VU-formand om folkepensionister: “Man bare sidder og casher ind”

Maria Ladegaard om dem, der har pensionsordning og får folkepension: “Jeg synes det er at rage til sig” - DSU-formand rystet
Foto: VU
Maria Ladegaard
Formanden for Venstres Ungdom, Maria Ladegaard, hidser sig i podcasten “Den Blå Time”, som udgives af det erklærede borgerlige netmedie Kontrast,  i den grad op over over folkepensionen.

Den koster sygt mange penge

“Den koster sygt mange penge. Der er ikke noget, der kan provokere mig så meget som det der gammelmandsvælde. Jeg synes simpelthen, det er at pisse på ungdommen, at man bare sidder og casher ind,” siger Maria Ladegaard i podcasten.

Langt størstedelen af dagens folkepensionister - dem der både har sparet op via en arbejdsmarkedspension og ved siden af får udbetalt folkepension - dem har VU-formanden ikke meget respekt for.

“Jeg synes, det er noget kæmpe svineri”

“Der er nogen mennesker, som bare lever af folkepensionen, og dem skal vi selvfølgelig holde hånden under. Vi skal selvfølgelig ikke sende nogen på gaden, i hvert fald ikke lige med det samme,” siger Maria Ladegaard og fortsætter:

De får hver måned 6.000 kroner kastet i nakken bare for at trække vejret

“Men resten, der bare sidder i deres store villaer og er færdige med at betale af (På boligen, red.): De får hver måned 6.000 kroner kastet i nakken bare for at trække vejret. Jeg synes det er noget kæmpe svineri. Og samtidig får de tilskud til det ene og det andet: Tandpleje, proteseben og jeg ved fandme ikke hvad. Det kan provokere mig helt vildt.”

VU-formanden foreslog, da hun tiltrådte som ny VU-formand, at man afskaffede folkepension. Det var, siger hun i podcasten ment som en provokation - og så alligevel ikke:

“Da jeg blev valgt som VU-formand sagde jeg: Skal vi ikke afskaffe folkepensionen? Folk blev rasende. Der sidder bare nogen, der siger: Jeg skal have hele mit liv. Har du sparet op hele dit liv? Hvis nej, så er det sgu dit eget problem.”

“Vi har ikke råd til folkepension i fremtiden”

Formanden for Venstres Ungdom mener ganske enkelt ikke, at der bliver råd til folkepension i fremtiden:

“Vi har ikke råd til folkepensionen i fremtiden. Så kan det godt være, at det er en voldsom ting at melde ud nu. Men jeg må bare sige: Vi kommer ikke til at få det. Vi kan godt have nogle generationer, der bare sidder og siger: Rentefradrag og friværdi og sådan noget. Og så skal jeg satme også have min folkepension og mit varmetilskud og jeg ved ikke hvad.”

Maria Ladegaard mener at det er udtryk for ren forkælelse, at folk der gennem et arbejdsliv har sparet op til pension via en arbejdsmarkedsordning forventer at de oveni også skal have folkepension fra det offentlige:

Jeg synes, det er at rage til sig

“Jeg synes, det er at rage til sig. Og jeg synes ærlig talt, at det er at pisse på nogle generationer, der ikke bare er totalt deprimerede, men som også arbejder røven ud af bukserne for at finansiere, at de kan sidde der og drikke chablis. Jeg synes det er noget kæmpe svineri.”

DSU-formand: Det er formanden for VU, der er forkælet

Formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Frederik Vad, er rystet over VU-formandens udtalelser:

“Det er VU-formanden, der er den forkælede her,”  siger DSU-formanden til Netavisen Pio og fortsætter:

Det er helt væk fra vinduet

“For rigtig mange af dem, der har lidt opsparing ved siden af folkepensionen, er folkepensionen afgørende for, at man kan få enderne til at mødes. Jeg kan også blive provokeret af at se nogle meget-meget rige mennesker få noget, som de måske godt selv kunne finansiere, men vi har stadigvæk en meget stor gruppe mennesker, som kun har en lille smule opsparing ved siden af, og som derfor ville leve en meget hård tilværelse uden folkepensionen.”

