Nyt højrefløjsparti annonceres sandsynligvis torsdag

Nu sker det: Inger Støjberg har sat pressen i stævne i hjembyen Hadsund
Foto: Folketinget/Steen Brogaard, Folketinget/Steen Brogaard, Folketinget/Steen Brogaard
Pernille Vermund (NB), Inger Støjberg (DD) og Morten Messerschmidt (DF) - Fotografik: Sarah Gruszow
Tidligere V-minister, den rigsretdømte Inger Støjberg, har sat pressen i stævne i sin hjemby Hadsund torsdag kl. 13.

Dermed ser det ud til, at Danmark får endnu et højrefløjsparti, som har udlændingepolitik som sit absolutte omdrejningspunkt.

Danmarksdemokraterne - Inger Støjberg

Valgnævnet godkendte tirsdag partinavnet "Danmarksdemokraterne - Inger Støjberg". Støjberg har bekræftet, at hun har givet tilladelse til at hendes navn indgår i partinavnet, men har hidtil afvist at hun står bag ansøgningen om partinavnet.

Inger Støjberg blev sidst i 2021 idømt 60 dages fængsel for at have udstedt en ulovlig ordre om adskillelse af asylpar, hvor den ene er mindreårig. Efterfølgende blev hun erklæret uværdig til at sidde i Folketinget. Kun Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige stemte mod at erklære Støjberg for uværdig.

Trængsel yderst til højre

Inger Støjberg har for ganske nylig afsluttet afsoningen af sin fængselsstraf med fodlænke hjemme i Hadsund.

bliver der trængsel ude på yderste højrefløj i dansk politik

Med et sandsynligt nyt Støjberg-parti bliver der trængsel ude på yderste højrefløj i dansk politik, hvor Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige i forvejen slås om vælgernes gunst.

Tidligere DF-formand, Kristian Thulesen Dahl, oplyste fredag, at han ikke genopstiller for Dansk Folkeparti. Torsdag kl. 13 får vi svaret på, om det formodede Støjberg-parti fra start får Thulesen Dahl som frontfigur nummer to.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er jo ikke udlændingepolitikken, der er omdrejningspunktet, men islampolitikken. Hvilket er helt naturligt, med de massive islamiske koloniseringsproblemer, der er fulgt med, efter at vi har importeret 1.000.000 muslimer og efterkommere (inkl. dem, der har fået dansk indfødsret og tælles som "danskere" af DST) på bare 40 år. Hvad fanden havde vi regnet med? Tænk at man helt frem til 2015 troede på, at de ville blive som os, hvis bare vi gav dem nok socialdemokratisk velfærd.

Det er i øvrigt helt vanvittigt, at man skal være "højreorienteret", for at være imod en ideologi, der ønsker at sharialoven skal herske over hele verden.

100.000 muslimer???? hvorfor kan højredrejede personer ikke holde sig til fakta?

160.000 muslimer er det rigtige tal. Lad os hverken gøre det bedre eller værre.

Kære Klattrup
Du må gerne tro på DST, der tæller de 260.000 muslimer der har fået dansk indfødsret + alle deres efterkommere, som "danskere", men det bliver det jo ikke mere virkeligt af.

Bodil, hvorfor er venstreorienterede så naive. Jeg tror de fleste har fattet hvad Peter mener, selv om han løber løbsk i nullerne. Jeg er absolut ikke højredrejet, men er alligevel kritisk over for den store muslimske indvandring. At tro at den danske arbejder skulle have en særlig interesse i en stor ufaglært muslimsk indvandring, er direkte ubegavet, og at beskylde alle der er kritiske over for ovenstående for højredrejet, er lige så ubegavet.

