Hvis Findsen er udsat for en konspiration, så er den udført af amatører

I Berlingskes medier er der ingen tvivl: FE-chefen Lars Findsen er offer for politisk forfølgelse. I så fald er hans plageånder amatører med magiske overtalelsesevner.
Foto: Politikens Forlag
Lars Findsen, tidligere chef for Forsvarets Efterretningstjeneste
Behøver man rejse til Afrika for at finde eksempler på politisk forfølgelse? Det mente Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen ikke under Folketingets afslutningsdebat i maj. Dermed satte han ord på, hvad mange journalister og redaktører for længst havde afgjort:

Tidligere FE-chef Lars Findsen er offer for et justitsmord.

Og med bogen “Med Spionchefen – Erindringer fra celle 18” får vi det fra hovedpersonen selv. Han er først og fremmest offer for et politisk vendetta fra sin onde ånd: Statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen. Hun har råbt ad ham og fremstår i offentligheden som edderkoppen bag hjemsendelsen af hele FE-ledelsen efter TET-kritikken, samt den efterfølgende sigtelse og tiltale af Findsen.

Tiltalen går på, at Findsen har lækket klassificerede oplysninger til journalister. Ifølge bogen “Spion blandt venner”, drejer det sig blandt andet om forfatteren og journalisten, Hans Davidsen-Nielsen. Noget kunne da også tyde på, at Findsen har et godt forhold til medierne, der indtil videre ikke har stillet mange kritiske spørgsmål til spionchefens udlægning.

Størst tillid til Findsen finder man blandt Berlingskes medier

Størst tillid til Findsen finder man blandt Berlingskes medier. Både Weekendavisens chefredaktør Martin Krasnik og Berlingskes Tom Jensen har for længst udpeget regeringen som de hovedmistænkte.

24Syv chefredaktøren Simon Andersen gik skridtet videre, da han på Facebook skrev, at regeringen - og Barbara Bertelsen, brugte FE-sagen til at slippe af med Findsen.

Det er her konspirationsteorierne løber ind i problemer

Det er her konspirationsteorierne bliver spændende, men også løber ind i problemer. For hvis sagen er foregået som den fremstilles af Berlingskes chefer, så er Trine Bramsen, Mette Frederiksen og Bertelsen ikke bare udøvere af justitsmord. De er også komplette amatører med overnaturligt gode overtalelsesevner.

De er først og fremmest amatører fordi hele operationen var unødvendig:

Lars Findsen blev nemlig degraderet fra departementschef til FE-chef under den nytiltrådte borgerlige regering i 2015. Uden særlig anledning. Så ville Bertelsen af med Findsen (og uden videre kunne overtale Mette Frederiksen og Trine Bramsen til at føre kniven) hvorfor så ikke bare gøre det? Hvorfor gå en besværlig og i offentligheden kontroversiel omvej? Det havde jo ingen konsekvens at degradere ham i 2015.

De er dernæst amatører, hvis de har sat en retssag i gang, som man må formode, vil ende i en frikendelse af Findsen.

Det er ikke desto mindre hvad Berlingskes kronikredaktør Anne Sofie Allarp meget uklart, men alligevel tydeligt får formuleret: Sigtelsen af Lars Findsen er udtryk for politisk forfølgelse.

Ikke bare Bertelsen, men også rigsadvokaten, PET og dommerne er med

Her vokser konspirationen gevaldigt i omfang. Det er ikke længere "bare" Bertelsen og et par ministre, der skal spille med. Det er også rigsadvokaten, der ellers gentagne gange har afvist politisk indblanding.

Her vokser konspirationen gevaldigt i omfang

Rigsadvokaten har åbenbart ikke noget problem med at smadre sin karriere og sit omdømme for at imødekomme Bertelsens tiltagende snørklede og overkomplicerede vendetta.

Han har i det scenarie også glemt, hvor meget anklagemyndigheden blev til grin, da en tidligere sag mod forhenværende PET-chef Jakob Scharf faldt fra hinanden ved Østre Landsret.

Og det stopper ikke med rigsadvokaten. PET er også med i konspirationen. Det samme er de dommere, der har opretholdt sigtelsen af Findsen. Opretholdt varetægtsfængslingen. Og godkendt rumaflytningen af hans hus.

Statens mindst hemmelige tjeneste

Det er mange betroede mennesker, der sætter alt på spil for at slippe af med en embedsmand, hvis karriere var skrantende, og som uden videre kunne havde været forfremmet sidelæns til et kommitteret-job i Hjemmeværnet eller ambassaden i Langbortistan.