“Derfor synes jeg det er fuldstændig virkelighedsfjernt dét Maria Ladegaard går og siger. Jeg kan som hende være bekymret for om vi politisk får et gammelmandsvælde, men jeg køber slet ikke ind på, at vi skal afskaffe folkepensionen. Det er helt væk fra vinduet.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det første jeg tænkte da jeg læste Maria Ladegaard "brægen" blev jeg vred. Da jeg efterfølgende tænkte lidt over hendes brægen, blev jeg klar over at en syg person var sluppet igennem den lukkede afdeling på Psykiatrisk klinik i Slagelse.
En pædofil person må heldigvis ikke havde med børn og unge at gøre. Maria Ladegaard burde fratages retten til at havde med politik at gøre.

Jeg er en af mange som kun har folkepensionen

Maria Ladegaard. Mon ikke dine bedsteforældre er stolte af dig? Og moderpartiet Venstre kan da nok heller ikke få armene ned, for fremtiden tegner lys og lovende. Mon du har det mindste begreb om hvor meget man får udbetalt i arbejdsmarkedspension? Det afhænger jo af hvornår indbetalingen til pensionen begyndte og hvor høj % der blev indbetalt med. I min nærmeste omgangskreds er der en mand (håndværker), som nu får, så vidt jeg husker, 1013 kr. om måneden i arbejdsmarkedspension, 1120 kr. i ATP og grundbeløbet i folkepension. Svimlende 10.000 kr. om måneden når alle 3 beløb er talt sammen. Ægtefællen får efterløn. Sådan nogle rige svin!

Det skal betale sig at leve. Eller må man tage en kugle. Hvis man har råd til en. Eller må man donere sin krop til grisefoder for at betale for kuglen.

Jo, det bliver et spændende Danmark, når Maria tager plads på taburetten i folketinget. Folkepensionister skal i hvert fald ikke leve på hendes regning. Nej de skal ej.

Kun de velhavende skal have ret til livet i Marias nye Danmark.

Er den unge vi kvinde helt fra den, hvad snakker hun om??? Hun ved jo ikke en dyr om det hun vrøvler løs om. Havde jeg ikke min ATP, folkepension ens minimumsbeløb, og tjenestemandspension, alt har jeg selv været med til at spare op til gennem et langt arbejdsliv siden jeg var 14. SU fandtes ikke da jeg læste, jeg betalte skolepenge for at få min uddannelse, jeg arbejdede til midnat efter jeg havde fri fra seminariet kl 16. Aldrig har unge haft det så godt som nu. De har alle muligheder. Verden ligger åben for dem.

Nå Maria Ladegaard, du er helt ude på et overdrev, du snakker som du har forstand til, og forstand
har du IKKE meget af.
"De får hver måned 6.000 kroner kastet i nakken bare for at trække vejret"
Samtidig får de tilskud til det ene og det andet: Tandpleje, proteseben og jeg ved fandme ikke hvad. Det kan provokere mig helt vildt.”
Må lige fortælle dig: Jeg har været pensionist siden 2015, 65 år gammel, startede med at arbejde i 1965, da jeg forlod skolen efter 9 år
har aftjent værnepligt i 12 mdr. på Bornholm.
Du kan ikke snakke for andre end dig selv, når det handler om tilskud til dit og dat.
Jeg betaler alting selv, tandlæge, husleje, forsikring, TV pakke, varme, vand f.eks. intet tilskud, er ikke medlem af Sygeforsikringen Danmark, så stop med din negative "kundskab", Maria Gosvig Ladegaard.

Jeg håber ikke, at en kvinde med så lidt omtanke og en så snæver viden - og med så lidt selvkontrol - nogensinde får indflydelse i dansk politik.

Hvorfor tror du menneskets verden er på kanten af afgrunden på snart sagt alle områder grundet politiske fejlbeslutninger begået de seneste 50 år? Seneste skud på stammen er krigen i Ukraine som straks udløste et prompte og tankeløst krav om mega oprustning hele det politiske cirkus's scene rundt.

14.000.000.000.000 kr. bliver årligt brændt af på oprustning verden rundt. Nok til en fornuftig folkepension til alle mennesker jorden rundt på 60 år +, nok til at løse alle udfordringer verden står overfor i alle henseende. Men det kommer aldrig til at ske. Politikken, demokratisk eller ej, kender kun en vej. Og det er mere af det samme, lige meget, hvor meget det har fejlet gennem historien.

