Radikale: Intet grundlag for en rigsret

Regeringens tre støttepartier modsætter sig advokatvurdering, men De Radikale kræver udskrevet valg senest inden Folketinget samles igen til oktober - ellers vælter partiet regeringen
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Sofie Carsten Nielsen (R), forlader nu dansk politik
S-regeringens tre støttepartier - SF, De Radikale og Enhedslisten - finder ikke grundlag for en advokatvurdering i kølvandet på Minkkommissionens beretning torsdag, der udtalte krads kritik af især det daværende Miljø- og Fødevareministeriet og Statsministeriet.

Det står klart efter at De Radikale  - som sidste støtteparti - har taget stilling lørdag omkring frokost.

Partiet finder ikke i beretningen grundlag for at gå videre med en advokatvurdering, endsige en rigsret mod statsminister Mette Frederiksen (S). Til gengæld opfordrer De Radikale til, at regeringen udskriver valg senest inden Folketinget samles til oktober:

Mette Frederiksen talte ifølge kommissionen sandt

"Dels står det klart, at kommissionen ligger Mette Frederiksens forklaring til grund. Mette Frederiksen talte ifølge kommissionen sandt, da hun sagde, at hun ikke kendte til den manglende hjemmel. Dels er der intet i beretningen, der understøtter, at statsministeren har handlet groft uagtsomt. Dermed er der intet grundlag for at føre en rigsret," skriver De Radikales leder, Sofie Carsten Nielsen, i et opslag på Facebook.

Sofie Carsten Nielsen understreger samtidig, at Minkkommissionens beretning i den grad understreger De Radikales tidligere kritik af regeringen for at handle og agere egenrådigt og magtfuldkomment:

"Redegørelsen efterlader ingen tvivl tilbage om, at regeringen har forvaltet sin magt på en meget uhensigtsmæssig måde", skriver den radikale leder og fortsætter:

"For godt et halvt år siden kritiserede vi i Radikale Venstre offentligt selv regeringen for magtfuldkommenhed og egenrådighed. Det gjorde vi, fordi vi oplevede en magt, der lukkede sig om sig selv. En magt, der blev uhensigtsmæssigt centraliseret." 

Siden vores kritik for et halvt år siden har vi oplevet, at samarbejdet er blevet bedre med regeringen

"Siden vores kritik for et halvt år siden har vi oplevet, at samarbejdet er blevet bedre med regeringen. Vi har indgået mange store, brede og afgørende grønne aftaler de sidste uger." 

Sofie Carsten Nielsen skriver, at beretningen på ny sætter fokus på regeringens magtfuldkommenhed: 

"Selvom det er svært, skal vi evne at adskille jura og politik. Magtfuldkommenhed er ikke ulovligt. Og i den her sag kan vi ikke placere ansvaret ved advokater. Vi kan ikke gemme os bag en advokatvurdering. Det her er et politisk ansvar, vi skal tage på os."

Radikale kræver hurtigt valg

De Radikale konkluderer, at der er brug for en ny start, og kræver et snarligt valg efter sommerferien: 

"Det er tid til en ny start. Der skal bygges bro igen, og jeg tror på, at et Folketingsvalg er en forudsætning for det." 

Der er brug for en ny regering, der breder magten ud i stedet for at centrere den om sig selv

"Der er brug for ny luft - der er brug at høre danskerne. Der er brug for en ny regering, der breder magten ud i stedet for at centrere den om sig selv." 

"Som efterspil og svar på redegørelsen er der fra flere sider allerede stillet mange forslag til, hvordan regeringen og Folketinget bedre arbejder med lignende krisesager fremadrettet. Mange af forslagene vil sikkert tjene gode formål. Men før alt det, tror jeg på, der er brug for ny luft og frisk ilt." 

