Nu-Lars vil meget gerne, at man glemmer alt om Før-Lars

Men for god ordens skyld har Netavisen Pio lavet en huskeliste, der ridser op, hvad Lars Løkke har stået for og været rodet ind i frem til valget i 2019
Foto: Venstre, Claus Boesen
Formanden for Moderaterne, tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, har i øjeblikket ren optur i meningsmålingerne, og meget tyder på, at han og Moderaterne efter valget står med de afgørende mandater, og kan afgøre, hvem der bliver Danmarks statsminister.

Men både til venstre og til højre i dansk politik, bliver der advaret mod personen Lars Løkke. Imens kæmper Lars Løkke for, at vælgerne udelukkende forholder sig til Nu-Lars, og bestemt ikke Før-Lars.

Det hænger ikke mindst sammen med, at Før-Lars, som statsminister ad to omgange, men også som minister i Anders Fogh Rasmussen-regeringerne i den grad stod for blok-politik. Altså det stik modsatte af hvad Nu-Lars står for.

Blok-Lars

Før-Lars havde ikke før maj 2019, hvor han pludselig midt under valgkampen smed sin bog ‘Befrielses Øjeblik’ på bordet, nogensinde før talt for et samarbejde hen over midten. Hans eget parti, Venstre, var i chok.

Politisk kommentator hos Altinget, Erik Holstein, udtrykker det fredag således i en analyse af fænomenet Løkke:

“Problemet er blot, at der i nyere tid aldrig er blevet ført så meget blokpolitik, som i de år Løkke var i toppen af dansk politik. Det gjaldt, såvel da han var topminister under Anders Fogh Rasmussen (V), som da han selv blev statsminister. I hele perioden blev samtlige finanslove handlet af med kun Dansk Folkeparti.”

nikke ja til alt hvad det dengang så store og mægtige Dansk Folkeparti ønskede

En del af Før-Lars-metoden til at holde sig ved magten, var at nikke ja til alt hvad det dengang så store og mægtige Dansk Folkeparti ønskede.

På den konto blev Danmarks Radio skåret dramatisk ned. Radio24syv skulle straffes og flyttes længst mulig væk fra København. Og der skulle ifølge en infrastrukturplan aftalt mellem DF og Før-Lars i 2019 laves en omfartsvej uden om Mariager, byen hvor DF’s daværende transportordfører, Kim Christiansen, boede og drev en restaurant.

Sagligheden i den aftale var mere end svær at få øje på.

Udlændingestrammer-Lars

Før-Lars var om nogen udlændingestrammer. Mens Nu-Lars giver den som udlændinge-slapper.

Men under Lars Løkke-regeringerne blev der faktisk indført mere end 100 nye udlændingestramninger.

Flere af stramningerne vil Nu-Lars ikke længere kendes ved.

Da Løkke 10. oktober sad i stolen hos DR’s Kaare Quist i “Mød Partierne”, tog DR-værten et skilt med tre af Før-Lars’ mange udlændinge-stramninger frem og spurgte kælent Løkke, hvilke af de tre stramninger - burka-forbuddet, smykke-loven og håndtryks-loven - Nu-Lars vedkender sig, så lød svaret: 

Ingen af dem. Kaare Quist kunne godt stryge dem alle tre.

Sådan er det med Nu-Lars

Sådan er det med Nu-Lars. Med en nonchalant håndbevægelse, med den største selvfølgelighed, lægger han afstand til Før-Lars.

Støjberg-Lars

Selv om Ombudsmanden 17.marts 2017 fastslog, at Lars Løkkes daværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg udsendte en ulovlig instruks i sagen om adskillelse af unge asylpar, så holdt Før-Lars hånden over sin udlændingeminister.

Før-Lars ville ikke høre tale om, at der skulle nedsættes en kommissionsundersøgelse

Før-Lars ville ikke høre tale om, at der skulle nedsættes en kommissionsundersøgelse. Den blev først en realitet, efter at S-regeringen kom til i 2019.

Når Nu-Lars taler om hele det forløb, slår Nu-Lars krøller på sig selv, og lader tungen rulle rundt.

Før-Lars ønskede ikke en ellers oplagt sag undersøgt via en kommissionsundersøgelse. Stik modsat Nu-Lars, der ønsker en advokatundersøgelse af statsminister Mette Frederiksens ageren under mink-forløbet. Selv om sagen allerede er fuldt gennemlyst af en kommission, nemlig Minkkomissionen.

Irak-Lars

Helle Thorning-Schmidt-regeringen nedsatte en Irak-kommission, der skulle gennemlyse Danmarks deltagelse i Irak-krigen, herunder om Folketinget var blevet korrekt informeret forud for at et flertal besluttede, at Danmark kunne deltage i den amerikansk ledede krig.

Da Før-Lars kom til som statsminister sørgede han for, at Irak-kommissionen blev lukket ned.

Et forløb, som Nu-Lars ikke har så meget lyst til at snakke om.

Bilags-Lars

Og så er der alle de ting, som Før-Lars har været involveret i, men som Nu-Lars helst ikke vil rippe op i.

Sagerne om Før-Lars’ bilag, som egentlig ikke bare handler om bilag, men noget meget mere angribeligt, nemlig at Før-Lars ret beset var et udpræget fedtøre, der hellere så at offentlige kasser betalte for Privat-Lars’ udgifter.

Før-Lars fik refunderet taxa-kørsel af amtet for ikke mindre end 240.000

På den konto bad Før-Lars amtsgården i Frederiksborg Amt i en lang række tilfælde betale for taxakørsel mellem amtsgården og Folketinget i årene 1998 til 2001, hvor han både var medlem af Folketinget og amtsborgmester.

Før-Lars fik refunderet taxa-kørsel af amtet for ikke mindre end 240.000 kroner. Ingen i amtet kontrollerede om taxakørslen vedrørte amtet. Taxa-boner for 148.000 var mangelfuldt udfyldt, men det betød ingenting. Når Før-Lars kom med en taxa-regning, så blev den rutinemæssigt betalt.

Senere, da han først var indenrigs- og sundhedsminister og siden finansminister i Fogh-regeringerne i perioden 2001 til 2009, flyttede Før-Lars’ bilagsrod videre til Slotsholmen.

Ministerierne måtte betale for alt fra lakridspastiller, cigaretter, aviser, rødvin fra diverse hotel-minibarer og andet til Før-Lars.

Selv det mindste, fedtede bilag blev båret ind til refusion af Før-Lars

Udgifter til fortæring til deltagere i rene Venstre-møder, der intet havde med ministerierne at gøre, blev rutinemæssigt betalt af ministerierne. April 2008 afslørede jeg for Ekstra Bladet, at Venstre måtte efterbetale næsten 10.000 kroner til Indenrigs- og Sundhedsministeriet på den konto.

Det så alt sammen skidt ud på tryk. Intet var for småt for Fedtøre-Lars. Selv det mindste, fedtede bilag blev båret ind til refusion af Før-Lars.

Hotel-Lars

Undervejs kom det frem, at Før-Lars havde fået refunderet udgifter, som aldrig burde være refunderet.

Blandt andet bar Før-Lars et bilag ind fra en “Jensen”, der natten til 6. december 2002 havde overnattet på First Hotel på Vesterbrogade.

Den historie skrev jeg for Ekstra Bladet i maj 2008. Jensen-bilaget var - efter hukommelsen - bilag nummer 867 ud af godt 1.500 udgiftsbilag, som jeg på anmodning om aktindsigt havde fået udleveret fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Efter en nats intens arbejde stod jeg med Før-Lars' 'Jensen'-bilag i hånden.

også selv om Lars Løkke også dengang hed ‘Rasmussen’ til efternavn. Og bestemt ikke ‘Jensen’

Indenrigs- og Sundhedsministeriet betalte gladeligt de 895 kroner - også selv om Lars Løkke også dengang hed ‘Rasmussen’ til efternavn. Og bestemt ikke ‘Jensen’.