Er det i så fald realistisk at alle holder tæt? Ingen sladrer? Heller ikke anonymt til de mange interesserede journalister. Ikke engang i FE, som vel efterhånden må betegnes som statens mindst hemmelige tjeneste.

"Jeg stiller bare spørgsmål" er både mediernes mantra og konspirationsteoretikernes parringskald. Naturligvis skal man være skeptisk over for myndighedernes påstande, men det er naivitet vendt på hovedet, ukritisk at tro på påstande om myndighederne.

Findsen er næppe den første tiltalte, der mener sig udsat for et overgreb

Især når der er tale om et partsindlæg. Findsen er næppe den første tiltalte, der mener sig udsat for et overgreb.

Lige nu er sagen ude af både Bertelsen og regeringens hænder. Hvis Findsen er uskyldig og retssagen afslører uretmæssigheder i håndteringen, så vil det give mening at oprette en undersøgelseskommission, men indtil andet er bevist, bør retten går sin gang.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Jeg gentager lige mig selv.

For at være helt ærlig så kan jeg ikke se nogen grund til at udgivelsen ikke kunne have ventet en måned, alt andet er sludder. Vigtigt at bemærke at journalisten er tilknyttet/ansat hos Jyllandsposten, den journalist Findsen selv har peget på.

Og at udgive den nu, hvor man er velvidende om 1) at der er valgkamp og 2) at de mennesker man udokumenteret anklager, ikke har en kinamands chance for at svare på angrebene, det er s'gu ikke tilfældigt. Men det bringer véd til det bål de borgerlige vil brænde regeringen på.

Jeg er bange for, at de borgerlige netop vil bruge det mod Mette og S, også selvom de godt ved at Mette og regeringen har tavshedspligt og derfor end ikke kan udtale et forsvar eller modsvar for den sags skyld.

Omvendt kan man sige; Hvorfor skulle man tilbageholde en bogudgivelse for at skåne en statsminister midt i hendes valgkamp? Det ville næsten have været klammere. Lars Findsen har ytringsfrihed (naturligvis inden for rammerne af hans tavshedspligt). Domstolene må eventuelt vurdere, hvor eller hvornår han får talt over sig, hvis myndighederne tiltaler ham for det, men forhåndscensur er forbudt siden grundloven.

Men værd at huske, at Findsen som sigtet - og nu tiltalt - må lyve lige så stærkt som en hest kan rende. Bogen er og bliver et partsindlæg. Udgivelsen midt i valgkampen er næppe heller tilfældig.

Det er også værd at huske i forhold til en bogudgivelse, at der er penge i skidtet og her og nu i dette øjeblik, sikkert rigtig mange penge at hente.

Faktisk opfordrer Finsen jo Bramsen og andre til at udtale sig og komme med et forsvar i forhold til hans “anklager”. Men de påberåber sig “tavshedspligt”, selvom den ikke er ikke gældende i denne sammenhæng, da der ikke er tale om at afsløre hemmelige og “klassificerede” oplysninger i forbindelse med PET og FE.
Når de bruger ytringsfriheden som “skjold” for at undgå at komme https://piopio.dk/hvis-findsen-er-udsat-en-konspiration-saa-er-den-udfoe... med et modsvar, , ser det for mig ud til, at de ikke kan modbevise Finsens hårrejsende kritik og påstande uden at risikere at blive afsløret som løgnere, hvis Finsen taler sandt.

Lykke, hvis de starter på det, kan de meget hurtigt komme til at rode sig ud i noget, de ikke må oplyse, husk Hjort, hvordan han sad og bekræftede ting på TV hos Lippert, som ingen vidste var sandt, men bare noget rygteværk, det bekræfter han og siger lidt i sjov, så må jeg jo gå i fængsel hahaha. Så dum har man ikke lov til at være som forhv. forsvarsminister.

Prøv at lytte til Olfi redaktørens kommentar på P 1 i dag kl. 8.10, han retter fokus på tingene på en mere objektiv måde med sit kendskab til personerne og forsvarets FE og PET. Og Findsen meler egen kage.

Iflg. en ekspert, TV2 havde tat med (nu har jeg glemt hans navn), er der DELE AF sagen, hun (Bramsen) godt kan tale om uden at komme i karambolage med sin tavshedspligt.
Hvilket jo bare er en anden måde at sige, at det reelt er et minefelt at begive sig ud i.

