Mette F. trods valgrygter: Masser af initiativer på vej

Håndtering af inflationen og en styrkelse af psykiatrien er nogle af de initiativer, der er på vej
Foto: Statsministeriet
Mette Frederiksen (S), statsminister, foran Marienborg
Et valg er alt andet lige meget tæt på. I og med, at De Radikale kræver, at et valg udskrives senest i forbindelse med åbningen af Folketinget først i oktober.

Og hvis det ikke sker udtrykker De Radikale mistillid til regeringen. Det har De Radikales leder, Sofie Carsten Nielsen, netop genbekræftet.

Men foreløbig lader statsminister Mette Frederiksen (S) som ingenting. Forleden postede hun således et opslag på Facebook og Instagram om de regeringsinitiativer, som befolkningen kan vente at se inden for den allernærmeste fremtid.

“I regeringen er vi i gang med at forberede de kommende politiske initiativer. Og der er som altid meget at tage fat på. Jeg og hele ministerholdet kommer til at fortælle meget mere om vores ideer hen ad vejen, men her lidt om nogle af prioriteterne,” skrev statsministeren fredag aften.

Psykiatrien står meget højt på dagsordenen

Det fremgår, at S-regeringen vil prioritere håndtering af inflationen særdeles højt:

“Selvom jeg er glad for, at vi har fået opbakning til en målrettet hjælp til bl.a. mange pensionister, så ved jeg også, at mange familier fortsat rammes hårdt. I denne tid med høj inflation handler det om på ansvarlig vis at hjælpe de mennesker, som har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen – velvidende, at vi ikke kan holde alle skadefri.”

Mette Frederiksen oplyser, at psykiatrien “står meget højt” på regeringens dagsorden:

Det skylder vi både patienter, psykisk sårbare, pårørende og medarbejdere

“Det skylder vi både patienter, psykisk sårbare, pårørende og medarbejdere. Og lige netop medarbejderne i vores velfærdssamfund er og bliver en af de vigtigste ressourcer.”

Regeringen vil også have mere fokus på arbejdsvilkår i velfærdssamfundet, mangel på arbejdskraft og den grønne dagsorden.

Statsministeren oplyser i øvrigt, at sundhedsmyndighederne hurtigst muligt vil komme med udvidede anbefalinger til, hvem der vil have gavn af en vaccine mod abekopper.

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Lad os håbe på ar Mette Statsminister bliver ved med at ignorere de Radikale, for et forårs valg er altid bedre end et efterårsvalg, uden at fuldendt regeringsprogram. Til foråret er dampen gået af Inger Støjberg og det blå kaos vil fremtræde i al sin gru.

Enig...det er godt og ignorere de "trusler"..som de Redikale giver, son jeg læste Hans Engell sagde, er det "kun" radikale der"bider på den "😯..godt og fremlægge nye udspil &politisk arbejde..🚩det er god ledelse som Mette har

Hvis statsministerens ord er udtryk for, at hun har tænkt sig at ignorere De Radikales perfide trusler og bare lade dem gøre, hvad de vil, så rejser jeg mig meget gerne op for at give hende sin velfortjente stående applaus.

OG jeg rejser mig sammen med dig🌹

Lad de Radikale vælte regeringen til okt. Jeg er overbevist om at det vil give dem en ordentlig øretæve på valgdagen.

Kære Statsminister, kære Mette Frederiksen
først skulle gaskunderne ha' 6000, kr. mens os folkepensionister der er tvunget til at bruge olie blev ladt i stikken, men så alligevel, pengene skulle af de krøllede hjernes tåbeligheder først udbetales i August, hvilket altså heller ikke er sket, så skulle modtagerne af ældrechecken forgyldes med 2500 kr. i 2022 og 2500 kr, i 2023, men ikke hvilken måned.
Nu er det altså lige jeg spørger så meget direkte, pengene vil komme mere tilpas mens vi folkepessimister er i live, men med den forhalelse vi her er udsat for, kan i lige så godt sende pengene direkte til bedemanden... så vores efterladte ikke skal trækkes med udgift til kremering og udslip i de danske farvande
Kære statsminister, i har smidt 19 milliarder ud til et erhverv der var på vej til at dø, mens de smittede og myrdede løs på plejehjem, i har smidt hundredevis af milliarder ud til virksomheder som ellers ville afgå en naturlig død,på grund af corona men de penge som den tidligere blå regering med Anders Fogh og Lille Lars fra Græsted stjal via deres omprioriteringsbidrag, hvor vi folkepessimister var udsat for statstyveri, uden at de ansvarlige blev straffet med fængsel eller blev radbrækket og sat på Hjul og stejle... hvad med de milliarder skal de indgå i politisk glemsel...
Nu annoncerer du initiativer som ikke hjælper pensionisterne en hujende fis... De her nævnte ting burde du være vel vidende om og burde ha' gjort noget ved for længe siden, men da det ikke er sket må jeg sige, at selvom jeg er socialdemokrat om medlem f partiet, så kan du ikke være det bekendt