Lige den sag endte vist nok med at ministeriet med års forsinkelse bad Før-Lars om at refundere de 895 kroner.

Snapse-Lars

Kigger man efter i andres udgiftsbilag-dynger, kan man i de år bestemt også løbe ind i Før-Lars.

Eksempelvis da jeg i januar 2009 - for Ekstra Bladet - går Venstre-manden Søren Pinds bilag efter fra tiden, da han var teknik- og miljøborgmester på Københavns Rådhus.

Gennemgangen afslører blandt andet et fugtigt frokostmøde mellem Før-Lars og Søren Pind i 2004 på Cafe Petersborg i København.

Her drak daværende V-minister Løkke og daværende borgmester Pind tilsammen 20 snapse og fem fadøl

Her drak daværende V-minister Løkke og daværende borgmester Pind tilsammen 20 snapse og fem fadøl. Til frokost.

Ved denne lejlighed tog Søren Pind sig af regningen. Eller rettere Pind sendte den samlede regning for frokost og alkohol videre til skatteyderne i København.

Jakke-Lars

Før-Lars synes på et tidspunkt, at han havde brug for nyt tøj i form af stilige jakkesæt og andet, som ville stive ham af som en rigtig statsmand.

Men igen. Lars Løkke havde ikke lyst til selv at betale for jakkesættene. Så regningen for ti jakkesæt med mere havnede hos Venstre.

Maj 2013 ramte historien forsiden af Ekstra Bladet: “Ny bilagsbombe under Løkke: Fik tøj og sko betalt for 152.000”.

Flyve-Lars

Efter Lars Løkke måtte aflevere nøglerne til Statsministeriet til Helle Thorning-Schmidt i 2011, havde Før-Lars tid til overs. Han blev formand for den grønne, globale organisation GGGI, Global Green Growth Institute, som modtog 90 millioner kroner i udviklingsbistand fra Danmark..

Organisationen og formandsposten skulle give Løkke et statsmands-image, men det hele endte i stedet med i oktober 2013 at blive en sag om, at Lars Løkke havde fløjet frem og tilbage til 15 møder i GGGI-regi for 770.000 kroner.

Svarende til i snit 51.000 kroner pr. tur-retur-flyvning. De dyre flyrejser blev kritiseret fra flere sider.

Før-Lars synes ikke han havde gjort noget forkert:

Jeg har påtaget mig formandskabet for den her organisation med støtte fra den danske regering

“Jeg har påtaget mig formandskabet for den her organisation med støtte fra den danske regering. I det omfang jeg har rejst, har jeg opfyldt den opgave, jeg er blevet betroet. Og det har være i fuld overensstemmelse med de retningsliner, der er vedtaget af bestyrelsen,” sagde Før-Lars undervejs i forløbet.

Snyde-Lars

I 2014 er store dele af Venstre godt og grundigt trætte af Før-Lars’ mange bilags-sager.

Lederskabet af Venstre er på dagsordenen på et dramatisk møde i Venstre i Odense Kongrescenter. Lars Løkke er i alvorlige problemer. Han risikerer at forlade mødet som eks-formand for Venstre.

Men Før-Lars overlever. På et natligt møde overtaler han partiets næstformand, Kristian Jensen, til, at de to fortsætter som ledere af Venstre. Men fremover, lover Før-Lars, skal Kristian Jensen inddrages langt mere i ledelsen af Venstre.

Før-Lars lover både Kristian Jensen og sit parti, at han og Kristian fremover vil fungere som et stærkt, dynamisk team, der samarbejder tæt og tillidsfuldt.

Før-Lars lever dog aldrig op til løfterne. Han fortsætter - som før - med at tromle tingene igennem. Hen over hovedet på Venstres næstformand.

Ud af bagdøren-Lars

Før-Lars stopper som formand for Venstre under et dramatisk møde i Venstres hovedbestyrelse på hotel Comwell Kellers Park i Brejning lidt uden for Vejle 31. august 2019. Knap tre måneder efter at han tabte Statsministeriet til Mette Frederiksen (S).

Før-Lars oplever - for første gang siden han blev formand for Venstre i 2009 - at hovedbestyrelsen ikke længere lytter til ham.

Hovedbestyrelsen er ekstraordinært indkaldt, fordi partiet er utilfreds med Lars Løkkes ledelse af partiet. Før-Lars får ikke sin vilje på mødet. Partiet er ikke med på, at hans mandat som formand skal afprøves på et landsmøde.

Det får Lars Løkke til rasende og vred at forlade hovedbestyrelsesmødet. Han lusker ud af en bagdør. Forsvinder uden at de mange fremmødte journalister opdager det.

Inden længe udsender Lars Løkke et tweet, hvor han skriver, at han ikke længere kan være formand for Venstre: 

“Vigtigt at holde fast i sin selvrespekt. Kan ikke være formand for et parti, hvor jeg som formand afskæres fra min mulighed for at få diskuteret og afprøvet den politiske linje, jeg har lagt, i det landsmøde-forum, hvor jeg er valgt. Tak for mange gode år,” skriver Lars Løkke Rasmussen.

Kristian Jensen viste stil i en meget svær situation. Stik modsat Før-Lars

Også næstformand Kristian Jensen trækker sig. Men modsat Lars Løkke møder den sønderknuste Kristian Jensen pressen up front og meddeler grådkvalt, at han trækker sig for partiets skyld. Så Venstre kan starte på en frisk med en hel ny ledelse.

Kristian Jensen viste stil i en meget svær situation. Stik modsat Før-Lars, der rasende og bitter lusker ud af bagdøren.

Opdateret kl. 21 med oplysninger om Snapse-Lars og Taxa-Lars

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

A leopard cannot change its spots!

Overvej lige hvor mange hærførere og diktatorer og statsledere, der er små mænd. Der er noget der spiller ind med små mænd og magt. Hvad de ikke har i statur og format, det vil de tilkæmpe sig på andre fronter.

Alexander den store 152 cm.

Julius Cæsar 170 cm.

napoleon Bonaparte 168 cm.

Stalin 165-168 cm.

Lenin 165 cm.

Adolf Hitler 175 cm.

Vladimir Putin 162 cm.

Lars Løkke 172 cm.

Just saying!

Nok er Lille-Lars ikke en diktator, men står ovenstående til troende så har han en adfærd der i en anden, et andet sted kunne have gjort ham til én. Her er da virkeligt et godt eksempel på en mand der er enerådig.

Der skulle have stået; - .....der i en anden tid, et andet sted......

Vi må også huske, at første gang Løkke blev statsminister, tog han over uden valg efter Fogh, og tabte så valget i 2011 til Thorning. 2015 mistede hun magten med et mandat, men Løkke fik den på DF mandater og formandsposten i folketinget til Pia K. Selv fik V et elendigt val med 19,3 % af stemmerne. Løkke er aldrig før blevet valgt af vælgerne til landets øverste job. I 2019 tabte han stort til den røde blok, men fik med sit valgstunt hevet Venstre lidt op i % 23,4%, til gengæld mistede han sit parties respekt, og posten som dets formand. Han gik selv før han blev gået.
Man kan ikke løbe fra sin fortid eller de meritter der skete der. Og det var ikke DF skyld, det var løkkes egen skyld. VLAK regeringen var dysfuntionel, og faktisk en katastrofe.
Nu vil han have hævn, han har som den snu politiker han er tilrettelagt det sådan, at hvis han får de afgørende mandater, så vil han også have magten igen, men det kommer ikke til at ske. Skal S med i bred regering, er det med Mette F som statsminister , Løkke kunne blive sundhedsminister eller udenrigsminister men aldrig statsminister igen, jeg synes vælgerne skal tænke sig rigtig godt om.

