Støjberg smovsede sig i stegt flæsk på Vejlegården - nu støtter hun op om den danske model

S-medlem af Europaparlamentet i hårdt angreb på Danmarksdemokraternes formand og stifter: “Det stegte flæsk er blevet til valgflæsk”
Foto: Venstre, FLICKR
Medlem af Europaparlamentet, Marianne Vind (S), anklager stifter af og formand for Danmarksdemokraterne, Inger Støjberg, for at vende på en tallerken i forhold til fagbevægelsen.

Fra at være hardcore modstander af fagbevægelsens ret til at konflikte til pludselig - kort op under at der skal være valg til Folketinget - at støtte op om Den Danske Model og fagbevægelsens kamp for at EU skal holde nallerne fra den danske mindsteløn.

“Vi husker godt, hvordan Støjberg smovsede sig i stegt flæsk på Vejlegården. En restaurant, der opsagde sin mangeårige overenskomst med 3F til fordel for at tegne overenskomst med Kristelig Fagbevægelse. Vi husker, hvordan Støjberg ikke mente, at fagbevægelsen skulle have lov til at konflikte i den forbindelse. Vi huske hende så udmærket som fagforeningsfjendsk,” siger Marianne Vind til Netavisen Pio og fortsætter:

Jeg har aldrig nogensinde tidligere hørt hende tale positivt om fagbevægelsen

“Så klinger det uhyggeligt hult, når hun og Danmarksdemokraterne pludselig bakker op om fagbevægelsen og Den Danske Model. Jeg har aldrig nogensinde tidligere hørt hende tale positivt om fagbevægelsen eller overenskomster. Aldrig nogensinde.”

Marianne Vind mener, at Støjbergs holdningsskifte handler om én eneste ting: Stemmefiskeri:

“Støjberg fisker i rørte vande. Støjberg fisker efter stemmer blandt de organiserede lønmodtagere. Det stegte flæsk er blevet til valgflæsk.”

Du kan se en billedreportage fra Inger Støjbergs besøg på Vejlegården her.

“Udelukkende et nationalt anliggende”

Baggrunden for Marianne Vinds angreb er, at Danmarksdemokraterne mandag meldte ud, at man støtter op om, at regeringen skal lægge sag an mod EU i sagen om EU’s mindstelønsdirektiv, som man mener strider mod EU’s egne traktater.

Mindstelønsdirektivet er "et direkte frontalangreb mod den danske model", siger Danmarksdemokraternes beskæftigelsesordfører, Dennis Flydtkjær, således til A4 Medier.  

Det er en uskik, at EU går ind og blander sig i det her

"Det er en uskik, at EU går ind og blander sig i det her. Vi synes, det udelukkende er et nationalt anliggende, hvordan man tilrettelægger lønforhold, og vi synes, det er et direkte frontalangreb mod den danske model. Den skal vi holde fat i for enhver pris, og hvis det kræver, at det her direktiv skal for EU-domstolen, så bakker vi fuldt op om det," lyder det fra Dennis Flydtkjær.

Tilbage i 2012 var Inger Støjberg bannerfører for et forslag fra Venstre og Dansk Folkeparti om at begrænse fagbevægelsens ret til at blokade- og sympatikonflikte.

Et forslag som både Dansk Arbejdsgiverforening og restaurationsbranchens arbejdsgivere, Horesta, var imod.

I forrige uge opfordrede Fagbevægelsens Hovedorganisation beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) til at lægge sag an ved EU-Domstolen mod EU for traktatbrud.

Enhedslisten, SF, Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og nu også Danmarksdemokraterne bakker, ifølge A4 Medier, op om opfordringen.

Netavisen Pio afventer kommentar fra Inger Støjberg

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Jamen IS er stand up komiker på politik, hun er slagfærdig, og hun hyler med de ulve hun er i blandt, har lige hørt hende i " debat " bløp bløp med Løkke og ham, havde hun ingen fidus til, lød det, og så Sofie C. N. Og Løkke er så teknokratisk og så snakkende, så jeg kort og godt ikke kan følge med. Alt er galt i Danmark i hans optik, der skal en slags bestyrelse til og han skal være bestyrelsesformanden, ganske vist skal man vælge ham, men han ser ikke de tre andre kandidater, som en mulighed. Alt er skidt , fordi HAN ikke er landets leder mere, og undskyld mig, men han gjorde det ej heller særlig godt, mens han var det. Han fik magten med et Mandat grundet DF. Selv fik V det ringeste valg i mange år i 2015. Han har det mere i eget hovedet end i formidlerens rolle. Det bliver kaos, og klimaet nedprioriteres, hvis blåt flertal kommer til, det må ikke ske.

