Slut med veninde-hyggen: Langer ud efter Støjberg

Lukkede migranter ind og gav opholdstilladelser, lyder det fra Nye Borgerliges Pernille Vermund.
Foto: Folketinget/Steen Brogaard og Folketinget/Steen Brogaard
Inger Støjberg, leder af Danmarksdemokraterne (DD) og Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige (NB)
Der er grænser for, hvor langt den personlige sympati rækker mellem den nybagte leder af Danmarksdemokraterne, Inger Støjberg og formand for Nye Borgerlige (NB), Pernille Vermund.

I et nyt blogindlæg på Nye Borgerliges hjemmeside byder Pernille Vermund sin formandskollega velkommen tilbage i dansk politik, men langer samtidig ud efter venindens fortid som ansvarlig minister på udlændingeområdet.

”Jeg er glad på Ingers vegne, at hun har besluttet sig for at komme tilbage til dansk politik, og jeg ønsker for hende, at hun skal lykkes med sit nye projekt,” skriver Pernille Vermund.

Støttede Støjberg personligt

”Inger er en god veninde, og jeg støttede hende personligt gennem hele forløbet, der endte med en dom ved Rigsretten for godt et halvt år siden,” lyder det fra Vermund.

Hun skynder sig dog at forklare baggrunden for, at Inger Støjberg - trods den gode personlige kemi de to imellem - ikke har fundet sin nye politiske platform i Nye Borgerlige.

Ovre i Udlændingeministeriet sad Inger Støjberg

At Inger Støjberg var på vej til at melde sig ind hos Nye Borgerlige, var ellers en af de sejlivede spekulationer omkring Støjberg politiske fremtid, efter at hun i januar måtte forlade Folketinget i kølvandet på rigsretssagen om ulovlig adskillelse af asylpar.

Vermund forklarer, at dér, hvor vandene skiller mellem hende og Inger Støjberg er netop udlændinge-politikken.

Inger lukkede migranterne ind

For at forstå det, skal man ifølge Vermund tilbage til flygtningekrisen i 2015, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussens regering ifølge Pernille Vermund ”svigtede danskerne”.

valgte at ”kigge ned i gulvet” i stedet for at forholde sig til problemerne

”Ovre i Udlændingeministeriet sad Inger Støjberg og administrerede regeringens politik. Den politik, der lukkede migranterne ind, gav dem opholdstilladelse, som skulle have været midlertidig - men, og det er den ulykke, vi forudsagde allerede dengang: De er her endnu,” skriver Pernille Vermund, som også langer ud efter Kristian Thulesen Dahl, som trods et kanonvalg i 2015 valgte at ”kigge ned i gulvet” i stedet for at forholde sig til problemerne i udlændingepolitikken.

”Til trods for parløbet mellem Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg om flere end 100 stramninger fra 2015 til 2019 for at reparere den skade, de selv havde været anledning til, så blev det kun til lappeløsninger, fordi ingen dengang ville gribe fat om nældens rod og løse udlændingepolitikken fra bunden,” skriver Pernille Vermund.

Henrik Rasch er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Nu har udlændinge fået skylden for alle ulykker i Danmark i over 20 år. Er det ikke snart på tide, at få en anden plade lagt på?

Jo, vi har mange hårdarbejdende, uundværlige udlændinge....
Nb og inger dtøjberg drives kun af fremmedhad....
De aner jo ikke konsekvenserne hvis folk rejste" hjem"....landet vil lukke totalt ned...

Kære Jeppe Lindholm
Det er desværre ikke tilfældigt, at de har fået det. Mellemøsten passer bare ikke ind i Danmark.

Pernille har ikke noget imod de fremmede som vil intergre sig i det danske samfund og arbejdepå lige fod med dansker det er dem som nasser på det danske samfund og det tror jeg at de fleste forstår

De udlændinger der arbejder skal ikke hjem, det er alle de kriminelle, som skulle være sendt hjem for mange år siden

Hold nu op
De sidste 10 år er Danmark blevet styret hovedsagelig af A og V
I den perioden er Strøget 6.700.000 omsorgstimer
Som de svageste bærer konsekvensen af, og samtidig bruges der mere end 30 mia kr. på indvandrer det er ganske enkelt uanstændig
De syge og gamle skylder ikke disse udlændinge noget

De er jo hovedafdeling af kriminelle handlinger regnet i procent, sa ser ikke nogen grund til at skifte plade, desværre.

