Trumps ambassadør forarger: Så fattige er danskerne

Har ikke råd til bil og er derfor nødt til at cykle gennem snedriver.
Foto: Pressefoto/Sands for Senate
Den tidligere amerikanske ambassadør Carla Sands sammen med tidligere præsident Trump.
Stigende benzin-priser betyder, at amerikanerne ikke længere har råd til at køre bil, og ifølge den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Carla Sands, har hun oplevet den slags før - i Danmark.

"Jeg har set det her tidligere. I Danmark har middelklassen ikke råd til at køre bil. Det har en cykel og tager toget, hvis de skal længere. Min ambassadechauffør måtte cykle en time igennem sneen for at komme på arbejde. Det er denne fremtid, som Team Biden ønsker for amerikanerne.”

“Er det, hvad du vil have?" spørger hun på det sociale medier Twitter.

placeholder

Den kommentar har udløst en mindre twitter-storm mod den tidligere ambassadør - fra danske brugere, herunder en nuværende og en tidligere minister.

Spreder FAKE NEWS

Carla Sands opslag har i skrivende stund fået 300 kommentarer - hovedsageligt fra danskere, som er uenige i hendes fremstilling af forholdene i Danmark.

"Så er den Trump-udpegede tidligere USA-ambassadør i DK i gang med at sprede misinformation om os. Vi er glade for at cykle, hvilket er sundt og godt for miljø og klima, bliver til, at “middelklassen har ikke råd til at køre bil i Danmark.” Jeg nægter at tro, at hun ikke ved bedre," skriver sundhedsminister Magnus Heunicke (S).

placeholder

Også Magnus Heunickes tidligere ministerkollega Benny Engelbrecht (S) bakker op.

"Som tidligere transportminister kan jeg forsikre dig om, at cykling er et valg, ikke økonomisk betinget, for de fleste danskere," skriver socialdemokraten Benny Engelbrecht og inviterer Sands med ud at cykle næste gang, hun kommer til København.

placeholder

Folketingskandidat Klaus Bondam fra De Radikale, der i mange år var direktør i Dansk Cyklistforbund, kalder ambassadørens tweet for FAKE NEWS med store bogstaver:

"Den tidligere ambassadør har absolut ingen ide omkring dansk livsstil, friheden ved cykling, beboelige byer og sund, aktiv mobilitet. Tommelfinger ned."

placeholder

Europaparlamentsmedlem Marianne Vind (S) er i det sarkastiske hjørne:

"Ifølge din teori, så står det så slemt til, at ikke engang kongefamilien har råd til en bil," skriver Marianne Vind og vedhæfter billedet af Kronprins Frederik, der ankommer til Royal Run med børnene i en Christianiacykel.

placeholder

Tabte til tv-læge

Siden hun stoppede som ambassadør til Danmark, har Carla Sands forsøgt at få gang i en politisk karriere.

Hun stillede op som republikanske kandidat til senatsvalget i delstaten Pennsylvania, hvor hun er født. Men ved primærvalget for en uges tid siden - der, hvor partierne vælger deres kandidat - fik hun kun 5,4 procent af stemmerne og gik altså ikke videre til valget, som afholdes i november.

Selv om Carla Sands slog sig op som "den ægte Trump-kandidat" fik hun ikke sin gamle arbejdsgivers støtte.

Trumps støtte gik i stedet til tv-lægen Dr. Mehmet Oz, som også endte med at få de republikanske vælgeres opbakning.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ku' vi forvente andet?
Hun blev jo udnævnt af Trump
.

Tjah, Carla Sands er den dummeste og mest uvidende amerikanske ambassadør, der nogensinde har været i Danmark

Største delen af den amerikanske befolkning er uvidende. Det er derfor politikerne kan gøre hvad de vil med den amerikanske befolkning.

Hvad andet kan man forvente af en afdanket model og B-skuespiller.

Hun taler selvfølgelig mod bedre vidende, men bare det at hun forestiller sig, at hun kan slippe afsted med det uden at blive udstilet som løgner, siger jo en del om hendes afsondring fra de virkelige verden.

Socialistiske Danmark er som Venezuela må det forstårs efter republikanernes opfattelse.

