Messerschmidt i voldsomt angreb på indvandere: “Islam ud af sygehusene”

Dansk Folkepartis formand lægger op til en ultrahård linie mod kriminelle udlændinge og lover masser af tryghed og hjælp til trængte danskere.
Foto: DF/Carsten Lundager
Partiformand Morten Messerschmidt (DF) ved partiets årsmøde 2022
“Vi skal have islam ud af sygehusene. Jeg kan umuligt være den eneste, der er dødtræt af, når vi skal besøge vores kære eller selv er så uheldig at skulle være indlagt, at skulle trækkes med en hel beduin-lejr, der optager tomandsstuen eller venteværelset.” 

“Med højtråbende og aggressiv fremfærd over for andre patienter, pårørende og personalet. Vi gider det ganske enkelt ikke. Vi gider ikke tørklæder, bederum, ramadan og halal-kød.”

Sådan lyder et af flere farverige afsnit i en tale, som Dansk Folkepartis (DF) formand Morten Messerschmidt i weekenden holdt ved partiets årsmøde.

Permanente visitationszoner i såkaldte ghetto-områder

DF-formanden benyttede sin tale til at præsentere et udlændingepolitisk udspil, som partiet har fremlagt i forbindelse med årsmødet.

DF vil blandt andet indføre permanente visitationszoner i såkaldte ghetto-områder, ligesom politiet skal have mulighed for at udstede udgangsforbud til kriminelle, der har adresse i et ghetto-område.

Slut med at "lege kispus”

“Områder, som er udpeget til ghettoområder i Danmark, skal være permanente visitationszoner, sådan at politiet håndfast kan gribe ind, uden at man kan lege kispus ved alle mulige juridiske fiksfakserier.

“Sådan at politiet, hvis man har at gøre med en uroskabende ung fyr, kan sige: Du har udgangsforbud. Hvis du bevæger dig udenfor dit hjem inden for de næste tre måneder, seks måneder, så får det håndfaste konsekvenser ikke bare for dig, men også for din familie,” lød det blandt andet fra Morten Messerscmidt.

Dobbelt straf for kriminelle ghetto-beboere

DF vil desuden tvangsfjerne unge under 18 år , som begår kriminalitet.

Får man en udvisningsdom og bor man i et ghetto-område, skal udvisningen være ubetinget, mener DF.

“Der er ikke nogen betingelse, der kan retfærdiggøre, at man stadigvæk bliver i Danmark,” sagde Morten Messerschmidt, som også vil indføre dobbelt straf for kriminelle ghetto-beboere.

“Bor man i en ghetto og laver ballade - sætter ild til biler , sætter ild til skraldespande, generer andre beboere eller på anden måde udvider en utryghedsskabende adfærd, så skal de have dobbelt straf i forhold til, hvad der gælder resten af samfundet”.

Vil sætte “danskerne” først

Ved siden af den hårde linje på udlændingespørgsmålet, vil DF fortsat “sætte danskerne først”, som det hedder.

Eksempelvis skal kriminelle udlændinge bagerst i køen til behandling i psykiatrien.

“At sætte danskerne først er at flytte kriminelle udlændinge i psykiatrien ud, så vi frigør pladser til danske psykisk syge og sikrer, at de kan komme hurtigere i behandling, og de utilpassede kriminelle unge kan komme i ungdomsfængsel,” lyder det fra DF-formanden, som også gentog partiets stærkt kritiske holdning til emner som grøn omstilling, menneskerettigheder, EU og eksperter af enhver afstøbning.

Ret til at nægte plejepersonale, der bærer muslimsk hovedtørklæde, adgang til ens private hjem.

DF lover til gengæld hjælp til inflationsramte danskere ved blandt andet at fjerne el-afgiften, sætte loft over pensionsalderen til 70 år, halvering af momsen på fødevarer og genoplivning af håndværkerfradraget.

Desuden skal der indføres en ældrelov med faste garantier for pensionisters ret til ældrepleje, ret til at nægte plejepersonale, der bærer muslimsk hovedtørklæde, adgang til ens private hjem.

SU’en til universitetstuderende skal beskæres, og pengene skal overføres til erhvervsskolerne.

Henrik Rasch er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er nok det mest latterlige politiske dukketeater jeg nogen sinde har læst om. Morten Messerschmidt min damer og herre. Så kan den politiske verden ikke blive mere komisk. Det er nok kun det mest sammen bitte DF'er, som er tilbage. Det kan kun betegnes som en tragikomisk forestilling i fantasiløs desperation lige før sin undergang.

Kære Jeppe Lindholm

Prøv at besøge Rigshospitalet i Kabulhavn. Alt informationsmateriale og skiltning er som udgangspunkt på arabisk, du skal enten lede eller spørge efter en dansk version. Alt mad er mellemøstlige retter og når der endelig een gang om ugen er "frikadeller", så er det lavet af halalcertificeret kyllingefars. Svinefars bruges ikke længere noget offentligt sted i Kabulhavn.