Truer med at udtrykke mistillid til regeringen

Konkret kræver Sofie Carsten Nielsen og De Radikale, at regeringen udskriver valg senest inden Folketinget mødes igen til oktober:  Sker det ikke er partiet klar til at udtrykke mistillid til regeringen:

Ellers udtrykker vi mistillid ved Folketingets åbning

"Derfor opfordrer vi i dag Mette Frederiksen til at udskrive valg i Danmark efter sommerferien - og senest inden Folketinget igen samles til oktober. Ellers udtrykker vi mistillid ved Folketingets åbning. Der er brug for en ny start."

Taget for pålydende betyder det, at S-regeringen ser ud til at være tvunget til at udskrive valg senest 4. oktober. I forvejen skal regeringen efter grundloven udskrive valg senest 4. juni næste år.

Tilfredshed i S-lejren

Socialdemokratiets politiske ordfører, Rasmus Stoklund, udtrykker tilfredshed med, at et politisk flertal - bestående af S, SF, De Radikale og Enhedslisten - nu er enige om, at Minkkommissionens beretning ikke giver grundlag for en rigsret:

"På baggrund af Minkkommissionens beretning er det åbenbart, at der ikke er noget grundlag for en Rigsret. Det er et flertal i Folketinget nu også nået frem til, og det er vi selvfølgelig tilfredse med," skriver Stoklund således på Twitter.

placeholder

 

Opdateret kl 18.13 med kommentar fra S-ordfører

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Efter valget til efteråret vil Statsministeren fortsat hedde Mette Frederiksen. Men regeringen vil være udvidet med De Radikale Venstre og muligvis SF. Bort set fra en lille skare fanatikere er den store brede befolkning kun interesseret i en ting. Hvem er bedst til at regere landet. Mink avlerne har fået rigelig med kompensation for deres tab.

Mette Frederiksen har for længst bevist hun er den bedste til at lede Danmark.

Selvom jeg er rød har jeg aldrig stemt socialdemokratiet. Næste valg bliver første gang. I protest mod de borgerliges underlødige ageren.

Jeg tror og håber du har ret.

Fint med et valg. Det Blå Svindlerhold er i total opløsning og det eneste de kan er at skubbe til hinanden på pissoiret så de rammer ved siden af kummen. Det Blå Svindler Macho Hold.

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindler Macho Hold

Hellere p.... ved siden af end at p.... i bukserne:
"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv - det har hun Barbara Bertelsen til

En corona krise, en Ukraine krig. Og en rekord lav arbejdsløshed med en økonomi, der aldrig har været bedre og bare buldre derudaf på verdens overhalingsbane. Et særdeles godt greb om en klimatrussel med energi ø og havmølleparker, som kan forsyne ikke bare Danmark med bæredygtig energi, men store dele af vores naboer med. En målsætning om kraftig nedsættelse af Danmarks CO2 udslip inden 2030 er i fuld gang.

Ganske enkelt fremragende gjort af Socialdemokratiet og Statsminister Mette Frederiksen. Socialdemokratiet for folket, velfærdsstatens moder og fader, som har skabt et trygt og godt liv for alle borgere i Danmark. Og ikke blot en lille økonomisk elitær kreds. Sådan er det. Sådan har det altid været.

Engang imellem ævler du helt vildt. Det værste er nu nok at du er hoppet på den med CO2 som en trussel. CO2 er en temmelig virkningsløs "klimagas", og påvirkningen af klimaet er kun logaritmisk voksende. Det er udelukkende vores elendige presse som har skabt "klimatruslerne". Selv hos IPCC finder du ikke engang ordet "klimakrise".

Et valg i uge 29 vil være fint. Da er største del af de blå vælgere fløjet ud af landet :-)

Det er vist allerede for sent, der er jo blot 2 uger til.

Jeg er enig i hvad du skrev i en anden kommentar. Mette Frederiksen havde kun været statsminister i godt et halvt år da pandemien ramte landet og med den ekstra forpligtelser, ikke bare overfor den danske befolkning men og internationalt - globalt. Så kom krigen i Ukraine, igen blev regeringen mødt med ekstra udfordringer. Nu står vi overfor en energikrise, der endnu mangler at folde sig helt og aldeles ud.

