Kronik: Mink-kommissionens kritik er ikke overbevisende

To tidligere embedsmænd stiller spørgsmålstegn ved, om mink-kommissionens kritik af statsministeren og hendes departementschef nu egentlig er så hård, som det er fremgået af medierne.
Foto: Coulorbox
Kik ind i nu tom minkfarm
Mink-kommissionens kritik af statsminister Mette Frederiksen og hendes ministerium er i realiteten slet ikke så hård , som det fremgår af medierne og i den politiske debat.

Sådan lyder det fra to tidligere embedsmænd i Sundhedsministeriet og Beskæftigelsesministeriet, Amalie Dam-Hansen og Ulrik Nørgaard Rønsbo.

I en kronik i dagbladet Information stiller de skarpt mink-kommissionens konklusioner, som efter deres opfattelse er baseret på manglende viden om, hvordan regeringen og statsadministrationens beslutningsprocesser fungerer.

Derfor er kritikken på nogle punkter blæst ud af proportioner

Deres kritik lægger sig op ad pointerne i en debatindlæg fra professor emeritus i forvaltningsret, Carsten Henrichsen, som i Altinget har kaldt mink-kommissionen for et teater, der skulle holde liv i affæren frem til et valg.

De to kronikører klandrer samtidig medierne for at have glemt at stille kritiske spørgsmål til Mink-kommissionens konklusioner. Derfor er kritikken på nogle punkter blæst ud af proportioner, skriver de.

Forceret beslutningsproces gav mening

De to kronikører peger på, at statsminister Mette Frederiksen ifølge kommissionen ikke vidste, at der ikke var lovhjemmel til at aflive alle mink.

Det hænger sammen med den “forcerede” beslutningsproces i regeringens koordinationsudvalg, skriver de og peger på, at materialet til mødet i regeringens koordinationsudvalg (KU) direkte omtalte, at Folketinget blot skulle orienteres.

Den hårdeste risikovurdering, de nogensinde havde set på sundhedsområdet

“Det er embedsmandssprog for, at der er hjemmel til tiltagene. Set i forhold til kommissionens opdrag kan kritikken af regeringen altså ikke beskrives som “hård”,” skriver Amalie Dam-Hansen og Ulrik Nørgaard Rønsbo.

De skriver videre, at hastværket med at få aflivet alle mink byggede på en risikovurdering, der henviste til risikoen for “et nyt Wuhan”, og som på højeste niveau i Sundhedsministeriet blev kaldt “den hårdeste risikovurdering, de nogensinde havde set på sundhedsområdet”.

Derfor gav det god mening at sætte fart på beslutningsprocessen.

Manglende indsigt

De kritiserer også mink-kommissionen for at mangle praktisk indsigt i ministeriernes arbejdsgange, og hvor mange arbejdstimer, der går til at forberede pressemøder og vigtige udmeldinger.

Kommissionen har blandt andet skrevet, at man kunne have udskudt beslutningen, fordi pressemødet først skulle løbe af stabelen klokken 16 næste dag.

“Vores bud er, at der har siddet adskillige embedsmænd vågne om natten for at udarbejde materialet, selv om pressemødet “først” var klokken 16 næste dag,” skriver Amalie Dam-Hansen og Ulrik Nørgaard Rønsbo.

Derfor kan politikere forvente, at det bliver påtalt, hvis en beslutning mangler hjemmel

De peger desuden på, at især Fødevareministeriet uanset Koordinationsudvalgets beslutninger havde rigelig med tid forud for pressemødet til at advare om den manglende lovhjemmel.

“Embedsmænd er som bekendt forpligtede til at sige fra over for en klart ulovlig ordre og nægte at medvirke hertil. Derfor kan politikere forvente, at det bliver påtalt, hvis en beslutning mangler hjemmel,” skriver de.

Havde Fødevareministeriet tændt advarselslamperne ville det ikke have ændret på budskaberne under pressemødet den 4. november, mener de.

Medierne har været ukritiske overfor kommissionen

Amalie Dam-Hansen og Ulrik Nørgaard Rønsbo undrer sig endelig over mediernes ukritiske behandling af mink-kommissionens beretning.

I stedet for ensidigt at lede efter kritik af statsministeren, burde pressen også have undersøgt, om kommissionens vurderinger var korrekte.

medierne har haft så travlt med at gå efter den største fisk

De undrer sig over, at mink-kommissionens kritik af regeringen er blevet gentaget igen og igen, men at de mangler at se medier reflektere over og spørge forvaltningseksperter eller tidligere embedsmænd, om mink-kommissionens kritik er overbevisende.