Og hvem sørger for st Slette Mette kan sidde som statsminister.??
Det gør Mai , Pia og Sofie.
Og det synes du er bedre.
Hvor herre bevares.

Fuldstændig enig med Helle , der heller ikke forstår hvad vi skal med Løkke der blev listet ind af Fogh og derfor tror han er bedst...
I hans tid skadede han Danmark, smadrede sundhesvæsen med sygehuse og alt..
Nej tak til Løkke ..hans tid er forlængst ude, og dette gælder da især også for Inger Støjberg, hun er straffet, og vil gerne gøre det igen som hun fik fængselsstraf for, stort nej tak til hende...hun er yt.

Fuldstændig enig med Helle , der heller ikke forstår hvad vi skal med Løkke der blev listet ind af Fogh og derfor tror han er bedst...
I hans tid skadede han Danmark, smadrede sundhesvæsen med sygehuse og alt..
Nej tak til Løkke ..hans tid er forlængst ude, og dette gælder da især også for Inger Støjberg, hun er straffet, og vil gerne gøre det igen som hun fik fængselsstraf for, stort nej tak til hende...hun er yt.

Hvordan smadrede løkke sundhedsvæsenet

Inger S tillod sig også at tale om kasseeftersyn, som om hun var kommende finansminister, for selv om alle ved dansk økonomi er bundsolid og derfor, vil vi kunne håndtere det som kommer, så står hun og siger det modsatte.Når man hørte de tre ved jeg ikke om jeg skulle grine højt eller begynde at græde.

Ja kassen er bundsolid.
Men det skyldes den tdl. regering.
Det er velkendt.

For Inger Støjberg er der kun én ting som tæller. Magt. Kompenserende magt.

Inger Støjberg jager kniven i alt og alle for at få magten, NB og DF er ret til grin, de er blevet hendes offer,efter hun først har slikket dem op og ned af ryggen., DFved at falde ud af Christiansborg og NB gået ned i målingerne efter at de har hjulpet IS

Inger Støjberg jager kniven i alt og alle for at få magten, NB og DF er ret til grin, de er blevet hendes offer,efter hun først har slikket dem op og ned af ryggen., DFved at falde ud af Christiansborg og NB gået ned i målingerne efter at de har hjulpet IS

IS er og bliver en fjende af Danmark og den Danske model, det Danske demokrati og det Danske folkestyre.

Kan tidligere straffede personer være medlem af Folketinget? - eller for den sags skyld være minister? Skal straffede f.eks. ikke aflevere deres eventuelle ordner?

Tilbage i 2012 var Inger Støjberg bannerfører for et forslag fra Venstre og Dansk Folkeparti om at begrænse fagbevægelsens ret til at blokade- og sympatikonflikte.

Så er Socialdemokratiets hovedmodstander blevet Inger Støjberg!

Og hvilken indvandrings- og immigrationspolitik stod Mette Frederiksen alias Socialdemokratiet for i 2012?

Ja de overtog Venstres og Inger Støjbergs politik!

For det var der fisk og torsk og kuller i!

Siden slagtede Mette Frederiksen den største torsk!

Men alle små-fiskene kender tilsyneladende deres eget farvand!

Mette Frederiksen er nu på vej væk fra den danske model, der iboende jager medarbejderne ( de små fisk) væk fra sosu’er jobbet, pædagog-jobbet, lærer-jobbet og sygeplejerske-jobbet!

Real-politiker! Det er hvad Mette Frederiksen er gået hen og er blevet! Godt for det!

Danmarks første og største real-politiker er imidlertid Inger Støjberg! Hende har Mette Frederiksen meget at takke!

Men hun roste i stedet Pia Kjærsgaard. Thi hun var ingen trussel! Turde ikke være realpolitiker da det gjaldt!

Det gjorde Inger Støjberg! Hun tog de tærsk realpolitik indebærer!

Derfor er der kun to der kan flytte stemmer hen over midten i dansk politik!

Inger Støjberg og Mette Frederiksen!

De tager tærskene for realpolitikken i Danmark!

Og bliver på deres plads!