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget bestående af Venstre, Radikale, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance indgået en aftale, som sikrer fuldstændig erstatning og omstillingshjælp til minkavlere og følgeerhverv.
Med aftalen forventes der at blive udbetalt mellem 10,9 og 11,9 mia. kroner i direkte erstatning til minkavlerne. Dette vil ske på baggrund af en individuel vurdering. Erstatningen skal ses i lyset af, at minkavlerne skønnes at have gæld for omkring 8,6 mia. kroner. Hertil kommer erstatning på mellem 3,1 og 4,1 mia. kroner til følgeerhverv og omstilling. Endelig ventes der udgifter mellem 1,9 og 3,1 mia. kroner til nedrivning af anlæg mv.

Det er på tide at den pamperregering bliver skiftet ud. Trods Minkkommisionens klare rapport tildeles barbaras
bertelsen 10.000 om måneden i bonus,men pensionisterne kan nøjes med 29 kroner om måneden i lønforhøjelse.

Hvad mener du med pamperregering, du er helt galt afmarcheret,og med dig som så mange andre radikale har du ikke fattet at det er tyveriet fra de blå partier der skal gøres op med... de var i den grad pampere, især Pape, du ved ham med vådt krudt i bøssen og Lille Lars fra Græsted som har stjålet fra pensionisterne... jeg ønsker blot at vi aldrig mere skal ha' pelsdyravl i Danmark, og at de banditter der har været skyld i mange døde på plejeehjemmene..de burde sidde i fængsel for overlagt mord, sammen med Alle medlemmer af den tidligere blå pamperregering... i øvrigt var Det Lille Lars fra Græsted der ansatte Barbara Bertelsen, så i spjældet med ham sammen med Pape

Socialdemokratiet står i denne måling til blot 22,9 procent af stemmerne. Det er det laveste som Voxmeter har målt partiet til i syv år.

Det er tre procentpoint under, hvad partiet fik ved det seneste valg. De 22,9 procent svarer til 42 mandater, hvis der var valg i dag. Seks færre end ved valget i 2019.

Så kom Mette Frederiksen endelig på andre tanker!

At ignorere 400.000 danskere over en hel sommer!

Ja, det har selvfølgelig konsekvenser!

Spørgsmålet er blot om hun allerede er for sent ude!

Mange fik ødelagt deres planlagte ferie på grund af sas-strejken.

Men 400.000 fik aldrig råd til at planlægge ferien, som især Mette Frederiksen har nydt!

400.000 føler sig groft snydt af regeringen og venstrefløjen!

Ferier spiller tilsyneladende en kæmpe rolle i danskernes liv!

Jeg er bange for at Mette Frederiksen endnu engang er for sent ude!

Hvem kunne forudse Putins krig? (Bortset fra den amerikanske præsident)

Hvem kunne forudse at Putin ville lukke for gassen? (Bortset fra den amerikanske præsident)

Der vil blive begået fejl! Vi er på herrens Mark!

Nu prøver Mette Frederiksen endnu engang!

Måske i en god udgave af Socialdemokratiet!

Danmark venter! Demokratiet venter!

Temperaturen og chillfaktoren er langt højere i det meste af Jylland end i Hovedstaden.

Chillfaktor er den afkølende virkning, som kombinationen af lave temperaturer og vind har.

Mette Frederiksen har ramt både en koldfront og modvind fra gaskunderne i det jyske.

Hvordan fynboer og sjællændere reagerer ses efter valget!

Der er nok for Mette Frederiksen at gribe fat i!

Lidt endnu!

Det er vel ikke Mette Frederiksens skyld at SAS strejker og heller ikke hendes skyld, at folk ikke har råd til at komme på ferie ?? Det er der så mange, der ikke har råd til, uanset hvilken regering vi har.

Kommentar:

Mit politiske gæt er, at Statsminister Mette Frederiksen ikke udskriver valg inden Folketingets åbning...

Det Radikale Venstre får lov til at vælte den ledet Socialdemokratiske Regering, så kan vælgerne selv bedømme om det var fornuftigt eller ej...

Men ser man på meningsmålingerne, ja så ser det ud til ? at det bliver Blå-Blok som danner en ny regering, og lur mig om ikke, Inger Støjberg kan overraske med at blive den nye Statsminister...

En ting er sikkert, det bliver et anderledes valg og ret interessant...

God Middag,

Erling drews...