Fordi man er hævngerrig og vil tjene penge på det.

'Hell hath no fury like a woman scorned'

Jeg snakker ikke om at skåne nogen, men Findsen kommer med en masse udokumenterede beskyldninger midt i en valgkamp, velvidende at dem han anklager har grundet sagens natur, ingen mulighed for at give svar på tiltale, det er så svinsk som noget kan være.
Findsen burde have ventet til sagen havde været for retten og dom eller frikendelse var afgjort. Du synes som du synes fordi du er blå, længere er den ikke.

Jeg synes det er helt i orden at Findsen udgiver bogen nu. Hvorfor vente?

Dekorum, sømmelighed, anstændighed.

Jeg tror ikke at Lars Findsen mener at han er blevet behandlet anstændigt, først hjemsendt, så blev hans bolig overvåget og aflyttet og derefter blev han sendt i fængsel og nu bortvist uden løn, så hans reaktion er forventelig set ud fra at han betragter sig som uskyldig i det han er anklaget for. Så kan man kalde det hævn, men han har vist ikke nogen i hverken regeringen eller i PET at sige tak til eller opføre sig "anstændig" over for.
Chefen for PET er jo kendt for at anlægge sag mod alle tidligere ansatte, hvis de efter hans mening har overtrådt deres tavshedspligt i forbindelse med en bogudgivelse som f.eks. mod den tidligere chef, Jacob Scharff, en sag han tabte med et "brag". Måske der går ligeså denne gang, hvem ved.
Nu må vi andre afvente retssagen og udfaldet af denne, før vi kan vurdere hans skyld eller uskyld.

han er nede i SM klubben og hygger, må man godt.

en hver idiot kan se hvad de blå ?sorte er ude på at svine en regering som virker og gør det godt skal ned med nakken Vågn op

Pia, det gør han fordi han vil komme kritikere og anklagerne i forkøbet. Angreb er det bedste forsvar, siges der.

de har desværre ikke Helle Thorning mere at svine til med skattesag og homoseksuelle mand så sviner de bare Mette i stedet smart ass

Burde en chef for en af landets efterretningstjenester ikke være fuldkommen loyal over for sit land? Alt andet er efter min opfattelse helt hen i været. Ja, direkte farligt for Danmarks sikkerhed. Det er som om cheferne for efterretningstjenesterne igennem årene helt fra starten af deres karriere har haft til hensigt at udgiver bøger over deres hemmelige virke. Flere har gjort det og nu en mere. Og denne gang ikke bare en bog. Nej, udgivelsen er placeret politisk. 14 dage før et valg. Det er nærmest undergravelse af det demokrati Lars Findsen ellers var ansat til at beskytte på en yderst fortrolig post. Toppen af illoyalitet fra en person, som den yderste loyalitet ikke bare må forventes. Men som er afgørende for han overhovedet har fået opgaven. En loyalitet, som burde være en selvfølge fra sådan en person til live slutter og derudover.

Den eneste fejl der er begået i den her sag er, at Lars Findsen overhovedet har fået stillingen som chef for FE. Har sikkerheds vurderingen af ham været nærmest en vennetjeneste?

Skulle Claus von Stauffenberg også have været loyal over for Adolf Hitler?

Peter Jensen, den må du lige uddybe lidt for os andre så vi kan forstå, hvad det er du mener. For hvem er Adolf Hitler lige i din sammenligning?

prøver at slå Hitler ihjel så giver det sig selv ,han var jo GUD

Kan vi få et svar Peter Jensen! JA eller NEJ.

Jeppe Lindholm - forventer du at Peter Jensen svarer inden for 1 time og 14 minutter?

Husk det når du selv bliver spurgt!!!
.

Hvis han er så overbevist må Peter Jensen sgu da kunne svare inden for 10 minutter.

Peter

Du er da vist helt udenfor pædagogisk rækkevidde.

Jeppe Lindholm, Lars Findsen blev jurist i 1990 og har siden sin været tilknyttet justits- og forsvarsministeriet i forskellige stillinger ind til han blev hjemsendt i 2020, blandt andet som følger:
!990-93 fuldmægtig i JUS., 1995-98 ministersekretær for justitsminister Frank Jensen, 2002-2007 chef for PET, 2007-2015 departementschef i forsvarsministeriet og 2015-2020 chef for FE. Man må da gå ud fra at justits- og forsvarsministeriet ud fra ovennævnte har haft et vist kendskab til Lars Findsen efter ca. 30 års ansættelse under pågældende ministerier.