Tjah, man snakker jo, som man har forstand til.

Eller man lever blindt efter parti-paroler.

Formodentlig betaler Maria Ladegaard selv hele sin læreruddannelse.

Skal hun være lære og have noget med børn og unge at gøre??? Det må der sættes en stopper for.

Som rød vælger, vil jeg sige, at hun jo har ret.!

Problemet er blot, at det parti hun repræsenterer går ind for, at alt råderum i den offentlige økonomi skal bruges på skattelettelser, som præcist kommer de velbjærgede til gode.

Vil hun gå imod formueskatten eller arveafgiften, som netop også kommer de velbjærgede til gode.?

Afskaf folkepensionen for de, der har været heldige her i livet, og som kan klare sig selv via deres formue i 30-50 år, og giv mere til de fattigste!!!!!!!!!!!!!!

Folkepensionens grundbeløb til alle er en del af samfundskontrakten. Piller du først ved den ryger det hele. Men det er også lige præcis det, som er det det blå svindlerhold er ude på.

Opfør dig dig ordentligt!
Jeg er som borgerlig (socialkonservativ) dybt rystet over at se en forkælet, ultraliberalistisk tøs, som oven i købet ikke aner, hvad hun taler om, angribe dem, hvis skat har financierer hende, opføre sig sådan.
Men når du vender den til et angreb på alle borgerlige politikere (“det blå svindlerhold”), og dermed sviner halvdelen af befolkningen, som har stemt på dem, så håber jeg, at din mor vil sige til dig: Skam dig!

Hvis mit skriv bare kan få én stemme til at skifte fra blå til rød, så er det det hele værd.

Sandheden skal frem og ikke skjules. Folk har ret til at få sandheden at vide.

Det blå svindlerhold har ødelagt SKAT for at befolkningen skal miste tilliden til SKAT, som er grundfundamentet for den danske velfærdsstat.

Det blå svindlerhold har systematisk udsat Danmarks offentlige sundheds- og sygehussystem for besparelser, som har haft alvorlige konsekvenser for folkesundheden i Danmark.

Formålet har i begge tilfælde været at skabe mistillid i befolkningen over for det offentlige og samtidig begynde at stille krav om privatisering, som har været hovedformålet for det blå svindlerhold at få gennemført bag ryggen på den almindelige dansker.

Du kan jo prøve at se denne her friske Deadline fra DR, hvor konsekvenserne af de gennemførte besparelser på sygehusvæsenet igennem snart 20 år:

https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-lys-over-facebooks-moerke-hemmelighe...

Og der er meget meget mere at fortælle om ødelæggelsen af Danmark.

Jeg husker, da folkepensionen blev behandlet i Folketinget i 1950’ne. De borgerliges pris for at stemme for loven var, at folkepensionen skulle gives til alle.

Er dybt chorkeret over sådan en udtalelse. Hvem har opdraget denne damme? Har hun glemt hvad vi har betalt i skat gennem mange år? Hvad med omsorg, ved hun mon hvad det er? Igen blå blok, husk det nu til blå blok. For de vil ikke hjælpe arbejderen!

"Kom til at skrive forkert før, så rettelse herfra " Er dybt chorkeret over sådan en udtalelse. Hvem har opdraget denne dame? Har hun glemt hvad vi har betalt i skat gennem mange år? Hvad med omsorg, ved hun mon hvad det er? Igen blå blok, der ikke vil hjælpe mennesker med lav indkomst, og ingen empati har hun/de for andre end sig selv!

En del unge er desværre små psykopatiske narcissister uden empati eller samvittighed. Der venter en grufuld fremtid, når de kommer til magten.

Alternativt kan alle folkepensionister jo flytte ned på gaden og sidde rundt om en tønde med bål for at varme sig og humpe rundt på et ben uden gebis og samle flasker. Var i Paris for nogle år siden. Der lå der en ældre kvinde langstrakt midt på fortovet på Champs-Élysées med et papbæger for enden af den ene hånd i håb om nogen smid en mønt i. Hun lå helt stille i timevis på brostenen. Tror ikke hun var død. Men man ved jo aldrig.

