Annonce

Spindoktor går i kødet på partileder: Jeres politik er det Putin ønsker

En demonstration mod den indiske premierminister førte til ophedet diskussion mellem Frie Grønne og regerings-rådgiver.
Foto: Kim Kristensen/Netavisen Pio
Politisk leder for Frie Grønne, Sikandar Siddique
Da den indiske premierminister Modi i denne uge besøgte Danmark og Christiansborg blev han mødt af en ganske lille demonstration af partiet Frie Grønne.

"I Frie Grønne siger vi NEJ til at få fascistiske tyranner på statsbesøg. Derfor står vi klar til at tage imod Modi med skilte og “Free Kashmir”-opråb," skriver Frie Grønne-lederen, der sammen med fire partifæller havde taget opstilling i Prins Jørgens Gaard foran Statsministeriet, for at vise deres synspunkter frem på papskilte.

placeholder

Og det fik David Tarp, der er særlig rådgiver for kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) til tasterne.

"“Stop killing”. Klinger lidt hult, når man tænker på, at Sikandar Siddique som den eneste partileder i Danmark nægtede at hjælpe det ukrainske folk med hjælp til våben i deres kamp mod den største nedslagtning af civile i Europa siden 2. Verdenskrig," skriver han på Twitter.

Den kommentar får et prompte svar fra Frie Grønne, der svarer igen ved at minde den særlige rådgiver om, at han arbejder for en regering, som samarbejder med andre stater, der bryder menneskerettighederne:

"Vi minder denne spindoktor (David Tarp, red.) om, at regeringen har ønsket samarbejde med Israel, Indien og Rwanda, der alle bryder menneskerettighederne. Det vil nok stå tydeligere i historiebøgerne end Frie Grønnes modstand mod at forlænge krigen i Ukraine," skriver partiet på Twitter.

Vil lade Putin slagte

Det får David Tarp til at angribe Frie Grønne for at bruge samme retorik som Putin:

"Frie Grønne mener, at give våben til ukrainernes kamp mod det største drab på civile i Europa siden 2. Verdenskrig er “at forlænge krigen” 1:1 Putins retorik."

"Han (Putin) ønsker som Frie Grønne at ingen vestlige lande hjælper Ukraine så han i fred kan invadere landet og slagte civile," skriver han.

Frie Grønne mener ikke, at man kan sætte lighedstegn mellem at ville stoppe våben-leverancer til Ukraine og hjælp til den russiske præsident.

"Uanset hvor meget regeringens spindoktor (David Tarp, red.) forsøger at få Frie Grønne til at ligne Putin-tilhængere, så støtter man ikke Putin, fordi man er imod at eskalere krigen yderligere."

Fakta: Om Kashmir-konflikten

Kashmir er en omdiskuteret indisk provins på grænsen til Pakistan og Kina, som har været et stridspunkt mellem Pakistan og Indien siden 1947.

De to lande har tre gange været i egentlig krig og der har været flere voldelige sammenstød mellem de to om området.

Frie Grønnes leder, Sikandar Siddique, er født af to forældre med rødder i Pakistan.

Hans far, Siddique Malik, var i mange år meget aktiv som organisator i Skandinavien for et pakistansk parti.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Efter næste folketingsvalg er Sikandar Siddique forhåbentligt fortid.

"Hans far, Siddique Malik, var i mange år meget aktiv som organisator i Skandinavien for et pakistansk parti".
Pakistanske partier hører til i Pakistan, ikke Danmark.

Hvorfor har vi den slags mennesker i Danmark, der ikke vil Danmark?
.

Skal du så også have skylden for alt din far har gjort?

For så kan vi starte med skabelsen af dig. Der er der sgu noget at få ryddet op i og svar for.

Du vil jo bestemt heller ikke Danmark. Det eneste du vil er at råbe af de røde, selvom det påviseligt er bedre med røde regeringer i Danmark end med blå.

Erik, kan du ikke lige pege på hvor jeg beskylder SS for det hans far har gjort?

"For så kan vi starte med skabelsen af dig": det vil jeg se frem til om end det nok vil blive på et meget tyndt grundlag. Hvornår kommer første kapitel?