Men i Danmark kan skolebørn i det mindste cykle i skole uden at blive skudt og dræbt på ugentlig basis. Og alle kan cykle på sygehuset for at få lægelig hjælp gratis. Cykle til uni og få en gratis uddannelse som læge, jurist, ingeniør eller hvad de nu kan lide og har talent for. I Danmark kan mand også cykle ned på jobcenteret og få 11.000 kr. om måneden som enlig over 30 år i økonomisk hjælp. I Danmark kan mand også cykle en tur ud i skoven og nyde sin folkepension. Ja, i Danmark kan mand cykle sig til rigtig meget. Selv kongehuset kan cykle rundt med deres både store og små børn i en ladvogn uden risiko.

Sådan er cykelvenlige Danmark fra ambassadør. Har i cykelmotorveje i Washington DC i det skydegale USA? Det har vi i København.

Findes der overhovedet cykelstier i USA?

Deres infrastruktur er i øvrigt ved at byde sammen i USA. Og de har ikke råd til at få det sat i stand.

Sådan er der jo så meget.

Sådan , en skam hun ikke ser dit fornuftige svar.
Men hun er nok til skydetræning.

Sådan , en skam hun ikke ser dit fornuftige svar.
Men hun er nok til skydetræning.

Endnu en blå spasser. Og så to gange det samme. Du har vist ikke rigtig styr på noget Kurt Henrik Johansen.

hør nu her blå spasser og 'røvvasker' smølf

hvorfor har har du ikke klantret
Ingrid Lerche - 11 juni, 2022 - 10:06 - #24792 for at gentage 10 gange
https://piopio.dk/radikale-vil-traekke-stoetten-nu-reagerer-s-ordfoerer

hvorfor blå spasser og 'røvvasker' smølf???
.

Bedst af alt kan middelklassen i Danmark vælge at cykle ned til valgstedet og afgive sin stemme og være sikker på at de valgtilforordnede uanset om deres bil eller cykel står udenfor valgstedet, ja, så vil stemmerne blive retfærdigt optalte og retfærdigt videregivet til valgmyndigheden med det resultat at hele middelklassen og det øvrige Danmark siddende i bil eller stående ved sin cykel, kan høre resultatet af den demokratiske afstemning.

Herefter kan alle gå, cykle, køre motoriseret eller flyve hjem, og vide at i morgen styres landet demokratisk ud fra de afgivne stemmer.

Sikke et land! Og i morgen cykler 50.000 mennesker over landets længste bro for at forberede landet på verdens største cykelløb - le Tour de France.

Og når dagen er omme mødes landets politikere hen over cykelstyret og laver et nationalt kompromis, hvor slagsbrødre i USA støttes med 2 procent af bnp årligt fremover.

Og på folkemødet på Bornholm i næste uge cykler folketingspolitikere i flok øen rundt i solidaritet med Ukraine. Alt sammen spontant organiseret af glæde over at kunne færdes frit på stier, gader og veje.

Cykle præcist derhen hvor demokratiet giver mening på den lange bane. Så dansk at selv el-cykel-forhandlerne jubler i kor!

Danske pensionister er blevet cykel-freaks en mass. Selv Arne har helbred og økonomi til ture ud i det blå med rå muskelkraft godt hjulpet af Vestas medvind på cykelstierne.

Danmark er et vidunderligt land, plejer Mette Frederiksen at sige. Med hende ved styret går det over stok og sten og selv Trumpisten Carla Sands savner det gamle mødreland, hvor en cykel er en cykel og en jydekrog er en jydekrog.

I USA stormer store stærke mænd med tatoveringer, automatvåben og skudsikre veste regeringsbygninger i januar 2021. Og det var så det. De tør ikke mere.

Men det gør vi i Danmark. Helt uden våben og skudsikre veste. Men gennem fagforeninger, hvor vi kræver vores ret. Vores ret til en rimelig del af samfundskagen.

Til alle Jer over i USA - Sådan er Danmark.