De giver selv deres bud på en forklaring:

“Man kunne få den tanke, at medierne har haft så travlt med at gå efter den største fisk, at de er kommet til at se kommissionens vurderinger som indiskutabelt rigtige. Men i juridiske vurderinger er der ikke ét rigtigt svar”.

Henrik Rasch er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

til Henrik Rasch
Hvor er det befriende at læse kun ønske du også fik plads i de forskellige borgelige medier såsom Bt Ekstrabladet Samt tv 2 News.
Så til Henrik Rasch pres på .

God læsning,håber Berlingske og JP samt Politiken bringer den.
Tak for den viden.

At der blev begået 1 uheldig fejl et sted i systemet, så lovhjemlen først kom på plads med en beskeden forsinkelse, er ret beset også det eneste strå, oppositionen har at klamre sig til. Så det er ikke så underligt, at de gør så stor en indsats for at puste den sag op og male den skrigende grøn, så den ikke forsvinder ud i glemslen inden valget.

@ Thor,

Det er en stor misforståelse (bevidst eller ej), at der skulle være blevet aflivet mink ulovligt. Man aflivede kun mink i zonerne 1 & 2, som der allerede var hjemmel til at aflive, fordi det handlede om smittede besætninger og de farme der lå indenfor sikkerhedszonen på 7,8 km.

Først efter at der var lovhjemmel til det, påbegyndte man at aflive mink i zone 3.

Hvorfor aflive alle de raske mink?

Hej PETA-Bent.

Så vidt jeg ved, afliver man minkene fordi, det er nemmere og også mere humant at lave pels af døde mink end levende.

Men jeg er ikke pelsavler, skal jeg lige understrege.

Man afliver raske mink, fordi man ikke må bruge syge mink til pels. Men du henviser sikkert til mink-sagen tror jeg.
Du skal sætte dig ind i sagen, så finder du svaret. I øvrigt er det senere kommet frem, at avlerne har snydt med Corona-prøverne for at snyde sundhedsmyndighederne ( og udsætte alle os andre for risiko) Søde fyre de venstre-bønder.

@ Bent Hansen,

Man aflivede alle mink syge som raske, for at Danmark skulle undgå at blive det nye Wuhan.

Tror der er brug for en genudsendelse af TV 2 dokumentarudsendelse om mink fra juni måned ! Desværre er den nærmest tiet ihjel. Hvorfor ?

Det kan også godt undre mig 🤔

Ja TV2 er jo de blå partiers reklameorgan - og fint at stationen ligevel sendte reportagen om hvordan minkavlerne snød og en vis Tage Pedersen pludseligt ikke anede noget som helst. De borgerlige medier har nærmest forbigået denne reportage i stilhed.

Godt der er nogle som tager bladet fra munden og ikke følger lemmingeeffekten i Berlingske m.fl. Så snart statsministeren opdagede der ikke var hjemmel tog hun telefonen og meddelte det til Folketingets formand og en hastelov skulle iværksættes fluks. Ellemann sagde ok. Men så blev han banket på plads. Og de blå partier har stemt for en rigsret mod Mette FSkamme sig dku de.. Uden belæg og bevis overhovedet og de kalder sig lov og ordens partier. Vor herre bevar os vel.

Formanden for minkavlerne bor i Hedensted. Hvem fra Venstre er opstillet i det område ?

Troels Lund Poulsen

og hvem får skjult parti-støtte i den kreds ?

Troels Lund Poulsen

hans, har du dokumentation for det?

Det kunne være interessant at få oplyst hvor mange minkfarme, der i grunden blev lukket uden lovhjemmel. Mit bud er, at alle farme der blev lukker lå i enten zone 1 eller zone 2 eller blev lukket efter Folketinget havde vedtaget lovhjemmelen. Så svaret er sandsynligvis NUL.

Nemlig. svaret er meget tæt på NUL.
Mærkeligt at ingen interesserer sig for det tal.

@ Hans Jensen

Måske fordi 0 = ingenting.

