Netavisen Pio holder sommerferie

Vi vender tilbage til august.

Kære Pio-læser.

Netavisen Pio går på sommerferie i dag.

Normalt holder vi lukket i juli, men i år stopper vi med at udkomme en uge tidligere end normalt, fordi vi i den sidste uge af juni flytter vores redaktion til nye lokaler.

Det betyder, at der som udgangspunkt, ikke vil komme nye artikler, debatindlæg eller podcasts på hjemmesiden, og at du ikke vil modtage det daglige nyhedsbrev alle ugens fem hverdage, før vi vender tilbage i august.

Der vil dog være en enkelt undtagelse. For torsdag kommer Minkkommissionens beretning, og da indholdet af den kan blive helt afgørende for de kommende måneder i dansk politik, så vil du også kunne læse om den og få alle reaktionerne på Netavisen Pio.

Har du tips, forslag til artikler, debatindlæg eller har du på anden måde  behov for at kontakte redaktionen, så kan du altid sende en mail på redaktion@piopio.dk, som løbende - men ikke dagligt - vil blive læst.

Tilbage er der bare at ønske alle læsere en rigtig god sommerferie.


 


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Og i lige måde...

Tak i lige måde. Jeg glædetr mig til at læse Pio igen om en måneds tid.

Redaktionel produktionsstøtte i 2022 jvf https://journalisten.dk/her-er-modtagerne-af-mediestoette-2/

Netavisen Pio 486.462,10

Har seks medarbejdere.

Sommerferie??????

.

Vil savne den daglige oritering &info.fra det politiske m.m...men det går nok...😉
God Sommer, 🌞 Ferie trænger Alle til👒🧢🙂.

På G7 topmødet i Bayern er man blevet enige om, at bruge 3.600.000.000.000 kr. på udvikling af infrastruktur i ulandene, ikke mindst i Afrika, for at undgå Kina og Rusland sætter sig på det Afrikanske og syd amerikanske kontinenter. USA betaler alene 1.400.000.000.000 kr.. Det gøres ikke fordi de skal gavne Afrika eller syd Afrika. Det gøres for at sikre Vesten fremtidig adgang til naturressource i områderne som vi ikke kan undvære. Sætter Kineserne sig for hårdt på dem er det game over for vesten da der så ikke kan opretholdes den nødvendige produktion. allerede nu har vi mærket konsekvenser af afbrudte forsyningskæder i det små. Men det kan blive meget meget være. Ikke mindst hvis Kina går ind og sætter dagsorden og priser, som de er godt i gang med ikke mindst i Afrika. Et Afrika, som virkelig har brug for udvikling. Og den udvikling vi fra vesten har givet dem i bytte for naturlige ressourcer har været ubrugelige og fuldkommen utilstrækkelig.

Hvis det lykkedes Kina og Rusland at afskære vesten for adgang til ressourcer vil det give meget alvorlige spænding om retten til at eksisterer. Det kan blive den krig en person i en kælder lidt uden for Washington DC venter på. I kælderen sidder Steve Bannon, som har en vision om en voldsom stor krig, som smadre verden og lader civilisationen genopstå med USA som førende nation, som dikterer resten af verden. Var det ikke også lige noget for dig Anders Fogh Rasmussen?

Hvis vesten/USA altså vinder sådan et opgør, hvor 3.500.000.000 til 5.000.000.000 mennesker vil dø. Hvad nu hvis Kina og russerne vinder?

Vi må vist hellere springe alle formaliteter over og få sendt raketter afsted mod Moscow og Beijing hurtigst muligt. Så er opgøret da sparket godt i gang.

Og når først de mere alvorlige sidder af klima katastrofen dukker op så kommer der for alvor gang i dette uundgåelige opgør vi nu har fået sat i gang. Det største og sidste menneskeskabte big bang.

-

Første gang for nogle måneder da det gik op for mig, at Kina og Rusland med flere faktisk kan have magt midler til at lukke for gas, olie og leverance af ressourcer til at opretholde vores produktionsapparat i gang fik jeg gevaldige kuldegysninger og sad skræmt tilbage med den her åbenbaring. For de kan faktisk ene med at kunne gøre det. Det er noget af det mest uhyggelige jeg har oplevet.

Det er nu de kommende måneder eller år det her afgøres.

Jeg har længe (flere år) undret mig over, hvordan vi i Europa, tilsyneladende blindt, stille og roligt har kunnet gøre os selv afhængige af Rusland (Nordstream), hvordan har nogen politikere i deres vildeste fantasi kunnet forestille sig, at det kunne gå godt?

Ligeledes, hvordan har befolkninger i hele vesten, kunnet lade sig forføre til at købe billigt bras fra Kina. Her er det os borgerne der bestemmer. Vil vi støtte et totalitært regime, ved at lægge vores forbrug på Alibaba og deslige? Eller vil vi hellere støtte vores vores egne virksomheder, købe bedre kvalitet, kassere mindre, og beskytte klimaet?

"... gøre os selv afhængige af Rusland ..."
har efterretningstjenesterne sovet i timen? Politikerne har!!!

"... købe billigt bras fra Kina ..." du har selv givet svaret: "billigt"
.

