Vanopslagh forventer at skulle tilbagebetale 72.000 kroner i boligsag

Tilbagebetalingsbeløbet i LA-formandens boligsag vokser: ”Det er sure lærepenge”
Foto: LA
Alex Vanopslagh, formand for Liberal Alliance
Formanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, bekræfter, at han nok ender med at skulle tilbagebetale omkring 72.000 kroner i forbindelse med hans boligsag.

“Ja, jeg forventer, at det bliver deromkring. Men afgørelsen er ikke min. Jeg følger den afgørelse, som Folketinget træffer,” siger Vanopslagh til Netavisen Pio og føjer til:

“Det er sure lærepenge.”

I 2020 opsagde Vanopslagh sin leje-lejlighed i Vanløse i Københavns Kommune.

Han flyttede folkeregisteradressen til sine forældre i det vestjyske. Senere lejede han en mindre, billig lejelejlighed i Struer, og flyttede sin folkeregisteradresse hertil.

Samtidig med at Vanopslagh officielt flyttede til det vestjyske, søgte han om og fik stillet en gratis medlemsbolig i indre by København til rådighed af Folketinget. Med lejligheden følger et årligt tilskud fra Folketinget på 32.000 kroner for dobbelt husførelse.

Information gik ind i sagen i september, og afdækkede, at Vanopslagh ikke opholdt sig tilstrækkeligt mange dage i Struer til at have sin officielle adresse dér.

I konsekvens heraf opsagde Vanopslagh både sin lejelejlighed i Struer og sin medlemsbolig i København. I stedet rykkede han ind hos kæresten i hendes attraktive lejelejlighed i Nyhavn.

Vanopslagh har bedt Folketingets administration undersøge, om han skal tilbagebetale dele af eller hele det udbetalte boligtillæg som han har fået udbetalt i i alt to år og tre måneder.

Har fået besked på at tilbagebetale 32.000

En foreløbig afgørelse fra Folketinget betyder, at Vanopslagh skal tilbagebetale foreløbig for et års udbetalt boligtillæg - svarende til 32.000 kroner, som har vist sig at være uberettiget.

“Det er alene mit ansvar,” understreger Alex Vanopslagh, der flover sig:

Jeg har da helt sikkert været for sjusket

“Jeg har da helt sikkert været for sjusket,” siger han.

Over for Netavisen Pio afviser han pure, at setup’et med en lille, billig leje-lejlighed i Struer var rent proforma for at score en eftertragtet - og ganske gratis - medlemsbolig stillet til rådighed af Folketinget med tilhørende boligtillæg:

“Nej, det var det ikke."

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hold da op sikke et forbillede for de unge på TIkTOK, hvad nytter det med jokes og sjov, hvis man ikke læser reglerne, ikke overholder loven, og i voksen alder roder ikke en gang men flere gange med lovgivningen. Det er da ret pinligt for den unge AV.

Det-skal-betale-sig-at-arbejde, andre-folks-penge. Hurtige slogan udarbejdet af A holdet og beregnet for B holdet

Det Blå Svindlerholds hykleri, manipulation og bedrageri over for vælgerne er afsløret.

Det Blå Svindlerhold

Tak til Jeppe Lindholm fra Abu Dhabi - vores udsendte og uundværlige kommentator
.

Lærepenge ???? Det er bedrageri, intet andet.
Besynderligt at venstrefløjen ikke råber mere op, men der er måske også nogle her, der har dårlig samvittighed ?

Venstrefløjen vil ikke fornedre sig til at anvende de metoder blå blok anvender i valgkampen. Og heldigvis for det. Den blå aggression og krigserklæring mod den danske befolkning er dum og uværdig. Det er den form for tanke gang og handlemåde, som fører verden lige ned i afgrunden. Det være en atomkrig eller en klimakatastrofe. Begge bygger på blå aggressiv politik.

nej nej
nnnnnæææææ
du Vanopslagh det du er mest ked af er sgu at du blev opdaget i dit fuskeri

.
SLIPSE-KLOVNEN ALEX V. ER BLEVET TIK-TOK GUD

Det kommer sådan set ikke bag på en, at indvid-ego-liberalismen på den blå højrefløj har flest egoister, narcissister, grådige, svindlere, bedragere, kriminelle, løgnere, mv. Der også gerne manipulere og interesserer sig for jura til at forsvare sig, hvis deres snyd bliver opdaget eller gerne vil finde huller i lovgivningen. Liberalisme-religionen og islam-religionen har dér en del tilfælles.