Der var lovhjemmel i eksisterende lov til at aflive alle mink i zonerne 1 & 2. Aflivningerne i zone 3 blev først påbegyndt efter at lovhjemlen var på plads.

https://piopio.dk/ikke-en-eneste-mink-aflivet-ulovligt-af-myndighederne

Minkkommissionens rapport er blevet misbrugt af Det Blå Svindlerhold i et forsøg på at udføre et karaktermord på Danmarks siddende statsminister Mette Frederiksen. Det står mere og mere klart.

Det Blå Svindlerhold

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

De blå medier som Berlingske Tidende og Jyllands-Posten stiller INGEN kritiske spørgsmål til noget som helst, som kan skade en evt. Blå Svindler regering. Det er nærmest en form for aftalt spil.

Uredelighed ud til det yderste hjørne.

Blå Svindler regering

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

Har du aldrig undret dig over, at der ikke udgives aviser mere - og dem der kalder sig aviser overlever kun fordi nogle partier har vedtaget at give dem tilskud. - Dem der kalder sig aviser er ikke ude på at fortælle dig sandheder. Deres opgave er at finde historier frem, som kan øge salget. Aviserne i DK er overtaget af udenlandske investeringsselskaber, der kræver afkast af deres investering. Derfor er det vigtigt at DK har en neutral informationskilde - og som hedder ØH!!. - Selv Danmarks Radio afskriver, hvad der har været nyheder fra NBC, Al Jazera ob BBC - så de nyheder du ser i dag kunne du læse dagen før i de store udenlandske berauer.
Jeg vil sige, at din opremsning er en bekræftigelse af mine ord - og du kan se dig selv som manipoleret af medierne.
Det er stadig frit at tænke selv - ok kritisk tænkning er nok ikke så ringe endda.

"... du kan se dig selv som manipoleret af medierne ...". NEJ!

@ Kurt Jensen,

Nej, manipoleret bliver du nok aldrig, men det kan godt hænde sig at du bliver Manipuleret.

Den Socialdemokratiske regering har ikke forsøgt at forhindre minkkommisionen i at arbejde. Tvært imod har de stillet op til forhør, når de blev bedt om det, Det gælder også statsminister Mette Frederiksen.

Det samme kan man ikke sige om Det Blå Svindlerhold. Så snart de fik chancen efter folketingsvalget i 2015 og Lars Løkke Rasmussen blev statsminister blev Irak Kommissionen nedlagt kort før deres arbejde blev færdig gjort. En rapport så ikke dagens lys, men blev forment offentligheden indsigt. Der var kanske enkelt for meget at skulle om den ulovlige krig Det Blå Svindlerhold sendte Danmark ud i i Irak i 2003 og gjorde Danmark til en krigsnation.

En skændsel i Danmarks historien.

Det Blå Svindlerhold går kun op i retsstatens principper, når det ikke er dem selv, der overtræder dem. Det sås senest i rigsretssagen mod Inger Støjberg, hvor Venstre nægtede at lægge stemmer til.

Skal sådanne mennesker virkelig regerer Danmark???

Blå Svindler Hold
Blå Svindler Hold
Blå Svindler Hold

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

Medierne har forsømt at stille kritiske spørgsmål til Minkkommissionens vurderinger.

Særligt Jyllands-Posten og Berlings Tidende har holdt sig langt væk. For de ved udmærket det kun kan skade Det Blå Svindlerhold's sag, som har betjent sig af "alternative fakta" i deres tilsviningskampagne mod Mette Frederiksen.

Men desværre lever et stort antal vælgere på overskrifter. Og her bliver en løgn, gentaget ofte nok, som ved magi til en "alternativ sandhed".

Det Blå Svindlerhold

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

Anonym - 17 august, 2022 - 19:48 - #26554
Har du aldrig undret dig over, at der ikke udgives aviser mere - og dem der kalder sig aviser overlever kun fordi nogle partier har vedtaget at give dem tilskud. - Dem der kalder sig aviser er ikke ude på at fortælle dig sandheder. Deres opgave er at finde historier frem, som kan øge salget. Aviserne i DK er overtaget af udenlandske investeringsselskaber, der kræver afkast af deres investering. Derfor er det vigtigt at DK har en neutral informationskilde - og som hedder ØH!!. - Selv Danmarks Radio afskriver, hvad der har været nyheder fra NBC, Al Jazera ob BBC - så de nyheder du ser i dag kunne du læse dagen før i de store udenlandske berauer.
Jeg vil sige, at din opremsning er en bekræftigelse af mine ord - og du kan se dig selv som manipoleret af medierne.
Det er stadig frit at tænke selv - ok kritisk tænkning er nok ikke så ringe endda.

