Isabella Arendt stiller op for De Konservative

Indstillet af K-vælgerforeningen i Hedensted som kredsens folketingskandidat
Foto: Kristendemokraterne
Isabella Arendt (K)
Den tidligere formand for Kristendemokraterne Isabella Arendt stiller op til folketingsvalget for Konservative.

I et opslag på Facebook mandag morgen skriver Arendt, at hun har meldt sig ind i Det Konservative Folkeparti:

“En stor dag for mig.” 

“Jeg har i går meldt mig ind i Konservative Folkeparti. Forklaringen er den simple, at jeg her har plads til mine grundværdier og mine mærkesager. Jeg brænder for en grøn omstilling, der bliver markedsdrevet, teknologineutral og selvfølgelig HURTIGT.”

Jeg brænder for et børnevenligt samfund

“Jeg brænder for et børnevenligt samfund med fri barsel, bedre økonomi for familierne og frit valg af pasning.”

“Det bliver SÅ godt og jeg glæder mig simpelthen bare så meget over at være blevet en del af det konservative hold.”

Opslaget er flankeret af et foto af de konservatives formand, Søren Pape Poulsen, og Isabella Arendt, hvor de smiler om kap med hinanden.

På vej til at blive opstillet i Hedensted

De Konservative bekræfter over for Avisen Danmark, at Isabella Arendt allerede er på vej til at blive opstillet til Folketinget for partiet.

Den konservative vælgerforening i Hedensted har således søndag aften indstillet Isabella Arendt som kredsens kandidat til Folketinget.

"Pape: Skønt"

De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, har svært ved at få armene ned:

Hvor er det skønt at være formand

“Hvor er det skønt at være formand for et parti, som bliver valgt til af flere og flere,” skriver han i et opslag på Facebook.

Han føjer til, at Isabella Arendt passer rigtig godt ind i partiet:

“Med et brændende hjerte for den grønne omstilling, et styrket sundhedsvæsen og mere økonomisk frihed til familierne, så passer Isabella rigtig godt ind.”

Isabella Arendt begrundede sin udmeldelse af Kristendemokraterne 17. maj med, at hun havde mistet arbejdsglæden på grund af et alt for højt og vedvarende konfliktniveau hos partiet.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

...Derfor vælger jeg nu for at stille op for de konservative, som sender regningen på alt det jeg brænder for videre til de mest udsatte og ressource svage borgere i Danmark som bare er dovne og ikke gider arbejde - I Guds navn. De er jo selv skyld i det.

Og så brænder jeg bare for en sikker taburet på tinget med ret til tidlig pension og en drømme gage.

- Ohhh Gud, hvor har jeg fortjent det.

Jeppe, er du ikke bosiddende i Thailand (hvor du udnytter den lokale befolkning i DIN plantage) for netop at slippe for al den politiske uretfærdighed og dumhed der er i DK pga det blå s.......hold ??
.

"Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end"

John Lennon

Et stort til lykke,det var et klogt valg, som du ikke vil fortryde.

Isabella betyder den lige så smukke!

Så selvfølgelig vælges de konservative!

De er bestemt lige så smukke og især mere iøjnefaldende end de kristelige i meningsmålinger!

Smukt gået! Og det klær Pape! Bestemt !

Dansk politik er en køn samling i et frit land til frit at vælge et frit parti, der ikke er bundet af traditionelle traditioner!

Et valg der er lige så sikkert som amen i kirken!

Efter prædiken om “Den barmhjertige samaritan”!

Burde haft valgt den "anden side" 🚩men det undre ikke det er de borgerlige der er "randt " med Isabella Arendt,..Kristeligt borgerlighed...og gevinst for Pape🙃😏

Marianne Karlsmose, hendes afløser på formandsposten hos Kristendemokraterne, giver udtryk for, at hun dermed kun kan regnes for karrierepolitiker nu.

Og det har hun sgu nok ret i.

.
"VIKAREN FRA HIMLEN" – ELLER HELVEDE?...
Får man lyst til at tilføje, om liberalisternes syn og ligegyldighed overfor dem der ikke lige tilhører det "finere bedre borgerskab".

Nåh, men så blev "den lidt hidsige kristne rødtop" Isabella Arendt endnu en karriere-partihopper, der ikke kan undvære levebrødet på Borgen, og blot vælger et andet parti (og sørme ændre holdninger, vupti vupti, "fake it to you make it" er den blå strategi). Og...
Endnu en kvindelig politiker, der kun interesserer sig for børn og børnefamilier. Disse typer af politikere mangler ikke ligefrem på Borgen. Men blå egoisme individ-liberalisme, uden velfærdsfælleskab, hjælper i hvert fald ikke på børns (menneskers) trivsel.