I modsætning til Lars Løkke, Kristian Jensen, Morten Østergaard, Kristian Hegaard, Nick Hækkerup, etc., etc.

Hver gang Mette Frederiksen skal løse en ny krise står hun i en fantastisk god position skabt af Inger Støjberg!

Statsministeren skal i modsætning til sin svenske kollega ikke skaffe mad og fornødenheder til 1.000.000 u-beskæftigede indvandrere.

Før alle andre problemer skal løses!

Alle reformerne som Socialdemokratiet med hjælp fra Folketingets partier ruller ud en mass i øjeblikket, fordi Mette Frederiksen vil huskes på “at hun gjorde en forskel”, ja, de har alle som udgangspunkt at indvandringsspørgsmålet blev sat på plads af real-politikeren over alle real-politikere.

Nemlig Inger Støjberg som i øjeblikket huskes af 10% af alle fiskene i vælgerhavet!

Fisk svømmer i stimer!

Statsvidenskabs-folkene plejer at sige at ingen statsminister genvælges på det som de har gjort!

Kun på det som de agter at gøre!

Danskernes taknemmelighed over for Mette Frederiksen og hendes pengegaver til kompensation for “Putins inflation” og “Putins energikrise” og Putins andre påfund, ja, de bygger på at familien Danmark består er flest arbejds-fisk og ikke velfærds-fisk!

Vi står sammen! I stimer! Som Mette Frederiksen ynder at sige, når problemerne tordner sig op!

At Inger Støjberg taler til vælgerhavet på såvel rød som blå side, skyldes at Inger Støjberg kender både “Det døde hav” og “Det røde hav” samt Mariager fjord og ikke mindst Limfjorden.

Den der binder Jylland sammen!

Små og mellemstore virksomheder på begge sider fjorden!

Der har brug for arbejdskraft og ikke velfærds-flygtninge, som de er så torske-dumme at forsørge hinsidan!

Mette Frederiksen gør det godt! Men har trådt hårdt på skolelærere og sygeplejersker!

Hun går nu bort fra den danske model!

Og erkender at den reelle arbejdsgiver for de offentligt ansatte er statsministeren!

Igen sent! Men bedre sent end aldrig!

Når det kommer til din varmehjælp, ekstra pension, ekstra SU, hjælp til virksomheder, ja, så var der ingen penge at gøre med, hvis statsministeren i Danmark stod i statsministeren i Sveriges bukser!

Pengene skulle gå til 1.000.000 u-beskæftigede indvandrere!

Det er ene og alene Inger Støjbergs fortjeneste!

Lille Lars fra en lille by på Sjælland tager afstand fra Ingers politik!

Hans eneste venner er i dag indvandrer-drenge!

Og han håber på en parlamentarisk situation som i det u-regerlige Sverige!

Således at “Lille Lars kan blive konge-mager og ny kejser i Danmark!

Problemet er blot!

At det er Inger Støjberg og Mette Frederiksen der har bukserne på!

Selv Søren Pape er nu klædt af til skindet!

Tak til Mette Frederiksen for varmehjælpen!

Men Inger Støjberg skaffede den reelt med sine to måneder i fodlænke!

Det husker danskerne! De små fisk!

Om Mette så laver nok så mange kostbare reformer!

Pengene kommer fra de små og mellemstore virksomheder!

Der hvor de fleste danskere henter deres løn!

Skolelærere og sygeplejersker har vi ikke længere råd til!

Nyrup havde allerede lukket for mange indvandrere ind!

“Stuerene det bliver I aldrig!”

Men Inger Støjberg blev efter en tur i rigsretten “stueren” for 10-20% af skidtfiskene!

I vælgerhavet huskes!

De fine konsumfisk i salonerne i København trues af vestkystens skidtfisk!

Der er vælgere i lortet!

Selv små fisk har også en stemme!

Og denne gang må selv indvandrere skrue ned for varmen!

“Jeg kan jo ikke redde alle fra Putins inflation!” Citat Mette Frederiksen!

Inger Støjberg kunne ikke redde alle fra alverdens landes elendigheder!

Inger Støjberg er blevet “stueren”! Og vælgerne svømmer til fra Socialdemokratiet!

I Sverige måtte de nøjes med at stemme på efterbetaling til Jimmie Åkesson.

