Byrådspolitiker færdig efter forsøg på at købe nøgenbilleder

Trækker sig fra alle poster med øjeblikkelig virkning.
Foto: Kandidatfoto
Byrådsmedlem Jesper Nielsen trækker sig fra alle poster.
Jesper Nielsen, der er socialdemokratisk byrådsmedlem, gruppeformand og tidligere borgmesterkandidat i Nyborg Kommune, trækker sig fra alle sine poster og byrådet, efter at det er kommet frem, at han har forsøgt at købe nøgenbilleder af en 17-årig pige.

Onsdag i denne uge skrev Ekstra Bladet, at Jesper Nielsen, der var ansat som kultur- og udviklingskonsulent på en ungdomsskole, havde sendt en besked til den 17-årige pige og spurgt om hun var interesseret i at sælge nøgenbilleder - i så fald kendte han en god fotograf.

Det kostede ham forleden jobbet på ungdomsskolen og onsdag aften også den politiske karriere.

Ikke længere tillid

Efter et møde i den socialdemokratiske byrådsgruppe, meddelte partifællerne at gruppeformanden var ude.

"Byrådsgruppen har meddelt at der ikke længere er tillid til Jesper Nielsen og derfor er parterne blevet enige om at Jesper Nielsen trækker sig med øjeblikkelig virkning," fremgår det af en pressemeddelelse.

Jesper Nielsen fortsætter heller ikke i byrådet. Ifølge TV2 Fyn, så skriver han i et opslag på ´Facebook, at han også har skrevet til Nyborgs borgmester, Kenneth Muhs, at han trækker sig fra byrådet i Nyborg.

At sidde i et byråd er et såkaldt borgerligt ombud, og det kræver formelt byrådets godkendelse, hvis et medlem skal trække sig. Men sandsynligheden for at det sker i dette tilfælde, er nok stor.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at 37-årige Jesper Nielsen må forlade et job efter en sag om overskridende kontakt med en elev.

I 2012 blev han således fyret for et job som lærer på Nyborg Friskole.

Det kom ikke frem hvad han præcis havde gjort, men skolen begrundede fyringen med, at: "læreren i varetagelsen af lærerhvervet har overtrådt nogle etiske grænser og socialt acceptable normer, der gør, at han ikke længere kan fortsætte sin ansættelse".

Dengang var han også byrådsmedlem og meldte sig i kølvandet på sagen syg med stress.

Jesper Nielsen blev første gang valgt til byrådet i Nyborg kommune tilbage i 2005. I 2015 forsøgte han, uden held, at blive partiets borgmesterkandidat.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Der findes mindre årige som sælger seksuelle ydelser på sugerdady.dk for en iPhone har man kunne se på DR for et par år siden.

Jo, det blå svindlerhold har sørme skabt et slaraffenland i Danmark.

det blå svindlerhold

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
.

Udadtil ser det jo forfærdeligt pænt ud med den rette youtube, TikTok, LinkedIn grimasse. Men inden i... OMG

Vi har opfostret generationer af små psykopatiske narcisister. Donald Trump er fremtiden normal.

Annonce