Bare til inspiration, hvis Maria Gosvig Ladegaard skulle få en plads på en folketingstaburet.

Hvad bliver det næste menneske krænkende og foragtende de her blå monstre finder på?

Nu fortsætter du med at generalisere…
Fordi der er en enkelt skabagtig VU-er, så berettiger det ikke dig til at slå alle i hartkorn med dit “de blå monstre”.
Det er ganske enkelt utilladelig dårlig stil - du skulle skamme dig!

Har du overhovedet læst, hvad den unge dame skriver?

Jeg ha ingen sociale medier som facebook. Men hvis nogen har, så link den her artikel op, så så mange som muligt får kendskab til den.

Vi der er nået til den alder har betalt hele vores liv til bl.a. din uddannelse i tillid til at vi kunne få suppleret vores pension med et lille beløb fra en folkepension. Det du giver udtryk for er direkte usympatisk.

"Hvem er Danmarks bedste debattør? Vær med, når 32 unge kaster om sig med ord og argumenter for at forsvare deres politiske kæpheste"

Kan man læse på politikken. Men politik drejer sig ikke om at være den bedste debattør. Politik drejer sig om at skabe et godt samfund med plads til alle og et godt liv til alle. Hvis det ender med bare at fører den bedste debat, så er det bliver det ALTID den mindste fællesnævner, som sætter dagsorden. Så får vi Youtube, TikTok og Twitter politik.

Men med en ungdom som kun kender til livet gennem en skræm bliver det en meget tom og overfladisk fremtid uden følelser vi går i møde. Det rene automatiske robot samfund uden sjæl. Det er allerede mere end godt i gang.

For mig er livet 70'erne med Puck Maxi, bare bryster ved stranden, søde kærester, samt is og sne om vinteren.

Ikke livet gennem en skærm. Men 70'erne er slut, om end unge prøver at genoplive, den sådan rent optisk, med 70'er mode og biler alt i mens de fortsætter deres overfladiske skræm liv.

Jeg tænker det er det forstyrrede umenneskelige liv unge generationer lever bag en skærm, som gør et menneske som Maria Ladegaard mener hun kan tillade sig at udtrykke sig så nedladende og foragtende over for en million ældre danske mennesker. En tom skal uden et hjerte.

I ungdomsorganisationerne - og vel også i deres voksenudgaver - gælder det først og fremmest om at være god til at diskutere. At vinde en diskussion kan være vigtigere end hvad diskussionen egentlig handlede om.

Hvor langt de yngre generationer er villige til at gå for penge kan du høre her https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-babyer-til-salg_314950 .

De generationer har INGEN moral og etik. INGEN. Her bliver ALT argumenteret på hovedet.

Der skal gribes ind politisk omgående for at få det stoppet. Det eneste jeg kan komme på er være er organ tyveri.

Av - jeg burde næsten være "forarget" på min egen situation. Som pensionerede tjenestemand har jeg jo en "fed" tjenestemandspension. Den udgør dog kun 56% af hvad jeg hidtil tjente, men sammenlagt med det jeg får i folkepension og ATP, er jeg næsten på samme indkomstniveau, så jeg klager ikke. Jeg kan dertil bemærke, at jeg i dag betaler en del mere i skat end det jeg får i folkepension. Jeg får heller ingen andre tilskud.

Dengang jeg blev offentlig ansat, da var lønnen noget mindre end i det private - men til gengæld kunne man godt tillægge pensionsordningen en vis værdi. Det var jo en slags opsparing. Jeg kan også huske, at der engang på skattebilletten var noget med pensionsbidrag. Det er nu integreret i den samlede skat. Summa summarum, så er mine udbetalinger i dag et resultat af min egen opsparing.

Tænk, hvis Maria Ladegaard blot udtrykker Venstres inderste tanker. Venstre ønsker at afskaffe folkepensionen. Husk det på valgdagen. Den tænksomme.

Men, det er socialdemokratiske Pio der uopfordret har publiceret hendes uvederhæftige indlæg, skønt det mere måtte være tiltænkt borgerlige Berlingske. Ellers kan man jo ikke lige få noget godkendt og optaget i Pio. De forbeholder sig. Se se.