Trine Bramsen Transport- og ligestillingsminister
Født den 26. marts 1981. Har siddet i Folketinget for Socialdemokratiet siden 2011 og var i forrige regeringsperiode retsordfører. Trine Bramsen er valgt i Fyns Storkreds. Hun blev i 2019 udnævnt til forsvarsminister, men overtog i 2022 rollen som transport- og ligestillingsminister.

Viste du, at amerikansk militær får mulighed for at åbne ild mod civile norske statsborgere i Norge efter amerikanske retsprincipper for beskytte amerikanske soldater eller oprette orden, genoprette orden?

Det vil være helt op til de amerikanske styrke selv at definerer, hvornår det er i orden at anvende magt.

Netop nu forhandler den danske regering i dybeste hemmelighed med USA's Forsvarsministerium om en lignende aftale i Danmark, når de amerikanske styrker ankommer til Danmark jævnføre den aftale der er indgået mellem USA og Danmark om amerikanske styrker udstationeret i Danmark.

Jamen du godeste, milde himmel!! Stakkels nordmænd, først islamiske terrorister og nu amerikanere, hvad har de dog gjort for at fortjene det?

"Netop nu forhandler den danske regering i dybeste hemmelighed med USA's Forsvarsministerium"

Du altforbarmende!! Hvad skal det dog ikke ende med? Og det var endda så dybt hemmeligt, at kun regeringstoppen og enkelte betroede topembedsmænd kendte til det - og så Jeppe, selvfølgelig.

For at undgå at beslutninger med vidtrækkende konsekvenser bliver truffet uden lovhjemmel i fremtiden, foreslår hun, at der indføres en "rådføringspligt".

Det vil betyde, at man skal rådføre sig med Folketinget, inden man træffer vidtrækkende beslutninger som den i minksagen.

Tænk at en kvinde der har været medlem af folketinget i fulde 20 år endelig er nået frem til det som enhver 9. klasseelev lærer i faget samfundsfag.

At Danmark er et demokrati, hvor Folketingets flertal lovgiver og holder regeringen i ørerne med gode råd og landsdækkende indsigt!

Tænk!

Og det oven på en Inger Støjberg sag hvor Mette Frederiksen og støttepartier var klare i spyttet.

- Hun gør jo blot som en anden Uffe Ellemann- Jensen! Hvad der passer hende!

Uffe fik alene 80 næser! Inger en rigsretssag og to måneder med fodlænke!

Af skade bliver man klog!

“Råd-førings-pligt”

Den dybe tallerken genopfindes!

Navnet er “folketinget”

Efterfølgeren for tidligere tiders stænderforsamlinger, som den enevældige konge havde “pligt til at rådspørge” i spørgsmål af afgørende betydning for høj som lav.

Den enevældige Mette Frederiksen lader således historien gentage sig.

1834 vedtog Frederik 6. (født 1768, regent 1808-1839) sammen med Statsrådet en lov om oprettelsen af fire stænderforsamlinger i kongeriget Danmark og hertugdømmerne. Dette fik bl.a. betydning for danskernes mulighed for at debattere og engagere sig i politiske emner. Stænderforsamlingerne var alene rådgivende, men den enevældige konge så sig alligevel nødsaget til at lytte til stændernes forslag. Dermed blev den politiske debat en mere legitim del af samfundslivet

For at undgå at beslutninger med vidtrækkende konsekvenser bliver truffet uden lovhjemmel i fremtiden, foreslår statsminister Mette Frederiksen, at der indføres en "rådføringspligt".

Det vil betyde, at man skal rådføre sig med Folketinget, inden man træffer vidtrækkende beslutninger som den i minksagen.

Folketinget skal således i status endelig ligestilles med eller ligefrem overgå stænderforsamlingerne fra 1834-1848!

Mette Frederiksen elsker at være historisk!

Det vil betyde, at man skal rådføre sig med Folketinget, inden man træffer vidtrækkende beslutninger som den i minksagen.

Det vil sige at statsministeren afgiver suverænitet til folket!

Spørgsmålet er om det i sin “venden på hovedet” demokratisk tankegang skal sendes til folkeafstemning.

Her gik folket og troede at demokrati betød folke-styre!

Under Mette Frederiksen betød det statsminister-styre!

Alt under den samme grundlov!

Men nu skal de repræsentative folketingsmedlemmer tages med på råd. Som på stænderforsamlingernes tid!

Tids-maskinen Mette Frederiksen rykker forbi Putin, Trump og Erdogan!

Vi er på vej mod et frit demokratisk samfund hvor sygeplejersker, skolelærere, pædagoger, sosuer og minkavlere bliver hørt!

Hvis de har repræsentanter i folketinget!

Focusgrupper, Facebook likes, parti-klapperi, DSU smiger er afløst af politiske kolleger, der repræsenterer hele landet.

Vælger-havet, der blev skrevet ind i grundloven af 1848!

Så længe siden at en pandemi glemmer historiens logiske gang!

1849 gentages i 2023 om vælgerne det vil!

Et folketing for folket!

God demokratisk sommer!

rådføringspligten kan passende øves når familiens ferie tilrettelægges for store som små, for unge som gamle!

rådføringspligt!

Ikke et øje er tørt!