Tak for en virkelig god artikel
Før og Nu Lars er begyndt at bekymre sig om udsigten til er rødt flertal. 'Det må ikke ske' siger han
Jeg har ikke meget fidus til Løkke. Håber at Mette F kan tackle ham i forhandlingerne om dannelse af en ny regering hvis ikke der bliver rødt flertal.
Løkke er ikke til at stole på. Det ridser artiklen op i særdeleshed.
De kandidater som stiller op hos Moderaterne, er arge modstandere af Mette F.
Der var Løkkes støtter under første del af Coronanedlukningen, hvor Løkke jo var flittig klummeskibent på BT. Her kritiserede han som en af de første i oppositionen regeringens håndtering af pandemien.
Jeg kan faktisk ikke rigtigt se det samarbejde for mig, hvis det er sådan at Moderaterne faktisk ikke kan døje Mette F. Og det forlyder det til

Der kunne laves en lignende reportage af en anden eks-V politikker, nemlig Inger Støjberg, som var med i Løkkes regering under centraliseringen alias Komunalreformen i 2007, som sladrede hele vores land.
Det indrømmer Inger Støjberg nu var gået for vidt, og vil derfor forsøge at rulle noget af det tilbage.
Det er besynderligt at disse politikkere ikke selv kan se, at de burde finde et andet job. De har jo vist at de ikke duer. Og besynderligt at de kan blive valgt ind igen

Undskyld....som smadrede vores land....skulle der stå

Det store spørgsmål omkring Løkke ligger lidt i det store paradoks om, hvordan en mand der dybest set har brugt ”før tiden” på at undergrave velfærdssamfundet på den privilegerede overklasses vegne formår at fremstille sig selv som det store samlende orakel og det endegyldige kompromis på midten.
Da den borgerlige regering tiltrådte lige efter årtusindeskiftet, var det omkvædet, at efter "tyranniet" under Stavad, at nu skulle SKAT nu ikke længere være en beklemmende overivrig kontrollerende forfølger af virksomhederne, men i stedet være et serviceorgan for erhvervslivet.
Disse smægtende lokketoner antydede imidlertid, at det var hensigten kvæle den centrale indkomstkilde for velfærdssamfundet, nemlig ved at undergrave den folkelige opbakning til SKAT. En vild forringelse af SKAT ville forventeligt føre til skandaler, og i mellemtiden kunne man forvente en mere lempelig skatteligning, der kunne kompensere for, at folketinget ikke var sindet at indføre topskattelettelser.
I praksis foregik dette ved at dæmonisere Stavad og efterfølgende pille medarbejderne ud af skat begrundet i et EDB-fantasifoster, og derved undergrave skats evne til at lave en troværdig ligning. Da man dertil sendte skats centre ud i de fjerneste egen af provinsen, og skadevirkningerne ved tab af erfarent personale begyndte at vise sig, mere end anede man intentionen, nemlig at udmatte SKAT og håbe på, at dette i befolkningens øjne også ville skabe modvilje mod selve skatteopkrævningen. Og jeg skal hilse at sige, at skandaler fik man.
Denne udmattelsesmanøvre blev derefter den læst, hvorpå Løkkes (og de øvrige borgerliges) kamp mod den offentlige sektor og velfærdssamfundet udspillede sig.
Først havde vi sagen, hvor private sygehuse blev påtvunget som valgmulighed for patienter og i samme periode fik ikke sagligt begrundede offentligt tilskud for ca. 1 milliard kr. I kombination hermed indførtes private sundhedsforsikringer. Dette skulle flytte prioriteringen af behandlingen over på pengepung fremfor behandlingsbehov, og samtidigt mindske det fællesfolkelige pres på et anstændigt niveau på de offentlige tilbud, da de, der kunne springe køen over, i nogen grad forventedes at tabe interessen for de andre.
Og medens strategien udfoldede sig, kom så kronen på værket med omstillingsbidraget.
Ved at bruttobeskære de fleste offentlige budgetter med 2% om året, selv på hospitaler, så vi fyring af sygeplejersker i en situation med markant mangel på samme. Dette var den endløsung, det borgerlige regimente generelt sigtede på, for hvis de offentlige hospitaler svigtede, plejesvigt jævnligt viste sig på plejehjemmene og børnene intet lærte, kunne enhver jo regne ud, at det ville blive en reklame for et udvidet privat system.
Generelt kan den borgerlige strategi udtrykkes som mistænkeliggørelse gennem nedskæring og efterfølgende privatisering. Det er en udsøgt tarvelig ideologisk manøvre, og hovedmanden bag er Lars Løkke Rasmussen.
Hvem er det der mener, at lige netop han, der er den nuværende krises hovedarkitekt, er redningen for velfærdssamfundets krise?
Hvis man vil indramme et sigende bille af Løkke, før som nu, kan man formulere det sammenfattende for det borgerlige projekt, som i disse dage videreføres for fuld udblæsning af Papes betonkapitalisme og Ellemanns planlagte salg af Ørsted til loppemarkedspris, på denne måde:
Løkke er for velfærdssamfundet, hvad de gule fagforeninger er for fagbevægelsen.

Poul. Boie Pedersen
Tak for en fremragende gennemgang af Lars Lykkes hærgen! Vi skal ikke have samarbejde med den mand! Han er ikke medbygger på vort velfærdssamfund. Tværtimod, han bryder ned. Jeg stoler ikke på ham. Indrømmet , han er en oratorisk begavelse, men de kan jo være farlige, ved vi af erfaring!
Han vil ikke os noget godt, kun rage ril SIG SELV! Husker jo hans store privatforbrug,

Hej

- Tusind tak for gennemgangen af Løkkes hærgen.
Lykketoft beskrev ham engang, og med rette, som Christiansborgs Smadremand.
Landet skylder INTET til den mand, og der er yderligere min overbevisning, at den eneste årsag til han stadig huserer på Borgen, skyldes det faktum, at ingen i det private ønsker at hyre ham, da ingen på de bonede gulve, helt åbenbart, opfatter ham som troværdig. Ellers var han sikkert, forlængst over alle stepper.
Gid han var.

Tak for en begavet og rigtig gennemgang. - Og tiltrængt, for desværre lader det jo til, at ret mange vælgere har mistet hukommelsen og ønsker sig Løkke tilbage. Be Careful What You Wish For!

Tak for en fin gennemgang af de mange sager, der har været med Løkke gennem tiden. Flere af dem havde jeg næsten helt glemt, så dejligt at få dem genopfrisket. Det kalder jo unægtelig på et smil, simpelthen fordi manden er så komisk skamløs på en måde, man ellers kun ser i tegneserier.

Løkke vil da ikke pege på Mette det er kun mundsvær som kommer ud af munden på den mand nej han vil da selv være statsminister så han kan komme til at ødelægge vores dejlige land.Han er da utrolig i 17 år har han kørt blokpolitik med kun Tulle og Pia så står han og siger på et pressemøde at når Mette ikke har magten vil de ikke være med til noget politik nej lille Løkke for al politik var klappet af med Tulle og Pia selv krigen i Irak var en ulovlig krig men den undersøgelse Helle Torning havde sat igang som skulle belyse irak krigen blev straks nedlagt da lille Lars vandt magten det er da den største skamplet på Danmark at man ingen gang ville undersøge tabene af vores ungdom lige så mange har ar på sjælen den dag i dag skam dig Løkke den hellige for du kan ligne en bedemand når du bliver trængt op i en krog måske skulle Journelisterne stille dig flere kritiske spørgsmål i stedet for at være mikrofon holder for dig.

Tak for gennemgangen af løkkes udskejelser gennem tiden, jeg havde allerhelst set ham konfronteret i TV omkring disse krumspring ! Dette pga. det er meget vigtig at belyse overfor danske vælgere hvad de får ved stemmeurnerne når de sætter deres X - men lad det nu ligge med den korte tid vi har til 1 nov. Håber på massiv opbakning til den nuværende STATSMINISTER.

Når man bare er 17 år,
kan man slippe for at betale sine regninger.

https://www.berlingske.dk/politik/loekke-snoed-hanne-boel-30.000-kr

Ingen er fejlfri!