VIL SMADRE VELFÆRDSSAMFUNDET
Hmm, lidt "hårdt skåret op", men man kan sige at;...
DI, DE, Cepos-sekten, skattelypartiet Nye Borgelige, egoistpartiet Liberal Alliance, eliterigmandspartiet Konservative og fiskeri-/minkpartiet Venstre, og deres ligesindede tilbedere, bliver åbenbart aldrig nogensinde glade og tilfredse med deres velhavende liv omgivet af luksus og velbehag, før alle andre, "undersåtter" af danskere udsultes og bor i husvogne (dvs. danskere der arbejder, de syge, de nedslidte, uheldige arbejdsløse, de ældre alene, alene-voksen-danskeren uden børn der er alene om alt og alle udgifter), og der er indført Working poor tilstande i Danmark, uden fagforeninger, uden overenskomster, uden rettigheder...
Læs resten af min kommentar under tidligere artikel:
https://piopio.dk/arbejdernes-internationale-kampdag-er-tilbage#comment-...

Det er jo ikke ligefrem et CV der oser af erfaring og slet ikke af viden om pensionisters forhold. Det fremgår også tydeligt af hendes udtalelser.

Læs Maria Gosvig Ladegaard's CV her:
https://vu.dk/landsformanden/
.

Hun har været i restaurations-branchen i et par år, så hun har sin "viden" og erfaring fra fulderikker, og nu vil hun være skolelærer. Stakkels børn.

Jeg synes det er befriende at hun så tydeligt fremføre sine meninger og holdninger til hvilken vej samfundet skal bevæge sig i. Så kan dem som stemmer på hende(hvis hun bliver opstillet som folketingskandidat) ikke bagefter komme og sige at de ikke vidste hvilken usympatisk politik hun står for.

..............og det er egocentrikere som denne unge MIG MIG MIG rolling der skal føre Danmark videre. Hvordan skal det kunne lade sig gøre med så totalt egoistiske holdninger somme denne Maria Ladegaard har ? Hun er jo ikke den eneste.Flere af hendes slags har samme tanker om ældre og om samfundets svageste.

..............og det er egocentrikere som denne unge MIG MIG MIG rolling der skal føre Danmark videre. Hvordan skal det kunne lade sig gøre med så totalt egoistiske holdninger somme denne Maria Ladegaard har ? Hun er jo ikke den eneste.Flere af hendes slags har samme tanker om ældre og om samfundets svageste.

En anden ting om arbejdsmarkedspensioner. Alle nyere arbejdsmarkedspensioner er passeret på en markedsorienteret rente og dermed er de ikke stabile. Du ved aldrig hvad du får udbetalt år efter år. Alene i år er værdien i depoterne faldet med 7% indtil nu. Og det kan sagtens bliver være. Der har været eksempler oppe i medierene den seneste uge, hvor en boger fik 40% mindre udbetalt end det han var stillet i udsigt før udbetalingen begyndte. Og for måske 15 år siden faldt alle arbejdsmarkedspensionsdepoter med hele 25% da de blev omregnet til såkaldt nutids kroner. Fra en tryg pensionist tilværelse til russisk roulet.

Trykket og stressniveauet hos lavindkomst mennesker i Danmark koblet op mod en fremtidig pensionsalder på 74 år vil få andelen af danske borgere, som aldrig når pensionsalderen til at stige betydeligt.

Fra fællesskab til grænseløs egoisme.

Samtidig er inflationen steget til tæt på 7%. Og hvis du samtidig bor til leje med en kontrakt underskrevet efter 2015, så er din husleje inflationsreguleret. Det vil sige din udlejer kan hæve huslejen en gang årlig, normalt 01. januar, ud fra inflationstallet i oktober.

Så regnestykket kan se således ud samlet set: Din pension falder med 7%, dine udgifter til dagligdags vare stiger med 7% og din husleje stiger med 7%. Det bliver til ikke så lidt samlet set. Et fald i rådighedsbeløbet på 21% bare sådan ud af den blå luft. Og det alene på ét år.