Give a dog a bad name.....

De er jo hovedafdeling af kriminelle handlinger regnet i procent, sa ser ikke nogen grund til at skifte plade, desværre.

Og i alle de 20 år har Det Blå Svindlerhold kun brugt udlændinge politikken til én ting - At få parlamentarisk mandat til at ødelægge velfærdsstaten Danmark. Med Dansk Folkeparti, og deres krav om stramninger på udlændige politikken som brækjern, som parlamentarisk grundlag har Det Blå Svindlerhold fået ødelagt Danmark.

I dag står tidligere Dansk Folkeparti vælgere tilbage og måber over de ødelæggelser deres støtte til Dansk Folkeparties udlændinge politik har haft af konsekvenser for dem selv og ikke mindst deres børn med kæmpe store nedskæringer på social- og sundhedsområdet. Samt de enorme skattelettelser det har givet de mest velhavende i Danmark. Og hertil høre Dansk Folkeparti vælgere ikke med. Det har kostet Dansk Folkeparti livet.

De mest hardcore giv-udlændinge-skylden vælgere er så gået videre til Nye Borgerlige og nu Støjbergdemokraterne. Og når så bare alle de her udlændinge ikke er mere i Danmark - Ja, så bliver alt godt igen. Ha ha ha

Hvornår vågner de mennesker op til virkeligheden?

For virkeligheden er, at uden udenlandsk arbejdskraft ville dansk økonomi ikke hænge sammen. Og for fremtiden vil der være et stort behov for at få tilført arbejdskraft udefra til Danmark, hvis vores levestandart skal fortsætte. 50.000 udlændinge skal således finde vej til Danmark årligt, hvis de ellers gider sådan som de bliver behandlet her i landet. De første afghanere har allerede forladt Danmark og flyttet til USA, da de ikke føler sig velkomne her i landet. Ellers ender det helt galt for dansk økonomi. I et land som Tyskland, EU's absolutte økonomiske lokomotiv, har de behov for en indvandring på 500.000 årligt for at kunne opretholde produktionen.

Sådan ser virkeligheden ud.

Bortset fra at jeg ikke bryder mig om at du bruger betegnelsen 'Det Blå Svindlerhold' så er jeg enig i dine betratninger.

Virkeligheden er også, at de fleste danskere er efterkommerne af indvandrere. Også selvom de ikke selv er klar over det.

Mine forfædre kom til Danmark for 300 år siden, og jeg har altid betragtet mig selv som etnisk dansk, men en DNA-test afslørede at jeg faktisk er 48% tysk, hvilket betyder at min mor må have været 96% tysk selv efter 300 år, eftersom min far var 100% dansk.
Jeg har set resultater fra 4.000 DNA tests fra danskere, kun 3 var 100% danske.

Hav en god dag

Ms Flutterby

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

Blå spasser og 'røvvasker' smølf: du bliver ved med at være uvidende så her er et forsøg på at løfte dig til et niveau hvor det handler virkeligheden:

Sverige plages af voldsom bandekriminalitet: »Vi kan lære af Danmark«
https://politiken.dk/udland/art8845213/Sverige-plages-af-voldsom-bandekr...

Vanvidsbilist Mohamad Younes smilede, da han blev dømt for at invalidere politibetjent – han blev ikke udvist
https://denkorteavis.dk/2022/vanvidsbilist-mohamad-younes-smilede-da-han...

To eksempler - kan du klare så meget på en gang???
.

Og en mere:
Tre unge overfaldet – Bådehavnen, Køge

https://politi.dk/da/midt-og-vestsjaellands-politi/doegnrapporter/midt-o...

"Kl. 23.07 slog en ung mand alarm, efter at han og to piger var blevet overfaldet af en gruppe på 5-10 personer ved havnebadet i området ved Køge Marina.