Der vil blive begået fejl!

Har statsminister Mette Frederiksen påpeget igen og igen!

Lars Løkke lod sine ministre begå fejl og selv tage ansvaret!

Det virker som om at Mette Frederiksen anså dette for en vigtig fejl, hvorfor hun valgte at samle magten i statsministeriet og kun nødtvungen fyre sine ministre når de begik fejl, som kunne falde tilbage på statsministeren personligt.

Dette anser Pape og Jacob som statsministerens største fejl i hendes regeringstid. Fænomenet har fået betegnelsen “magtfuldkommenhed” og har været et vigtigt omdrejningspunkt for de blå partiers angrebsflanke imod Mette Frederiksen og hendes regeringsførelse.

Nu-Lars vil meget gerne, at man glemmer alt om Før-Lars
Men for god ordens skyld har Netavisen Pio lavet en huskeliste, der ridser op, hvad Lars Løkke har stået for og været rodet ind i frem til valget i 2019.

Pio stiller nu Lars Løkke til ansvar for sin del af regeringerne Løkke!

Der var meget at komme efter! Også hos selve chefen! Til sidst kastede landets næststørste regeringsbærende parti, nemlig Venstre, deres egen statsministerkandidat under bussen!

Som en anden fugl Føniks er Lars Løkke genopstået som formand for partiet Moderaterne med egen ny partifarve!

Føniks, fabelfugl, stor som en ørn og skøn, med fjer af guld og purpur. Der findes kun én Føniks, som lever meget længe, og når den dør, sker det i flammer, hvorefter den forynget genopstår af asken!

Ingen er fejlfri! Genfødsler er således godt! Hvis omgivelserne giver en chancen! Mangen ægteskab er reddet ved genfødsler!

Om Slette-Mette og Mink-Mette og FE-Mette får den samme chance hos vælgerne som Lille Lars fra Græsted, ja, det bliver super-interessant!

Mette Frederiksens genfødsel startede allerede på dagen for valgets udskrivelse!

Magtfuldkommenheden skulle erstattes af “en bred regering hen over midten”!

Mettes mange fejl skulle smøres som Nutella ud over en ny bred regering.

Med Lars Løkke ombord ville den ene ikke have meget at lade den anden høre!

Og Søren Pape har med stor ihærdighed spillet sig ind i fejl-førings-feltet!

Inger Støjberg kunne få en fri transfer med hendes meritter! Hvis damen får sine millioner og indrømmelser!

Vi har alle fejlet!

Lad os komme videre i fællesskab!

Gode pensioner venter os allerede! Vi deler i porten!

Problemet bliver imidlertid Jacob Ellemann som Venstres nye, unge formand!

Han har endnu ingen fejl begået og bliver svært at tackle i en bred regering!

Han passer ikke i konceptet:

Ingen er perfekte - men nogle er perfekte for hinanden!

Enten accepterer man hinandens fejl; eller ser ej hinandens fejl!

Den fjerde statsmagts fejlfindingskultur vælter sikkert statsministeren og Lars Løkkes fælles romance sat i værk af giftekniven Sofie Carsten Nielsen.

Om Mette efter fem dronningerunder citerer følgende for pressen er sandsynligt:

"There were three of us in this marriage, so it was a bit crowded."

Den korteste vej imellem to partiledere er smilet!

Mette Frederiksen har ladet sig genføde med smilet fra “Ålborg-tiden”

Om de to fugl Fønikser kan genføde dansk politik bliver interessant at følge!

Men dask landbrug kan belave sig på det værste!

Fønixen er en planteæder, hvilket betyder, at den kun spiser planter og vegetabilsk føde. Den er også kendt for at være ekstrem rolig, uden trang til at slås med andre. En Fønix bliver genfødt mange gange i sit liv.

Hver gang fejlene tager overhånd!

Før-Lars og Slette-Mette er det perfekte par i dansk politik!

I 1925 holdt Thorvald Stauning en tale i tale-radioen om “Unge og deres plads”:

“Der er Gamle i enhver Tid, som har rystet paa Hovedet og ytret stor Betænkelighed over Tidens Ungdom, og dog er Ungdommen med Fejl og gode Sider det bedste vi ejer. De Unge møder ved Livets Bord uden Erfaringer, men det kan man ikke bebrejde dem. De gør sig i Reglen hæderlige Anstrengelser for at vinde Erfaring, selv om det ofte sker ved, at de gør de samme Fejl og de samme Dumheder, som gjorde de ældre erfarne.”

Siden hen i 1930erne og 1940’erne blev Thorvald Stauning Danmarks længst regerende statsminister.

48% af de unge 15-25 årige mistrives ifølge en undersøgelse. Nu sættes milliarder af til at løse problemerne!

Men hvad sagde Stauning i 1925 om et tilsvarende problem:

“ De Unge vil af Historien kunne lære, at de ikke behøver at opgive deres Haab, fordi de møder Kulde og Modstand. Saaledes er Livet, men netop saaledes hærder det den Unge, der virkelig har Indhold.

Men der er, som sagt, meget godt i Samfundet, der ikke skal omstyrtes af en fremstormende Ungdom. Der er en Række Opgaver for enhver Nation, som Slægtled efter Slægtled skal fare videre, og over for disse gælder det i første Række, at de Unge kender deres Plads.

Vort Land og vort Sprog hører til de uforanderlige Arvelodder, som de Unge modtager, overfor disse pålægger vi dem at vise Ærbødighed og Kærlighed, og at indprente det næste Slægtled det samme.
Trods alle Mangler skal Livet imidlertid leves, og Nutidens Ungdom kan ikke give op, saa lidt som andre Tiders Unge har kunnet gøre det. Det gælder da at ruste det bedst mulige til Kampen for Tilværelsen, og Udrustningen er Kundskaber, Dygtighed og Arbejdsvilje.

Det er forholdsvis faa der er sikret det fornødne for at komme igennem Livet. De fleste maa være deres egen Lykkes Smed, og det er nok ogsaa det sundeste.

Det er imidlertid naturligt, at Samfundet giver alle Unge lige Vilkaar ved Starten, og dertil maa vi have det bedst mulige Skolevæsen“

Om det bliver Mette Frederiksen eller Lars Løkke der går over i historien som Danmarks næstlængst siddende statsminister afgøres i disse timer.

Næsten 100 år efter Staunings tale om ungdom og fejl!

Tænk om Pio også havde en liste over alt det gode og fremadrettede som de to fejl-statsministre har haft en finger med i spillet omkring!

Ni ud af ti love gennemføres med 90% af Folketingets partier bagved.

Kun i fodbold taler man om sejre!

Og Ronaldo der gik hjem før tiden!

Selv om dette har Stauning en kommentar allerede i 1925:

“ Den Kultur, som vort Folk gennem Slægtled har tilegnet sig, skal føres videre. Med Stolthed konstaterer vi, at hos os findes ingen Analfabeter. Med Tilfredshed ser vi hele Folket deltage i det offentlige Liv, Ansvarsbevidsthed og andre gode Egenskaber udvikles igennem dette demokratiske Samfundsliv, og Kulturen højnes ved Befolkningsdelenes ædle Kappestrid”

Befolkningsdelenes ædle kappestrid!

Herning imod København?

Fejlfrie spillere opkøbt i alverdens lande og betalt og serviceret i hoved og røv! Men med en rygrad som en Ronaldo!

Stauning eller kaos!

Valget i 1935 endte med en tilslutning på 46,1 procent. Hverken før eller siden har Socialdemokratiet oplevet en større tilslutning. Valget var så afgjort Staunings politiske højdepunkt.

Et professionelt og veldokumenteret indlæg fra Jan Kjærgaard, som fortjener stor ros fra såvel den røde som den blå fløj - Godt gået.

Løkke er ved at køre sig selv i stilling til posten som statsminister. Han har gjort det utroligt snedigt og manipulerende. Jeg tror ikke på hans snak om en regering over midten, den snak skal blot bruges som en løftestang.