Ingen anden statsminister har stået med sådanne store udfordringen siden Stauning.

Det til trods, for at gentage dine udsagn, har økonomien aldrig været bedre, arbejdsløsheden har aldrig været lavere.

Hvordan har Mette så klaret det? Til et stort trettental (13)

Man skal være godt naiv hvis man tror de borgerlige kan eller kunne have klaret det bedre.

Og hvis den brede befolkning har samme opfattelse, så kan det blive et godt valg for den siddende Statsminister og regering. Og til den blå bloks misundelige ageren gennem de seneste 3 år kan man kun ryste på hovedet af. En ageren, som kun bliver mere og mere skinger under bæltestedet. Danmark og demokratiet uværdigt.

Under corona krisen, inkl. Mink nedslåningen, havde regeringen opbakning fra 74% af Danmarks borger for sin mennesker først strategi. Socialdemokratiet havde meningsmålinger tæt på sin storhedstid med 35,5% i juni 2020.

Det siger meget om regeringens og Statsminister Mette Frederiksens opbagning i situationen.

"den blå bloks"

Jeppe, hvad er den af? Er der noget galt med dit tastatur?
.

Hvor er det ynkeligt at læse i EB: Formanden for Dansk Folkeparti, Morten Messerschmidt:
- Det er helt tydeligt, at der en indgået en beskidt aftale mellem Radikale og Mette Frederiksen om, at de radikale sælger ud af retsstats-principperne, til gengæld køber de sig nogle ministerposter efter et folketingsvalg, hvis der skulle være et rødt flertal.
Han skulle hellere holde lav profil, han har en svindelsag hængende og flagre. Desuden kan man ikke bare skrive at der er en "beskidt aftale" Beviserne på hans dumme påstande har han ikke vist i EB, men han var også hurtig for 1 1/2 år siden med rigsret sag mod Frederiksen, han fører valgkamp med falske injurier. Måske han skal gå med fodlænke når sagen bliver genoptaget ang. retssagen om svindel med EU-midler. Der kommer til at foregå 15 rets dage fra 16. november til 19. december. Morten Messerschmidt blev i første omgang idømt en betinget fængselsstraf på seks måneder. Der er vist kun 5 personer tilbage i DF på Christiansborg, så efter næste valg så er der kun formanden. LOL

hvilken aftale blev der mon indgået mellem DF og Lars Lykke da Pia Kjærsgård blev formand for folketinget?????

"Under corona krisen, inkl. Mink nedslåningen, havde regeringen opbakning fra 74% af Danmarks borger for sin mennesker først strategi"
Påstande er også fremført her: Jeppe Lindholm - 1 juli, 2022 - 18:20 - #25489
Dokumenter de '74%' Jeppe !!!
.

Bevis du dog det modsatte.

Ms Flutterby, det var dog ugens dummeste kommentar.
Bevis at du ikke er dum Ms Flutterby!!!
.

Kære Kurt Jensen,

Hvorfor har du så stort et behov for at trække alle debatter ned på facebook-niveau, hvis det var det vi andre ønskede så ville det nok være der vi debatterede.

På dette 'forum' tænker jeg de fleste ønsker en sober debat med gensidig respekt, men der skal kun et råddent æble til at ødelægge hele læsset.

Fej for egen dør først - og kan du ikke finde ud af det så skriv på facebook.
PS: husk at få Jeppe Lindholm overbevist også!
.

'Har man magten, tager man magten, så har man ansvaret,'

Tidligere DF-formand Kristian Thulesen Dahl bliver ny administrerende direktør i Port of Aalborg, selskabet bag Aalborgs havn.

Mette Frederiksen overvejer i sommerferien sikkert en uopfordret ansøgning til Aalborg Portland A/S, så gamle politiske venner igen kan samarbejde.