Det endelige valgresultat ventes først onsdag, men det står klart, at SD bliver valgtes store sejrherre. Partiet bliver på landsplan det største parti i blå blok – og det næststørste efter Socialdemokraterna.
Men i dele af SD’s kerneland i Skåne har partiet altså også overhalet det nuværende regeringsparti, Socialdemokraterna.

Det gamle Danmark har talt!

Nu venter den fjerde gratis vaccine! Fordi vi har råd!

Tak til Mette og Inger!

I deler rovet!

Sygehusvæsenet ligger i laser, sagde Lars Løkke.

Ja Lars! Storsygehusene, som var dit projekt, smadrede sygehusvæsenet!

Vi fik mursten og dyr transport, i stedet for læger og sygeplejersker og moderne udstyr!

Det husker vi alt sammen Lars!

Den næste Atlanterhavstur går formodentlig til en ø i Atlanterhavet!

Der hvor de små fisk ikke husker hvad du stod for!

Valgflæsk har ingen råd til længere!

Kun i Mettes valgbus!

Husk at lufte ud!

Dufte er det vælgerne husker bedst!

Næst efter egne penge!

19 grader i egne hjem giver fugt og svamp og forkølelser og lungebetændelse!

Med mindre du kan varme dig på Inger og Mettes varmehjælp!

Betalt af rettidigt omhu!

Realpolitikere der står ved sig selv og deres fortid!

-Vi tog fejl! Antallet betyder noget!

Tak til Inger!

Statsvidenskabsfolkene må revidere opfattelse efter gas-eksplosions-valget!

Nye tider i en ny verden!

Valgflæsk har ingen råd til! Kun nogle få salon socialdemokrater som Nyrup!

Inger og Mette har bukserne på!

Valgflæsk var Poul Nyrup Rasmussens yndlingsret!

Ingen arbejder har råd til mere end 19 grader!

Tøj skaber folk som aldrig før!

Uld i mund er en by i Sverige!

Poul Nyrup Rasmussen blev som statsminister herostratisk berømt for at tale uforståeligt og hen over hovedet på vælgerne. Derfor fik han tidligt tilnavnet Poul ’Uld i mund’.

I dag har vi en statsminister med uld-bukserne på!

Godt klædt på af en Inger Støjberg der kender til vestenvind og lokale byger!

Efter valget har Lars Løkke knap råd til egne strømper!

Måske en badebillet til en af landets svømmehaller der for længst har sat temperaturen ned med to grader!

Badetøj med slør bliver højeste mode! Også for en Lars Løkke!

Det er koldt uden for dansk politik!

Valgflæsk kan ingen mere varme sig på!

Politik er ikke længere for sjov!

Stuetemperaturen bestemmes af Mette og Inger!

Uden en Inger Støjberg ville det i den kommende vinter hedde 16 grader!

Derfor stemmer danskerne som danskerne gør!

Thi de ved bedre!

For de radikale er politik blot en leg!

I gamle dage hed det valgflæsk!

Kødløse dage er danskernes hverdag!

Og der venter mange flere!

Klimakrisen har sat sig i verden!

I Sverige, i Danmark, i Ukraine, i Rusland!

Lidt endnu kan vi holde varmen!

Husk benklæder eller uldne strøper!

Husk Inger og Mette!

Sikke da en gang vrøvl.

Inger Støjberg er ikke en folkehelt for den lille man. Hun har taget loven i egen hånd som minister i et demokrati og udøvet selvtægt. Og ikke nok med det. Hun er ovenikøbet stolt over sine gerninger. Støjberg handler ikke i Danmarks interesser. Kun for egen vindings skyld.

Sikkert udmærket metoder at slå sig frem på i en rockerklub. Men ikke som demokratisk politiker. Uværdigt og udemokratisk.

Når bare Mutti Støjberg kommer i tinge er verden reddet. Hun skal nok få styr på klimakrisen og Putin og gøre Danmark ordentlig rette op på alle fejl - Selv om jeg ikke viste Danmark ikke skulle være uordentlig og selv om jeg ikke viste Danmark har fejlet. Det er lidt som hele denne her Man in Black historie. For hvad i al verden er det lige de mennesker forestiller sig...

Nå. Men Støjberg som statsminister, så sker der da et eller andet... Det må være forklaringen. Ikke.

"Vi er nødt til at sparke til dem, der ligger ned. Alt andet ville være ansvarsløst. Hvordan skulle vi ellers lære dem at rejse sig op?"

Inger Støjberg, beskæftigelsesminister 2009-2011

Annonce