Den såkaldte "Storm på kongressen" er opfundet for at hindre Trump i at stille op igen i 2024. Der var intet stormløb til at begynde med; de første der ankom, bl.a. den halvskøre shaman med kohorn, blev lukket ind af vagterne der åbnede dørene for de besøgende.
Senere begyndte nogle Antifa-folk, dårligt forklædte med MAGA-hatte, at klatre op ad muren. De rigtige MAGA-hatte blev sure og råbte "Go, Antifa, Go", men Antifa blev ved, ligesom et antal FBI-agenter der forsøgte at opildne de fredelige Trump-tilhængere til storm på kongressen.
Det er overordentligt veldokumenteret, og jeg har set stribevis af videoer fra dagen.
Trump havde på forhånd tilbudt 20.000 hjemmeværnsfolk til assistance, men Nancy Pelosi takkede nej. Demokraterne, kan vi forstå nu, ville bruge anledningen til at fremkalde noget de senere kunne kalde et "stormløb".
Demokraterne er helt og aldeles udemokratiske politikere, og USA er lige nu en bananrepublik.

Ha, jeg havde hele tiden den tanke i baghovedet, at du måske i virkeligheden bare tager pis på os alle sammen med dine tossede konspirationsteorier. Med denne her er enhver tvivl vist ryddet af vejen, og du gjorde det endda uden at blande grønne rumvæsener ind i det. Godt kørt, Gunnar. Jeg røg sgu også på den indtil nu.

Sådan Thor. Vi er enige om mere end du aner.

Kære Gunnar.
At din hjernekasse er totalt tom ved alle der har set dine udgydelser her på Pio, men nu har du endegyldigt fastslået at der er absolut nul hjernevirksomhed til stede. Spar venligst omverdenen for flere udgydelser fra din side imens du begraver dig selv i FOX news’ talk shows.

At du og andre ufiltreret labber DR's og TV2's pladder om Biden og Trump mv. i jer, kan jeg desværre ikke gøre noget ved. Jeg ved hvad jeg har set og hørt andre steder fra.

Jeg tro næppe der er nogen som overgår dig i at "labbe" ufiltreret løgne i sig. Du fremstår helt tydeligt som Trump-fan, uanset hvilke løgne han udbreder i div. nyhedsmedier som bl.a, Fox News.
Donald Trump er efter min mening en psykopat, der kun fortæller sandheden, hvis han ikke kan finde på en løgn. Desuden havde han ikke vundet præsidentvalget i 2016, hvis man havde haft et mere demokratisk valgsystem, for Hillary Clinton fik ca. 3 millioner flere stemmer end Trump og med en stemmeprocent på 52 betød at der kun var ca. 25 procent af de Amerikanske vælgere der stemte på Trump. Joe Biden fik ca. 10 millioner stemmer mere end Trump ved valget i 2020. Donald Trump står for mig som den værste præsident som nogensinde har været valgt i USA.
At påstå at det Hvide hus ikke blev angrebet af Trump-tilhængere (på Trumps opfordring) den 6. januar 2021, er dog den største løgn du endnu har skrevet i dine , til tider, usympatiske kommentarer. Heldigvis har det største flertal under kommentarerne her i Pio an anden opfattelse af virkeligheden end dig, og tak for det.

Jeg gør i al beskedenhed bare opmærksom på at ordet "stormløb" næppe er den rigtige betegnelse når de første stormløbere (de kom i øvrigt gående, ikke løbende) blev lukket ind af de bevæbnede vagter der åbnede dørene for gæsterne. Der var Antifa-folk der havde forklædt sig med MAGA-hatte. Forklædningen virkede ikke rigtigt fordi Antifa-bøllerne typisk havde skudsikre veste og tatoveringer. Trumps tilhængere ligner almindelige amerikanere. Og der var FBI-agenter der opgejlede folkemængden. Der findes videoer af det hele, men næppe på Youtube og Twitter, og de bliver hellere ikke vist på DR eller TV2 som ikke længere er til at stole på.
Ja, det udviklede sig til en større ballade og en enkelt skuddræbt, men hvorfor ville hverken Nancy Pelosi eller Chuck Schumer tage imod Trumps tilbud om op til 20.000 mand fra Hjemmeværnet? Pelosi og Schumer råder vist næppe over 5-6.000 bevæbnede vagter tilsammen. Vi får aldrig et svar fra de to kumpaner.
At du udnævner mig til kvaksalver (andetsteds) og Trump til psykopat gør ikke dine bemærkninger mere troværdige.
Jeg synes i øvrigt at flere herinde har travlt med at gå efter manden, ikke efter bolden. Men hvis man ingen argumenter har, så kan man jo altid udnævne den man er uenig med til dumrian, kvaksalver eller psykopat.