Flere patruljer kørte til området og fik kl. 23.13 kontakt til tre unge alle fra forskellige steder i Køge kommune. De var hver især var blevet overfaldet, efter at en fra gruppen havde tiltalt en af pigerne i nedladende vendinger.
En 16-årig pige havde påtalt den nedladende bemærkning rettet mod hende over for den i gruppen, som havde udtalt dette. Det resulterede i, at en ung mand fra gruppen tildelte hende et knytnæveslag i ansigtet og trak hende i håret.
Dette fysiske overfald bemærkede en 17-årig ung mand, som kom den 16-årige til undsætning, hvorefter han også fik et knytnæveslag i ansigtet af samme unge mand. Flere fra gruppen begyndte nu at trække den 17-årige væk og fik ham væltet omkuld, så han liggende på jorden blev tildelt flere spark mod hovedet.
En også 16-årig pige så overfaldet på den 17-årige og ville komme ham til hjælp. Herunder blev hun slået i baghovedet af nogen fra gruppen, der forsvandt i ukendt retning bagefter.

De tre forurettede havde hver især pådraget sig mindre skader som følge af volden, men den 17-årige havde dog også fået mindre skader på sine tænder.
Politiet kunne ved ankomsten til området konstatere, at der ikke var nogen til stede ud over de tre forurettede trods mange personer tidligere i området i anledning af Sankt Hans.

Gruppen af unge mænd, hvoraf nogle overfaldt de tre forurettede, var heller ikke at finde området. Gruppen blev generelt beskrevet som af anden etnisk oprindelse bestående af personer med en mørkere lød end nordiske borgere.
Værgerne til de tre forurettede er underrettet om sagen, hvilket også de sociale myndigheder er blevet.
Sagen efterforskes nu af politiet i et forsøg på at få identificeret de personer fra gruppen, som deltog aktivt i overfaldet. I den forbindelse hører politiet gerne fra personer, der måtte havde set gruppen i området inden overfaldet på de tre forurettede ved havnebadet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen".

Kunne dansk økonomi hænge sammen, hvis ikke så mange indvandre, levede af offentlig forsørgelse. Udgiften til det, er vel i størrelsesorden 30 mia, hvert år. ?

Det har jo aldrig handlet om dem der arbejder og integrerer sig,det er dem der ikke gør det så ja vi har brug for indvandrerer som vil være her under danske normer

.
LIBERALISMENS "MIG MIG MIG"-IDEOLOGI/RELIGION – KUN SIG SELV I CENTRUM
Der er mange alfa-hanner og alfa-hunner i blå blok, der hver især som individ, selv synes de selv er "guds gave til menneskeheden".

Den opmærksomhedskrævende Pernille Vermund og den selvtilfredse Inger Støjberg er ingen undtagelse, som gerne vil være "gudinder" der gerne vil tilbedes af "deres" disciple. Pernille Vermund fik ikke indfanget Støjberg, som sin nyeste bidske skødehund – hun må nøjes med bidske macho-Boje.
De to adfærdstrodsige "gudinde-dronninger" ville nok alligevel ende i tæve-kamp med hinanden, hvem der skulle være den dominerende alfa-hun(d).

I stedet vil Inger Støjberg være den "nye Pia Kjærsgaard", der i tidernes morgen stod op på podiet, som udbryder-"dronning". De kronede dage i DF er vist ved at være en skygge, og de paniske DF'ere melder sig ud af hvepseboet. De vil ikke miste deres magelige job på det trygge Christiansborg til næste valg, og satser på en "ny dronning", kan skaffe dem plads på Borgen, og som (måske) vil føre "Dansk Folkeparti" videre, blot under et nyt navn:

DanmarkDemokraterne - ejet af Inger Støjberg, der vil "dræne sumpen".

Mon dog ikke de borgelige liberalistiske Venstre-knogler i Støjberg, stadigvæk også gerne vil dræne den danske befolknings velfærdssamfundsmodel med danske værdier og danske/nordiske stolthed, dræne ydelserne til de uheldige danskere der havner i livskrise og mister levebrød. Dræne danskernes levevilkår og dræne danskernes lønninger og økonomiske sikkerhedsnet. Dræne friheden i trygheden og fællesskabet med RØDT dannebrog i danske værdier, om at løfte i flok, fordi ingen skal svigtes.

Der er nogle typer danskere, der "bare vil stemme på selve Støjberg" uden at ane noget om det politiske partiprogram i hendes nye parti. Besynderlig tilgang til politik, tænker jeg blot. Men nu har jeg så heller aldrig forstået den der intense "fan-dyrkelse" nogle mennesker åbenbart har behov for, at "underkaste" sig. Om det er en religion, fodboldklub eller bestemte personer de tilbeder. Det bliver sgu lidt for indspist for mit danske frisind og min danske sunde fornuft.

.......

