Mette F.: "Jeg har ingen planer om at gå af"

"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret, jeg har overholdt min sandhedspligt, og jeg har ikke haft til hensigt at vildlede nogen," siger statsministeren
Foto: regeringen.dk
Statsminister Mette Frederiksen (S)
"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret, jeg har overholdt min sandhedspligt, og jeg har ikke haft til hensigt at vildlede nogen."

Sådan siger Mette Frederiksen (S) på et pressemøde i Statsministeriet fredag formiddag - på baggrund af Minkkomissionens beretning, og den voldsomme kritik, som den indeholder af især det daværende Miljø- og Fødevareministeriet og Statsministeriet.

Kommissionen bekræfter det, jeg hele tiden har sagt

"Kommissionen bekræfter det, jeg hele tiden har sagt, at jeg ikke vidste, at der manglede hjemmel, og at jeg ikke havde til hensigt at sige noget, der ikke var korrekt."

"Det var det centrale spørgsmål, kommissionen blev nedsat for at afdække," siger Frederiksen, der på den baggrund konkluderer, at hun fortsætter som statsminister:

"Jeg har ingen planer om at gå af."

Tager kritikken meget alvorligt

Statsministeren understreger, at S-regeringen tager den rejste kritik meget alvorligt:

"Det er en rapport, der rejser en massiv og markant kritik af regeringens beslutning. Det er en kritik, vi tager alvorligt," siger statsminister Mette Frederiksen.

Om den alvorlige kritik af departementschef i Statsministeriet, Barbara Bertelsen, og ni øvrige embedsmænd, som Minkkommissionens beretning rejser:

"Der er en række navngivne embedsmænd, der får alvorlig politik. Der går nu en procedure i gang. Her får vi rådgivning fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Jeg går ud fra at arbejdet går i gang med det samme."

Undervejs i pressemødet føjer statsministeren til, at hun fortsat har tillid til Barbara Bertelsen.

Overfor minkavlerne understreger statsminister Mette Frederiksen (S), at det var en nødvendig beslutning at slå samtlige mink ihjel. Men hun beklager - og undskylder - meget den frustration forløbet har medført:

"Jeg ved, at I mistede jeres livsværk. Det er jeg smerteligt bevidst om. Det forløb vil jeg gerne undskylde over for jer. Selv om det var en beslutning, der gik hurtigt, var det en nødvendig beslutning, også den dag i dag."

Statsministeren understreger også, at mink-forløbet allerede fik politiske konsekvenser tilbage i november 2020, hvor daværende miljø- og fødevareminister Mogens Jensen (S) trak sig som minister. Og Miljø- og Fødevareministeriet blev delt op i to selvstændige ministerier.

Vil indføre en rådgivningspligt

Mette Frederiksen og S-regeringen har en række forslag til, hvordan lignende fejl undgås fremadrettet:

  • Regeringen vil drøfte med Folketinget, om der bør indføres en rådgivningspligt for regeringer med Folketinget i ekstraordinære krisesituationer.
  • Et demokratiudvalg, der kikker på organiseringen af regeringens arbejde, om samspillet mellem politikere, embedsmænd og særlige rådgivere. Udvalget skal også se på offentlighedsloven.
  • Stramme op på procedurer internt i regeringens arbejde. Blandt andet skal det fremadrettet sikres, at såfremt der på et møde i et regeringsudvalg opstår en hel ny beslutning (Som det var tilfældet på regeringens koordinationsudvalgsmøde 3. november 2020), så skal beslutningen sendes tilbage til ressortministeriet til fornyet behandling.

Mette Frederiksen understreger på pressemødet, at det i november 2020 var regeringen selv, der gjorde opmærksom på den manglende lovhjemmel til at aflive samtlige mink.

Samlende konkluderer statsministeren:

Vi tager den kradse kritik til efterretning, og vi handler på den

"Vi tager den kradse kritik til efterretning, og vi handler på den."

På pressemødet optræder ud over statsministeren også justitsminister Mattias Tesfaye (S), fødevareminister Rasmus Prehn (S), sundhedsminister Magnus Heunicke (S) og erhvervsminister Simon Kollerup (S).

Justitsminister Mattias Tesfaye understreger, at der med Minkkommissionens beretning ikke er grundlag for at rejse en rigsretssag mod Mette Frederiksen.