Tror du selv på det vrøvl du skriver? Det er noget virkelighedsfjernt at påstå at det ikke var Trump-tilhængere der angreb og besatte det Hvide hus med 5 døde til følge, da Joe Biden skulle godkendes som præsident.
Hvor har du fra at Trump tilbød at der kunne komme 20 tusinde mand fra hjemmeværnet til at beskytte Kongressen mod Trumptilhængerne? har USA i det hele taget et hjemmeværn, bortset fra at alle Amerikanere er bevæbnet?

Med alle de spørgsmål du stiller, ved du åbenbart meget lidt om USA (Hjemmeværn = National Guard).
Ang. de 20.000 mand/kvinder, så mener jeg Kashyap P. Patel, tidligere Chief of Staff to the Secretary of Defense (under Trump), afgav vidneudsagn i høringen på tv, som jeg dog ikke så.
Du kan sikkert finde ham sige det samme i en Fox-udsendelse, men det er vel under din værdighed.
Og jeg har intetsteds skrevet at der ikke var Trump-tilhængere der trængte ind i Kongressen, ikke i Det Hvide Hus, for det var der, men for de førstankommende blev dørene altså åbnet.

Selvfølgelig var det Kongressen der blev stormet af Trumptilhængere, beklager, det var en fejl at jeg skrev det Hvide hus, det er jo præsidentboligen. Du får det til at lyde som om Trumptilhængerne blev budt velkommen til kongressen, det må så i givet fald havde været af sympatisører til Trump. Nu er nationalgarden i USA næppe sammenlignelig med det Danske hjemmeværn, da nationalgarden i USA kan udsendes og deltage i krige, hvis præsidenten mener det er nødvendigt, det Danske hjemmeværn bruges mest til at styre trafikken ved store forsamlinger.
Efter det jeg er orienteret om, blev nationalgarden først indsat mod demonstranterne da de var trængt ind i kongressen, fordi Trump ikke reagerede på nødkald fra kongressen før indtrængningen var sket og kun nødtvunget gav ordre til at indsætte nationalgarden, som er under den til enhver tid siddende præsidents befaling.
Jeg kunne ikke drømme om at bruge tid på at se og høre udsendelser fra Fox News, dertil er deres nyheder for farvet af det yderste højres politik i USA, herunder af Trump.

Jeg tror bestemt at de først ankommende mere var egoister end de var Trump-tilhængere. En af dem var en kendt Antifa-leder, jeg kan ikke huske navnet, men han solgte siden sin video fra indtrængningen til en venstreorienteret tv-kanal for 70.000$. Så han deltog næppe for at støtte Trump's sag.
Men lev vel i din selvvalgte udvidenhed.

Selvvalgt uvidenhed, og det skulle komme fra dig?
Din beundring af Donald Trump skyldes vist også uvidenhed om hvad han er for en person. Da han skulle ind i millitæret betalte han for at få en lægeattest af sin læge på at han led af hælspore og derfor ikke kunne "tåle" at komme ind i millitæret så han slap for at blive sendt til Vietnam, noget han frygtede. Alligevel mente han ikke at John McCain var en krigshelt, selv om han var krigsfange i Vietnam i ca. 5 år. Helte lod sig ikke tage til fange iflg. Trump.
Da han skulle overdrage præsidentembedet til Joe Biden, var han ikke mandfolk nok til at modtage ham i det Hvide hus, som det ellers er sædvane, hvilket viser hvilken kujon han er og hvor lille han er som person. Han vil kun være til stede, når han er vinder og i centrum blandt sine "beundrer", en skam du ikke var det i 2017, da han blev indsat som præsident under "jubel" og klapsalver fra det største antal tilskuere der nogensinde havde overværet en indsættelse af en ny præsident i det hvide hus. Synd for ham at filmoptagelser efterfølgende afslørede at han var fuld af løgn.

I Carla Sands USA, skyder idioter skolebørn.
Så er andre idioter klar til afskaffe retten til abort, så der kan fødes nye børn til at skyde ned.