Kære Hans Jensen
De første indvandringsskeptikere i Danmark, før det vi i dag betegner som den yderste højrefløj overhovedet var født, var kommunisterne i DKP, sømandsbossen Preben Møller Hansen og store dele af fagbevægelsen. Først senere kom FRP's mohammeddanerkritik, og så DF og NB. Islam er en reaktionær ideologi, ligemeget om man er DF'er eller fra Enhedslisten. Mogens Glistrup, Pia Kjærsgaard, Anders Fogh Rasmussen og Lars Løkke Rasmussen har i årtier siddet ved magten, fordi venstrefløjen misforstod islam.

1. januar 2020 var ca. 256.000 muslimer i Danmark, svarende til 4,4 % af befolkningen.

Kære Tommy Sørensen
Du glemmer dem der har fået dansk indfødsret + alle deres efterkommere. De tælles som "danskere". Omar El-Hussein, for bare at nævne et eksempel.

"Islamiske koloniseringsproblemer"? "1.000.000 muslimer"? Tjekker du overhovedet ikke dine fakta, før du skriver?

Kære Per Vadmand
Du har ret. Hvis man anerkender at Omar El-Hussein er dansker, fordi han har dansk indfødsret, så er der meget få muslimer i Danmark. Det er DST gør. Ifølge dem, så var Omar El-Hussein dansker og ikke muslim.

Kære Peter Jensen,

Blander du ikke æbler (nationalitet) og pærer (religion) sammen?

Nu registreres religion jo ikke i Danmark, men jeg antager, at folk fra muslimske lande, vedbliver muslimer. Et godt eksempel på en muslim, der bliver talt som en ren dansker af DST, var Omar El-Hussein. Han var født i Danmark af forældre, der havde fået dansk statsborgerskab. Derfor var han 100 procent etnisk dansker, jf. DST. Derfor er der store mørketal. Enhver der bor i byerne kan jo også tydeligt se, at den muslimske befolkning ikke udgør 4 procent, som det siges herinde. Det er snarere 14 procent.

Nej, Omar El-Hussein er 100% dansk men ikke 100% etnisk dansk og han bliver det aldrig. Lige så lidt som jeg ville kunne blive 100% etnisk kineser. Din etnicitet bestemmes af dine gener ikke af opholdssted eller tilhørsforhold.

Fantastisk som du i hver eneste artikel uanset emne kan forsøge at afspore debatten med dit indskrænkede syn på andre etniciteter.

Kan man blive ved med at kalde DF højreorienteret? Avisen her har fx lige skrevet at partiet går ind for at øge A-kasse-fradraget.

Tænk, er det ikke sjovt at tænke på, at Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti var de to eneste partier, der stemte imod, at Støjberg skulle anses for uværdig til at sidde i Folketinget. Hvis hun nu stifter et parti, æder hun vel det meste eller en hel del af de to partiers stemmer. Det må da være nemesis.
Den tænksomme.

Tror nu ikke hun kun kommer til at tage vælgere fra DF og NB.
Venstre vil også miste en masse vælgere til hende, og gå til hende i stedet for til de konservative, som meningsmålere ellers spår.
Tror sågar en masse socialdemokratiske vælgere, går over til hende, da Mette Frederiksen slet ikke har holdt hvad hun lovede mht. indvandring, flygtninge osv.

Og ikke så pragmatisk endda.

For du har endnu ikke lært at politikere slet ikke kan love noget før et valg, når de siger 'vi lover' så er det ikke løfter men hensigtserklæringer om det de vil arbejde for. Men der skal stadig 90 mandater til og det har ingen regering haft i mands minde.

Dem der tror på 'valgløfter' og bliver skuffede når de ikke materialiserer sig, er enten naive eller i opposition.

DET SMARTE var, at hans vælgere – i al fald det segment, han gik efter – simpelthen elskede påstanden. Jo mere Trump gik i kødet på medierne, desto mere opbakning fik han.

Sjovt nok er Frederiksens løjtnanter meget optagede af netop denne tidligere amerikanske præsident. Godt nok ikke som et forbillede, men tværtimod som én, man beskylder politiske modstandere for på skammelig vis at have taget ved lære af.