Han opregner i den forbindelse, at skyldsspørgsmålet i Instrukskommissionen "var meget tydeligt" med hensyn til daværende integrations- og udlændingeminister Inger Støjberg. Stik modsat Minkkommissionens beretning, der med hensyn til statsminister Mette Frederiksen side 838 konkluderer:

"Kommissionen finder således, at Mette Frederiksens udmeldinger på pressemødet den 4. november 2020 objektivt set var groft vildledende, men at Mette Frederiksen subjektivt ikke havde viden herom eller hensigt hertil."

SF: Ingen grund til advokatundersøgelse eller rigsret

Det er op til Folketinget at afgøre om Minkkomissionens beretning skal have konsekvenser for S-regeringen.

Det ene af regeringens tre støttepartier, Enhedslisten, oplyste torsdag, at partiet ikke finder, at beretningen giver anledning til parlamentariske konsekvenser for regeringen.

SF - endnu et af regeringens støttepartier - meddeler fredag i en mail til Netavisen Pio, at partiet ikke ser nogen grund til at gå videre med advokatvurderinger eller rigsret på baggrund af Minkkommissionens beretning.

Ifølge SF's retsordfører, Karina Lorentzen, har SF haft to kriterier, som partier har vurderet sagen ud fra: Har statsministeren begået noget bevidst ulovligt. Og har hun løjet for Folketinget:

Derfor ser vi i SF hverken grund til at gå videre med advokatundersøgelser eller rigsret

"Modsat Støjberg-sagen, hvor der var begået ulovligheder, advaret imod det OG løjet for Folketinget, er ingen af delene tilfældet her. Derfor ser vi i SF hverken grund til at gå videre med advokatundersøgelser eller rigsret."

Karina Lorentzen lægger ikke skjul på, at sagen er alvorlig. Derfor vil SF nu overveje, hvordan partiet vil reagere:

"Til gengæld er der ingen tvivl om, at forløbet er voldsomt kritisabelt. Kommissionen kalder det forceret. Derfor vil vi nu overveje, hvordan vi reagerer på det. Og her melder vi, når vi har læst endnu dybere ned i materialet." 

Regeringens tredje støtteparti, De Radikale, ønskede torsdag ikke at drage konklusioner på baggrund af Minkkommissionens beretning. Partiets politiske ordfører, Andreas Steenberg, understregede, at han og partiet i stedet vil tage sig "den nødvendige tid" til at dykke ned i beretningen, før partiet konkluderer.

Forventningen er at De Radikale senest melder ud i løbet af weekenden.

De Radikale har indkaldt medlemmerne af hovedbestyrelsen samt folketingskandidater til en "fortrolig politisk drøftelse" lørdag på baggrund af den "alvorlige rapport", som Minkkommissionen offentliggjorde torsdag.

Det fremgår af en mødeindkaldelse, som TV 2 har set. Dermed ser det ud til, at De Radikale melder deres position ud i løbet af lørdag.

Status er herefter, at Enhedslisten og SF fortsat står bag S-regeringen, mens De Radikale fortsat overvejer sin stilling.

Blåt pres på De Radikale

Partierne i blå blok mener, at kritikken af regeringen i MInkkommissionens beretning er så alvorlig, at der skal foretages en advokatundersøgelse - med henblik på at klarlægge, om der er grundlag for at rejse en rigsretssag mod Mette Frederiksen.

De blå partier appellerer kraftigt til De Radikale om at tilslutte sig blå bloks krav om, at Minkkommissionens beretning bliver genstand for en uvildig advokatvurdering.

Opdateret kl. 13.30 med SF's position fredag

Opdateret kl. 16.30 med oplysning om indkaldelse af De Radikales hovedbestyrelse lørdag

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Modsat Inger Støjberg (forhenværende Venstre) har Statsminister Mette Frederiksen ikke forbrudt sig på ministeransvarlighedsloven. Det gjorde Inger Støjberg til gengæld. Hvilket er vores demokrati uværdigt og førte til Inger Støjberg blev dømt klart skyldig i en rigsretssag.

Sådan et grundland foreligger ikke for vores Statsminister Mette Frederiksen.