Aalborg Portland A/S er en dansk virksomhed, der som den eneste producerer cement i Danmark. De er markedsleder på det danske marked, og er også verdens største eksportør af hvid cement.

»Som aalborgenser, jeg kommer til at hægte mig fast på Portland, før nogen får lov til at lukke det.«

Det var i 2018 på Dansk Industris årsmøde.

Et år senere gentog statsministeren budskabet:

»Vi kommer ikke til at lukke Aalborg Portland. Det siger jeg ikke kun, fordi jeg er aalborgenser og vokset op med Aalborg Portland. Vi er en stolt industrination.«

Det var i 2019 i et interview til Børsen.

Go for it, Mette!

Om det er fordi, Mette Frederiksen har set Sofie Carsten Nielsens (RV) krav om, at der skal udskrives et folketingsvalg efter sommerferien og derfor er gået i valgkamps-stemning vides ikke.

Men statsministeren render i hvert fald rundt og deler ølbongs ud på Roskilde Festival.

Det viser en video, som Ekstra Bladet har fået lov til at bruge, og som kan ses øverst i artiklen.

Ja, BB er tydeligvis ikke til stede!

Hvor er den voksne statsminister?

Spreder så meget virus på diverse festivaler!

Så der bliver nye pressekonferencer, hvor Mette Frederiksen kan stoppe nye viruser, der allerede breder sig i sommerlandet!

Er der en voksen til stede?

Socialdemokrater vælter sig i sprut, fest og diskoteker.

BB rydder op!

Var der nogen der sagde Boris Johnson?

De radikale har tilsyneladende fået nok af Mette Frederiksens dobbelt moral!

Jeg ser intet, jeg hører intet, jeg ved intet, jeg gør intet, jeg har ingen hensigter, jeg har ingen forsæt!

Teenageren Mette på Roskilde-festival!

Det er landets statsminister!

Se dog og blive voksen!

De radikale har set nok, hørt nok!

Renselsesprocessen efter metoo er ved at modnes!

En ny dame der kan svinge moralen og fornuftens taske er klar til at springe ud!

Hvad kapitalismen har bragt os, det ved vi godt. Klimakatastrofe og krig, samt en ødelagt verden. Det er på tide med et radikal værdiskifte mod socialisme, hvor en lille økonomisk elite ikke får lov til at diktere verden og livet for almindelige mennesker. Kapitalisme er frihed til de få til at ødelægge verden og gøre alle andre til slaver. Socialisme derimod er frihed til de mange. Flertallet, de 99%.

Stem Socialdemokratiet. Frihed til de mange.

Det Blå Svindlerholds udnyttelse af Dansk Folkeparti som nyttige idioter er fuldført. Dansk Folkeparti bliver udraderet efter næste folketingsvalg. Det Blå Svindlerhold har udnyttet Dansk Folkeparti og deres udlændinge politik i snart 20 år til at ødelægge velfærdsstaten Danmark.

Ikke mere stegt flæsk og persille sovs.

Det Blå Svindlerholds
Det Blå Svindlerholds

Hvad er der gal med Ikke mere stegt flæsk og persille sovs?

Har Jeppe Lindholm fået ny profil eller er der to af en slags med det samme vrøvl?
.

Mink, klimakatastrofe og Ukraine krig. Tour de France er i Danmark de her dage. Wauuu.

Viva la France.

Jeg skal til Paris om to uger og se Rolling Stones og Tour de France i mål på Champs-Élysées.

Viva la France. Viva la EU.

Jeppe, hvorfor har du to profiler?

I den store verden derude er Danmark og Vesten total ligegyldig for fremtiden. Vesten er godt 2.000.000.000 mennesker. Resten af verden er godt 6.000.000.000 mennesker. Behøver jeg sige mere til dig?

Og for fremtiden er resten af verden 9.000.000.000 mennesker. I Tyskland hae den tyske kansler Olof schults netop oplyst den tyske befolkning om økonomisk strege tider. Et Tyskland, som er EU's økonomiske lokomotiv.