Alex V. fra egoistpartiet Liberal Alliance klovner lige nu rundt som "daddy" og er blevet Tik-Tok-Gud på SoMe. Jo jo... Så lykkedes det for "slipse-knægten" at få tilbedere, som han længe har drømt om.

Hvor er det på mange måder ynkeligt, så man ikke ved om man skal grine eller græde.

Med Alex V's manipulerende tvetydige vrøvle-tale på Folkemødet til de unge, at det er "synd for de unge" og at de unge er blevet "ofre for for omsorg og velfærd", og skal være "robuste", må man sige at de hos LA har skiftet til ny taktik, for panisk at få stemmer. De unge er måske nemmere at manipulere lidt med, må taktikken være.

Men hvad fanden, LA's venner i Cepos-sekten, ser jo også menneskebørn som afkast i en af deres videoer. Og de unge skal jo formes til perfekte ROBUSTE møtrikker til maskineriet og til Cepos-excel-arkets VÆKSTværdi. I individ-ego-liberalismens perfekthedskultur må man ikke have fejl, for at passe perfekt ind i det liberalistiske samfund. Hvor de riges magt/pengemagt/dominans skal herske og udnytte andre mennesker til udbytte.

......

Ak ak.
Jeg synes det er mere synd for de unge at de lokkes i fordærv af Alex V's bedrag og manipulation, og at nogle af de unge ikke er robuste nok til at sige fra overfor individ-ego-liberalismen, der NETOP har skabt en perfekthedskultur, hvor ingen må fejle, fordi i individ-ego-liberalismen er akademiske 12-taller, strandville, status, høj løn, nyeste gadgets, skønhed, dyrt tøj, aktier, perfekt krop, overforbrug, mv. det eneste "rigtige" og "perfekte" at opnå, som mange alligevel ikke kan opnå. Skyggesiden af ego-liberalismens perfekthedskultur er at unge (og andre) vælter omkuld med stress, angst, pres, depression, utryghed, mv. Og når det økonomiske velfærdsikkerhedsnet så OGSÅ udsultes af blå blok, så bliver flere og flere utrygge. Utrygge for at miste jobbet og utryg for fremtiden. Især hvis man er helt alene om alle udgifter, uanset alder.

I liberalismens egoisme og perfektionisme er det ikke tilladt at få frihed til at fejle og frihed til at være uperfekt.

(Men så kan den liberale medicinindustri tjene lidt flere penge på lykkepiller, og de liberale psykologer på privatklinikker tjene flere penge – og der kan stilles lidt flere diagnoser i DiagnoseDanmark).

......
DE UDSTØDTE "UPERFEKTE" I SAMFUNDET – I "DIAGNOSE-DANMARK"
https://piopio.dk/ledige-sorteres-fra-paa-grund-af-alder-men-nu-strammer...
......

Alex V. har selv udtalt, at han selv synes at han er "guds gave til menneskeheden", som dog nu er blevet nedjusteret til "guds gave til de unge", hvor Alex V. vil være "frelseren".
Vor herre bevares.

Jo jo, hvad gør man ikke når man selv ligner en akademisk slipse-dreng fra Herlufholm, der gerne vil træne de unge til at være kolde, kyniske og "robuste", og som skal kunne sparke på andre, ligesom Alex V. selv gør.
Tik-Tok Alex som heller ikke rigtig har styr på det med at flytte hjemmefra, hvor man betaler husleje, opgiver korrekte oplysninger, ikke snyder og sætter sig ind i regler (fordi mor ikke lige gør det for ham – eller nok nærmere blot spiller dum "går den så går den" eller "fake it to you make it" liberal blå strategi). Og Alex V. har vist heller aldrig rigtig har haft et arbejde udenfor Borgens trygge mur, hvor Alex V. sørme gerne selv tager imod omsorg og har fået sig en lang omsorgs-stress-pause-orlov fra de interne velfærdsgoder på Christiansborg, da Alex V. selv blev offer for stress, imens han sparker på resten af danskerne der ikke må få hjælp, omsorg, tryghed og velfærd.