Venstre vil betale vælgere op mod 100.000 kr for at få deres stemme. Tilbudet gælder for højtlønnede førstegangs boligkøbere, som kan spare 500.000 kr. op over 5 år på en boligopsparingskonto. De får så 20% godtgjort gennem skatten. Regningen skal de lavestlønnede betale gennem massive offentlige besparelser på jobindsatsen på landets jobcentre. Argumentet fra Venstre er, at alle skal have mulighed for at købe deres egen bolig - Men altså kun for dem, der kan spare 500.000 kr. op på 5 år. Og hvem kan lige det med en normal indkomst? Reelt er der tale om en forklædt topskattelettelse. Stort set ingen af DanmarksDemokraternes vælgere kan være med her.

Manipulation som vi kender det fra Det Blå Svindlerhold.

Som en bemærkning; Det er selvsamme Venstre, som gennem privatisering af realkreditten, samt ikke mindst afdragsfrie lån i 00'erne som fik boligpriserne til at eksploderer så ingen med en almindelig indkomst længere kan købe deres egen bolig i de større byområder.

Det Blå Svindlerhold er så ambivalent, at det kan være svært at følge med.

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

Og Venstre fik i går gratis reklame for deres nye skattelettelse på DR Deadline. Det er sgu puplic service.

"DR-journalist dækkede sin ægtefælles mærkesag
En DR-journalist lavede et indslag og skrev en nyhed om sin ægtefælle - socialdemokraten Simon Kollerups - politiske mærkesag. »Det undrer mig, at Hr. og Fru Kollerup sideløbende spreder det samme budskab politisk og journalistisk,« lyder kritikken fra Venstre. DR-chef beklager"

ikke at forglemme

https://journalisten.dk/dr-journalist-daekkede-sin-aegtefaelles-maerkesag/

Lars Olsen er uofficiel chefideolog for Socialdemokratiet: Partiet er i »vildrede« – og Inger Støjberg står klar til at udnytte det.

B.S. hidkaldes til mangen sportsudøver.

Tillid er mere end selvtillid!

Folket lider!

Tilskueren lider!

Skuespil for folket!

Tour de France! Roskilde festival! Smukfest!

Men en kold vinter i fugtigkolde værelser og halvtomt køleskab venter i december!

Troen og tilliden er borte!

Billeder fra Smukfests efterladenskaber og losseplads er prikken over i’et i Mettes demokrati!

Det sku være så godt …og så er det faktisk skidt!

Ansvar for miljøet, ressourcerne, unges ligegyldighed…

Fest, fest, fest!

Det er Mettes budskab!

Putins inflation! Ikke Mettes inflation!

Titanic fester videre lige til isdronningen stopper festen ved Folketingets åbning!

Lars Olsen er uofficiel chefideolog for Socialdemokratiet: Partiet er i »vildrede« – og Inger Støjberg står klar til at udnytte det…

Inflationen er for første gang på højde med inflationen 1983.

Firkløverregeringen er den populære betegnelse for Poul Schlüters to fortløbende regeringer (regeringerne Poul Schlüter I og II; også kaldet VCQM-regeringen) i årene 1982-1988. Navnet henviser til, at regeringen var en koalition mellem fire partier: Det Konservative Folkeparti, Venstre, Centrum-Demokraterne og Kristeligt Folkeparti.

Historiske tider!

Historiske valg!

8,7 procent inflation!

Ekstraregning på 30.000 til 35.000 kr for en almindelig familie.

Priserne på vindmøller er på vej op! 15-20 procent!

Klimakrisen koster kassen!

Efterlønnen er snart en saga blot!

En Arne gør ingen sommer!

Gas-eksplosions-valget venter!

Sofie Carsten har lighteren klar!

Socialdemokratiet light venter!

Det er nok de færreste Danskere der vil have en regering der er afhængrige af enhedslisten.

Den borgerlige fløj er som et stort hurlumhej-hus, hvor de kannibaliser hindanden, med efterfølgende splittelser, for derefter at poppe op som nye partier, uden sammenhængende politik, udover deres usympatiske og uretfærdige nedrakning af regeringens førte politik, som indiskutabelt både økonomisk og sundhedsmæssigt, i forhold til sammenlignelige lande har ført os fantastisk godt igennem den største krise siden 2` Verdenskrig.
Desværre har de borgerlige partiers kludetæppe, på grund af deres manglende politiske løsninger, og fordi den virker på den yderste amerikanske højrefløj tyet til den farlige og dybt usympatiske post faktuelle virkelighed, som i al sin enkelthed går ud på at blive ved med at fremlægge usandheder, fordrejninger, og konspiratoriske teorier, indtil store dele af befolkningen og pressen tror- sådan er det nok. Det hører på ingen måde hjemme i dansk politik.

Annonce