Kære Aksel Jensen. Mange af dine betragtninger rammer ko plet. Hvordan vi kommer videre, når stort set INGEN medlemmer af Folketingestemmer efter sin EGEN overbevisning, har jeg svært ved at se. En mulighed er dog, at BORGERNE parallelt med de folkevalgte, får langt langt større indflydelse. Drr skal IKKE indføres flere politisk styrede udvalg. Der skal nedsættes BORGERUDVALG. Den evindelige kamp for at blive "genvalgt", skal ændres til en dokumentation for at den enkelte politiker kan DOKUMENTERE at have gjort noget godt og fornuftigt FOR borgerne og samfundet. Og det skal være BORGERNE der skal være dommere om det er rigtigt eller ej. Det er een mulighed. Ligenu fungerer det såkaldte demokrati jo ikke. Tak fordi du gider opsummere alle de ting du har gjort.

Kære Aksel Jensen. Mange af dine betragtninger rammer ko plet. Hvordan vi kommer videre, når stort set INGEN medlemmer af Folketingestemmer efter sin EGEN overbevisning, har jeg svært ved at se. En mulighed er dog, at BORGERNE parallelt med de folkevalgte, får langt langt større indflydelse. Drr skal IKKE indføres flere politisk styrede udvalg. Der skal nedsættes BORGERUDVALG. Den evindelige kamp for at blive "genvalgt", skal ændres til en dokumentation for at den enkelte politiker kan DOKUMENTERE at have gjort noget godt og fornuftigt FOR borgerne og samfundet. Og det skal være BORGERNE der skal være dommere om det er rigtigt eller ej. Det er een mulighed. Ligenu fungerer det såkaldte demokrati jo ikke. Tak fordi du gider opsummere alle de ting du har gjort.

Den norske regering har tirsdag aften grebet ind for at stoppe en strejke, der har betydet, at tre norske oliefelter blev lukket midlertidigt.

Dermed varede strejken under et døgn, skriver nyhedsbureauet NTB.

Den kortvarige strejke førte til, at de norske felter Gudrun, Oseberg Syd og Oseberg Øst måtte lukke.

- Det har ikke været muligt for parterne at finde en løsning. Jeg har derfor foreslået tvungen lønnævn.

- Den varslede optrapning er kritisk i dagens situation, siger beskæftigelsesminister Marte Mjøs Persen fra Arbejderpartiet.

Hun hentyder til energikrisen og til krigen i Ukraine.

Det er i udgangspunktet parterne selv, der er ansvarlige for at løse konflikten. Men regeringen mener, at strejken vil medføre for 'store samfundsmæssige konsekvenser for hele Europa'.

Den danske regering er tilsyneladende gået på sommerferie!

Alt imens alt det der skulle give lidt livsglæde igen til rigtig mange trædes under fode enten på grund af grådighed eller på grund af langsigtet uvidenhed!

Vi står sammen i Danmark! Når verden brænder sammen! Det er vi gode til!

Politisk profylakse kniber det derimod gevaldigt med!

Det koster som regel kassen!

Og i ren panik er pengene som regel altid brugt på forhånd!

Det minder om alt for mange familier der i generationer ikke evner at komme ovenpå!

Gode gener i politik er en mangelvare!

De rigtige gener har sjældent evnen til at stå i forreste række!

Måske demokratiets største iboende fjende!

Kun et lykketræf af personer og omstændigheder skaber den rette succes!

Som en Jonas Vingegaard i Tour de France 2021!

At være sig selv og alligevel slå til!

Naturtalenter i politik hører til sjældenheden - alt for mange parametre skal slå igennem samtidig!

Og pressen tror at de har første parket evig og altid!

Tænk at en sportsstjerne foretrækker sit eget barn før interviewet til millioner.

Tænk hvis statsministeren fortrak familien i stedet for øldrikkende idioter ved Roskilde-festivalen!

Vi har lang vej i lille Danmark!

Psykiatrien har ligget i laser længe!

Lige så længe som Roskilde-festivalen har eksisteret!

Venstrefløjens svar på en overdimensioneret minkfarm!

Alt muligt lort spredes i små aflukker hvor han og hunner ikke engang er adskilte!

De venstreorienterede har nu fået indført samtykke!

Samtykke til hvad?

Efter at statsministeren har gået rundt og speed-drikke med hannerne!

I Midtjylland siger statistikkerne at når spritten går ind, går hjernen ud!

Men det gælder sikkert ikke for en nordjysk beton-socialist der formodentlig også hælder til en rød Aalborg!

Gode gener i politik behøver hverken alkohol eller underholdning eller “lad mig blive set”!

Gode gener er der for andre!

Profylaktisk!

For egne børn, for andres børn, for…you name it!

Der er ingen tvivl om, at det er alvorligt, når en minister bryder loven og handler på noget, som vedkommende ikke har hjemmel til. Særligt alvorligt er det, når det går ud over mennesker. I sagen om de ulovligt adskilte asylpar gik det ud over unge mennesker, som i forvejen var dybt traumatiserede. I sagen om de ulovligt nedslagtede mink gik det ud over minkavlerne, som så deres livsværk forsvinde.

Inger Støjberg er på vej i folketinget med 10 procent af danskerne bag sig.

Politik handler om følelser!
Mavefornemmelsen da Mette Frederiksen med Inger Støjbergs politik i baglommen vandt regeringsnøglerne hvorefter hun koldblodigt sendte Inger Støjberg i rigsretten lever i bedste velgående.