Mette Frederiksen har redet den danske befolkning for et nyt "Wuhan". Det skal hun da ikke hånes for. Hun har derimod udvist kompetent lederskab og handlekraft i den værste sundhedskrise i dansk historie bygget på en risikovurdering, der ALDRIG har set sit lige i Danmark.

Den danske befolkning har været mega heldig, at det var en Socialdemokratisk regering ledet af Statsminister Mette Frederiksen under en så voldsom krise.

>>>Mette Frederiksen har redet den danske befolkning for et nyt "Wuhan"<<<

Jeppe, har du dokumentation for det???
.

Kurt Jensen, har du dokumentation for at hun ikke har reddet befolkningen fra et nyt "Wuhan"?

Bent, din kommentar 'beviser' at det kniber med dokumentationen.

Jeppe Lindholm er fremkommet med en påstand.
Jeg har ikke benægtet blot spurgt til dokumentation
Derfor har jeg MEGET svært ved at forstå hvorfor jeg skal dokumentere det modsatte
.

Kurt Jensen, det er da vist ikke det eneste du har svært ved at forstå.

Bent, din argumentation er LANGT under middel
.

Og DR tør slet ikke rører ved det her. De tør kun løber efter Det Blå Svindlerhold af angst for at blive nedlagt, hvis der skulle komme en blå regering igen. Sådan en flok tøsedrenge ude rygrad med fede direktør lønninger.

"De tør kun løber efter Det Blå Svindlerhold af angst for at blive nedlagt" hvor naiv og uvidende har man lov til at være???

Bortset fra det:

Det Blå Svindlerhold

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.

Hej Kurt Jensen- nu er det vist 4. eller 5.gang du copypaster dit lange indlæg med fejl eller andre forhold der intet har med minksagen at gøre. Hvad tror du at du får ud af at gentage den samme smøre hele tiden? Blot et simpelt spørgsmål. Skyldes det monstro at du har opdaget at Blå blok har haft et vist held til at skævvride debatten om mink og påstande om grundlovsbrud ved samme idelige gentagelser som så har overbevist en række dårligt uddannede vælgere om at det der står her er den rene, skære sandhed - eller?

Hvilke fejl???
.
Hvad får Jeppe Lindholm ud af i et væk at gentage 'Det Blå Sv.ndl.rh.ld'???
.

Var det ikke Troels L. P. der var med til at forhandle Minkaftalen for Vestre ?

Jo, han er betalt af minkavlerne gennem anonym støtte. I andre lande ville man kalde det korruption.

hans, dokumentation, please
.

De to embedsmænd og Carsten Henrichsens indlæg i debatten om minksagen, forklarer sagen så klart og tydeligt, at de bør være pligtlæsning for alle dem der mener, at sagen er så forfærdelig, at embedsmænd skal fyres og regeringen gå af.

Det ligger mig fjernt at fremsætte ”konspirationsteorier”, men er det ikke påfaldende, at formanden for Minkkommissionen, er den samme person, der som formand for Tilsynet med Efterretningstjenesterne, rettede så alvorlig kritik af denne, at den førte til hjemsendelse af chefen for tjenesten og andre medarbejdere. De er senere blevet pure frikendt af en undersøgelseskommission, da der er ikke var grundlag for at drage nogen til ansvar, og der ikke var grund til kritik af hverken efterretningstjeneste eller ansatte!

Til Kurt Jensens sagsarkiv: En ”lånefinte” – som den du omtaler – er ikke ulovlig eller odiøs, ja faktisk er det en hel almindelig funktion i det danske realkreditsystem, som enhver god bankrådgiver bør tilråde sine kunder, når det det er muligt på grund af renteændringer.

"Til Kurt Jensens sagsarkiv: En ”lånefinte” ...".
Hvor har jeg skrevet at den er ulovlig???
Pudsigt nok tager man sig godt betalt for at repræsentere kassedamen og andre lavtlønnede. Og fremgangen i løn for disse skal ikke gå for hurtigt - så mister S'erene jo deres levebrød
.

"Mink-kommissionens kritik er ikke overbevisende"

Kommissionen bemærker da, at det ville have hjulpet meget, hvis man læste de bilag, som var til sagen.
Ikke overbevisende?

Ham venstremanden Kurt Jensen tror jeg vi godt kunne undvære her på debatten.

Sider

Annonce