"Du vil jo bestemt heller ikke Danmark": hvor har jeg givet udtryk for det?
Jo jeg vil bestemt Danmark men jeg vil fanden gale mig ikke have pakistanske partier.

"selvom det påviseligt er bedre med røde regeringer i Danmark end med blå": dokumentation udbedes!
.

Sikandar Siddique mener at Kashmir skal høre til Pakistan, fordi han mener at verden skal deles op efter hvilken religion folk har.
Pakistan er jo skabt som et islamisk land, en vanvittig ide der delte Indien i to fjendtlige atom magter, som når som helst kan ryge i totterne på hinanden.
Men hvorfor mener Sikandar Siddique at han på trods af at han er muslim og ønsker flere muslimer til Danmark, at han er dansker og har ret til at blive her il landet, selv om han med sit syn på Kashmir fortæller at det er religionen der er afgørende for nationaliteten ?
Sikandar Siddique bør logisk set behandles som en fjende af Danmark for det er han, selv om han bare er et lille og ubetydeligt menneske, der har blæst sig op med et lige så ubetydeligt parti.

Hjælp mig lige her. Hvilken religion havde man i Kashmir før Islam blev opfundet?

De var Hinduer indtil ca. 1320, hvor Kashmir blev invaderet af Muslimer.

Befolkningen blev muslimsk, men herskerne var hinduer, hvorfor der blev kludder i det, ved opdelinge af British Indien i 1947. I et demokrati må vi accepter partier baseret sig på religion men vi har også mulighed for at vedtage love der fremmer assimilation af andre folk. Vi kan endda styrke folkekirkens missions indsats.

Der findes da ikke nogen der er mere menneske Fjensk end Islam,overholder de menneske rettighederne, under ingen omstændigheder, så man kan ikke tage hvad dette UKRUDTS står for for gode varer....🤮🤮🤮

Sikandar Siddique ønsker kun det bedste. For Pakistan, altså.

Putin! Det er jo næsten blevet et mode ord.

På en plads i Kyiv har de opsat en statur af ham. Den viser Putins ansigt med en ordentlig gøb i munden klar til at trykke på aftrækkeren. Kunstneren har døbt værket Putin - 'Shoot yourself'. Den er et meget populært selfie udflugtsmål lige nu.

.
Hvornår er det egentlig racistisk at blive ved med at kalde andre for racister? Og hvem er egentlig racistisk mod hvem?

Det virker ret absurd, at muslimer ofte kalder andre racister, når de selv tilbeder en yderst racistisk/diskriminerende religion/koran.

Hmm... Lidt "hårdt skåret op", men...
Ligesom så mange andre griske mennesker, så udnytter Sikandar Siddique, usmageligt nok, også den triste krig i Ukraine – i forsøg på at opnå egne mål. I hans aktivisme egoisme udnytter han "chancen" til at sætte fokus KUN på sig selv og KUN på sine egne "religions-race" af muslimer, der tilbeder Islam-egoist-ideologien. Han (og andre muslimer) fik da lige fordrejet krigen i Ukraine til at handle KUN om muslimer, igen igen, og IKKE om ukrainske flygtninge, hvilket i sig selv er ret sigende om hans "politiske" dagsorden (muslimske dagsorden) i en ligegyldighed overfor de ukrainske flygtninge. Jo jo, det er tankevækkende, men ikke overraskende.
Hans muslimske partimakker (der var i DR-debatten) ønsker desuden at åbne sluserne, så alle muslimer skal kunne komme til Danmark, flygtninge eller ej – komisk nok til det danske land, som de samtidig synes er yderst racistisk (men den "kristne" velfærdskasse kan muslimer nok godt lide). Jo jo, der er sgu meget manipulation og "spil for galleriet" i bedrag og "tale med flere tunger", for at de kan få mere islam på dansk jord.
Komisk, fordi...
Hver gang Sikandar dukker op på tv-skærmen, så snakker han stort set altid om racisme i Danmark og at danskerne er racister, som er blevet muslimers evige propaganda-offerkort i deres forsvar imod dansk lovgivning, imod danskerne. Hmm, og vel også for at opbygge endnu mere had imod Danmark og "danskhed", som muslimer kalder det, og som de helst ikke vil have i deres islam-samfund på dansk jord, fordi "danskhed" (rigtigt nok) ikke er islam-macho-kultur. Danskere og dansk kultur dyrker nemlig ikke indspiste religioner, og en gammel støvede hjernevask-bog styrer og dominerer ikke danskernes liv. Heldigvis. Det er dejligt befriende, at Danmark netop er et semi/ikke-religiøst land med frisind.