Men... Gad vide hvornår der kommer en politiker/et parti, der interesserer sig for de andre liv, der også leves i Danmark. De mange voksne danskere, der bor helt alene, uden børn/uden partner, og som er alene om alt og alle udgifter, og som er ret så sårbare på økonomien og uden hjælp fra nogen, hvis livet vælter omkuld (eller som nu, hvor el og varmepriser er steget). Nåh men sådan er der så meget man undrer sig over, og observerer.

KRISTENDOMMENS "NÆSTEKÆRLIGHED"
Apropos den kristne "vikar/partihopper" Isabella og "kristne værdier". Der er noget ganske komisk over det, når et borgeligt liberalt parti/politiker snakker om "næstekærlighed" (når man tænker på, hvordan blå blok gerne vil udsulte/udrydde vores danske fællesskab mht. vores velfærdssamfundsmodel og skabe større ulighed).
Men de religiøse, der benytter den der "såkaldte Gud" som argument/vejleder, lader vel også "næstekærlighed" være op til "fortolkning", dvs. egen fortolkning, hvad der gavner kun dem selv, og kun egen familie.

Religion er også blot egoisme og magtsygdom, der vil have dominans/magt over andre. Disciple af undersåtter, der skal tilbede præsten/biskopper/imamen, pakket ind under "en gud" (dvs dem selv). Vor herre bevares.

Islam og liberalisme har en del til fælles: Egoistiske magtsyge ideologier, hvor der kun findes en indspist "sandhed", som andre skal underkaste sig.
Og jo mere de magtsyge kan udsulte/undertrykke "undersåtterne" jo mere/nemmere kan man (måske) få dem til at "tilbede" "de højere magter", og "bede" for et bedre liv og mad på bordet. Jo nemmere kan man jo så også få billige "slaver".

KRISTNE DYDER OG FLERE HJEMMEGÅENDE MØDRE
Ikke desto mindre stod Isabella Arendt i efteråret 2021, og snakkede om at topskatten skulle sættes ned – til gavn for (de mere velhavende) børnefamilier, naturligvis, så kun den ene part behøver at arbejde. Det er nemlig de "disciple" (undersåtter af arbejdende danskere), der skal knokle for de "højere magter". Måske også kirken ønsker sig nogle flere fattige og fattighuse som de kan "tage sig af", som i gamle dage.

I kristendommens/liberalismens navn, ønsker blå liberal-(konservative) Isabella Arendt større ulighed, fordi i "næstekærlighedens" navn skal de velhavende højtlønnede nemlig have yderligere topskattelettelser, så flere koner (og rigmandsfruer) kan gå derhjemme og "passe" børn (hvis de da ikke allerede har hyret en "barnepige" – måske nok mest en aupair-rengøringsstuepige).

Jo jo, Isabella går nemlig ind for de gammeldags (konservative) kristne dyder, hvor manden arbejder og kvinden går derhjemme, passer børn og sørger for manden. Det er Isabella Arendts /Kristendemokraternes måde at pakke det ind under gamle danske kristne værdier i manipulationsbetegnelse "liberal frihed til at vælge familielivet", og derved ikke arbejde. Derved skal højtlønnede mænd have lønforhøjelse og skattelettelser, så han kan forsørge sin "kristne" kone og familie. Som i gamle dage med biblen ved sengen. Vor herre bevares.

"Frihed til de riges magt/pengemagt/dominans" er liberalismens ideologi, og derved mindre frihed, mindre tryghed og mere ulighed til alle andre danskere. Hallelujaaaa, de almægtiges "næstekærlighed" er så fandens "gavmilde". Vor herre bevares.

Ej undskyld, hvis jeg sætter det lidt på spidsen, men nogle gange både griner man og får lidt kvalme af liberalismens (religion/ideologi) form for "næstekærlighed" og ufattelig meget dobbeltmorale på højrefløjen. Og at jeg igen får lyst til at prikke til de der såkaldte "borgelige liberale" i borgerskabet, der tror de er "guds gave til menneskeheden".
Der er også bare noget komisk, hvordan borgerskabet har et besynderligt behov for konstant at kalde sig "borgelig liberale" i identitet, som om det er en form for "gude-religion/sekt".