Enhedslistens politikere får mavesyren til at koge over i hele Jylland!

På vægtskålen står livet i Jylland kontra livet i parallelsamfundene i storbyernes yderkanter.

Pandemien viste hykleriet!

Smitten voksede og voksede i parallelsamfundene; men minkene skulle med djævelens vold og magt nedlægges; fordi det i forvejen stod i Enhedslisten og SF partiprogrammer.

Mette Frederiksen og Bb fik intet modspil af saglig politisk observans.

Befolkningen ved bedre!

Allerede 800 blev smittet ved Roskilde-festivalen i sidste uge!

En festival er et parallel-samfund der fungerer på samme vis som en topmoderne minkfarm!

Festivaler og parallelsamfund fungerer negativt videre!

Pandemien er over imod igen om få måneder.

En Inger Støjberg med stor vælgeropbakning kan stoppe pandemien, der hvor pandemien reelt udvikler sig.

Venstrefløjen har dækket over egne vælgergrupper alt for længe!

Det betalte de gamle prisen for!

19 milliarder til mink!

19 milliarder der allerede mangler til sosuer , sygeplejersker, jordemødre og dagplejemødre.

Grupperne der reelt nedkæmpede pandemien!

Danskernes mavefornemmelse afgør næste folketingsvalg og pandemiens endeligt de næste to år!

Socialdemokraterne er for længst gået på sommerferie.

Pandemien hygger sig på alle socialdemokratiske festivaler!

Er statsministeren værdig til at lede Danmark?

Det folketingsvalget handler om?

Skal man tro de radikale?

Pressemødet 1. juli, var decideret mærkeligt.

Statsministeren fremstod sukkende ligeglad med, at en uafhængig kommission havde dømt den administration, som hun ikke bare står i spidsen for, men har sørget for at holde i stram snor, benhårdt.

Selv har hun groft vildledt alle socialdemokrater som følge af en dybt kritisabel sagsbehandling.

En sagsbehandling, som hun er den øverste ansvarlige for, fordi hun har samlet al magt i ønsket om at få et socialdemokratisk land fra vuggestue til ældrepleje.

Og jo dermed ansvaret!

Boris Johnson definerede det konservative England.

Mette Frederiksen definerede det socialdemokratiske Danmark.

I England løber de ægte konservative skrigende bort!

Snart løber de ægte socialdemokrater skrigende bort fra Mette Frederiksen nye socialdemokratiske Danmark!

Okay Arne fik sin tidlige pension, men Arnes mor kan ikke komme på plejehjem, få sygebehandling i Gødstrup eller Skejby, og den førstegangsfødende datter frygter for den kommende fødsel i København. Arnes fjerde barnebarn? Hvordan kommer det til at gå? En datter har netop sagt jobbet op på sygehuset og svigersønnen har opgivet jobbet som fængselsbetjent. En søster kan ikke mere betale varmeudgifterne i sit hus i Midtjylland. Gassen stiger og stiger i pris!

Og Mette Frederiksen har ingen socialdemokratiske svar?

Arne fik sin pension!

Men vil den række? Mælken er steget. El-regningen er steget. Det meste er steget! Måske bilen skal sættes ud? Men hvad så med hjælpen til børn og børnebørn og søster, der gerne vil have hugget brænde. Bilen bliver det sidste der kan spares bort!

Mette Frederiksen og Europa er i krig! Det må vi lære at leve med! Putin -inflationen som Mette og hendes ministre på Ritt bjerregårdsk gentager og gentager. Putin-inflation!

Mette kan intet gøre! Og vil intet gøre!

Enhver er nu sin egen lykkes smed!

Er det ikke det de borgerlige altid har sagt!

Måske en stemme på de borgerlige kan redde et eller andet!

Mette Frederiksen har brugt pengene og givet op!

Og CO2 afgifter vil sætter alle fødevarer yderligere op i pris!

De grønne partier elsker de grønne CO2 afgifter. Mette har gjort Socialdemokratiet til et grønt 2035 parti!

Røde Arne står nu alene med sin pension og inflationen og CO2 inflationen der venter eksponentielt med radikale og SF i en ny regering.

2035 er vigtigere end Arnes sidste 15 år!

Mette har allerede været der!

Løbet er kørt! Der er ikke mere i benene! Men forude venter bjergene!

God sommerferie!

Resten er nu op til Jonas Vingegaard!

Og de radikale!

»Vi har et meget stort antal strandede passagerer, der ikke kommer hjem, og som er blevet sat i en forfærdelig situation – vi skal have lov til at fortsætte vores arbejde med at få dem hjem. Denne strejke har fundet sted på det mest ubelejlige tidspunkt, man kan forestille sig - frem for alt for alle feriegæster, men også for os som flyselskab«,

Strejker har altid konsekvenser.

Denne gang slår det særlig hårdt!

Når det rammer der hvor danskernes rige hjertekule gør allermest ondt!

Arne havde sparet sammen i ti år til turen for børn og børnebørn!

Prikken over i’et i familiesammenholdet!

Men, men, men…

Mette Frederiksen elsker den danske model….

Den har løst manglen på lærere, sygeplejersker, jordemødre, læger, minkavlere, håndværkere, etc.

