

Kurt Jensen 6 år….

Jeppe Lindholm, havde fagforeningerne med SID og deres formand, Poul Erik Skov Christensen i spidsen, ikke kørt en HETS mod Nyrup og Lykketoft efter valget i 1998 fordi man ændrede efterlønnen havde Anders Fogh Rasmussen aldrig vundet valget i 2001. Man må ikke glemme at de borgelige med Uffe Ellemann Jensen i spidsen gik til valg på at afskaffe efterlønnen og alligevel stemte "arbejderne" på især venstre ved valget i 2001, men han selvfølgelig også lovet skattelettelser, og er der noget vælgerne bakker op om, så er det skattelettelser, de glemmer at det er skatter og afgifter der finansiere velfærden.

Poul Nyrup Rasmussen havde ikke noget valg. EU ændrede reglerne, så ALLE EU's borgere i princippet kunne rejse til Danmark og gøre krav om efterløn som en hver anden social ydelse. For at redde efterlønnen omskabte Nyrup den fra at være en social ydelse til at være en forsikring med krav om medbetaling, samt en række krav for at få ydelsen udbetalt. Havde han ikke gjort det, ville den danske stat blive tvunget til helt at afskaffe ordningen.

Det skabte desværre store frustrationer hos nogen danske lønmodtagere, som ikke rigtig forstod, hvad der foregik. Mange af dem endte derfor med at stemme på Dansk Folkeparti - Den største fejl, ja ligefrem tåbelighed nogle danske lønmodtagere har gjort for at ødelægge livet for sig selv. Resultatet fik vi at se de kommende 20 år, hvor det blå svindlerhold misbrugte Dansk Folkeparties udlændige politik til at ødelægge Danmark.

Dem der stemte, først på Fremskridtspartiet fra 1973 og senere fra 1995 på Dansk folkeparti, har aldrig været rigtige socialdemokrater, men bare medløbere til de partier der havde den største overbudspolitik når det gjaldt nedsættelse af skatter og afgifter, uden at det ville gå ud over hverken miljøet og velfærden. I bagklogskabens uendelige klare lys, er nogle vælgeres naivitet fremherskende, for hvordan havde de forestillet sig at finansiere velfærden af skattelettelser? svaret blæser i vinden.

Grådighed har givet os medlemskab af EF, Fremskridts partiet (Tilbageskridts partiet var nok mere korrekt) og klimakatastrofen - Gad vist, hvad det næste mon bliver.

Gitte Tofte, de blev lokket af Dansk Folkeparties udlændige politik. Men samtidig savede de den gren over de selv og deres børn sad på. Det er gået op for mange af dem nu. Dansk Folkepartis stemmeandel er kollapset. Og det er ikke for sent til at rette op.

Skrev du ved dine fulde 5 at blå blok står for svindelforhold (S tager ikke afstand fra LLR’s erhvervs klub - men har sænket prisen til 20.000,- for at tilkøbe lovændringer m.m), manipulation af den danske befolkning (vi har aldrig været så rettighedsløse som borgere, og den udskamning der er foregået under covid-19 er aldrig set i Danmark), falske påskud, udelukkelse af opporsitionen op til vigtige beslutninger og massivt overforbrug har gældsat Danmark i generationer….S har dumpet med et brag

Mig bekendt vil de borgelige partier, Venstre, Konservative og Dansk folkepartier, bruge endnu flere milliarder til at kompensere danskerne for de store prisstigninger på både fødevare, brændstof og energi. Det vil blot medføre at inflationen stiger endnu mere. Det samme har husprisernes "himmelflugt" ligeledes medført, jo mere man skal betale for sin bolig, jo kræver man i lønstigning hvis man forsat skal bevar den livsstil man har vænnet sig til.
At man i 2020, efter de borgeliges pres, frigav alle de indefrosne feriepenge, var ikke særlig gennemtænkt, det medførte større forbrug og dermed mangel på div. produkter, som igen medførte prisstigninger, det er skruen uden ende. Man må ikke glemme at det var VK-regeringen under Anders Fogh Rasmussens ledelse, der sammen med den amerikanske præsident, George W. Bush, skabte finanskrisen i 2008 som følge af deres forfejlede finanspolitik.