Senest har beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard udtalt, at han ser stærke paralleller mellem Trumps måde at anskue verden på og så Jakob Ellemann-Jensens. Hvilket ikke bestemt var en ros af Venstre-formanden.

Det paradoksale er imidlertid, at det allermest trumpske, vi for øjeblikket oplever i dansk politik, er Mette Frederiksens udfald mod medierne samt den forblommede snak om en ’demokratisk samtale’ (der helst skal foregå på hendes præmisser).

VI SÅ DET udfoldet allerede under første del af corona-forløbet, hvor statsministeren gav den i rollen som stødt på manchetterne, når medierne insisterede på at stille kritiske spørgsmål.

Helt igennem upassende af medierne var det, nu da hun havde været så travlt optaget af at redde menneskeliv.

Dansk presses Darling er på banen igen.

Hende som socialdemokraterne af samme grund dømte ude!

Hun er nu tilbage på banen!

Den stramme udlændingepolitiks sande moder er tilbage!

Antallet betyder noget!

Har igen fået mening!

Hvordan Inger Støjberg forholder sig til statsminister Mette Frederiksens nye skolepolitik:

Antallet af muslimer i klassen betyder noget!

Det bliver afgørende!

Muslimer i alle gymnasieklasser!

Det er begyndelsen!

Muslimer i alle folkeskoleklasser!

Det bliver fortsættelsen!

Den demokratiske samtale starter i vuggestuen, børnehaven, folkeskolen, gymnasiet!

Den socialdemokratiske vi er alle lige og frie og etniske og rige og fattige og drikker os fra sans og samling sammen til folkemøde og på Roskilde festival.

Så Brostrømskt! Så rørstrømskt! Så socialdemokratiske!

Og alle de gamle kan endnu engang få lov at dø ensomme på plejehjemmene!

Corona-Mette styrer embedsværket, pressen og politikken!

Men nu er Inger Støjberg tilbage på scenen!

Antallet af socialdemokrater betyder noget!

Antallet af socialdemokrater afgør valg!

Antallet af muslimer i dine børns klasser, i dine børnebørns klasser, i dine børnebørns gymnasieklasser afgør valg!

Det ved Pape!

Det ved Jacob Ellemann!

Det ved om nogen Inger Støjberg!

To muslimer klagede og Inger var ude af dansk politik!

En muslim i enhver klasse afgør sagen!

Fejring af jul! Sammensætning af maden! Badeforhold efter idræt! Dit barns påklædning!

En muslim i enhver klasse afgør klassens hverdag!

Antallet betyder noget!

Indkomst-algoritmen afgør dit barns skæbne!

Vi er tilbage i 1930ernes Danmark!

Rig eller fattig bestemmer dit barns skæbne!

Spændende hvad Hadsund Inger Støjberg mener om den sag!

Antallet betyder noget!

Vinder næste valg!

Danskerne igen på egen hjemmebane!

Venstreorienteret over hele linjen!

Hvor det siges klart og tydeligt!

En spade er en spade og en skovl en skovl!

Ingen socialdemokratisk indkomst algoritme.

Aldrig har så mange danskere været i arbejde! Aldrig har så mange danskere blevet fattige på så få måneder!

Aldrig har inflationen økonomisk som menneskeligt løbet så hurtigt!

At rette smed for bager! Når der var brug for alle hænder!

Det nye venstrefløjsparti annonceres torsdag!

Danmark får igen en stemme!

Jeg synes bare det er utroligt, man kan få et offentligt erhverv som det at være folketingsmedlem, når andre borgere der har fået en dom skal revses og have svært ved overhovedet at få et job

Korrekt, det er åbenbart ok at blive folketings medlem selvom man lige er blevet dømt for at overtræde lovgivningen.
Må da håbe folketinget endnu engang erklærer hende for uegnet.

Annonce