Og så tænker jeg bare, at blå blok konstant ævler om, at flere skal arbejde mere, men samtidig så er de tilhænger af, at de rigeste skal være endnu rigere med topskattelettelser, og derved jo så kan arbejde mindre, fordi de rige fruer i Nordsjælland ikke behøver arbejde og de riges børn gider i forvejen ikke have fritidsjob (har tidligere været i medierne). Måske de rige fruer dog finder sig et lille hobby-projekt, hvor de åbner sig en lille webshop med salg af dyre fine tasker/tøj til deres ligesindedes overforbrug (eller hvad ved jeg), som de rige fruer går og hygger sig med på deltid, eller som de nu lige lyster. Aupairen kan sikkert også hjælpe med at pakke varer. Går det konkurs, så går det nok. Om ikke andet så findes der jo små konkursfinter, så de slipper for skyldner-regningen. Der er nok nogle i velhaver-netværket der kan hjælpe med at fikse det, så regningen i stedet ryger til de gængse arbejdende danske skatteborgere.

Blå blok, borgerskabet, har ofte ret travlt med at sparke nedad, sparke på de arbejdende danskere, de ledige, de udsatte, pensionisterne, mv. – så tja, derfor får man sgu lyst til at sparke opad, på de blå såkaldte "borgelige liberale" eller hvad de nu kalder sig selv i identitet.

Jeg selv, er dansker – det er min identitet.

Med mit danske frisind tilbeder jeg heldigvis ingen religion, tilbeder ingen "leder", eller nogen bestemt ideologi. Men jeg er tilhænger af de nordiske og danske samfundsmodeller, hvor man løfter i flok og ikke svigter de danskere, der ikke altid er så heldige i livet.
.....

PS:

RELIGION ER OGSÅ MAGTSYGDOM PAKKET IND UNDER GUD
Hvilket også minder mig om, at blå Mette Bock, der tidl. var en del af det ultraliberale Liberal Alliance, valgte at blive præst, så hun kunne fortsætte på prædikestolen og have nogle "undersåtter" under sig, der skal høre hende prædike – hendes ord på "talerstolen", og "forgude" den "almægtige" (dvs. hende selv, dækket ind under gud). Vor herre bevares.

Komisk er det også, fordi Mette Bock via hendes Liberal Alliance-ideologi ellers hader alt hvad der er offentlig og stat, men alligevel vælger hun, sørme så, at blive statsansat på løn betalt af skatteborgere. Hun kunne ikke forlade "statens tryghed/sikkerhedsnet", og præst var en nem måde at forblive som statsansat med høj løn. Og sikkert ganske afslappende at være præst, hvor hun selv kan magtstyre det meste.
Og apropos, så synes Alex V. fra Liberal Alliance jo også selv, at han er "guds gave til menneskeheden". Vor herre bevares.

.......

APROPOS NÆSTEKÆRLIGHED (PERNILLES VERMUNDS "NÆSTEKÆRLIGHED")
Meget komisk at Jens Rohde den 7. november 2021 spurgte selfie-Pernille Vermund, fra skattelypartiet Nye Borgelige, om hendes kristne værdier om "næstekærlighed" – at "elske den næste som sig selv". Ha ha ha...
Der er jo ingen tvivl om, at den manipulerende opmærksomhedskrævende tøs Pernille Vermund elsker sig selv mest og MEGET højt (dog ikke hendes egne tænder i hendes mange sammenbidte selfieportrætter) – og ikke så meget andre mennesker, end kun sig selv og egen "baronesse-næsetip" (og rige mænd – macho-mænd).
Det tragikomiske er så, at frk. Vermund stod på talerstolen og udtalte sig, at hun har "næstekærlighed" til "mit folk":
https://m.youtube.com/watch?v=-7YbrukYaxg (Udsnit ved 1:15 i afspilningen).

Jo jo, det er jo sjovt, fordi hvem er "DIT" FOLK, Pernille Vermund? Ville man gerne have spurgt hende om. Synes hun da selv, at hun har ejerskab over "folk", siden det er "mit folk"? (hendes folk). Er hendes "mit folk", dem der tilbeder hende og kysser hendes fødder? Som var hun en "gudinde"? Det må det jo være, fordi hun ejer da sørme ikke hele folket af danskerne i Danmark, hvis hun selvfed går rundt og tror dette, i hendes borgelige snob-forkælede attitude.

......

ISLAM-GHETTOEN OG RIGMANDSGHETTOEN HAR EN DEL TILFÆLLES
Nye Borgeliges (mfl.) hede drøm, er at de selv, i overklassen, skal leve som "grever og guldbaroner" (ligesom i gamle dage, hvor de rigeste sad på magten og pengene, og hvor bønderne var slaver for dem. Og når slave-bønderne blev ubrugelige kunne de få lov at rådne op i rendestenen eller på fattiggården på vand og grød).
Læs mere: https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...

.......

Annonce