Tænk på boligmarkedet når du sætter dit kryds i dag

Boligmarkedet har fyldt for lidt i valgkampen, mener Nikoline Linnemann Prehn, folketingskandidat for Socialdemokratiet.
Foto: Socialdemokratiet
Nikoline Prehn, folketingskandidat til valget 2022, Socialdemokratiet
Boligmarkedet har ikke fyldt nok i valgkampen. Men det skaber ulighed mere end noget andet.

Mellem ejere og lejere, mellem land og by og mellem generationer. Jeg kunne skrive langt og meget om de utilsigtede konsekvenser ved et geografisk skævt samfund.

Jeg vil dog vil fokusere på sidstnævnte, for som ung, socialdemokratisk kandidat til folketinget, så vil jeg kæmpe for, at unge igen kan blive en del af Danmarks boligmarked.

Balancen mellem arbejde og bolig

Boligskattesystemet er komplekst, og håndtagene, der kan skrues på er mange og tekniske.

Den aktuelle balance mellem arbejde og bolig er desværre så skæv, at jeg går ind for, at vi i højere grad beskatter store boliggevinster ligesom det også er tilfældet i Sverige. Så kunne vi jo sænke skatten på arbejde.

Til dette møder jeg oftest argumentet om misundelse,

Til dette møder jeg oftest argumentet om misundelse, som for de borgerlige lader til at kunne blive brugt i alle sammenhænge, hvor de er uenige med moddebattørens synspunkt.

Til dette fortærskede argument vil jeg bl.a. fremhæve det ulogiske i, at vi ikke beskatter de arbejdsfrie gevinster i et land, hvor vi ellers har skat på alt fra arbejdsløn, SU, pension og penge, som vi får fra renter og aktier.

Fogh-regeringens liberalisering

Gevinsterne ved et boligsalg er samfundsskabte og er bl.a. stukket af på grund af, at Fogh-regeringens på trods af talrige advarsler liberaliserede lånemarkedet i 2003.

Uligheden forværres ved, at unge førstegangskøbere har langt sværere ved at efterleve de nye kapitalkrav end ældre med formue eller unge fra privilegerede hjem.  

Jeg møder tit ældre mennesker, der fremhæver deres egen møjsommelige vej til ejerboligen.

Det er mere retfærdigt og god socialdemokratisk politik at mindske uligheden mellem generationer.

Har vi unge ikke altid haft svært ved at komme ind på boligmarkedet? 

Jeg møder tit ældre mennesker, der fremhæver deres egen møjsommelige vej til ejerboligen. Så er ungdommens forsøg på at råbe politikerne op om et skævt boligmarked blot et udslag af curlinggenerationens forkælelse?

På mindre end 10 år er antallet af unge, der planlægger at købe hus i det kommende år, halveret.

Tallene understøtter desværre oplevelsen af et ulighedsskabende boligmarked, for på 40 år er antallet af unge førstegangskøbere halveret. For de unge under 30 år er procentdelen af boligejere faldet med over en tredjedel siden 1987. På mindre end 10 år er antallet af unge, der planlægger at købe hus i det kommende år, halveret.

Enige økonomer

Heldigvis er det ikke kun ungdommen, som forsøger at alarmere politikerne.

Næsten alle økonomer er enige om at hæven skatten på bolig, og dette råd har i årevis, men forgæves også lydt fra de økonomiske vismænd, som rådgiver regeringen om, hvordan de bedst styrer økonomien.

Så hvorfor reagerer ingen politikere? 

Lige nu vægtes strategi højere end kampen mod ulighed, fordi seks ud af ti danskere er boligejere.

Mit eget partis nølen tilskriver jeg den potentielle vælgerlussing, som ethvert parti, der lægger sig ud med boligejerne nok vil blive ramt af.

Lige nu vægtes strategi højere end kampen mod ulighed, fordi seks ud af ti danskere er boligejere. Det klinger hult, at vi slår os op på lighed som en mærkesag.

Beskatning af arbejdsfrie gevinster

Dobbeltmoralen gælder ikke kun de røde partier, for jeg husker de borgerliges mærkesag om, at det skal kunne betale sig at arbejde.

I dag forholder sig dog sådan, at det bedre kan betale sig at investere i mursten. At eje noget må aldrig blive en bedre forretning end at arbejde.

Måske venter de fleste politikere også bare begejstrede på det nye og flere år forsinkede boligbeskatningssystem.

Jeg vil bekæmpe denne ulighed, hvor unge i øjeblikket belønnes mere for den familie, de kommer fra, snarere end vores personlige indsats.

Når systemet udrulles i 2024, er det altafgørende, at systemet indeholder beskatning af de arbejdsfrie gevinster.

Hvis ikke Christiansborg på den anden side af et valg tør bremse boligmarkedets nuværende udvikling, så vil de rige fortsætte med at blive rigere gennem samfundsskabte gevinster.

Jeg vil bekæmpe denne ulighed, hvor unge i øjeblikket belønnes mere for den familie, de kommer fra, snarere end vores personlige indsats.