Verden og særligt vesten har endnu ikke fattet udfaldet af Rusland overfald af Ukraine og deres strategiske aftale med Kina. Det er vestens endelige.

"Behøver jeg sige mere til dig?": Nej, BØRGE alias Jeppe, det gør du ikke!
.

Statsminister Mette Frederiksen har manøvreret Danmark gennem en total uforudsigelig situation. Og INGEN kunne have gjort det bedre. Der vil altid være kritik punkter i en svær situation. Ingen vil forvente andet. heller ikke blå blok.

Mette Frederiksen har leveret en fremragende leder fuldførelse i situationen. En situation, som ingen har set sin lige.

Det eneste jeg kan komme i tanke om at sige i den svære situation er: Godt gået Mette Frederiksen. Danmarks sejeste Statsministerinde.

Vores super Mette.

Jeppe, hvorfor har du to profiler?

Fuck Blå Blok. Uha, det rimer jo. Så må det jo være smart.

Det er i vært fald den moral, etik osv. Den Blå Svindlerblok opererer ud fra.

Vi har ikke hørt andre argumenter fra blå Svindlerblok i 3 år.

En politisk prioritering frem for handling. Det kender vi den blå blok for. Et konspirerende blå svindler hold. Uden grænser for tilsvining og konspirering. Ikke en gang Elleman Jensen, ham sønen af Uffe, forstår sandheden.
Men hva. egentlig er det ligegyldigt, når vi tænker på en alt ødelæggende klimakatastrofe, som ikke længere kan forhindres.

Den Blå Svindlerblok
Et konspirerende blå svindler hold <<< ny variant

Jeppe, hvorfor har du to profiler? Tør du ikke lægge navn til dit sædvanlige vrøvl længere?
.

I 19085 blev 800.000 slagtet i Rwanda. Kan det retfærdig gøres? Ja, fordi de var sorte.

Det demokratiske hvide retfærdiggøres mine dame or herrer.

En typisk Jeppe Lindholm kommentar.
Nåh ja bortset fra at der mangler den der med det blå s...........
.

Når mænd er liderlige kræver det samtykke. Men når kvinder er lidelige kræver det???

Der er vist røget nogle stykker ned her til aften, hvad?

Thor jeg tror ikke det kun var her til aften
.

"Men når kvinder er lidelige kræver det???"

Samtykke selvfølgelig, er der nogen der har forgrebet sig overfor dig, er du lige så godt berettiget til at melde det.

De radikale kan bare ikke begribe, hvorfor der findes regeringer uden deres deltagelse. Det er et kæmpemysterium for dem, og det gør endnu mere ondt på dem, når det er en socialdemokratisk statsminister, som ikke vil have dem med.

Men nu kan det også være nok! Nu vil de true socialdemokraterne til at kunne lide dem! Og de vil trampe i jorden med begge ben, og kaste sig skrigende om på ryggen, indtil socialdemokraterne respekterer dem, og tager dem med i regeringen! Så kan de lære det!

GENERELT VAR musikken bare umusikalsk. Og den var klistret ind i Somersby, der ikke er cider. Midt i en selfiekultur, der er kulturløs.

ROSKILDE fyldte 50 efter pandemipausen. Det føltes mere som en børnefødselsdag. Corona er blevet en influenza. Festivalen har længe været uhelbredeligt syg. Nu er Roskilde død.

Og her vandrede Mette Frederiksen rundt for at finde dødkvindespedalen!

(Dødmandsanlæg, sikkerhedsanordning, som aktiverer et togs bremsesystem og derved bringer toget til standsning, såfremt lokomotivføreren ikke med regelmæssige mellemrum ved hjælp af en dødmandspedal eller -knap kvitterer for sin tilstedeværelse i førerrummet.)

De radikale har kigget i førerrummet! Og de fandt hvad Mette ledte efter i Roskilde!