Skrev du ved dine fulde 5 at blå blok står for svindelforhold (S tager ikke afstand fra LLR’s erhvervs klub - men har sænket prisen til 20.000,- for at tilkøbe lovændringer m.m), manipulation af den danske befolkning (vi har aldrig været så rettighedsløse som borgere, og den udskamning der er foregået under covid-19 er aldrig set i Danmark), falske påskud, udelukkelse af opporsitionen op til vigtige beslutninger og massivt overforbrug har gældsat Danmark i generationer….S har dumpet med et brag

Når ens vision er at være socialdemokrat 5% bedre end Socialdemokratiet, er det klart at folk foretrækker den ægte vare. Pape og Ellemann bliver nødt til at definere deres egne visioner – Forklare danskerne, hvorfor det er bedere at være borgerlig. Fremlægge udspild til gavn for danske familier og ældre mm. Det nytter ikke blot at stille sig op som skødehunde til fotografering ved siden af Mette F.

Kommentar:

Selv om jeg ikke er Socialdemokrat, må jeg da erkende, at Regeringen med Statsminister Mette Frederiksen i spidsen har gjort det godt...

Hele Covid 19 pandemien har Regeringen håndteret godt, dog skal det i antsændighedens navn med, at aflivning af Minik uden for aflivningssonerne var et streg i regningen, men interessant bliver det at læse Granskningskommisionens rapport når den fremlægges...

Vedrørende Enhedslisten, så er mit gæt, at Søren Østergaards udtalelse fra folketingets talerstol at:

"Rusland ikke er en trussel mod Europa, kommer til at koste dyrt, når der skal sættes kryds ved næste valg" og hele NATO spørgsmålet hos Enhedslisten minder i den grad om de såkaldte "Molbo - Historier...

Vedrørende Moderaterne, så går jeg ud fra, at når de fremlægger deres kandidatliste Grundlovsdag 2022, samt sætter gang i deres oplysning af dered politik, vel nok har en mulighed for, at komme på Tinge efter næste valg...

Men alt i alt, er dansk politik ret interessant og spændende at følge!

God Eftermiddag,
Erling Drews...

Erling, jeg bliver nogen gange i tvivl om hvem der kører med klatten. Er det Mette F. eller Barbara Bertelsen?

Undskyld men hvad er formålet med dit indlæg MariaK.?

Kommentar til Kurt Jensen !

Først tak for debatsvar !

Alle kan da komme i tvivl om forskellige tiltag, sådan er livet jo...

Mit gæt er, at det er Landets Statsminister Mette Frederiksen, der "kører med klatten" som du skriver...

God Dag,

Erling Drews...

Du mener vel Søren Søndergård.

Mon ikke det er Søren Pind? Ham med filippiner au pairen i kælderen.

Kommentar til Bent Menck Andersen !

Tak for dit debatsvar !

Du har fuldstændigt ret Bent Menck Andersen, det er en smutter..."Jeg har nok set for meget Cirkus Nemo i den senere tid, noget skal man jo grine af i denne triste verden med Krig, død og ødelæggelser, som jo ikke er behageligt at se på...

God Dag,
Erling Drews...

Meningsmålinger svinger meget alt efter mediedækning og deres indhold, f. eks LA som lå på 1,9 sidste uge, de er på 3,1 denne uge efter partiformanden har været på TV og bl. a. svinet Mette F til på den mest flabede og uforskammede måde, hvor man tænker hold dog k din drenge r.. og gavflab, hvem tror du du er.
At rødt hold ligger på 98 og blå på 81 denne uge, er da godt, men lad os nu se hvad sker når Tullesen og Støjberg laver et 8. nyt blåt parti. Det er blot et spørgsmål om tid, og der er jo 6 løsgængere som nok hopper på den galaj. Så godt der er noget der er stabilt nemlig S. Som tør tage ansvaret på sig også når det er hundesvært og koster.

Meningsmålinger er jo opgjort ud fra et antal spurgte personer, der efterlader hvad der benævnes en maksimal usikkerhed på målingen på 2,8%-point. Men selv den formulering er jo en til tilsnigelse, for sandsynligheden for at usikkerheden er større, er ikke 0, men kun med stor sandsynlighed lille. Dertil er usikkerheden så stor, at alene den kan rumme det meste af de variationer vi ser. Hvis blot 10 af de ca. 1000 forespurgte personer flytter sin stemme, svarer det til at 1% af stemmerne har rykket sig, og det svarer til 2/3 af stemmerne på f.eks Løkkes parti. Tag derfor kommentariatets udledninger med to gran salt.
Vi ser alle uvilkårligt virkeligheden gennem et begrænset opmærksomhedsfelt, der grundet aktuelle begivenheder meget let kan skubbe rundt med så få stemmer i en aktuel debat på tidsskalaen.