Hold nu op - en afdanket Trump blondine kloger sig på Danmark...ha ha...
Hun er jo ikke klogere end sin chef...Har lidt medlidenhed med hende...:)

Grab them by the pussy :-)

Gud, hvor du dog citerer forkert. Trump sagde:
"They even let you grab them by the pussy."
Så hvor ligger fejlen?

I Danmark cykler vi fordi vi kan lide det. Det vil et samfund som det amerikanske ALDRIG begribe. Vi skal ALDRIG være USA. Vi skal være Danmark. Vi skal være EU.

Og USA skal IKKE diktere EU. Det skal være omvendt.

Nå ja. Bær over med dem.

Sådan er det blå svindlerhold. De kan kun fungere i en loge eller lobby gruppe. Ellers falder de sammen.

det blå svindlerhold

skriver den blå spasser og 'røvvasker' smølf
.

Men ærlig talt. Hvorfor danne det så mange og store overskrifter? Det er jo egentlig totalt ligegyldig.

Det er nok det eneste interessante i denne sag. At den er totalt ligegyldig.

blå spasser og 'røvvasker' smølf hvorfor har du så kommenteret 9 gange???
.

.
SUK, EN VERDEN AF SKYDEGALE
Der er noget grundlæggende sygt og sørgeligt, at (visse) absurde menneskehjerner (lande) mener at våben giver frihed og tryghed. Når NETOP menneskers våben dræber mennesker (og dræber skolebørn), der NETOP giver endnu mere utryghed, mindre fred og mindre frihed. Og i værste afskyelige tilfælde, krig, hvor en masse uskyldige mennesker står i skudlinjen. NETOP pga. skydegale macho-typer, som Putin, der fra barn ben er opvokset med militær og våben.

I USA føler de, at skydevåben giver dem "frihed og tryghed", men amerikanske børn har ingen frihed til selv at cykle i skole, barnevogn med baby i kan ikke stå udenfor cafeen, og skolebørn har ingen tryghed i skolen, NETOP pga våben = skoleskyderier i USA. Amerikanerne vil have "frihed via deres macho-våben" for at "beskytte" dem selv og deres ejendom. Men hvem beskytter mennesket mod dem selv, når de selv en dag slår klik med et våben i hånden.
Amerikanerne begrunder deres hang til våben med, at "de gode skal have våben så de kan skyde de onde", som om de befinder sig i en western-film, og befolkningen skal rende rundt og lege sheriffer.

FREDELIGE NORDEN
De nordiske lande har i årevis haft ry for at være de mest fredelige og trygge lande i Verden. Vi har NETOP ikke adgang til våben. Vi er heller ej særlig religiøse, og dyrker ikke "macho-kultur". Biblen blev heldigvis lagt på hylden (for de fleste) for mange år siden, da religion ikke skal (for)styre vores liv og frisind til at tænke det vi har lyst til og stille spørgsmål. Vi fik i stedet, i et tidligere klogt dansk demokrati, indført velfærdssamfundsmodeller/økonomiske sikkerhedsnet til folket, der NETOP giver tryghed, fred og mere frihed til ALLE. De danske værdier. Et fællesskab og fælles ansvar "at løfte i flok", så ingen skal svigtes. Derfor er våben ikke nødvendigt. Men...

Desværre er den blå grådige egoistiske liberalisme, islam-religionens tilbedere, EU-magten og trusler udefra (lige nu Putin) ved at smadre den gode samfundsbalance vi ellers har bygget op i vores fredeligere danske/nordiske kultur. Jeg vil til hver en tid kæmpe for at den samfundsbalance skal bevares og den nordiske fornuft om velfærdssamfund – på trods at trusler.

Islam-tilbedere har truet i årevis og udført terror. Benytter vold og våben fordi ingen må fornærme deres "gud", hvilket er sygt hjernevask. Flygtninge af herboende muslimer, der har slæbt deres egoistiske vanvidsreligion islam og macho-kultur med sig her til Danmark og derved skabt mere utryghed, mere kriminalitet, flere skydevåben og konflikter/sammenstød.
Og USA, EU og især Rusland (forbandede Putin) er nu skyld i oprustningen af våben, nu også i de nordiske lande. Desværre.