Uden samtykke!

Vores regering, både før og nu, lover alting, men holder ingenting.
Lad mig nævne nogle ting:

1. Fiskeriet er stort set færdigt, Landbruget lider voldsomt, Minkerhvervet er væk.
Bestemmer vi noget selv?
2. Vi skulle have et supersygehus i Gødstrup (til milliarder af kroner) i 2017.
Blev først taget i brug i 2022 til endnu flere milliarder.
Sygeplejerskerne strejkede for lønforhøjelse og bedre vilkår.
Sundhedshuse blev bygget i Lemvig og Holstebro.
Det var dejligt.
Hvor står vi nu cirka halvanden måned efter åbning: Akutafdelingen i Lemvig lukker og Holstebro afdeling lukker delvis.

Hvor mon skoen trykker? Mit bud: Måske har man bygget til langt mere, end man har råd til!
Derfor ingen bedre vilkår og lønforhøjelse til sundhedspersonalet.
Nu vælger man i stedet at plyndre de små sundhedshuse for personale, samt større omkostning med meget længere til arbejde med mere.
Derudover skal patienter fra Lemvig/Thyborøn køre til Gødstrup for behandling.
Hvorfor ikke hente personale fra Silkeborg, Viborg og Aarhus?
Der er ikke i orden, når vi har kapaciteten lokalt.
Ifølge avisen, var der kun en person i regionsrådet, der stemte imod personaleflytning og dermed lukning af akutafsnittet i Lemvig for en periode.
Hvor var vores repræsentanter?
Der skal sadles om, inden det er for sent.

De radikale i Vestjylland har luret lunten!

Inger Støjberg løber med hele tilliden, hvis ikke de radikale tillidsfolk vågner op!

Og alt imens statsminister Mette Frederiksen sover videre i sin corona-søvn, fik de radikale en brat opvågning da Inger Støjberg på otte dage stablede et nyt folketingsparti på benene!

Valget bliver nu en tour de Jylland på tid!

I Vestjyllands storkreds får Inger Støjberg alene let fire kredsmandater!

Ja Aksel, minkerhvervet er væk, og tak for det, det var jo det værste dyrplageri.
Det skulle være lukket for mange år siden. Nogle fakta om minkbure: Bredde/Længde (grundareal) på minkbur: Alle bur rum til mink skal have et grundareal på minimum 2550cm2., der eksklusiv redekasse ikke må være mindre end 30cm./11,8” bredt og 70cm./27,56” (i ét plan) langt.
I pelsdyrfabrikkerne lever minken i et lille tråd bur med en redekasse. Buret svarer til at 2-5 mink lever på en opslået avis, og der er ikke mulighed for at grave, svømme, jage eller noget af det minken gerne vil.

Dyreplageri?

Det skyldes dyreetiske hensyn, og at det ikke lader sig gøre at indrette produktionen, så den tager tilstrækkeligt hensyn til de aktive rovdyrs naturlige behov. - Land efter land i Europa forbyder minkavlen, fordi det anses for dyrplageri at holde mink i små golde tråd bure.

Politikere kan ikke love noget før et valg, når der siger 'vi lover', så er det hensigtserklæringer der er tale om, hvad de har til hensigt at arbejde for. For enhver beslutning kræver stadig, at 90 mandater stemmer for, det er der ikke noget parti der har haft i min livstid. Derfor er det naivt når man råber 'Løftebrud'.

Aksel magter heller ikke at skelne mellem det, som er regionernes ansvar, og det, som er regeringens. Men hvis alt alligevel pr. definition er Mette Frederiksens skyld (han magter heller ikke at skelne mellem ansvar og skyld), hvis alle kneb gælder, og målet helliger midlet, kan det selvfølgelig også være lige meget, hvad der er sandt eller falsk, rimeligt eller urimeligt og fornuftigt eller tåbeligt.