Ved at fremstille sig selv som en kandidat der er villig til et samarbejde henover midten, endda med blå bloks indbildte 'hovedfjende' nummer et, Mette Frederiksen, tegner han et billede af resten af blå bloks mareridt og paranoia. Med det skræmmebillde vil han kunne manipulere, i første omgang Venstre og Konservativ. Ved at sige, "ja jeg har jo sagt at jeg er villig til et samarbejde henover midten, men hvis i insisterer, så er prisen 'statsministeriet'.

Jeg tror ikke på, at Lars Løkke ville kunne acceptere et samarbejde med Socialdemokratiet, med mindre han selv sad øverst på toppen af kransekagen.

Spørgsmålet er, ville Mette F accepteree at overlade statsministerposten til Løkke?

Jeg håber inderligt, at Socialdemokratiet får nok stemmer til at kunne fortsætte som nu, jeg håber ikke jeg kommer til at fortryde min stemme.

De blå har allerede givet op, kom hos os Løkke så får du statsministerposten, sådan lyder det fra LA , men det er kun målinger, mon ikke folk tænker sig bare lidt om når krydset skal sættes, hvem kan styre os gennem en krise , det kan Løkke ikke, Ellemann ikke, og slet ikke Pape, så derfor x ved A Mette F og hendes hold.

Tag ikke fejl. En stemme på Moderaterne og Lars Løkke Rasmussen er en stemme på blå bloks politik. Al snak om en regering hen over midten er bare Den-Lille-Svindler snak. Du kan ikke stole på den mand. Og tag slet ikke fejl af Lars Løkke Rasmussnes politiske stå sted. Den er liberal Venstre politik med hovedformål at fortsætte ødelæggelserne af velfærdsstaten. Lars Løkke Rasmussen er den hovedansvarlige for ødelæggelserne af det danske sygehusvæsen, ældrepleje, daginstitutioner og meget andet. Det skal betale sig at arbejde siger Den-Lille-Svindler. Ikke gennem ordentlige lønninger, men gennem brutale nedskæringer af overførelsesindkomsterne.

Moderaterne er langt være end Venstre, Konservative eller Liberal Alliance. For Den-Lille-Svindler forsøger at sælge sig selv som den midtsøgende bedstefar, mens han i virkeligheden har helt andre planer inden i maskinrummet bag lukkede døre og nedrullede gardiner, så ingen kan se, hvad der reelt foregår. Alene at en ærke neo liberalist som Jacob Engel-Schmidt https://moderaterne.dk/jakob/ er ansat som sekretariatsleder i partiet siger mere end nok.

https://moderaterne.dk/kandidater/ ingen bærer slips (undtagen en) for at give dem det rette midtsøgende progressive look. Jo der er tænkt ud i krogene i forsøget at forblende vælgerne.

Et utroværdigt projekt skabt til at føre ødelæggelserne af velfærdsstaten Danmark videre. Med Moderaterne er Løkkes manipulation af vælgerne nået nye højder ikke set før i dansk politik.

Vi har lige hørt, at i ca. halvdelen af samtlige vandboringer forefindes nu pesticid- og herbicidrester i et omfang, så det truer vandets egnethed som rent drikkevand. Lige her har vi essensen at "før-Løkkes" sælgen ud af de dybe principper og det påtrængende behov omkring miljø- og naturbeskyttelse, der er en lang fortælling om fine hensigter, men helt manglende handling.
Vi er tudet ørerne fulde af konkurrence problemer, Landbrugets "enorme" betydning for økonomien, og hvor økoeffektivt landbruget udføres til forskel for hele verden. Men sagen er jo, at sommerfuglene, bestøverne, fuglelivet den vilde natur giver fanden i al snakken, og når det kommer til stykket ikke værdisættes overhovedet, fordi de ikke kortsigtet tæller med i bruttonationalproduktet.
Hvis der ikke var bestøvere, ville en hovedandel af vores fødevareproduktion falde væk, antallet af plantearter ville styrtdykke, rigdommen i artsvariationen ville falde væk. Alene, at naturens skønhed og livet ville blive røvkedeligt, er en umistelig værdi, men skulle det ske tror jeg tillige, at både landmænd og politikere ville tabe både næse og mund, når de nåede til de efterfølgende års BNP i læsestoffet fra Dansk Statistik.
Tunnelsynet er nærmest astronomisk, og det er ikke mindst Løkke, der i fortiden på landbrugets vegne har spændt ben for udvikling af mere økologiske produktionsmetoder og spildt dyrebar tid i 00-erne og 10-erne. Landbruget - det mest støttede erhverv, fylder i dag mindre i økonomien end vindmølleindustríen, og ved siden af dette har de i modsætning til snart sagt alle andre brancher i al for lang tid fortsat udledt et uændret niveau af CO2, ufortøvet svinet jordarealer og grundvand til, helt ud i midten af åer og vandløb, med forskellige forureningselementer og gifte, med de store monokulturer og en vildt pladskrævende produktion. Resultatet er, at vildtlivet i Danmark nærmest er udryddet og at vi ligger nederst i EU omkring naturpleje. Til den ende har man haft eksperter i slæbeanker til at føre ordet under navnet "Bæredygtigt Landbrug", hvis navn er lige så karikeret, som det visionære tankegods. Det er gennem ægte visionær strategisk tilpasning, at erhvervet har en chance fremadrettet.
Når vi dertil ser, at halvdelen af svineproduktionen eksporteres som levende vægt til latterligt lave kg. priser til Tyskland, og derved udlever en sand U-landsøkonomi, hvor alle de ubetalte produktionsproblemer slår ud i Danmark, medens den store værdistigning og arbejdspladserne på de forarbejdede varer, helt sejler ud af landet, må man altså spørge om den samfundsmæssige værdi af produktionen er på plads. I den sammenhæng, er den helt store regning på skader på natur og miljø (nævnt ovenfor) derfor parkeret på danske skatteydere, medens værditilvæksten ligger i udlandet. Landbruget kan åbenbart ikke tåle at betale skaderne ved deres egen produktion. Det svarer nøje til, at en producent ikke selv mener at have råd til at betale for sine råvarer, der indgår i hans produktion. En produktion, hvor omkostningerne ved produktionen ikke indregnes i salgsprisen, har intet med markedsøkonomi at gøre. Ikke desto mindre er det, hvad vi ser, ikke bare i landbruget, men for en række produktioner i vores gældende økonomiske system (især kulbrinte industrien).
Man skal selvfølgelig ikke bortdømme nogen, ej heller Løkke, muligheden for forbedring, men han kommer godt nok fra en udtalt yderposition i forhold til behovet for resolut handling.
F.eks. er et bærende argument for det fortsætte vildspor, at vi producerer mere bæredygtigt end den øvrige verden. At det ikke er rigtigt er et problem for sig, men det er da helt ved siden af at diskutere produktionsformen, når det centrale problem er produktet. Brug af oksekød afsætter et kæmpe CO2 aftryk, uanset hvor man producerer det, og kødproduktionen kræver halvdelen af landbrugsarealet til foderproduktion, hvor 4 kg. foder bliver til 1 kg. kød. Tænk hvis vi i stedet for 1 kg. oksekød producerede 4 kg. plantebaserede madvare i unik kvalitet. Ikke udelukkende, for alt er ikke enten eller, det er altid mere eller mindre, men så kunne vi
mætte mange flere munde med danske fødevarer og formentligt sikre samme økonomi på et mere rimeligt areal.

Socialdemokratiet skal være en del af en ny dansk regering, mener Lars Løkke Rasmussen, der er politisk leder af Moderaterne. Det siger han til Zetland under valgkampen.

Selvom han taler om nyskabelser som et bredt regeringsgrundlag med en smal regering. Og selvom han understreger, at Socialdemokratiet jo ikke behøver at sidde for bordenden i en sådan regering, så er konklusionen alligevel ikke til at tage fejl af: En stemme på Løkke er en stemme på Mette Frederiksen.