Peter Jensen du har fortsat ikke svaret. Hvem er Adolf Hitler i din sammenligning? Og pas nu på hvad du svarer.

Er det så også udtryk konspiration, når man undrer sig over at Thomas Ahrenkiel pludseligt skulle til Berlin, Trine Bramsen skiftede til en ny post og Nick Hækkerup stukket af til Ølbranchen.

Trine Bramsen blev groft moppet af oppositionen uanset hvad hun gjorde jagtede man hende som en kalkun. Det var klogt, at MF at sætte hende på anden post, at være forsvarsminister viste sig at være et lortejob, fordi hun skulle rydde op i et forsvar, hvor cheferne havde optrådt ret uheldigt. Claus Hjort syntes at have snork sovet i sin tid som forsvarsminister, måske grundet hjemlige ting, men sovet har han.
Hækkerups afgang sket lang tid senere, han kørte træt i politik, og det er forståeligt. Og at Ahrenkiel blev forflyttet skete som led i en sag han var involveret i.

Ja, Trine Bramsen lykkedes fint med at ophidse samtlige i " styrelsen". Bødskov virker mere i sync.
Hækkerup var træt ja, - med udsigten til den nuværende sag, hvor lorten har ramt ventilatoren.
Ahrenkiel blev tilbudt jobbet i Berlin, da sagen kom for en dag. Da de 4 blev hjemsendt , blev tilbudet trukket tilbage, og siden blev han forflyttet og nu er han i det private.

Jeg kan anbefale at lytte til Weekendavisens podcast dd. Martin Krasnik er som sædvanelig lige ved at 'gå ud af sit gode skind' og kan ikke skjule sin frustration over de dårlige meningsmålinger i blå blok.
Heldigvis er der to meget dygtige journalister på Weekendavisen, hhv. Arne Hardis og Hans Mortensen, som gør et hædeligt forsøg på at holde deres chefredaktør i 'kort snor'
I podcasten må Arne Hardis minde Martin Kransik om, at Lars Findes udsagn i bogen jo ikke er bevismateriale, men et partsindlæg. Martin Krasnik lægger sig i slipstrømmen af samtlige borgerlige medier og kommer til at fremstå direkte usaglig.
Gå ind og lyt, man skal ikke være abonent for at få adgang

Jeg kan anbefale at lytte til Weekendavisens podcast dd. Martin Krasnik er som sædvanelig lige ved at 'gå ud af sit gode skind' og kan ikke skjule sin frustration over de dårlige meningsmålinger i blå blok.
Heldigvis er der to meget dygtige journalister på Weekendavisen, hhv. Arne Hardis og Hans Mortensen, som gør et hædeligt forsøg på at holde deres chefredaktør i 'kort snor'
I podcasten må Arne Hardis minde Martin Kransik om, at Lars Findes udsagn i bogen jo ikke er bevismateriale, men et partsindlæg. Martin Krasnik lægger sig i slipstrømmen af samtlige borgerlige medier og kommer til at fremstå direkte usaglig.
Gå ind og lyt, man skal ikke være abonent for at få adgang

Vi har droppet wWekendavisen netop gr. Krasnik og hans blå holdninger, de har udartet sig. Nu læser vi Kr. dagblad ikke af religiøse grunde, men fordi den er saglig, mht politik, andre steder er jeg uenig med den bl.a i abort spørgsmål og om homoseksuelles rettigheder, men politisk er de saglige.

For dem der kender Tom Jensens meritter, kan det ikke undre, at han giver den mest uforbeholdne opbakning til Findsen.

Man skal stoppe med at spille kloge Åge både i Berlingske og Politiken samt JP, og lade domstolene ordne den sag, så kan man bagefter tjekke hvad der kunne være gjort anderledes og om der ikke er handlet efter bogen. Findsen hævner sig nu mod systemet og regeringen som han mener er skyld i hans fald, dømmes han, og det tro jeg han gør, ikke for landsforræderi, men for afsløring af statshemmelig heder manglende overholdelse af tavshedspligten. Han er glat som en ål, når han snakker, men der var ikke rejst en sag uden der var en grund. Lige nu anklages hele systemet og medierne hopper med på vognen sammen med de blå.

Lars Findsen virker som et sindsforvirret menneske, beskyttet af blå blok.

Man bliver mere og mere overbevist om, at anklagerne imod ham er korrekte.