Men Aksel mener jo også, at Sikander Siddique går en stor politisk fremtid i møde, og dermed har han definitivt gjort det (endnu mere) umuligt at tage hans lange og nu også mange indlæg alvorligt.

Fint lad os få det valg,og udskifte den magtsyge mette mink.

Nå Bent. Du tror åbenbart at det bliver bedre med Ellemann eller Pepe? eller en anden fra det BLÅ tog? Det TROR jeg sku ikke. Håber at M.F. bliver valgt igen. Er du politiker? Du må jo selv være magtsyg når du beskylder andre for at være det. Hvor har du beviserne på din påstand?? Hvorfor har du travlt med at kalde statsministeren for øgenavne? Der er ikke kommet nogen konkrete løsninger fra Pape, Ellemann, Vanopslagh, Skaarup, Thulesen-Dahl, Løhde, Jarlov eller andre i "det blå tog" hvordan virus pandemien skulle løses.
Nu er minkbestanden i Danmark aflivet, de var syge med virus, en sygdom som var over hele jorden, fra Kina i øst og til USA i vest. Statsministeren løste virus krisen til UG.

Mette Frederiksen er den bedste statsminister Danmark har haft i mange år. Det kan ingen tåbelig kommentar lave om på. Det Blå Svindlerhold derimod har kørt velfærdsstaten Danmark i sænk og givet milliarder af kroner i skattelettelser til dem der har aller mest og slet ikke har brug for mere. Tvært i mod lever de nu et liv i luksus over et kæmpe overforbrug til stor skade for klima og miljø, samt med en stigende børne fattigdom til følge.

Det Blå Svindlerhold vil gøre de rigeste så rige og de fattigste så fattige, at der opstår et afhængighedsforhold som tvinger de fattigste til at leve under slavelignende forhold til fri udbytning af de mest velhavende. Sæt blikket mod Tyskland. Eller endnu være Storbritannien. Her kan du se resultaterne af en asocial politik i lys lue. Og det er sådanne livsforhold og fattigdom Det Blå Svindlerhold vil indfører i Danmark.

Hvordan kan almindelige danskere dog støtte op om det? Er folk virkelig blevet så hadske og egoistiske, at de vil støtte sådan en politik?

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

"Mette Frederiksen er den bedste statsminister Danmark har haft i mange år" ihvertfald de sidste 3 år.

Jeppe, din kommentar bærer udpræget grad af gentagelser!

"... kæmpe overforbrug til stor skade for klima og miljø ..."
Jeppe Lindholm - 18 juni, 2022 - 20:11 - #25113:
"Jeg har lige været et par dage i Kuala Lumpur. Et per flyvetimer fra Thailand. Lige nu nyder jeg livet på min kones og mit sommerresidens i Krabi provisen i det sydlige Thailand med udsigt til den Thailandske Gulf."

Du er og bliver utroværdig. Bliv du bare i din drømmeverden! God bedring!
.
.

Den éneste grund til det ikke blev Det Blå Svindlerhold, som beordrede minkene slået er at de ikke sad i regering.

Det Blå Svindlerhold zzz ZZZ ZZZZZZZZ

Jeppe har du det fra Ellemann eller Pape?
.

I efterhånden en længere årerække har der særligt inden for landbruget været store sundhedsmæssige udfordringer med multiresistente MRSA-bakterien inden for svineproduktion og ikke mindst minkproduktion grundet overdreven brug af antibiotika. I dag kræver antibiotikaresistente bakterier flere menneskelige dødsfald på verdensplan end f.eks. aids eller malaria. Antibiotikaresistente bakterier bliver en større og større udfordring. Også i Danmark. Alene denne mere og mere kritiske sundhedssituation for det danske sundhedsvæsen gør et stop af mink produktion nødvendig, da den ikke tjener andet formål end beklædning og ikke fødevarer.

Og hvis der ellers skal være en fremtid i en bæredygtig verden, hvor livet som vi kender det er muligt, må sådanne overflødige produktioner stoppes.

Sider

Annonce