Statsminister Mette Frederiksen (S) er positiv over for meldingen fra Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen, om, at han mener, at Socialdemokratiet skal være med i Danmarks næste regering. Det sagde Frederiksen til pressen i forbindelse med fredagens EU-topmøde i Bruxelles.

Venstre langer hårdt ud efter partiets tidligere formand Lars Løkke Rasmussen, der har stiftet partiet Moderaterne og nu ligger godt i meningsmålinger. - Det står nu klart, at en stemme på Lars Løkke er en stemme på Mette Frederiksen som statsminister, sagde politisk ordfører Sophie Løhde (V) i en skriftlig kommentar

Tomme hospitalsbygninger, tomme plejehjem, lukkede skoler, lukkede institutioner, lukkede minkfarme,….

Hvad bliver det næste Lars og Mette vil lukke?

Tomme regionshuse, tomme kostalde, tomme svinestalde, tomme mejerier, tomme slagterier, tomme administrationsbygninger,tomme …

Varme hænder skal med sikkerhed have gode løn og arbejdsvilkår….

Efter 2% nedskæringer i årevis af Lars!

Efter Mettes sejre over folkeskolelærere og sygeplejersker!

Fejlene holder i kø!

De offentligt ansatte forsvandt efter tævene af Lars og Mette!

Den man tugter elsker man!

I valgkampen er alle fejlene glemt!

Lars og Mette smiler over hele fem-øren!

Hvis ikke de nu leverer varen med nye varme hænder over hele linjen, ja, så er de begge langt væk fra dansk politik efter 2026!

“Som om”-Politiken er blevet dødsens alvor!

Energikrise, inflationskrise, sundhedskrise, boligkrise, økonomisk krise, landbrugskrise, råvarekrise, fødevarekrise, forsyningskrise,….

Vælgerne er åbenbart klar til at glemme fortidens synder, hvis fællesskabet kan finde løsninger som under coronaen!

Det viser hvor langt ude vi er kommet!

Forbrugertilliden historisk lav.

Forbrugertilliden for oktober måned ligger på minus 37,0 og er dermed faldet markant siden september, hvor den lå på minus 32,1. Forbrugertilliden har dermed atter ramt et nyt laveste niveau i statistikkens 48-årige historie, hvilket sker for femte gang i år. Til sammenligning nåede indikatoren et rekordhøjt niveau i januar 2006, hvor den lå på 15,5.

Vi er kort sagt på røven og den snu ræv Lars Løkke indser for første gang i sit liv, at offentligt ansattes løn betyder “noget”!

Lars Løkkes kongelige storsygehuse, der blev bygget som pyramider overalt i landet til minde om vores kræft-reformator nummer et, står gabende tomme!

Ingen sygeplejersker!

Lars Løkke der klippede en hæl og Mette F. der huggede en tå ligger som de har redt!

150.000 flere ældre i 2035 venter på at gravkamrene kommer til at fungere!

Med personale! Aflønnet efter tidens målestok! Ansete! Velanskrevne! Veluddannede!

“Noget” for “ noget”!

Mon det “noget” som Løkke går til valg på!

Og det “noget” han hele tiden fabler om!

“Noget” er på vej i dansk politik!

“Noget” helt nyt!

Mette Frederiksen erkender sine fejl og ved at stigende lønninger til offentligt ansatte kræver en kontrakt med faraoen Lars Løkke der mangler personale til sine mange pyramider!

Alt andet ville jo sende mandens meritter på niveau med Mettes tomme minkfarme!

Mette og Lars er skæbnemæssigt gensidigt afhængige!

Der findes ingen højere tilgivelse end den de kan yde hinanden!

De har i forhold til de offentligt ansatte intet at lade hinanden høre!

Operationskøerne vokser og vokser!

Alle danskere kender “nogen” i køen!

De danske journalister tror entydigt at Løkke er manden, der kan løse egen selvskabte gordiske knude på sundhedsområdet!

Lille Lars fra Græsted mener nu at Danmark er meget lille, ja, så lille at de fem regioner bør nedlægges og alt styres fra København af Mette og Lars.

Kongen af sundhedsvæsenet og dronningen af coronaen i en salomonisk bred midterregering.

En salomonisk afgørelse er en dom, der på overfladen ligner et kompromis, men som er så uspiselig for begge parter, at den ene part giver sig for helhedens skyld. Det, der gjorde Salomon vis var, at han gav retten til den part, der gav sig, fordi denne ved sin offervilje bedre kunne varetage denne ret.

Se interviewet med LLR

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/valg22/lobby-lars-afsloeret-tys-...

øger det tilliden til LLR og for den sags skyld Moderaternes politik???

Nej, vel?
.

Der findes kun EN Løkke - Før Løkke, Den-Lille-Svindler som elsker at svømme i kaos.

Indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen
nedlagde den 1. januar år 2007,
271 kommuner og 15 amter,
og afløste dem med 93 storkommuner og 5 regioner.

Han skabte derved,
sammen med resten af Venstres idiot politik,
en lokal Dansk udgave af boligboblen og bankkrakket i 2007/2008.

Boligboblen og bankkrakket opstod i Danmark fordi folk flyttede fra de nu uddannelse-/administration-/og politi nedlagte samfund i de tidligere landkommuner.

Dette fik boligpriserne i de større byer til at stige til en boligboble,
- som sprang og tog de ’liberale’ boligspekulations-banker med sig i et langvarigt bank-krak der startede nogle måneder efter ved årsskiftet i 2007/2008.

Nu 15 år efter bolig og bank-krakkene,
forsøger de tidligere vælgere af Venstre og Konservatives politikere,
så at regne ud hvordan kan genetablere en form for personlig beherskelse af deres eget liv og deres eget lokalmiljø efter Lars Løkkes nationale bolig katastrofe.

Og Lars Løkke Rasmussen håber at provins befolkningens personlige økonomiske og sociale lokalmiljø omkostninger ved 2007 centraliseringen er glemt.

Løkke er i mellemtiden blevet smidt ud af Venstre,
og har hen over et glas fadøl med udsigt i Nyhavn,
dannet sig et nyt Svensk Malmø inspireret Radikale Venstre parti,
og bliver i 2022 ved med at gentage sine evnesvage 2007 paroler,
i håb om at ’liberale’ vælgere vil glemme hans tidligere liberale projekter med at:

’Beskære den offentlige administration’ – ’Garantere borgernes frie valg’ osv. osv…

De politisk rådvilde og let følelsespåvirkede vælgere fra de splittede partier Venstre, Dansk Folkeparti og Radikale Venstre,
er tilsyneladende ude af stand til at huske 15 år tilbage…

En lige Venstre. Langet rigtig godt ud!

Kald mig Mads om det kan gøres bedre!

Lilla virker for de fleste mere rødt end blåt!

Før-Lars er blevet….

Det sander til…

blevet til “noget”….

til et socialt …..

Gennem tiderne, har lilla altid været forbundet med royalitet, adelighed og prestige. Farven lilla kan symbolisere mystik, magi, magt og luksus.

Vil Lars Lilla “noget” rødt eller “noget” blåt?

Som valgkampen skrider frem blotter han sig mere og mere!

I'm serious, serious
Losing myself
I'm curious, curious
Where this might end
How I like to feel, oohhh
Her eyes on me
When I look away
'Cause she is so beautiful
And I'm afraid of breaking her
And I feel like
I am an elephant in a porcelain shop
I wanna lay her down in a sea of roses everywhere, and just float away
I wanna carry her all around town
And I'll show her to everybody
But I feel like
I am an elephant in a porcelain shop

Nej men så længe medierne højner ham og kommentator land lige så, er benovet over hans frækheder, acceptere alt hvad han siger, i stedet for at konfrontere ham med hans fortids synder, moderaterne vil opleve en leder, der lever i egen boble, og når det går galt, smides de under bussen, for man skal redde sig selv. Vi aner ikke hvem de andre i moderaterne er,
Løkke har alt for let spil, journalisterne bør til ham.