Jamen selvfølgelig er Findsen forfulgt i flg. Berlingeren, når det er S der har magten.
Hvis de borgerlige havde været ved roret, havde Berlingeren haft det modsatte synspunkt.
Berlingske er ikke andet end en borgerlig reklameavis.

Det er vel ikke anderledes end at dette medie er en reklamesøjle for modsatte blok? ;)

Ja, det kan man da ikke udelukke. Men størrelsesforholdet og økonomien er vel at sammenligne elefanten med musen.
Den borgerlige presse er LANGT i overtal i forhold til de få røde medier der findes, og det er et demokratisk problem. Selvfølgelig ikke for de blå, der sikkert synes det er helt ok, og mener at PIO må være nok.

Lige så hurtige som mange her er til at beskylde blå blok for at presse på, og ytre at alt det her burde vente til efter resultatet af retsagen, lige så hurtige er de selv samme personer til at erklære Findsen skyldig _inden_ retsagen..

Vel har vi forskellige meninger som er politisk farvet, men at mene at Findsen skulle holde det her tilbage til efter valget er da helt ude i hampen.. Hvis Mette Frederiksen fik en fartbøde i morgen, skulle politiet så holde det hemmeligt til efter valget? Det er et partsanlæg og ikke beviser, og selvfølgelig må han ytre det (indenfor hans tavshedspligt).. Det er sådan et demokrati og en retsstat fungerer - også når man ikke er enig..!!

Hvorfor mener de borgerlig, at en forsvarstale fra en anklaget må være den rene sandhed. Findsen har da en klar interesse i at de borgerlige kan bruge alt i en valgkamp, og de labber ukritisk alt i sig.
Fordi man ikke godtager et partsindlæg som sandhed, er det ikke ensbetydende med at man anser ham som skyldig, så det er noget sludder.

Fe skulle have fejet skandalerne ind under gulvtæppet som Hjorten sagde det var den metode de blå brugte når der var problemer i styrelserne.

At Lars Findsens bog udkommer lige nu er ikke noget tilfælde. Det lugter langt langt væk af bestilt arbejde betalt af nogen, som har interesse i det. At støtte et parti med millioner anonymt er ulovlig. Men at betale Findsen er helt legal. Selv om det er et overgreb på demokratiet.

Tænk, at man kan blive sikkerhedsgodkendt til yderst hemmelig, som kræver den ultimative loyalitet, og at man så kan forråde sit land på den her måde.

Det mest alvorlige i den her sag er, at en som Lars Findsen er blevet ansat i en af de mest fortrolige stillinger dette land har at byde på.

Der er nogen der tier i dette pokerspil - tilsynet med efterretningstjenesterne. Lyt til dem og forhold jer til det, alt det andet er legetøj for avislæsere

Viste du Forsvaret har et skib døbt MHV 909 Sped i toeren. Det har de altså.

Ja, og?
Det ved enhver der følger med på vesselfinder.

Og så hedder den MHV 909 SPEDITOREN
.

Så kom sandheden frem. Det er ikke Findsen, som har skrevet bogen. Det har derimod en journalist fra Jyllands-Posten. Et af Det Blå Svindlerholds førende medie.

Propaganda af værste skuffe og uden for demokratisk rækkevide.

Hver gang man tror Det Blå Svindlerhold har nået bunden af den umoralske sump de befinder sig i synker de dybere ned i bundløsheden.

Tryghed i usikre tider. Socialdemokratiet.

Det Blå Svindlerhold

Det Blå Svindlerhold

Hver gang man tror Jeppe Lindholm har nået bunden af den umoralske sump han befinder sig i synker han dybere ned i bundløsheden.

Det arbejdende folk mangler arbejdende folk!

Tilliden i lille Danmark er pist borte!

Det startede med tilliden til vores folkeskolelærere!

Pludselig viste såkaldte internationale undersøgelser at danske børn var langt bagud!

Så skulle folkeskolelærerne testes i hoved og røv, hvilket foregik igennem elevernes profiler der skulle åbenbares dag og nat!

I dag er danske børn og unge verdensførende i dårlig trivsel og mismod!

Selv børnene har mistet tilliden!

De folketingsmedlemmer der i sin tid startede regimentet er nu på genvalg og dem der for alvor sov i timen går på pension!

Vælgerne har en historisk chance for at genskabe tilliden i det danske samfund!

At vælgerne har tillid til Lars Løkkes 2.500kr til sygeplejerskerne som han har jagtet i 25 år med årlige 2%’s nedskæringer, ja, det er der ingen journalister der spørger ind til!