Årsagen er, at danskerne gerne giver efter. Det gør tilvandrede muslimer ikke!

Med venlig hilsen
Peter Jensen

Helt enig. det er lige før Messersmith rejser sin højre arm og heiler !!! Smut pomfrit på Vestegen er du ikke velkommen som Brønbys borgmester så pænt formulerede hans angreb og voldlige valgvideo af muslimer. Jeg er lidt mere fanden i volsk og siger FUCK dig Pomfrit Messersmith. I Danmark er du ikke velkommen !!!

Helt enig. det er lige før Messersmith rejser sin højre arm og heiler !!! Smut pomfrit på Vestegen er du ikke velkommen som Brønbys borgmester så pænt formulerede hans angreb og voldlige valgvideo af muslimer. Jeg er lidt mere fanden i volsk og siger FUCK dig Pomfrit Messersmith. I Danmark er du ikke velkommen !!!

a. Jeg har ofte også tænkt på, mens jeg ventede i venteværelset på landet sygehuse, hvordan alle de her beduiner dog kan få plads til at opstille alle de her telte. Og så alt det halalslagtede kød der flyder overalt i børnehaven. Ikke så sært pædagogerne ikke har tid til børnene. Ligesom det flyder med burkinier overalt i landet svømmerhaller. Man kan nærmest ikke svømme en meter uden at få en burkini i hovedet. Og klimakrisen, Ukraine krigen, energi krisen det er alt sammen beduinernes skyld i deres energikrævende krigerriske telte i venteværelserne på landet sygehuse.

Hvis det bare ikke lige var for det, ville verden være et paradis. Ifølge Morten Messerschimdt.

Ja for pokker da også. ALLE de beduiner det flyder med rundt omkring på landets sygehuse. De er altid så sure og vil hele tiden i Slåskamp med Morten Pomfrit . stakkels lille Morten Pomfrit. han må da vist hellere snart gå på førtidspension . Så kan han da gå og hjælpe til ved de rød og hvidternede duge i Dansker biksen på Bakkens hvile. Her kommer der nok ikke så mange beduiner og slår deres telte op. Langt ude i skoven på Bakkens hvile kan Morten Pomfrit være fri og frejdig i sin egen dansker koloni . OG så er vi da heldigvis fri for DEN Pomfrit !!

Messerschmidt, hans retorik er udansk, og hvad ville danskerne gøre, hvis alle de unge kvinder med tørklæde sagde, godt, rend os i en hvis legemsdel, vi tager til et andet land, så kan i klare jeres gamle m.m.m. selv. hvad vil den "gode" leder i DF så stille op . Et er han er uopdragen og uforskammet mod kvinder, der er uddannede taler dansk, forsørger sig selv og er en gevinst for vore ældre, i det de er meget omsorgsfulde. Jeg ser også gerne vi begrænser til strømningen hertil, men ikke på den udanske måde Messerschmidt fremfører sig på Ulækkert direkte ulækkert.

Nemlig Ja. Yderst ulækker . Må vi håbe på at den mand snart er færdig i Dansk politik og at Pia kjærsgård snart går på Pension !!

Pia Kjærsgård kender ikke sin besøgstid, hun bliver hængende til hun skal bære ud i en etværelses med låg.Lønnen for at blive er jo rigtig god, og så behøver hun ikke gøre noget mere, andet end at tjekke bankkontoen.

Inden længe kommer Mette Frederiksen med et udspil, der overhaler Messerschmidt højre om.
Dét er hendes vigtigste våben i indsamlingen af de stemmer, der skal støtte oprettelsen af de lejre, der skal rumme de brune, muslimske flygtninge.

Mette F. har aldrig brugt den infame retorik mod kvinder med tørklæder, og hun har ej heller nogensinde talt grimt om muslimer, som Messerschmidt gjorde på landsmødet. Ja der føres en stram udlændingepolitik og ja der gribes ind når lovene overtrædes osv. men det er slet ikke på den måde som DF gør. For så får S med baglandet at gøre.

“Pil af pomfrit. I Danmark hører du ikke til Morten Messerschmidt . FØJ !!

Ja og Morten vil bestemme hvad bøger man må læse i jeg troede ikke Rotte partiet gik ind for sensur men det er nok kun hvis det rammer dem selv kan godt forstå at nogle af vores dygtige ansatte på det offentlig som er muslimer ikke ønsker at være ansat når de får sådan en svada fra et parti men de skal jo passe på Inger som tager jeres stemmer og medlemmer de ved vist ikke hvad Inger står for andet end hun er Dansker som er flest.

Annonce