Og alligevel så rammer de danske meningsmålingsinstitutter nærmest plet hver gang. Der har været få undtagelser, men i langt de fleste tilfælde er de ret spot on.

Gad vide, hvorfor du ikke arbejder med statistik og de gør?

Nu er der jo ikke valg, hver gang der udkommer en meningsmåling, så hvor ved du det fra?
Jeg har skam i fortiden arbejdet med statistik og "de store tals lov", der ligger til grund for størrelsen på de udvalgte populationer.
Det er på den baggrund jeg advarer mod overfortolkningen af udsving på 0,3%-point som bare antydningen af en nyhed. Det er jo netop derfor, at bureauerne anfører usikkerheden i målingen op til til 2,8%, så læserne ikke behøver at trættes af indholdsløse breaking news.
Min kritik retter sig således ikke imod målingerne, men pressens mere letfærdige fortolkning af dem.

Det viser vel bare, at den danske befolkning ikke har den store moral, og belønner 100% racisme og underkastelse over for den amerikanske militærindustri.

Fy for helvede.!

DANMARK er da slet ikke for alle. Det ser man tydeligt hver eneste dag. Bunker af ting der HALTER. Mere og mere.
DANMARK er mest for de "rige". For alle der har "råd til noget" og som ikke skal hutle sig igennem tilværelsen af en eller anden årsag.For der bliver nemlig flere og flere "årsager". "ÅRSAGER" der aldrig bliver gjort noget
reelt ved. Ulighed der vokser folk over hovedet. Hvad er forloren "pynt" værd for et land der konstant bryster sig udadtil. Og som indbilder sig at være størrer end landet egentlig er. Udadtil skal alting se "godt ud". Vi er et land der "har råd til det hele". Det hele er kun facade. Bag facaden tegner sig et meget andet billede end det der konkret vises. Der er bestemt ingen grund til at bryste sig.

På "Borgen" er der ingen der i virkeligheden "tager ansvar" når det kommer til stykket.Kun for sig selv.
"Borgen" er et sted for selvcentrerede egocentrikere.Smøg dog ærmerne op, og gør noget for den bunke problemer vi
HAR inden alt muligt andet.Et såkaldt "velfærdsland" har,som vi IKKE folk henliggende på gaden uden tag over hovedet.Henvist til at finde "mad" i containere..m.m Det er SKAMMELIGT at nogen skal leve en så uværdig tilværelse. For ikke at tale om dem på folkepension der knap har til elementære behov måneden igennem. Der er rigeligt at tage fat på. Nogen bør rubbe neglene meget snart.

Ika, dit "brokkeri" over alt og alle, er ved at være lidt trættende, hvad gør du selv for at bedre forholdene for de "udsatte" danskere.

Der er mange i Danmark, som bliver hjemme på valgdagen. Næsten 15-20%. Hvis alle Jer af de 15-20%, som ville stemme på Socialdemokratiet eller et af de røde støtte partier ved næste års folketingsvalg, så kan en Socialdemokratisk regering vinde valget uden at være afhængige af De Radikale Venstre. Og så kan Danmark faktisk genskabes igen og de danske værdier komme til orde og magt igen.

Så op af sofaen til det kommende valg for dem af Jer, som vil stemme rødt. I andre kan bare blive liggende.

Håber Mette Frederiksen bliver som Statsminister de næste 12 år endnu. Mindst. Så kan hun blive Danmarks længst siddende statsminister og måske endog slå Angela Merkel. Den største bundeskanzlerin Tyskland nogensinde har haft.

Enig i Jeppe L.,s sidste indlæg..det vil være Flot..❗og det bedste for Danmark, og skifte Statsminister & regering til de borgerlige,vil være en skandale.😲..det gælder om og bevare flertal så længe som muligt, det giver flest resultater &stabilitet for Alt&Alle..🚩🚩Mette F.&regeringen er Én af de bedste Danmark har haft..❗🙂

Enig i Jeppe L.,s sidste indlæg..det vil være Flot..❗og det bedste for Danmark, og skifte Statsminister & regering til de borgerlige,vil være en skandale.😲..det gælder om og bevare flertal så længe som muligt, det giver flest resultater &stabilitet for Alt&Alle..🚩🚩Mette F.&regeringen er Én af de bedste Danmark har haft..❗🙂

Grønne Mette får snart endnu flere tomme produktionsbygninger til at stå gabende tomme i det solbeskinnede danske landskab.

Ordet ambitiøst vil blive gentaget af alle ministrene fem gange i timen indtil næste valgaften.