Mette Frederiksen får måske en næse. Men træde tilbage som Statsminister er der intet grundlag for. Så det skal hun selvfølgelig ikke.

Det er den sædvanlige hylen hos Det Blå Svindlerhold vi nu skal hører på. Vi har ikke gjort andet i 3 år. Og det er i aller højeste grad vores demokrati uværdigt. Det Blå Svindlerhold bruger uværdige metoder til at undergrave alt de ikke kan lide. Ingen grænser for grådigheden som vi kender Det Blå Svindlerhold for. Ren og skær trumpisme. Metoder, som ødelægger demokratiet og som gør Det Blå Svindlerhold utroværdige.

Og det eneste, der er kommet ud af de metode er et ødelagt klima og en fejlslagen udenrigspolitik efter murens fald, som foreløbig har ført til Ukraine krige - Hvad bliver det næste?

Under corona krisen hørte vi ikke en lyd fra Det Blå Svindlerhold. Men nu, i bagklogskabens lys, er der ingen grænser for Det Blå Svindlerhold hyleri. Selv Pape hyler frem. Nu, hvor han mener det kan betale sig at åbne munden.

Jo jo, de stemte da for borgerforslaget om at sende Mette Frederiksen i Rigsretten endnu før sagen overhovedet var blevet undersøgt af kommissionen.

Det var også dem der mente at skattelettelser ville hjælpe mod Corona.

Skattelettelser til de bedst stillede - vel og mærke.

Selvfølgelig. Det er jo Det Blå Svindlerhold vi taler om. Og ifølge dem er løsningen på klimakatastrofen at fratage dem der har mindst ALT, så de ikke kan forbruge andet end en skål ris, mens de rige kan feste videre til Jorden går under.

Det Blå Svindlerhold

blå spasser og 'røvvasker' smølf

"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv
.

Statsminister Mette Frederiksen
Født den 19. november 1977. Har siden 2015 været formand for Socialdemokratiet. Medlem af Folketinget siden 2001. Mette Frederiksen har været beskæftigelsesminister og justitsminister i Helle Thorning-Schmidts regering. Til valget den 5. juni 2019 opstillede hun i Nordjyllands Storkreds og fik 43.489 personlige stemmer.

Vi har en statsminister der kan tænke selv.

Hej Jeppe
Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Det Blå Svindlerhold - Har du virkelig ikke andet at byde ind med?

Netop Holger, kan kun være enig.

Der er nogen der absolut vil ødelægge og sabotere debatten, køre den ud på et sidespor, nøjagtigt som de der troller på facebook. Bare de dog blev der.

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

blå spasser og 'røvvasker' smølf
blå spasser og 'røvvasker' smølf
blå spasser og 'røvvasker' smølf
blå spasser og 'røvvasker' smølf

"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv
"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv
"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv
"Jeg er ikke på noget tidspunkt blevet advaret ..." vi har en statsminister der ikke kan tænke selv
.

Den Mund halten, Kurt!

Fritz Döllinger, hvorfor??

Er du også en af de dumme socialdemokrater der ALDRIG kan se fejl i partiet?

Hold selv mund!
.

Du skulle tage at skifte pigoppen, den køre i samme rille!

Lev med det!
.

Nein Kurt, Den Mund halten, sofort

Er kann nichts dafür, er leidet von Balla-balla.

NEIN!

Doch Kurt, halt die fresse, sofort und hau ab

Fritz Döllinger dine kommentarer bliver ikke mere begavede af at du ikke kan dansk!

Hold dog kæft, Kurt NU

Måske er der nogen som skulle bruge sommerferien, uden Netavisen Pio, til at udvide deres ordforråd, således at afskrift af passager fra især Jeppe Lindholms kommentarer ikke var nødvendig, men at pågældendes kommentarer fremover vil indeholde en hvis form for selvstændig tænkning.

Lev med det!
.

Statsministeren er ikke magtfuldkommen. Det er en urimelig og polariserende anklage, som er ubegrundet. Det er kun godt, at statsministeren har taget magten tilbage fra Finansministeriet. Medierne burde ikke være medløbere i kritikken. Det er tilsyneladende blevet et faktum, at Mette Frederiksen er magtfuldkommen. Først blev det sagt lidt i krogene – nu bruges det i flæng til at beskrive den nuværende regering, både af politiske kommentatorer og blandt almindelige mennesker.
Der er imidlertid tale om en polariserende anklage, som vi har svært ved at se grundlaget for. Det er derfor på tide, at vi får blik for historien og konteksten bag ’centraliseringen’.