At socialdemokraterne ikke går i flæsken på manden skyldes det faktum at Mette Frederiksen reelt som minister sørgede for at lærere og sygeplejersker ikke lønmæssigt blev vist den tillid som de fortjener.

Lars Løkke gentager og gentager at “sundhedsvæsenet sander til”.

Nej, sundhedsvæsenet drukner på grund af Lars Løkke!

I Gødstrup var der så meget vand at det kostede milliarder at holde grundvandet borte før man med sand fandt fast bund!

Alle danske storsygehuse står i dag som monumenter som faraoernes bygningsværker i Egypten.

Tomme og uden indhold! Pengene er placeret i sten!

De gamle sygehuse solgt for en slik!

Ingen løn til medarbejdere!

Politikere elsker monumenter!

Se hvad jeg skabte!

Nu har Lars Løkke pludselig efter 25 års erfaring som sundhedspolitiker fundet “nye penge” til sundhedsarbejdere!

Nu hvor alle kan se problemet!

Skabt af Lars Løkke!

Lader man Lars Løkke løse problemet!

Problemet som statsministeren sjovt nok erkendte lige før valget blev udskrevet!

Men med Nyrups uld i mund taler hun om lønstrukturer, lønkomissioner og fandens pumpestok!

Lars Løkke og Mette Frederiksen vil have en bred regering hen Iver midten for at rette op på fortidens synder!

“Jeg kommer til at begå fejl!”

Har statsministeren gentaget i en uendelighed!

Det arbejdende folk begår altid fejl!

Men hvor blev tilliden af!

Lars Løkke har genvundet tilliden hos vælgerne!

Især alle de unge indvandrere der ikke har sproget til selv at kunne følge med i hvad “manden har begået af fejl i 25 år”!

Statsminister Frederiksen og Lars Løkke er de nærmeste bedste venner i dansk politik anno folketingsvalget 2022!

Tomme minkfarme og tomme storsygehuse vidner som politiske pyramider i det jyske landskab om en pandemi af mistillid til det arbejdende folk!

Kun det arbejdende folk der står sammen gør at velfærdssamfundet endnu eksisterer!

Lad offentligt ansatte fra det arbejdende folk indtage Christiansborg!

De har tilliden til det arbejdende folk der er blevet kontrolleret i hoved og røv af EU, af folketinget, af højtlønnede der helst vil flyve verden rundt i deres fritid!

Hvad skulle vi med et tomt storsygehus i Gødstrup?

Bent Hansen og Lars Løkke? Og Mette Frederiksen?

I 1930erne arbejdede landarbejdere og byarbejdere gratis!

Mette og Lars vil nu genindføre lønnen i det offentlige sygehusvæsen!

Kanslergadeforlig nummer 2 er på vej!

Ny skal sygehusvæsenet statsliggøres!

En endnu større pyramide skal rejses over Lars Løkke!

Fejlenes kongemager!

Og Mette følger uldent efter!

Hun har årene for sig!

Men slår næppe Marianne Jelved og Bertel Haarder, der ødelagde barndommen for en hel generation!

Med manglende tillid til folkeskolelærere!

Husk valget er dit!

Skal kvinderne endelig ud på arbejdsmarkedet - også lønmæssigt!

Med 50 års forsinkelse!

Hvor skal pengene komme fra?

Drop de 3-4 charterrejser årligt!

Så var klimakrisen løst samtidigt!

Og landbruget kunne fortsat tjene til lønnen til offentligt ansatte kvinder!

fornemmer en hvis tilknytning til LA venneslag sorte trold

Findsen forsøger at svine BB, han forsøger at få fokus fra ham selv, og rettet mod regering, embedsmænd. Men fakta er som Olfi redaktøren siger, PET havde ikke sat alt det i gang, hvis ikke der var talt over sig. Og her peger pilen på Findsen . Jeg synes, Findsen skader FE og PET med sin bog. At udgive en bog der er så ensidig et partsudlæg midt i et valg, har kun et fokus, hævn. Og jeg synes det er godt, at man begynder at kradse lidt i lakken på ham og hans udlægning af forfulgt uskyldighed. I sær fordi de han angriber ikke kan forsvare sig.
Man må afvente domstolenes dom, og alle de konspirationsteorier er ved at blive pillet fra hinanden.
For hvorfor begynder man at aflytte ham , det skal en dommer ind over, så noget må der være , der beretter mistanken til ham.

Sider

Annonce