Det gør mig sgu enormt trist. Suk!

Verden ville være et bedre og frederligere sted, hvis folk lærte at "cykle som i Danmark", frem for at bruge skydevåben.

.....

Om det er den ene eller anden indspiste egoist-ideologi der tilbedes hos Nye Borgelige, Liberal Alliance, Trump, Islam-ideologien, Putin, Berlingske Media, Cepos, Konservative, EU-magten, Herluf Holm, mfl... Tja, så er jeg bare mega træt af macho-mennesker i macho-kulturer i deres grådighed og egoistiske magtsyge om magt, penge, råstoffer, olie, narko, våben og dominans.

De snæversynede ideologier/religioner har ikke forstået at den danske velfærdsmodel, mindre ulighed og økonomisk tryghed giver frihed til tænke frit og følelsen af friere frederligere liv, for ALLE.

......

PS:

FRIHEDSGUDINDENS LAND, USA
Frihed kun til riges magt/penge/dominans er liberalismens ideologi, og derved mindre frihed, tryghed og frisind til alle andre.

Overfladiske "friheds"-USA, hvor der er så meget cencur, at hvis du siger noget og ytre dig, så bliver det biiiib'et væk, "bib, bib, bib bib". Og ud over det, så er USA mere gude-hjernevasket i kristendommen og religiøse (katolske) normer, så selv den danske film Nattevagten blev censureret i sin tid, for at fornærme gud i en scene hvor døbefonden indgik. Vor herre bevares.

(Sætter stor pris på at bo i semi/ikke-religiøse Danmark med frisind og fælles-frihed, som desværre er truet af indspiste egoist ideologier/religioner).

Men, også i Danmark findes der desværre macho-klaphatte og bedragere, ligesom twitter-tosse-Trump, der vil magtbestemme. Macho-Lars Boje, fra det absurde skattelyparti Nye Borgelige, elsker sig selv, macho-Trump og macho-kulturen fra USA og han elsker stats-hadere (selvom både Vermund og ham selv "glemmer" de selv er statsansat, når ubehøvlede Vermund sviner de DR-journalister til med stikpiller, som hun snakker med).
Frihedsgudindens land USA vil indføre, at kvinder ikke længere må bestemme over egen krop mht. abort, i deres kristne religiøse borgelige konservative-liberale normer i dominans, dikteret af konservative mænd, overfor kvinder. Som vel også er dem der forsvarer deres våbenindustri til privat brug. De elsker skydevåben i USA, der igen og igen dræber skolebørn.
Trump har ikke anerkendt han blev demokratisk valgt fra og kalder det løgn i hans egen macho-løgn, fordi han selv mener at have eneste sandhed. Islam tilbedere mener at Allah er eneste sandhed. Og ligesom Alex V selv synes han er "guds gave til menneskeheden", så synes Cepos det jo nok også i deres små indspiste pengegriske sekt-hjerner. Vor herre bevares. Der er simpelthen ved at komme for meget egoisme i dette ellers fredelige Danmark.
Bidske macho-Boje elsker vel også våben i "frihedens navn", og synes måske heller ikke kvinder skal have abort? (må stå i det uvisse). Til gengæld må der gerne gramses på kvinderne i Nye Borgelige har signalet været, så en ung macho-kandidat fik lyst til at stå i bar overkrop på valgplakaten, som var han søn af den opmærksomhedskrævende Pernille Vermund og en eller anden macho-hooligans.
Med Nye Borgeliges #metoo-modstandsbillede hvor de gramser på lår, fik de lige taktisk lukket munden på de piger, der måtte føle sig krænket i Nye Borgeliges mande-macho-kultur. Måske Lars Boje også vil indføre omskæring af drengebørn, så danske drenge kan blive nogle USA-macho-mænd. Jo jo, Nye Borgelige mfl. og islam-tilbedere har en del til fælles. De dyrker, hædre og ære macho-kultur. Yderst skadeligt for samfund.