Din arbejdsmarkedspension vil falde år efter år gennem dit pensionsliv og folkepensionen følger slet ikke prisudviklingen. Og vis prisudviklingen fortsætter som nu kommer det hurtigt til at se sort ud. Allerede nu har vi de seneste dage set på DR TVA at folkepensionister begynder at frygte for om de kan betale huslejen.

Gamle mennesker, som Maria Ladegaard vil jagte gennem gaderne som hjemløse som frivildt.

Vores ungdom er et stort socialt eksperiment, som er slået fejl. Børnebørn, som hader deres bedsteforældre fordi de er pensionister. Det har verden vist ikke set før.

Njamem du får.jo,børnepengenfe ,senere,falder der su, den er osse betalt.

Hvor kommer sådan et voldsomt had over for ældre mennesker fra hos sådan en ung kvinde? Det forstår jeg ikke. Jeg har oplevet noget lignende fra en ung dansk kvinde, da jeg var i Danmark på ferie, som udviste en stor vrede over for ældre mennesker, som hun i hvert fald ikke respekterede og under ingen omstændighed ville rejse sig for og overlade sin plads i bussen. Selv om den ældre havde svært ved at stå.

Jeg kan godt forstå flere og flere yngre danske kvinder ender som singler alene i en lille lejlighed.

Formanden for Venstres Ungdom, Maria Ladegaard, hidser sig i podcasten “Den Blå Time”, som udgives af det erklærede borgerlige netmedie Kontrast, i den grad op over over folkepensionen.

Søren Pape mener at folk skal beholde en større del af deres egne penge = deres løn fra jobbet, deres aktieindtlgter, deres renteafkast osv.

I det hele taget ønsker de unge konservative og de unge fra Venstre at hele velfærdsmøllen skal afskaffes!

De unge skal have lov at lære af egne erfaringer og genopfinde den dybe tallerken = velfærdssamfundet!

Liberal alliance derimod foreslår at alle skattefrit og tvungen skal afsætte 900 kr om måneden af deres egen løn til en fremtidig “jeg-pension”.

Samfundet = overlevelses-fælles-skabs-mekanismen kan struktureres på tusindvis af geniale måder!

Det som Maria Ladegaard og Søren Pape blot mangler i forhold til så mange andres holdninger, er, at følge folkeskolen og ungdomsuddannelsernes gide samfundsfagsundervisning og historieundervisning!

Men selv her synes de to at have krav på at få skolepengene tilbage!

Til gengæld er der af de mange indlæg ovenfor givet gid og anskuelig undervisning!

Demokrati er en god læringsplatform, der giver god indsigt i historien og samfundsforhold og livets mange uforudsete udfordringer!

At opdrage de kommende generationer er demokratiets største opgave!

Ellers kan en ensidig historiefortolkning ende i krig som i Ukraine!

Uden fornemmelse for hvor meget der kan ødelægges på utrolig kort tid!

Herunder også det såkaldte danske og nordiske velfærdssamfund!

Velfærdssamfund som Finland og Sverige nu er parate til at forsvare imod russisk ensretning!

Generationssamtalen er demokratiets styrke!

Vær derfor altid blid og imødekommende over for naive unge!

En egenskab som rigtig mange danskere besidder!

Pape har således den største opbakning i de heldiges rækker!

Hvorimod liberal alliance er oversete på trods af gode konkrete og pædagogiske forslag!

Du får 100 kr. i løn. Du betaler 35 kr. i skat!

5 kroner til din fødsel, forældres barsel og vuggestuen.
5 kroner til din bærnehavetid.
5 kroner til din folkeskoletid
5 kroner til ungdomsuddannelser.
5 kroner til landets veje og broer
5 kroner til forsvaret
5 kroner til sundhedsvæsenet
5 kroner til folkepensionen

Egentlig skulle vi have betalt 40 kroner af de 100 i skat, men på grund af coronaen og UkraineKrigen og klimaudfordringerne har Mette Frederiksen valgt at lånefinansiere de sidste 5 kroner.

Med en A+++ rangering på lånemarkederne kan Mette Frederiksen låne rentefrit!

Hvilke beløb de kommende unge ønsker at holde ude af velfærds-møllen, er naturligvis op til de unge vælgere!

Udgifterne er der blot alligevel! Og skal betales på anden vis!