Jeg har nu truffet et valg. For første gang siden jeg kunne stemme vil jeg stemme strategisk. Min stemme går til Alternativet. De balancere lige på spærregrænsen, men kan være helt afgørende for Socialdemokratiet og Mette Frederiksen at genvinde statsministerkontoret for en ny 4 årig periode. De andre partier i rød blok kommer helt sikkert over spærre grænsen. Men Alternativet skal lige have et ekstra skub. Og vis så lykkedes Morten Messerschmidt at jage Dansk Folkeparti under spærregrænsen og ud af folketinget, så ser det rigtig godt ud.

Vi lever i "smarte" tider. Så må man jo følge med. Og da Mette Frederiksen er den bedste statsminister Danmark har haft i mange år og da hun forlængst har bevist sin utrættelige indsats skal hun være statsminister igen. Og gerne igen.

Viste du det var Lars Løkke Rasmussen som skabte begrebet magtfuldkommenhed? Mette Frederiksen har udvist lederskab og det kan naturligvis godt opfattes som magt. Men det er jo også præcis det der er den vigtigste opgave som statsminister. At vise lederskab. Særligt når det er svært. Og det har Mette Frederiksen gjort igennem den ene krise efter den anden lige i halen på hinanden.

Derfor stemmer jeg på Alternativet :-) Så Mette kan blive Statsminister igen.

Hvorfor stemme på Lars, når du kan stemme på Mette? Mette ved du, hvor du har. Mens Lars...

Tryghed i en usikkertid. Socialdemokratiet.

PS. Lars, Den-Lille-Svindler, ikke bare til hører Det Blå Svindlerhold. Han er Det Blå Svindlerholds korsridder, hvis formål det er at ødelægge velfærdsstaten Danmark og dermed dine børns fremtid med ALLE midler. Den-Lille-Svindler svømmer som en fisk i kaos af manipulation og bedrag. Det mest synlige resultat af hans gerninger er ødelæggelsen af de danske sundhedsvæsen for med vold og magt at skabe plads til privatisering så de rige kan tjene penge på din ulykke - Og nu forsøger han sig med at bilde folk ind han vil redde resterne af hans gerninger. Ubegribelig nogen vil lægge stemme til det. Med mindre de støtter ødelæggelserne.

Den-Lille-Svindler,

Det Blå Svindlerhold

Det Blå Svindlerhold

Den-Lille-Svindler

Jeppe Lindholm - Rasmus Hansen er vel ikke også dig?

"Rasmus Hansen - 22 oktober, 2022 - 23:27 - #30353
Der findes kun EN Løkke - Før Løkke, Den-Lille-Svindler som elsker at svømme i kaos".

Tak Jeppe Lindholm for at du nu igen belærer os - men behøver du også at tale ned til os?
.

’Acceleration’ var nummer 1. Center for ungdomsforskning satte i sidste uge de politiske alarmer i gang med et stort studie, der viste, at næsten hver anden ung er ramt af mistrivsel. Oplevelsen af et liv, hvor alt hele tiden skal gå hurtigere, stod øverst på listen over forklaringer.

»Alting skal gå hurtigere og hurtigere. Man skal hurtigere igennem uddannelsessystemet og kan have en følelse af, at man skal vide, hvad man vil med livet, meget tidligt, ellers bliver man ikke lykkelig«, forklarede DR om konklusionerne i forskningsprojektet.

Lille Lars fra Græsted har været en vigtig motor i accelerationen af det danske samfund.

Hurtigere, bedre, billigere….

Stordrifts-samfundet inspireret af stordrifts-kapitalen og stordrifts-industrien!

Hovedformål?

At alle kunne komme på ferie og se den store fantastiske verden og hvor godt vi har det i lille Danmark!

Storregioner, storkommuner, storsygehuse,…

Lille Lars fra Græsted har gjort alt stort!

Storvuggestuer, storbørnehaver, storskoler, storhymnasier, alt stort….

Til sidst boede vi alle i storbyerne…

44% af en ungdomsgeneration mistrives!

Ind imellem flytter familier på landet og dyrker det meste selv og bliver lykkelige uden den årlige Thailand-rejse!

Lille Lars foretrækker Sydkorea og en tur over Atlanten!

Så kan han tænke endnu større!

Nedlæg regioner! Kun et sygehusvæsen i hele lille Danmark!

Hvis Lille Lars fra Græsted var parat til at give sygeplejersker løn fra det øjeblik de kørte hjemmefra for at komme til Gødstrup fra overalt i Vestjylland, ja, så ville ventelisterne falde bort!

Gratis arbejdskraft fra fattige lande bliver nu Lille Lars næst3 projekt!

Lille Lars ser stort på alle medarbejder-rettigheder hver gang han nedlægger!

Xi Jinping i Kina er den der kommer tættest på Lille Lars egenskaber!

Og kineserne og danskerne elsker dem!

Visit Copenhagen og Visit Thailand har kronede dage!

Coronaen nedlagde for en stund alt stort!

Nu vil vi ud og rejse igen!

Lille Lars har fået sin chance påny!

Vi stresser derudad! Vi skal jo nå det næste fly til Singapore eller Qatar!

Men de unge hader det! De vil hellere være sammen med vennerne!

At rejse er st leve!

Kejserens nye klær leves ud for fuld udblæsning!

Nu sender SF 35 milliarder efter den lille dreng der ikke ser og forstår manden!

Om lidt iklæder Lille Lars sig kejserens klæder igen!

Men ungdommen ser intet tøj!

Kun en mand der er klædt af til skindet!

Angst, depression og afmagt!

“De unge ved bedre….”

Som da Lille Lars var Lille Lars fra Græsted!

Før alt blev stort….

På sine gamle dage sælges “stort” som “noget”…

Og Lars begynder sikkert med strømperne…

Som grøn konfirmand blev jeg af mor
sat i lære på et officielt kontor.
Jeg svang min kost og pudsed' vinduesfag
og jeg gnubbed' alle hoveddørens guldbeslag.
Fordi jeg gnubbede for dem der sidder højt på strå
så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

Med strømmen flød jeg stolt min vej
for den der flyder, ja, han drukner ej!
Ad små kanaler strømmen foer
til jeg endte på en administrationskontor
Fordi jeg kendte vejen, som en strøm kan gå
så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

Politisk set var jeg liberal -
højresindet - socialistisk - radikal.
Jeg stemte altid med den største flok
og de tanker, andre tænkte, var mig mer' end nok.
Da mine egne tanker var så små og få
så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

Engang BLÅ altid BLÅ. Det kan ingen da vel være i tvivl om.... Lars Løkke vil bare til fadet igen. Derfor han er så "kryptisk" ...For at lokke folk til at stemme på ham. Så han sammen med resten af det BLÅ kompagni kan danne regering.. TAK FOR KAFFE DET BLIVER HÅRDT HÅRDT HÅRDT at være ganske almindelig jævn borger.For ikke at snakke om de konkrete FATTIGRØVE. De vil alle komme på "røven" med en BLÅ regering. Og hver og en blive endnu
mere FATTIGE. Ak og ve.....så blåt så blåt husk det nu. Lars Løkke skal man ikke stemme på.

.
DEN LUSKEDE ENLIGE VENSTRE-ULV, LARS LØKKE RASMUSSEN (OG BLÅ BLOK)
VIL FORTSÆTTE MED AT ÆDE AF DANSKERNES VELFÆRD, BID FOR BID FOR BID...

Igennem årene har man observeret at Lars Løkke ofte har sagt; "Danskerne har 'købt sig ind på' den danske velfærdssamfundsmodel". Jo jo, det som luskede Løkke i virkeligheden mente med de besynderlig ord, er at det IKKE er ham selv der vil "købe modellen", men at det er befolkningen (vælgere) af fornuftige danskere som gerne vil bevare den værdifulde danske velfærdssamfundsmodel.