Alt er såre godt!

Når blot vi har de rigtige ledere på de rigtige pladser på de rette tidspunkter…

Bølgen er allerede i bevægelse…

Danskere husker desværre alt for godt!

Demokratiet virker!

På efterbetaling.

Med tilbagevirkende kraft!

Ingen havde ondt af lærerne!

Ingen havde ondt af sygeplejerskerne!

Ingen havde ondt af jordemødrene!

Ingen havde ondt af minkavlerne!

Men pludseligt står alt lysende klart!

Et styrt på Alpe d’Huez!

Og den sommer er ødelagt!

Alle drømmene er borte!

Arnes kone må ringe til højre og Venstre!

Hvordan kommer vi tilbage til vores trykke og veltilrettelagte socialdemokratiske Danmark!

Danmark er på ferie! Danmark er politisk lukket ned!

Lev med det!

Putins inflation og ulykker er skyld i alt!

Valget og politikerne er tilbage i oktober!

Med lidt lykke og held kan Arnes barnebarn være parat til første skoledag i begyndelsen af august!

En stor dag for barn, forældre, bedsteforældre og lærer!

Men især for Danmark!

Danske vælgere kender deres besøgelsestid!

Også om sommeren!

Vælgere er simpelthen mere bekymrede end politikere!

Jordskredsvalget i klimaåret 2022 venter! Alt sejler!

Og det er klimaets skyld!

Flyafgange aflyses en mass!

Enhedslisten og SF og de radikales partiprogrammer opfyldes uden politikere behøver gøre noget som helst!

CO2 afgifterne er allerede indført ad bagvejen!

Uden lovhjemmel står flybranchen på jorden!

2035 kom langt før planlagt!

Hvad de grønne partier og Mette Frederiksen vil gå til valg på bliver svært at finde!

De har allerede været der!

Arne og familie er fanget på en græsk ferie-ø!

Men de fleste er allerede fanget hjemme i Danmark!

I en behandlingskø. I en nedlagt forbrugsgode. I et usælgeligt hus.

Det sku’ være så godt!

To dages dansk sommervejr venter!

Og endnu har vi Alpe d’Huez til gode!

Men bedst af alt!

Valget venter! Det er altid dit!

Hvilken kø du vil ende i, besluttes på valgdagen!

God sommer!

Forleden havde vi håndværkere i huset. Vi snakkede selvfølgelig også politik. De var trofaste socialdemokrater. Eller havde været. Ikke denne gang.

Begrundelsen hedder Inger Støjberg: ’Det er urimeligt, at Støjberg skulle i fængsel for ingenting, mens Mette Frederiksen og hendes embedsmænd slipper frit og kvit fra minkskandalen.

De har ansvaret, de brød loven, og det koster os 17 mia. Og de slipper fra det hele. Det bare ikke i orden’, lød meldingen.

Nu mangler der mange mellemregninger i det regnestykke. Men svaret fra de to VVS-folk kan blive en kæmpe udfordring for Mette Frederiksen.

I ugens Megafon-måling står Socialdemokratiet til at tabe otte-ni mandater i forhold til valget i 2019, som ikke var prangende. Minksagen har med garanti været en dyr omgang på mange måder, for Inger snupper vælgere fra Mette.

Tænk at have råd til to håndværkere!

Inflationen er nu så høj at en børnefamilie med to små børn skal bruge ekstra 35.000 kr. for at betale alt det de havde råd til da Mette Frederiksen kom til magten.

Putin-inflationen vælter hele vores nye socialdemokratiske Danmark!

Mette Frederiksen er gået på sommerferie, fordi som hun siger: Europa er i krig! Det kommer til at koste for alle! Vi kan ikke gøre mere!

Men de radikale og Inger Støjberg har en plan!

Måske BS som inspirator er bedre end BB?

Valget er dit!

Holger Danske og BS rykker sidelinjer og baglinjer.

Venstrehåndsarbejde kræver arbejde, arbejde og arbejde!

Selv når sommeren er bedst!

Tænk hvis en af VVS-folkene sidder fanget på en af de græske øer!

Jo det går godt i lille Danmark med vores socialdemokratiske danske modeller!

Ledelsen hygger sig under sydens sol, alt imens det er vindstille i Danmark og høj sol og el-prisen er 3,41 kl. 11-12 plus faste bidrag, afgifter og moms.

Hvad betyder “at spare” spørger barnebarnet!

De gamle borgerlige ideer og forklaringer bringes op af posen!

Nåh, siger barnebarnet!

Kan jeg så få den til jul?

En ny borgerlig vælger er født!

Banken er igen blevet til en sparekasse!

Bankerne der først fjerner de negative renter vinder kunderne!

Sparekasse er lig gode gamle borgerlige dyder!

Socialdemokrater under Nyrup Rasmussen!

“Stuerene det bliver I aldrig!”

Værdipolitikken afgør det næste valg!

Værdien af 17 milliarder!

Værdien af 35.000 kr.!

Værdien af din ugeløn!

Værdien af 100 kr. Lig 2 kg. jordbær eller 7 liter økologisk mælk!

Værdi-politikken bliver valgets hovedspørgsmål!

Hvad koster dine romaner, Aksel Jensen?. Bliver de solgt på GYLDENDALS BOGFORLAG?