Men med lidt held kan man gå igennem livet uden fødselsskader, uden ordblindhed, uden uheld, skader, sygdom, stress, rotter i baghaven, sprængte vandrør, skilsmisse, vold, oversvømmelser, stormskader, tidlig død!

Private forsikringer dækker ofte godt med en høj forsikringspræmie!

En forsikring der dækker det meste kan købes for 35 kroner ud af hver hundredekroneseddel, som du får udbetalt i løn!

En forsikring som halvdelen af befolkningen betaler til med glæde!

Godt hjulpet af tradition, livserfaring, sund fornuft og “af skade bliver man klog”-filosofien.

De fleste nuværende ministre er i deres ungdom startet langt ude på venstrefløjen! Kapitalisterne skulle fandme betale hele gildet!

På højrefløjen starter nogle naive unge med et kæmpe spørgsmålstegn, når de ser deres første lønseddel: SKAT!

Hvad fanden er det for en tyv!

Mine penge!

Med tiden bliver alle klogere! Og vi mødes på midten i dansk politik!

For Lars Løkke Rasmussen tog processen 57 år!

Bedre sent end aldrig!

Giv nu Maria Ladegaard en chance!

Med de nedskæringer som Anders Fogh har gennemført i folkeskolen sammen med Bertel Haarder, Marianne Jelved, Helle Thorning og Mette Frederiksen kan man jo ikke forvente at den mest elementære viden om velfærdssamfundet er sevet ind hos den unge generation!

Men at liberal alliance på pædagogisk vis vil vise de unge at folkepensionen koster altså 900 kroner om måneden. Det er da pædagogik som Venstre og Pape kan lære af!

Tænk hvis Maria Ladegaard læste Pio!

Demokratiets Arne-sted!

Der skal indføres en samfundspligt for alle unge på 18 år. Et års samfundspligt, som de skal aftjene gennem samfundsnyttigt arbejde. Og INGEN skal slippe fri. Heller ikke kongehusets model drenge og desertører fra det danske forsvar, hvor de ikke kunne tåle mosten. Men kæfte op på Herlofsholm det kan de.

I øvrigt så tror jeg det her uhørte angreb på vores ældre er en del af en blå svindlerplan til at få generationer til at hidse sig op mod hinanden. De unge skal gøres forargede over folkepensionister og kræve den afskaffes og de ældre skal tilsvarende hidse sig om over unges forbrug af SU og SU lån. To ydelser det blå svindler hold gerne vil afskaffe for at give 100 milliarder kr. i skattelettelser på arbejde.

Opfør dig dig ordentligt!
Jeg er som borgerlig (socialkonservativ) dybt rystet over at se en forkælet, ultraliberalistisk tøs, som oven i købet ikke aner, hvad hun taler om, angribe dem, hvis skat har financieret hende,
.
Men når du vender den til et angreb på alle borgerlige politikere (“det blå svindlerhold”), og dermed sviner halvdelen af befolkningen, som har stemt på dem til, så håber jeg, at din mor vil sige til dig: Skam dig!

Skam dig selv. Du har tydeligvis ikke fulgt med i, hvad der er sket gennem de seneste 20 år. Den manipulation det blå svindlerhold har orkestreret mod den danske befolkning kræver tiltale. Det blå svindlerhold har gentagende gange forsøgt at skabe spild og splittelse i den danske befolkning ved at fremhæve de ressourcesvage i det danske samfund som uværdige. Så hvis nogen skulle opfører sig ordentlig, så må du kikke i egne rækker. Det er dem, som har startet bedrageriet. Ikke mig.

Hidse sig op mod hinanden?
Det er jo netop din sort/hvide generalisering, der på bedste Trump-vis forsøger at polarisere befolkningen og sætte dem op imod hinanden!

Mit skriv virker åbenbart :-) Så er jeg på rette vej. Tusind tak.

Kan ikke blive forarget over hendes udtalelser, hun har bare aldrig fået en ordentlig opdragelse hjemmefra.

Det kan umuligt være studenterhuen der er så stram at Frk. Ladegaard ikke får blod nok til hjernen. Hvad der virkelig undrer mig er, at hun kan blive formand for VU.

Sider

Annonce