Noget må Mette Frederiksen jo gøre rigtigt. Arbejdsløsheden har ikke været lavere i mands minde. Økonomien ej heller.
Det på trods af globale kriser, Corona der nu har stået på i 2½ år, krigen i Ukraine der startede for et halvt år siden og lige nu også en global inflation og Mette har klaret det til UG med kryds og bolle. Mette er det som de færreste politikere opnår at blive, en rigtig statskvinde.

* Der skulle stå at økonomien er bedre end i mands minde.

@ Bent Mench Andersen,

Jeg ville ønske jeg kunne anbefale din kommentar.

Statsminister Mette Frederiksen
Født den 19. november 1977. Har siden 2015 været formand for Socialdemokratiet. Medlem af Folketinget siden 2001. Mette Frederiksen har været beskæftigelsesminister og justitsminister i Helle Thorning-Schmidts regering. Til valget den 5. juni 2019 opstillede hun i Nordjyllands Storkreds og fik 43.489 personlige stemmer.

Vi har en statsminister der kan tænke selv

Godt statsministeren bliver.

Det tragikomiske er at på dagen hvor statsministeren renser sig selv i Folketingets salvelsesolie,

ja, så sender vælgerne Inger Støjbergs nye Danmarksdemokraterne i folketinget.

Og statsministeren har givet Inger en gratis platform til at storme ind i folketinget!

Tænk hvis Wammen havde overtaget dirigentstokken allerede i dag!

Og Mette Frederiksen var taget på sommerferie i Frankrig for at modtage de danske tour-ryttere!

Agurketidens ægte nationalhelte!

Og husk fødende kvinder begår pr. definition ikke fejl!

Kun hele setuppet kan stå til ansvar!

Det er arbejdsdelingen der er afgørende.

Regeringen handler. Med en statsminister uden viden! Uden hensigt! Uden forsæt!

Folketinget afslører uvidenheden, løgne og vilje hos regeringen.

På trods af statsministerens renhed var et barn på vej!

Kør din kujon, råbte BB. Statsministerchaufføren trykkede spejderen i bund. Statsministeren så i den grad fødende ud! Kør, for helvede råbte statsministeren.

Danmark dør!

Dagen efter blev ministerchaufføren fritstillet fra jobbet,

Fremover skal fødende kvinder rådgives af et demokratisk udvalg.

Moder-Mette passer på Danmark!

Barbara Bertelsen førte Danmark igennem en hård fødsel!

Fødende kvinder er fødende kvinder!

Folketingets flertal afgør de kommende fødsler!

Fødeafdelingerne overalt i Danmark er underbemandede og langt borte på Stor-sygehusene!

Vælgerne er de ægte mødre og fædre!

Støjbergs parti fik på otte dage de nødvendige vælgererklæringer!

Det ægte demokrati kan rådgive en kommende regering!

DJØFerne er sat skakmat af Enhedslisten, SF og regeringen!

De radikale forsøger at komme til kræfter i Frankrig!

Landet i gult!

Sikke en gang mundgalop du præstere der, ligner noget fra fra en meget bitter person.

Mette Frederiksen har min fulde tillid. Og det tænker jeg rigtig mange andre vælgere også mener. Selv langt ind i de blå rækker. Det er værd at huske Statsminister Mette Frederiksen havde kæmpe stor opbagning blandt befolkningen for de tiltag hun tog under corona krisen. Hele 74% af vælgerne bakkede op om kursen.

At minkene blev aflivet var en nødvendighed i situationen. Slet ingen tvivl om det. Og det samme skete i en række andre EU lande på samme tid og på samme grundlag. En alvorlig risiko for mutation af COVID-19 virus i mink besætninger, som vil sprede smitten ukontrollabelt med en ny mulig aggressiv variant af COVID-19 virus.

Det blev heldigvis afværget gennem hurtig og konsekvent handling af regeringen. Der var ikke noget valg.

Hvorfor er Barbara Bertelsen ikke fortid i statsministeriet?
Hvad er det for en klemme hun har på MF?