(Anders Fogh), Lars Løkke, (blå blok) ville naturligvis noget andet og havde andre planer i kulissen, og har med deres individ-ego-liberalisme derfor smadret vores samfund igennem årene, bid for bid for bid.
Lars Løkkes ødelæggelser af danskernes velfærd, sikkerhedsnet, folkesjæl, kultur, fællesskab, samt ødelæggelser af sygehuse, plejehjem, folkeskoler m.m. som han bevidst har kørt på kanten i årevis for taktisk at indføre mere og mere privatisering og individ-ego-liberalisme, viser sig netop tydeligt nu. Desværre.

DEN BLÅ ULV I LILLA FÅREKLÆDER
Lars Løkke mistede sit topjob – statsminister-taburetten – som han havde meget svært ved at give slip på. Med Christiansborgs interne velfærds-orlov tog han sig sin elite-frihed til at holde sig en lang pause. Efter hans "tænkepause" med at skrive bog, podcast, kendis-sejllads m.m. havde han "pludselig" "set lyset" på samfundsudfordringerne (som han i øvrigt selv har skabt ved hans årevise ødelæggelser).
Ak ak, luskede Lars Løkke tilbeder kun sig selv, og det har han altid gjort. Det er ham SELV der er "lyset" i hans eget lille gude-ego-trip.

Nu har han blot forvandlet sig til en luskede "blå ulv i lilla fåreklæder", der fortsat vil skambide lunser af, hist og pist af danskerne velfærdsmodel og velfærdssikkerhedsnet, som han altid har gjort. Med hans skak-brikker, tvetydige luskede udmeldinger, snørklede finansplaner og som mulig kongemager, vil han forsøge at generobre tronen og magten over danskerne. Den individ-liberalistiske strategi "fake it to you make it".
Vildt nok at folk åbenbart lider af hukommelsestab og har glemt alle hans udskejelser, fusk og lort han har efterladt sig af spor efter ham.
Ak ak, jeg fatter ikke at folk igen falder for det der Løkke-show, hvor han manipulere med alle omkring sig.

Han er en luskede ulv, der ikke er til at stole på, og han vil altid forblive blå med indvid-ego-liberalismen til skade for det danske samfund.

Der findes desuden ikke blå midterpartier – de er rykket længere og længere til højre, og bliver mere og mere usympatiske og egoistiske.

Lars Løkke og blå blok har kørt sygehuse, plejehjem, m.m. i sænk, KUN fordi det er offentligt, og det offentlige som blå bloks liberalisme altid har ønsket at udrydde. Det har da været ganske tydeligt. Blå blok og liberalismen har i årevis sparket på de offentlige ansatte og udnævnt dem til uduelige medarbejdere.

Der omkring 2007 blev der også råbt og skreget efter SoSu-hjælpere, og der er ikke sket en skid siden da. Stadig samme problem/udfordinger. Men hvad kan man forvente. Anders Fogh, Løkke og blå blok har jo kun interesseret sig for elitens liv af de rigeste og erhvervsbosserne. Og har siden da haft travlt med skattelettelser og gaver til boligejere til de rigeste og med at smadre vores velfærdssamfundsmodel, bid for bid for bid. De der uduelige offentlige ansatte gad blå blok sgu da ikke interesserer sig for i de der "taber-fag" i liberalismen. Fordi i liberalismen har man altid elsket at sparke på de offentlige ansatte. De offentlige ansatte har jo heller ikke været blå bloks kernevælgere, så hvorfor skulle blå blok dog interesserer sig for det område.

....

AMERIKANSKE VÆRDIER ER IKKE DANSKE VÆRDIER
Forleden observerede jeg Jakob Ellemann Jensen, ytrede sig om den amerikanske "drøm" overfor de unge til debatmøde i Esbjerg.
Meget trist, at blå blok NEDSLAGTER danskernes land Danmark og dræber de DANSKE værdier og folkesjæl. Blå bloks ødelæggelser af den værdifulde velfærdssamfundsmodel hvor fællesskabet løfter i flok, fordi dem der ikke er så heldige i livet ikke skal svigtes.
Der er ingen tvivl om, at Venstre er rykket ekstremt meget til højrefløjen, og at blå blok med deres indvid-ego-liberalisme har fået en meget aggressiv og hadefuld adfærd overfor andre, der ikke tilbeder netop deres religion, liberalisme-religionen (ideologien) i overklassen – hvilket er dybt dybt bekymrende. Bemærk, hvor ofte blå fløj har et behov for at kalde sig selv "jeg er borgelig liberal" i identitet, så det minder om en religionsdyrkelse. De blå riges magt/pengemagt/dominans vil herske, og danskerne skal undertrykkes, udnyttes og udsultes.

Den der individ-ego-liberalisme-religion og den der liberalistiske perfekthedskultur blå blok har indført og fået opbygget, er sgu ikke lige min kop the, og har kun ødelagt vores samfund.

Jeg selv er dansker i identitet og tilbeder ikke noget/nogen. Det er de værdier jeg sætter pris på ved et semi/IKKE-religiøst land, som Danmark ellers har været. Et skønt fredeligt land hvor folk var hjælpsomme i fællesskab.

Men nu er jeg så også opvokset 90'erne som ung i et frit Danmark med RØDT flag med frihed til at være uperfekt og frihed til at lave fejl, og frihed til frisind og frie tanker, hvor man ikke skulle tilbede en bestemt ideologi eller "tilhøre" et bestemt hieraki/status, men havde et fælleskab på tværs af skel og indtægt. Og hvor RØDE faner af generationer kæmpede for frihed, bedre vilkår og rettigheder til det arbejdende folk. Der var sgu mere empati den gang, og plads til forskellighed.

Så tja, jeg går ind for de sociale DANSKE og NORDISKE værdier, frem for blå bloks asociale neoliberale AMERIKANSKE ego-værdier.

Jeg som DANSKER ønsker det uperfekte Danmark med frisind, DANSK frihed og fælles tryghed i velfærd, tilbage igen til DANSKERNE. Vores danske velfærdssamfund skal genoprettes.

.....

Flere kommentarer:

BLÅ BLOK UDSULTER BEVIDST SYGEHUSE – DET OFFENTLIGE SKAL UDRYDDES
https://piopio.dk/konservativ-zigzag-kurs-giver-knas-i-den-blaa-familie#...
.....

DE UDSTØDTE "UPERFEKTE" I SAMFUNDET – I "DIAGNOSE-DANMARK"
https://piopio.dk/ledige-sorteres-fra-paa-grund-af-alder-men-nu-strammer...
.....

STØJBERGS VENSTRE-KNOGLER VIL VEL FORTSAT DRÆNE VELFÆRDEN
https://piopio.dk/slut-med-veninde-hyggen-langer-ud-efter-stoejberg#comm...
.....

VELFÆRD OG SIKKERHEDSNETTET ER KUN TIL DE "UDVALGTE"
– RESTEN AF DANSKERNE SKAL YDMYGES
https://piopio.dk/debat-lavere-dagpengesats-til-nyuddannede-er-uvaerdigt...
.....

DE UNGE ER VOKSET OP MED EU-DOMINANS, OG KENDER IKKE TIDEN FØR
https://piopio.dk/fagforeningsformand-vi-har-forsoemt-ungdommen#comment-...
.....

ET MERE SPLITTET LAND:
DET FINE "BEDRE" BORGERSKAB VIL IKKE HAVE MUSLIMER I "DERES" GYMNASIER
https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...
.....

DE BLÅ VIL SMADRE VELFÆRDSSAMFUNDET
https://piopio.dk/arbejdernes-internationale-kampdag-er-tilbage#comment-...
......

RIB-EYE TIL WHISKY-BÆLTET, OG "GULE" PØLSER TIL OS ANDRE
https://piopio.dk/gode-danske-arbejdspladser-der-er-intet-vi-hellere-vil...
.......

Annonce