Arnes datter undrede sig over, om hun virkelig havde brugt så meget ekstra varme, men forbruget er næsten det samme.
Det er beløbet på de to regninger dog ikke.
Gasregningen er således steget fra cirka 5.500 kroner til cirka 26.500 kroner for samme periode med et års mellemrum.
- Det er seriøst mærkbart. Jeg er ikke højtlønnet. Det sted man kan spare her og nu, det er ferie. Det tager jeg ikke på. Så er der mad. Jeg er uddannet kok, så jeg ved godt, hvordan man får det bedste ud af ingenting. Jeg er forfærdelig glad for, at jeg har en lille køkkenhave, som jeg kan gå og hive nogle grøntsager op af, påpeger Arnes datter.
Derudover har hun også droppet at handle økologisk, for pengene er der simpelthen ikke til det. I stedet handler det nu om at få det optimale ud af hver en krone.
- Tænke madspild. Genbrug. Bare stoppe forbruget, fortæller Arnes datter.

Arnes datter har været medlem af Socialdemokratier siden ungdommen.

Hun overvejer nu at spare medlemskabet bort!

For som Mette Frederiksen siger: Putins inflation må alle leve med!

Men hvad med klimaet? Økologien er borte! Nyrup ville have lavet en refinansieringspakke for alle med kæmpe varmeregninger!

Nyrup var der da hun fik sit første job i det offentlige! Da arbejdsløsheden var kæmpehøj!

Nyrup lod ikke bare stå til!

Nu kan Arnes datter med god samvittighed for første gang stemme borgerligt!

Måske de har en redningsplan for gas- kunderne!

Gasleverandører i Danmark sælger gassen til ca. 408.000 danske gaskunder fordelt på ca 388.000 privatkunder og ca. 20.000 erhvervskunder. Kunderne kan deles op i timeaflæste eller ikke-timeaflæste.

Arnes datter overvejer nøje at stemme på et andet parti end faderen, der også har svært ved at få pensionen til at række! Arne taler hele tiden om Nyrup, der turde tænke nyt i en svær situation for Danmark.

Arnes datter synes Mette Frederiksen er gået hjælpeløst i stå! Her er ingen hjælp at hente!

Så hvem skal hun hente hjælp hos?

Betalingsbalancen forbedredes således i de sidste år af 1980'erne i ganske uforudset grad, så der i 1990 - for første gang i mere end 30 år - var et overskud på hele 10 mia. kr. på betalingsbalancen. Ved KV-regeringens tiltræden var der dog også 280.000 ledige - det højeste antal i danmarkshistorien.

I forhold til den økonomiske politik og arbejdsmarkedspolitikken fremsatte KV-regeringen i flere situationer sine egne, ofte ganske markante borgerlige forslag. Disse blev så mødt af modstand eller regulær afvisning af et flertal i Folketinget, hvorefter forslagene enten blev trukket tilbage eller forandret til ukendelighed gennem forhandlinger. KV-regeringen blev trods dette siddende, da oppositionen ikke kunne enes nok til at opstille et holdbart alternativ.

Presset af Tamil-sagen og et smuldrende parlamentarisk flertal tog Ministeriet Poul Schlüter IV sin afsked tirsdag den 15. januar 1993 uden at udskrive valg. En flertalsregering bestående af Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre, Centrum-Demokraterne og Kristeligt Folkeparti og ledet af socialdemokraten Poul Nyrup Rasmussen (f. 1943) overtog herefter magten.

Arne og familie tager denne sommer på en endagstur til Nørre Vorupør. Havet hjælper altid på humøret!

Nationalpark Thy er i rigtig venstreorienteret ånd!

Men tænk at den økologiske mælk snart står i 15 kroner!

Det koster kassen at være grøn! Og venstreorienteret!

Arnes datter har ikke mere råd!

God sommerferie!

Aksel Jensen hold du nu sommerferie selv!
I de næste 10 år.
Du fortjener der det!
.

Magnus Heunicke Sundheds- og ældreminister
Født den 28. januar 1975. Valgt i Sjællands Storkreds og har siddet i Folketinget siden 2005 for Socialdemokratiet. Magnus Heunicke er tidligere transportminister i Helle Thorning-Schmidts regering.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!
.

Magnus Heunicke Sundheds- og ældreminister
Født den 28. januar 1975. Valgt i Sjællands Storkreds og har siddet i Folketinget siden 2005 for Socialdemokratiet. Magnus Heunicke er tidligere transportminister i Helle Thorning-Schmidts regering.

Hvis ikke danske lønmodtagere er klar til at kæmpe og strejke for deres løn- og arbejdsforhold, det snart gå alvorlig ned ad bakke for de gode danske løn- og arbejdsforhold. Derude venter et lønniveau på 75 kr. i timen for særligt de lavetuddannede uden ordentlige ansættelsesforhold.

Det Blå Svindlerhold skal ikke have lov til at tryne danske lønmodtagere.

Det Blå Svindlerhold

Jeppe du har huller i din viden, derfor:
Lidt om det røde svindlerhold

"Nu får Barbara Bertelsen automatisk udbetalt en årlig bonus – tidligere gav hun den til sig selv" BONUS?????
https://www.berlingske.dk/politik/nu-faar-barbara-bertelsen-automatisk-u...
Hvorfor bliver det ikke stoppet???