NU er der fest blandt top-embedsmændene: vi kan gøre hvad vi vil - det får ingen konsekvens.

"Mette Frederiksen har min fulde tillid" og du har den længste og mest brune tunge!
.

Betaler Mette selv de 19 mia, eller ender vi arbejdere med at betale for at hun hastede et panik-møde igennem, hvor hun ikke ville lade folk læse bilagene igennem? Så kunne de have nået at forklare at der ikke var hjemmel !!! Fagfolk kunne forøvrigt forklare at mutationerne ikke var farlige, da de fik stillet data frem (dem fik de ikke før da alt blev holdt stramt af Mette og BBB)
Sidder du for bordenden, så er det dig der bestemmer! Og dig der har ansvaret!
Men Ikke Mette åbenbart. Hvad Ø og SF får for at være puddelhunde må guderne vide, men mon ikke SF er klar til at sætte sig i ministerbilerne.

Mf må være MEGET naiv når hun ikke stiller spørgsmål ved om 'ordren' var lovlig.
Eller også var der en ønske om at nedlægge mink-branchen.

Rrling - DU betaler og Barbara Bertelsen får bonus
.

Det er utrolig så lidt folk ved om hvordan regeringssystem et og dets bagland fungere, men selv uden at vide en pind om forretningsgangen gør men dig klog på at vi ingenting!
Undersøg dog problematikken før man løfter op tak !

Jeg kan jo ikke sige, at du argumenterer for din sag, og granskningskommisionen bakker mig jo op, så det er jo bare en klar indikering af at Pavlovs hunde gør når Mette siger de skal. Indholdet er tomt, men pr refleks.
Læs forøvrigt Sigge Winthers bog om embedsførelse og politik. Den forklarer meget godt hvad problemet er med centralisering af magten.
God weekend til alle :-)

Marianne Kjær, hvad er det du hentyder til?
Jeg forstår ikke helt hvad du mener: "men selv uden at vide en pind om forretningsgangen gør men dig klog på at vi ingenting".

Kan du ikke se der der noget helt galt?

Mere bonus-gakgak: Departementschef Barbara Bertelsen fik 125.000 kroner i engangsvederlag for sit arbejde i 2020. Få måneder efter alle mink blev aflivet, og rådgivning om sms-sletning blev givet til statsministeren
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/fed-bonus-til-slett...
.

Nu må Jakob Ellemann-Jensen og Søren Pape Poulsen samt hele den blå blok stoppe hykleriet. Det er simpelthen ikke til at holde ud at høre på.

Det blå hykleri startede for over et år siden, inden nogen vidste, hvad der var hoved eller hale i minksagen. Her stemte blå blok allerede for et borgerforslag om, at statsminister Mette Frederiksen skulle stilles for en rigsret. Vel at mærke inden nogen seriøs konklusion var blevet fremført.

Der var jo et tiltag, der var helt på månen og overhovedet ikke gennemtænkt. Det viste bare, at blå blok ikke havde overskud til at tænke klart og manglede en leder med format.
I øvrigt stemte hverken Nye Borgerlige eller Dansk Folkeparti for, at Inger Støjberg skulle for en rigsret. Selv om konklusionen fra instrukskommissionens rapport var, at hun forsætligt havde brudt ministeransvarlighedsloven.

For at gøre blå bloks hykleri komplet skal vi lige huske på og ikke glemme, at de selv nedlagde irakkommisionen, der skulle have undersøgt, om Anders Fogh Rasmussen og den daværende VK-regering vidste, at bevæggrunden for krigen i Irak var ulovlig, og at de vildledte det danske folketing ved at sende danske soldater i krig på et ulovligt grundlag; det kostede flere unge danske soldater livet.

Derfor skal blå blok stoppe sit pinlige hykleri. Hvis de går så meget op i moral, lov og ret, så burde de omgående stemme for at få genåbnet irakkommissionen.

Statsminister Mette Frederiksen
Født den 19. november 1977. Har siden 2015 været formand for Socialdemokratiet. Medlem af Folketinget siden 2001. Mette Frederiksen har været beskæftigelsesminister og justitsminister i Helle Thorning-Schmidts regering. Til valget den 5. juni 2019 opstillede hun i Nordjyllands Storkreds og fik 43.489 personlige stemmer.