Kan dæleme godt forstå, at en stor del af danskerne er mega trætte af islam. Men det gider muslimer jo ikke finde forståelse for, fordi Allah styrer deres liv, som den eneste "sandhed" i deres livsform.

Da Sikandar rev "særaftalen" for ukrainske flygtninge i stykker på talerstolen i Folketinget og nærmest råbte stats-racisme!!! i aktivisme provokation, var ret grotesk at se på.
Jeg tvivler dog på at hans "modreaktion" kun handler om den "særaftale", fordi ret tidligt i krigen, fornemmede man hurtigt, at en del herboende muslimer egentlig ikke ønsker ukrainske flygtninge til Danmark, fordi muslimer racistisk synes at ukrainere er racister (fordi ukrainere vel heller ikke gider islam skal fylde eller styre noget som helst). Så tjaaa, det virker derfor mere som om, at muslimer ikke ønsker der kommer yderligere "hvide europæere" til Danmark – i det land, hvor de nu har bosat sig til opbygningen af islam-samfund. Så tjaaa, i bund og grund så ønsker Sikandar sig sgu nok heller ikke ukrainske flygtninge til Danmark, uanset "særaftale" eller ej. Måske herboende muslimer ligefrem sidder og ser arabisk tv fra hjemlande, og får den vej russisk propaganda. Jeg ved det ikke. Men racistiske Putin udnytter/manipulere vist også gerne med muslimer, i fortællingen om, at det nu ikke kun er ukrainere der er nazister, men hele Europa er racistisk i Putins fortælling, imens han bomber løs på uskyldige og ikke selv bryder sig om muslimer i hans eget land. Hviderusland udnytter muslimske immigranter, som politisk våben ved grænsen til Polen.

Konklusion: INGEN lande og befolkninger bryder sig om invasion af andre kulturer/fremmede udefra, der vil ind og magt-bestemme eller kræve egne (gude)særregler. Uanset om det er USA i Mellemøsten, Tyskere i Sønderjylland, EU der sniger eu-regler ind ad bagdøren, Putin-invasion i Ukraine, Islam-invasionen af muslimer der slæber deres meget religiøse macho-kultur med sig og kræver religiøse særregler. (Ikke engang muslimer selv kan enes indbyrdes i egne macho-muslim-lande om "den rigtige udgave af islam", shia, sunni, mfl. i konflikter og evighedskrige i macho-klaner og grupperinger), osv.

Det fortæller (for)historien tydeligt. Derfor skal flygtninge(familier) hjem igen efter midlertidig beskyttelse. Derfor findes der grænser.

Er man turist, gæstearbejder eller tilflytter/flygtninge fra andre kulturer skal man respektere landets love og regler, og forsøge at tilpasse sig landets kultur, man er ankommet til. Det har islam-tilbedere desværre meget svært ved, så længe de ikke sætter sig selv fri fra islams lænker, der spænder ben for dem selv.

Muslimer,shia,sunni,mfl.osv
Skal hjem når der er fred der hvor de kommer fra
Og så kan de starte en ny borgrkrig
og så flygte til Danmark igen igen
imens de vestlige lande så kan forsøg at skabe fred, igen igen
og så kan muslimerne af forskelige trosretninger rejse hjem og
starte en ny borgerkrig igen igen igen

pga en tros-retning der ikke kan forhandles så meget som et coma

Spindoktor går i kødet på partileder.

Nå. Så er vi nået så vidt, at spindoktorer bestemmer politikken i Danmark.

Ved fremtidige partileder runder sender de bare deres spindoktor som stedfortræder. De bestemmer jo alligevel, hvad der bliver sagt.

Annonce