DE BLÅ LIBERALE, MUSLIMER, RADIKALE OG ROSA LUND (EL)
SMADRER OG UDSULTER DANSKERNES VELFÆRDSKASSE

Vores DANSKE velfærdssamfund/sikkerhedsnet er ikke længere til DANSKERNE.
Mange danske skatteborgere, der betaler til fælleskassen, og som får brug for hjælp i livskrise/ulykke/sygdom/alderdom har ikke længere tryghed i det økonomisk velfærdssikkerhedsnet. Velfærdskassen er blevet en pengeudbetaling, kun til børn, børnefamilier, muslimer, muslimers børn og andre landes borgere og deres børn/unge.

DANSKERNES velfærdssamfundsmodel, og de gængse arbejdende DANSKERNE, er i mange år blevet "taget som gidsler" i en egoistisk slåskamp om velfærdspengene imellem højrefløjen (griske blå bloks liberalisme) og venstrefløjen (EL, Radikale og grådige islam-religiøse muslimer).

Fordi... To grådige ydrefløje slås imod hinanden, og begge smadrer danskernes velfærd.
Fordi... Jo flere muslimer der ikke gider arbejde, jo flere muslimbørn som Rosa Lund vil hive til landet og give forsørgelse. Jo flere muslimer EU og EU-Radikale vil åbne grænserne for. Jo flere muslim-familier der får lov at forblive efter endt beskyttelsesbehov. Jo flere afviste/udviste der nægter at rejse. Tja, jo mere og mere vil hele blå blok forringe velfærden, udsulte ydelser og forringe danskernes levevilkår (selvom de helst vil ramme muslimer, fordi mange danskere ikke længere gider at forsørge deres religiøse liv på bedetæppet og hjemmegående tørklæde-mødre med børn).
Denne grådighed fra den blå liberalisme og islam-egoismen (samt yderste venstrefløj), er gået ud over alle de anstændige gængse pæredanskere, der gerne vil bevare den danske velfærdsmodel, vores fælles sikkerhedsnet, hvor vi hjælper de danskere der ikke altid er så heldige i livet.

Pæredanskere har igennem tiden med de blå ved styrepinden kun oplevet forringelser og forringelser i velfærden, trygheden, sikkerhedsnettet, der skal udsultes, pga grådigheden hos blå bloks egoisme, og pga grådige muslimer, der snyder, og ikke gider/må arbejde af religiøse årsager/eller mande-kultur i deres islam-samfund, der desuden dyrker, hædre og ære en macho-kultur der giver flere og flere kriminelle, klaner og bedragere. Og STADIGVÆK undertrykker piger/kvinder i kontrol, homoseksuelle udstødes, samt kønsopdeler, koran-hjernevask, mv. Imens muslim-drenge får lov at rende rundt og lave ballade, så de kan blive nogle islam-macho-mænd, måske i bokseklubben finansieret af såkaldte integrationst-projektmidler.

Rosa Lund, Enhedslisten snakker kun om muslimer og interesserer sig stort set kun for muslimer og andre landes borgere, ikke så meget for danskernes ve og vel.
Men Rosa Lund, Radigale og enhedslisten har ikke fattet, at de inddirekte også smadrer danskernes tryghed og velfærdskasse. Fordi jo flere muslimer der får permanent ophold og ydelsespenge de får tildelt, jo mere vil den blå fløj modsat stramme skruen, og udsulte danskernes velfærd, og skabe større ulighed.

Og denne penge-egoisme grådighed og slåskamp om velfærdskroner, er så gået ud over DANSKERNE der har/får brug hjælp, som derfor rammes, udsultes og svigtes.

......

PS:

EGOISMEN ØDELÆGGER SAMFUND
Ikke helt forkert at der er noget afskyeligt Trump-liberalisme der har ramt blå blok, desværre, i deres ego-adfærdstrodsighed og til tider modbydelige ordspil og grimme angreb/hetz. Men ikke desto mindre er blå blok, den såkaldte konservative og "borgelige liberalisme", blevet mere og mere grådige, mere usympatiske, og mere egoistiske, og denne egoistiske adfærd har igennem en årrække forpestet det danske land, Danmark og vores nordiske/danske fælles velfærdssamfundsmodel.
De unge føler ikke længere samme tryghed, som vi andre gjorde i 90'erne, fordi liberalismens egoisme har skabt en individ-kultur, perfektheds-kultur, 12-tals kultur, og gjort de unge (og voksne) mere stressede, angste, utrygge, deprimerede, ensomme, fordi de unge ikke kan leve op til elitens krav og forventningen om rigdom i rige Danmark. At hvis du ikke tjener kassen og bliver højtlønnet akademiker, så er du en taber, en af "undersåtterne". Selv håndværkere blive næsten udskammet. Håndværkere mærker også vilkår og pensionens tryghed forsvinder, mv., så hvorfor skulle de unge vælge håndværker-branchen, når den blå liberalisme udrydder deres pensionsmuligheder og sparker på de nedslidte? Hvem skal bygge/fixe de riges huse i Nordsjælland fremover? Laura Lindahl og ligesindede snobber magter jo ikke engang at samle deres egne møbler. https://fagbladet3f.dk/artikel/daarligt-hoejtuddannede-skal-tage-fri-lav...
De unge/og mange andre danskere mærker at "velfærdssikkerhedsnettet", frisindet og friheden til at være uperfekt, er bristet og er blevet smadret af den blå pest (og EU) af egoisme og grådighed, der udsulter danskernes tryggere levevilkår. Folket bliver derfor mere angste for, om de bliver syge og havner på kontanthjælp, der er blevet til ydmygelse, efter blå bloks ødelæggelser af både dagpenge og sociale ydelser. Desværre er EU magtens diktatur også igang med at smadrer Danmark og danskernes land.

ISLAM EGOISMEN
Ligeledes er islam-religionen også yderst egoistisk og en grisk ideologi, hvor muslimer mener de SELV har "eneste sandhed" – via deres styrende forbandede racistiske diskrimerende undertrykkende diktatur-Koran, med deres religiøse hjernevask-vanvid, der også forpester Danmark, danskernes land. Islam-tilbedere (der desuden kun vil godkende/giftes med sin EGEN race-religion), gider sgu da ikke i deres religiøse egoisme vise særlig meget hensyn eller forståelse for danskerne og den danske kultur, danske RØDE værdier og danskernes velfærdskasse, men forlanger modsat at danskere konstant skal vise særlige hensyn til deres indspiste religion og religiøse regler. Islam-muslimerne suger og bedrager gerne penge ud af danskernes velfærdskasse uden skrupler. De "kristne" andenrangsborgere (ifølge koranen) betaler jo deres bolig, børn og mad, og religiøse liv, så hvorfor skulle disse religiøse muslimer dog bidrage til fælleskabet med danskerne, når de kan bruge deres liv på bedetæppet i underkastelse for Allah og få hjemmegående koner og børn, der forsørges af danskerne. Og om "gud vil" så bringer "gud" dem nok mad på bordet. Det er nok også Allah-gud der har sørget for at de "kristnes" penge kan udnyttes, mener de religiøse tilbedere af den støvede gamle bog, hvor de vantro skal bekæmpes.
Og hvis deres religiøse egoisme og grådighed bliver kritiseret, så smider de da straks racisme-offerkortet i forsvar, og kalder danskerne for racister. Ligesom de griske rigeste i Danmark smider deres offerkort; "jantelov og misundelse", når deres grådighed kritiseres. De "borgelige liberale" har fået sig et nyt offerkort her i Corona-perioden; "frihedsofferkortet", som de blå egoer smider på bordet, hver gang de skal vise hensyn til andre, end kun deres egen lille næsetip og velbehag.

Pæredanske gængse anstændige skatteborgere røvrendes konstant af islam og liberalismens egoisme og grådighed fra rigmandsghettoen og islam-ghettoen, hvor svindel, snyd, bedrag, løgn, kriminalitet, mv. stortrives.
.
.....

DET FINE "BEDRE" BORGERSKAB VIL IKKE HAVE MUSLIMER I "DERES" GYMNASIER
https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...
.....

DE BLÅ VIL SMADRE VELFÆRDSSAMFUNDET
https://piopio.dk/arbejdernes-internationale-kampdag-er-tilbage#comment-...
......

DE BORGELIGE LIBERALES "NÆSTEKÆRLIGHED" OG VERMUNDS "MIT FOLK"
https://piopio.dk/isabella-arendt-stiller-op-de-konservative#comment-24911
......

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
https://piopio.dk/trumps-ambassadoer-forarger-saa-fattige-er-danskerne#c...
.......

Annonce