Der er mange ting, jeg kan kritisere statsministeren for, men minksagen er ikke én af dem. Vi er sluppet af med et farligt erhverv, uden at reglerne er blevet brudt.

Der fyldte du vidst ikke med. Reglerne blev brudt. Sagkundskaben blev ikke spurgt.
Kort og godt: En kæmpe skandale!
Og til Mettes fanklub: Mettetisterrne (i andre lande kaldet Trumpistet;-) Nej, mennesker døde ikke af minkene.
PS: det døde muligvis en del på plejehjemmene i januar/februar da der ikke var fokus på der hvor smitten kunne koste liv. Manglende uddelegering og overblik for bordenden.
PPS: min kritik er generelt ikke af embedsmændene/kvinderne rundt i styrelser mm der virkeligt arbejde alt hvad de kunne, men arbejdede under urimelige vilkår oppefra stats - og justitsministeriet.

Hvis vi skal se stort på 'reglerne' så få dog for h...... de udviste asylansøger sendt ud af landet!
.

Nå er minksagen nu også vores gæsters skyld?

Hvor har jeg skrevet det?

@ Kurt Jensen

Kurt Jensen - 1 juli, 2022 - 23:20 - #25509

AT du, iflg. dig selv, kan fem sprog hjælper åbenbart ikke på at kunne forstå dansk
.

Dette må da glæde dig utroligt, Kurt Jensen, eller vil du gå til i ærgrelse over, at det blev gennemført af den siddende regering?

"101 kriminelle udlændinge er blevet sendt ud af landet efter ny lov
Af
Flemming Brandt

101 kriminelle udlændinge har siden 1. juni sidste år fået afbrudt deres fængselsstraf og er i stedet blevet sendt ud af Danmark.

Det skriver Udlændinge- og Integrationsministeriet i en pressemeddelelse.

Det er blevet muligt takket være den hjemrejselov, som Folketinget for et års tid siden vedtog.

Loven gør det muligt for Hjemrejsestyrelsen at afbryde straffen for en kriminel udlænding. Betingelsen er dog, at vedkommende omgående forlader Danmark, og at han eller hun højest er blevet idømt en ubetinget fængselsstraf på op til fire måneder.

Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S) er begejstret for resultatet.

- Udvisningsdømte udlændinge har ikke noget at gøre i Danmark. Hver eneste kriminelle, vi får hjemsendt, er en sejr. Derfor er jeg virkelig glad for, at vi nu har rundet 100 straks-udsendelser, siger han i pressemeddelelsen."

Ovenstående stammer fra DR.dk - Seneste nyt.

Fint at S har fået udvist 101 kriminelle udlændinge. Det glæder mig! Jo flere jo bedre.
Jeg deler Kaare Dybvad Beks begejstring og synspunkter!
.

Statsminister Mette Frederiksen
Født den 19. november 1977. Har siden 2015 været formand for Socialdemokratiet. Medlem af Folketinget siden 2001. Mette Frederiksen har været beskæftigelsesminister og justitsminister i Helle Thorning-Schmidts regering. Til valget den 5. juni 2019 opstillede hun i Nordjyllands Storkreds og fik 43.489 personlige stemmer.

hvis du i dag stod og skulle sende danske soldater i krig, f.eks. i Irak og du vidste der var usikkerhed om lovligheden, vil du så gøre det. Danske soldater skal dø og milliarder skal bruges på krig og ødelæggelse. Heldigvis i et andet land. Du for masser af beskeder om at der er lusk i aftalen og så gør du det alligevel - eller gør du.
I forbindelse med en lignende sag der kører i DK pt, hvor der er taget akut stilling til om danskere skal dø af en virus og at der er følgeskader ved den virus, der gør at vacciner kanødelægges. Danskere i DK. Ikke i udlandet.
Hvis du mener, at fordi du har et politisk flertal bag dig, kan du lave de ulovligheder der passer dig - der var mange om beslutningen og heldigvis taler de ikke mere om ulovligheden - de har selstøndigt med deres flertal slået konsekvenserne til hjørne.
Jeg har med vilje ikke nævnt Irakkommisionen og de danske politikere der med blodrøde øjne stemte for at gemme sandheden for danskerne.

Er der forskel??!!

Sider

Annonce