FÆLLESSKATTENS TRYGHED
Observation: I Corona-perioden oprustede amerikanerne med hjemme-våben, fordi de blev bange for om de fattigere amerikanere ville røve dem for mad m.m. Udenlandskdanskere i det "frie" cencur-USA skyndte sig hjem til det trygge fællesskabs-velfærdsDanmark i pandamien, fordi de blev bange for (med deres USA-sundhedsforsikring) at det ville blive alt for dyrt i respirator-plejebehandling, hvis de blev smittet med Corona. Samt udenlandskdanskere med USA-kærester rejser hjem til Danmark igen, når de selv får børn og deres børn skal i skole og under uddannelse pga det friere danske skolevalg, SU, m.m. Herboende amerikanere der føler sig mere frie i Danmark med dansk frisind og tryggere velfærd/sikkerhedsnet. Snart rejser kvinder af både polakker og "frihedgudindens land" af amerikanere vel til Danmark for at få lov til en abort i det danske velfærdssamfund med frisind og frihed i tryghed i det ikke-religiøse, ikke-konservative, ikke-overfladiske, ikke-snobbede Danmark.

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
Nye Borgeliges (mfl.) hede drøm, er at de selv, i overklassen, skal leve som "grever og guldbaroner" (ligesom i gamle dage, hvor de rigeste sad på magten og pengene, og hvor bønderne var slaver for dem. Og når slave-bønderne blev ubrugelige kunne de få lov at rådne op i rendestenen eller på fattiggården på vand og grød).
I skattelypartiet Nye Borgeliges løgn og manipulation kører de macho-spin på "frihed til folket" i hvidvask-løgn, og udnytter derved gerne "undersåtterne" til at opnå "de riges frihed om magt og penge", kun til dem selv. Corona blev flittigt udnyttet til at kører hvervekampagne på FB, og bidske macho-Boje skulle opsnuse og indfange "undersåtterne" af "revl og krat" af macho-typer; Corona-trodsige, Men in Black (white), sølvpapirshatte, hooligans, fodboldtosser, nynazister, stats-hadere, ballademagere, mv., som kan udnyttes som "medlems-tilbedere", der forblændede skal kysse den opmærksomhedskrævende tøs Pernille Vermunds fødder.

NYE BORGELIGE OG ISLAM-TILBEDERE HAR EN DEL TILFÆLLES
Det er sørme så, også ofte mest i rigmandsghettoen og i islam-ghettoen med deres macho-kulturer, at der findes flest bedragere, kriminelle, snydere, løgnere, svindlere, til tider også vold, der gerne manipulerer, bedrager og udnytter andre for at opnå magt/penge/dominans. Jo jo, tilbedere af Nye Borgelige og tilbedere af islam har en del tilfælles...
Læs mere: https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...

.....

Vi er ved at miste vores fælles Danmark og vores nordiske og danske kultur/værdier/velfærd, hvis vi ikke er opmærksomme på egoismen, grådigheden og macho-kulturen, der gerne vil herske fra rigmandsghettoen, islam-ghettoen og EU-magten.

......

Socialdemokrater elsker at hade amerikanere og nedgøre deres trang til våben!

Socialdemokrater elsker at lade sig beskytte af NATO og de våbenføre våbenklare og våbenvidende amerikanere.

Ikke nok med at vi cykler rundt uden våben. Vi lytter også til DR pigekorets deprimerende selvudslettende og totalt humørforladte fremstilling af alle depressionens musikalske mesterværker.

Godt vi har storskærms-arrangementerne hvor vi kan kaste med god dansk mjød og vise os som ægte vikinger.

Er du i tvivl om vores ophav så besøg udstillingen på Moesgaard som bevidner at engang havde vi respekt i det store udland. Selv i slavernes vældige landområder og endda i russe-landet.

Peter den Store gav endda navn til danskernes første cykel - Vælte-Peter...

I USA brugte de første indbyggere heste. Men indianere på hesteryg blev indhentet af kuglerne fra de hvide amerikaneres seks-løbere.

Amerikanere står aldrig stille og en cykel ville skabe frygt for tid til fjenden til at focusere på målet.

America first! Amerika forstå!

Danskere på jern-hesten er en torn i øjet for enhver amerikaner!

Det er på enhver måde forståeligt

Indianertiden genindført ad bagvejen!

Et NATO uden våben og Peter den Store på krigsstien påny!

Annonce