"Rasmus Prehn i nye problemer om brug af ministerkort – betalte middage med redaktør og kommentator"
https://www.berlingske.dk/politik/rasmus-prehn-i-nye-problemer-om-brug-a...

"Rasmus Prehn ville have samtlige ministre til at offentliggøre alle bilag – men han vil ikke offentliggøre sine egne"
'Den nuværende fødevareminister Rasmus Prehn (S) havde, da Socialdemokratiet var i opposition, travlt med at hamre løs på Lars Løkke Rasmussen, der som minister havde rod i bilagene. Prehn mente derfor, at samtlige ministre og spindoktorer i den borgerlige regering burde lægge alle deres bilag offentligt frem. I dag står han selv for skud, og nu er tonen fra S-profilen anderledes'.

""Kommissionen finder således, at Mette Frederiksens udmeldinger på pressemødet den 4. november 2020 objektivt set var groft vildledende".
https://www.altinget.dk/artikel/minkkommissionen-mette-frederiksen-har-g...

"https://www.berlingske.dk/samfund/ungdomspartier-fremfoerte-drukrapport-...
"Nu kan Jyllands-Posten afsløre, at selvom analyseinstituttet Norstat har stået for indsamlingen af data til undersøgelsen, så er det ikke dem, der har skrevet konklusionen.

Det har lobbyfirmaet Rud Pedersen, der er betalt af Bryggeriforeningen, skriver Jyllands- Posten."
RudPedersen: det er her Fie Thorsted Hækkerup er ansat. Ja det er hende, datter af Nick Hækkerup nu direktør i Bryggeriforeningen.
Jeg spørger mig selv: hvor RØD var Nick egentlig?
.
.
.

De konservatives Rasmus Jarlov har fået en regning for, at hans bil måtte bugseres væk efter en ulovlig parkering på en handikap-parkeringsplads under Folkemødet. Det oplyser Bornholms Politi til Ekstra Bladet.

Politikeren har tidligere skrevet, at politiet ikke som normalt har afkrævet ham betaling for bugseringen, hvilket han tolkede som en indrømmelse fra politiet af, at bugseringen ikke var nødvendig.

- Bornholms Politi kan oplyse, at der 15. juli er sendt en faktura til Rasmus Jarlov for bugseringen, skriver Bornholms Politi.
Den ulovlige parkering skete under Folkemødet. Her parkerede Rasmus Jarlov på grund af en brækket fod på en handikap-parkeringsplads, selvom han ikke måtte og blev instrueret af en frivillig parkeringsvagt om, at det var imod reglerne.
Den ulovlige parkering førte til, at Jarlovs hvide BMW blev bugseret væk, og han fik en bøde.
Men en regning for bugseringen er altså nu sendt fra politiet.
UTROLIGT at han tror han er KEJSER eller Paven i Rom, med den opførsel, der er regler for hvem der må parkere på handikap p-pladser, det må HANDIKAP BILER, og ingen andre, uanset om man hedder Jarlov, Løhde, Ellemann, Pape eller Skaarup, så han fik som han havde fortjent.

Selvfølgelig skal Rasmus Jarlov have en bøde - en meget stor en for at misbruge handicap p-pladser.
.

MORTEN BØDSKOV (født 1. maj 1970 i Karup) er en dansk socialdemokratisk politiker og forsvarsminister i Regeringen Mette Frederiksen. Han tiltrådte som forsvarsminister 4. februar 2022 efter at han i perioden fra regeringens tiltræden i 2019 havde fungeret som skatteminister.
Konsulent, TVropa Communication, 2001.
Socialdemokratiets ledelsessekretariat, 2000-2001.
Forbundsformand, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, 1996-2000.
International sekretær, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, 1994-1996.

Parlamentarisk karriere

Skatteminister fra 27. juni 2019.
Formand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget, 2015-2019.
Medlem af Socialdemokratiets gruppeledelse, 2015-2019.
Justitsminister, 3. oktober 2011 – 12. december 2013.
Formand for Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne, 2007-2011.
Næstformand for Socialdemokratiets folketingsgruppe, 2006-2011.
Tidligere retsordfører, erhvervsordfører, finansordfører, EU-ordfører og udenrigsordfører.

Du glemte det med nødløgnen.
Bortset fra det så kan alle politikernes CV'er findes på FT.dk - hvorfor skal de spå med her?
.

Så for den da
Nå får jeg Frantz Lichtens... på nakken for en stavefejl
Men Frantz Lichtens... lev med det!
.

Finansminister Nicolai Wammen
Født den 7. februar 1971. Tidligere borgmester i Aarhus Kommune. Europaminister og forsvarsminister i Helle Thorning-Schmidts regering. Valgt til Folketinget i 2011. Socialdemokratiets politiske ordfører siden 2015.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

Justitsminister Mattias Tesfaye
Født den 31. marts 1981. Medlem af Folketinget for Socialdemokratiet siden 2015. Mattias Tesfaye er valgt i Københavns Omegns Storkreds. Han blev udnævnt til udlændinge- og integrationsminister efter valget i 2019, men har siden maj 2022 bestredet justitsminister-posten, som han overtog efter Nick Hækkerup.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

Magnus Heunicke Sundheds- og ældreminister
Født den 28. januar 1975. Valgt i Sjællands Storkreds og har siddet i Folketinget siden 2005 for Socialdemokratiet. Magnus Heunicke er tidligere transportminister i Helle Thorning-Schmidts regering.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

Magnus Heunicke Sundheds- og ældreminister
Født den 28. januar 1975. Valgt i Sjællands Storkreds og har siddet i Folketinget siden 2005 for Socialdemokratiet. Magnus Heunicke er tidligere transportminister i Helle Thorning-Schmidts regering.