De voksne vælgere kunne Alex V. (LA) ikke lokke i rottefælden, så han udsete sig de unge. Hvor han med sin nye taktik skal spille medfølende skuespil og fremvise sin stress-sympati, fordi nu har Alex jo fået en smule "livserfaringer", så derfor ved "kloge-åge" nu, hvordan de unge med angst har det. Vor herre bevares. Hans svar på livets udfordringer: De skal bare fikses til at blive robuste, og må ikke blive "ofre for omsorg".

Men hvad fanden, Cepos-sekten omtaler jo også menneskebørn som afkast i en af deres videoer, og tror jo også at topskatten er skyld i at børn ikke derved bryder den sociale arv, og topskattelettelser er løsningen på alt i samfundet.

Men skattelettelser og fortjenester/friværdier i boligen, mv. er åbenbart vigtigere for de blå i individ-ego-liberalismens med perfekhedskultur, end at deres børn og unge trives.

.....

APROPOS KRIMINELLE, APROPOS MÆND, APROPOS NYE BORGELIGE
https://piopio.dk/vermund-vil-importere-au-pair-piger-til-hjemmeplejen#c...
......

SVINDLEREN ALEX V. ER SELV ET "OFFER" FOR OMSORG
https://piopio.dk/vanopslagh-bryder-tavsheden-en-lidt-pinlig-situation#c...
......

SØREN PAPE ER VIST BLEVET TALERØR FOR CEPOS-SEKTEN,
OG DER MANIPULERES FORTSAT MED KONTANTHJÆLPSBELØBET
https://piopio.dk/nu-siger-pape-det-ligeud-dagpenge-og-kontanthjaelpsmod...
......

.
Ps.

Kom lige til at tænke på...

Alex V. bør vel anmeldes for bedrageri?
Måske Alex Vanopslaghs el-forbrug skal overvåges fremover?

Kom nemlig lige i tanker om Ole Birk, der gerne vil overvåge el-forbruget hos danskere (læs: kontanthjælpmodtagere / muslimer) om de mon snyder med bopæl, SU på udeboende falske adresser, bopælspligt, om folk på ydelser bor sammen, om kærester flytter ind og tager bad, mv. Tror jeg mest det handlede om hos Ole Birk – at LA ville overvåge dem de ser som "undersåtter".
https://www.avisen.dk/ole-birk-vil-tillade-overvaagning-af-borgeres-elfo...
Hvilket var ret dobbeltmoralsk-komisk den gang, fordi LA jo ellers ikke går ind for Stat og overvågning (læs: fordi de riges snyd og bedrag jo ikke må opdages af stat/skat hos griske blå liberalister i skattely, advokatsnyd, fuskerfirmaer, stråmænd, momssnyd, udbytteskat, konkursfinter, mv.).

Jo jo... Liberalisme-religionen og islam-religionen har meget tilfælles i grådighed og macho-ego-kultur. Der er mange snydere, svindlere og bedragere, både i rigmandsghettoen og islam-ghettoen.

Og hvis de gængse hæderlige anstændige danskere kritisere de grådiges griskhed, så kalder Ole Birk gerne danskerne for svindehunde på talerstolen i Folketinget, da han feks ville forsvare bankerne m.m. Og ligesom Søren Pape, så smider Ole Birk også gerne de riges typiske offerkort "jantelov og misundelse" i forsvar imod befolkningen. Vor herre bevares.
Og hvis det ikke virker, så har de vel lidt jura-venner og rige advokat-venner der kan angribe og forsvarer deres snyd og bedrag på USA-manér, hvor riges magt skal tromle andre.

Ja - JA SOM HAN SIGER - Man ska jo ikke la de andre BETALE!! Idiot!!

Ja - JA SOM HAN SIGER - Man ska jo ikke la de andre BETALE!! Idiot!!

Annonce