Kun på udebane i Ukraine virkede BB tydelig nervøs! Hvorimod statsministeren virkede høj af realiteterne!

Hvornår Mette Frederiksens meningsmåling står så stærkt at hun føler sig stærk nok til at tale ansigt til ansigt med Putin, bliver interessant at følge.

Indtil videre hjælpes ofrene økonomisk! Der er stemmer i lortet!

Med en genvalgt Macron, Olav Scholz og Mette Frederiksen inden sommerferien, kan Ukraine krigen måske stoppes, inden vinteren påny vækker coronaen af sin dvale og 4000.000 danskere må fryse!

Valg nu! Og sæt Putin på porten! Europæisk sammenhold! Også lokalt!

Norges venstreorienterede parti SV's næstformand, Torgeir Knag Fylkesnes, ønsker at trække Norge ud af forsvarsalliancen Nato. I stedet er han åben over for en nordisk forsvarsalliance. Det skriver nyhedsbureauet NTB.

Hvis Norden, inklusive Danmark, indgår en pagt, der minder om Nato–traktatens artikel fem, mener Fylkesnes, at Norge ikke længere behøver at være en del af Nato. Artikel fem går ud på, at hvis ét land bliver angrebet, er det et angreb på alle lande, skriver NTB.
Så er katten ude af sækken. Det alternativ til Putins skakmat af NATO er pludselig blevet legitimt at tale om.

En Østersø-angrebsalliance med Norge, Sverige, Finland, Estland,Letland,Litauen, Polen, Tyskland og Danmark. Rettet imod Rusland.
Nordeuropa ved du hvor du har!
Putin behøver et modsvar!

Hvis USA har lyst at støtte angrebs-alliancen økonomisk er dette naturligvis velkomment!

Forsvar af nærområdet er et nationalt anliggende for såvel Østersølandene som Putin!

At forsvare sig og sine konsekvent og her og nu er et kristent, næstekærligt formål.

Naboen bør vide at et angreb på vores familie altid modsvares prompte her og nu.

De 2 procent af BNP er en god start!

Stem ja til en Østersø-angrebsunion.

Putin skal vide præcist hvor han står!

Vanvidsbilister fjernes øjeblikkeligt!

Selv i Jylland!

En Østersø-angrebsalliance fjerner vanvidsbilister øjeblikkeligt!

Stem ja til Nordmændenes forslag!

Lad en meningsmåling vise vejen:

Stemmer du ja eller nej til at Norden i fællesskab forsvarer sig militært imod Putins militære angreb?

Bent M Andersen....du hører da vist til i den blå afdeling.Når du er så nem at "trætte" kan du vel bare falde i søvn, så andre ikke skal høre på dine arrogante BLÅ kommentarer.

Ika, jeg har aldrig stemt på partier til højre for socialdemokratiet, så det med at jeg er "blå" passer ikke, men jeg har altid sat en ære i at klare mig selv mest muligt uden at belaste det offentlige.
Du undlader at oplyse hvad du selv gør for at hjælpe andre, det fremgår ikke af dine "brokkerier", man får nærmest indtryk af at det meste af din tid går med at finde noget at kritisere politikere og det offentlige for når de ikke lever op til din forestilling om hvordan et samfund skal fungere både når det gælder Corona, dem som arbejder og ikke mindst til din bemærkninger om at alle andre kun tænker på penge, penge, men nogen skal arbejde for at tjene penge, betale skat og afgifter, ellers er der jo ikke penge til at drive velfærden for. Det må være surt at være så sur og misundelig på alle andre som dine kommentarer giver udtryk for.

Bent M Andersen....Håber ikke du fik alt for alvorlig en "åndenød" i din krampagtige "forsvarstale". NETOP på grund af "synspukter"som dine, går det som det går. VEG holdning fyldt med BLÅ retorik.

............om den fattigste af fattige der må leve på gaden,og samle til dagen og vejen i containere kan man sige at de ikke "belaster samfundet,og klarer sig selv".... "De ligger ingen til last"..... Så de lever dermed op til BENT M Andersens synspunkt. Midt i det er vi heldigvis mange, der kan SE at det intet har med
"velfærd" at gøre når nogen må eksistere på den slags betingelser. Og at det er på tide, der bliver draget omsorg for borgere, der må trække vejret på den måde. For disse TRÆKKER jo kun vejret. De har intet reelt liv. Såkaldt "kvalitetstid" er ikke for dem.

Bent M Andersen....hold dig langt væk fra første Maj under de røde faner. Der hører du helt sikkert ikke hjemme.

Annonce