Fried-, betyder fred, (magtfuld og fredelig)

Regeringen Mette Frederiksen har været Danmarks regering siden 27. juni 2019.[1] Den er en et partiregering af ministre fra Socialdemokratiet. Den efterfulgte Regeringen Lars Løkke Rasmussen III efter RØD BLOKS [A] VALGSEJR ved folketingsvalget den 5. juni 2019. Regeringsdannelsen blev bekendtgjort den 26. juni 2019 med virkning fra næste dag.[4]
De fire partier, der pegede på Mette Frederiksen som statsminister (Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti (SF) og Enhedslisten), fik tilsammen et flertal på 91 mandater.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

Magnus Heunicke Sundheds- og ældreminister
Født den 28. januar 1975. Valgt i Sjællands Storkreds og har siddet i Folketinget siden 2005 for Socialdemokratiet. Magnus Heunicke er tidligere transportminister i Helle Thorning-Schmidts regering.

Fried-, betyder fred, (magtfuld og fredelig)

METTE FREDERIKSEN
Født 19.november 1977 i Aalborg

Bachelor i administration og samfundsfag, Aalborg Universitet, 2007
Master i afrikastudier, Københavns Universitet, 2009
2019- STATSMINISTER
2015- Formand for Socialdemokratiet
2014-2015 Justitsminister
2011 - 2014 Beskæftigelsesminister
2005 - 2011 Næstformand for Socialdemokratiets folketingsgruppe
2001 - Folketingsmedlem for Socialdemokratiet
2000-2001 Ungdomskonsulent i LO

Fried-, betyder fred, (magtfuld og fredelig)

METTE FREDERIKSEN
Født 19. november 1977 i Aalborg
Gift med Bo Tengberg.
To børn: Ida Feline og Magne
Bachelor i administration og samfundsfag, Aalborg Universitet, 2007
Master i afrikastudier, Københavns Universitet, 2009
2019- STATSMINISTER
2015- Formand for Socialdemokratiet
2014-2015 Justitsminister
2011 - 2014 Beskæftigelsesminister
2005 - 2011 Næstformand for Socialdemokratiets folketingsgruppe
2001 - Folketingsmedlem for Socialdemokratiet
2000-2001 Ungdomskonsulent i LO

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

Trine Bramsen Transport- og ligestillingsminister
Født den 26. marts 1981. Har siddet i Folketinget for Socialdemokratiet siden 2011 og var i forrige regeringsperiode retsordfører. Trine Bramsen er valgt i Fyns Storkreds. Hun blev i 2019 udnævnt til forsvarsminister, men overtog i 2022 rollen som transport- og ligestillingsminister.

TROLL'en har mange navne: Hammerstein, Gerolsteiner, G.Zeitenbacher, og forsøger åbenbart at skjule sin dumhed med intetsigende kommentarer og gentagelser.
.
TILLYKKE du er værre end Aksel Jensen - og det siger ikke så lidt!

.
>Mette soler sig i Vingegaards Tour-succes: 'Det er stemmefiskeri, når det er værst'<
.
KLAMT
KLAMT

Og også Kbh's borgmester er med på vognen.

Kan det blive værre

TO KLAMME SOCIALDEMOKRATER der nasser på andres success.

FØJ for s....
.
https://www.bt.dk/politik/mette-soler-sig-i-vingegaards-tour-succes-det-...

Hvor er det KLAMT og MERE KLAMT at Lars Løkke Rasmussen blander sig i hyldesten af Jonas Vingegaard på Københavns rådhus, hvad skulle han der? Føj for s.... KLAMME "blå svindlerholds-politiker". Det er stemmefiskeri når det er ALLER VÆRST. Det er i orden at Overborgmesteren, Sophie Hæstorp Andersen deltager i den slags begivenheder, hun er trods alt Overborgmester, og det er uanset hvilket parti man repræsenterer, så deltager man i den slags.
Der er i hele hule h...... ikke nogen privat personer der skal blande sig i om statsministeren rejser til Paris og deltager i hyldesten af Tour de France vinderen, Jonas Vingegaard, utroligt at man ikke kan finde på andet at kritisere, men det var jo også en af de "blå sladder aviser" der skrev om det. FØJ for s....

Frantz Erich Li... du er så sandelig lærenem: "blå svindlerholds-politiker"

de "blå sladder aviser" hvad er der af sandfærdige røde aviser?

I hvilken egenskab var MF i Paris? Som privatperson eller i sin egenskab af statsminister med rejsen betalt?

Og Overborgmesteren, Sophie Hæstorp Andersen, hende der ødelage 1813. Hvad skal Jonas Vingegaard overhovedet på Kbh.'s rådhus?? Han er ikke københavner og bør der heller ikke.
.

Sider

Annonce