Derfor håber jeg, du vil have vores boligmarked i baghovedet, når du stemmer i dag!

Nikoline Linnemann Prehn er folketingskandidat for Socialdemokratiet og stud.scient.pol, Københavns Universitet.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Meget fin artikel. Håber at du bliver valgt ind i Folketinget
Ud over den uretfærdigt manglende beskatning på boligsalg er det efter min mening helt forkert at gave gjort boligen til marked for spekulation.
En bolig skal være et hjem og en menneskeret og ikke en handelsvare som den desværre er blevet til.
Dette gælder jo også udlejningsboliger, som er udsat for spekulation via udenlandske kapitalfonde. Den slags skal stoppes

Nynne, hvad så med antikviteter? Dem spekuleres der da voldsomt i, men de beskattes ikke som formue og ej heller ved salg. Hvad vil du gøre ved det?

Og Nikoline Prehn - er hun ikke mere til de radikale med den holdning?
.

Boligmarkedet!

Det har været totalt overgearet siden Anders Fogh Rasmussen midt i en højkonjunktur indførte afdragsfrie realkreditlån i 2003. Før den tid var priserne normale. Siden er de særligt i de større byer skudt helt forbi, hvor der er mange eksempler på boliger i københavnsområdet er steget fra f.eks. 1.000.000 kr. til 14.000.000 kr.. Og det er så ikke engang det vildeste eksempel. Prøv en gang at granske prisudviklingen på Frederiksberg. Her er der nogen som har puttet over 2.000.000 kr. skattefrit i lommen, ikke bare et år, men i årevis.

At indfører afdragsfrie lån i en mega højkonjunktur er normalt uhørt. Men ikke for Fogh i 2003. For det var en del af planen med at ødelægge velfærdsstaten Danmark. At skabe et A hold med så mange penge på lommen, at de blev økonomisk uafhængige hele livet og dermed vende velfærdsstaten ryggen og opsige samfundskontrakten. Nogen har solgt deres mega kostbare huse omkring København og er flyttet til Jylland, hvor de har købet et hus i første række og nu gør den som flottenheimere på almindelige lønmodtageres regning og arbejde.

Så jo. Lad os snakke boligmarked. Nemlig beskatning af fortjeneste ved salg af ejendomme og få sat en bremse op for alle de milliarder de overdyre boliger har suget ud af samfundet og fyldt lommerne ufortjent på deres ejere.

De blå siger det skal kunne betale sig at arbejde. Det kan det ikke, hvis du kan score millioner ved bare at sidde foran dit TV hele dagen i din ejerbolig på Frederiksberg.

.
DE UNGES FORVENTNINGER

Working poor og husvogne bliver fremtidens USA-Danmark, som liberalisterne ønsker sig, hvis de blå får magt. Meget trist afvikling af Danmark og dansk kultur. De blå riges magt/pengemagt/dominans, skal tromle og undertrykke danskerne.

"Den amerikanske drøm", er IKKE en drøm at opnå – det er en forbandelse og ødelæggelse af det danske samfund, danske kultur og danske/nordiske værdier.

De unge, er vokset op med BLÅ dominans med individ-ego-liberalismens perfekthedskultur, mig mig mig selv, i liberalismen ødelæggelser, bid for bid for bid, men med RØDT nordisk/dansk velfærdssamfund (stadigt kørende i baggrunden, fordi blå blok ikke helt har ødelagt det helt, endnu) der har givet de unge alverdens fordele og tryghed med rød social retfærdighed, men det fatter de unge ikke endnu, fordi de stadig er unge, udødelige og naive, og når de stemmer blå så undergraver de deres egne fremtidige lønvilkår, rettigheder, dagpenge, sikkerhedsnet, frit skolevalg, fri uddannelse til alle, SU, mv. som er det "fællesforsikringen via skat" giver af lige vilkår til alle.

Den blå bloks individ-ego-liberalismes perfekthedskultur har jo bildt de unge ind at alle unge opnår høj status, skønhed, aktier, strandvilla, dyrt tøj, og rigdom, hvis blot de får akademiske 12-taller. Skid hul i om de unge føler sig presset, får angst, får stress, spiseforstyrrelser, utryghed, mv.
Så skal de blot fikses med en psykolog og få sig nogle psykotiske kemiske lykkepiller. Og så tror liberalisterne at alt er fint og godt igen. Måske topskatten skal fjernes fordi det er jo løsningen på alt, synes Cepos-sekten, der ser menneskebørn som afkast i deres video.

De unge fatter ikke (endnu) at det netop er individ-ego-liberalismen der har skabt perfekthedskulturen, og ego-liberalismen har gjort danskere mere utrygge og det fører til angst, stress, press, mistrivsel og psykiske nedture i det fortravlede moderne digitale samfund der skal effektiviseres til mere VÆKSTværdi.

Der var engang et rødt lykkeligt land med fællesskab – det hed Danmark.
...men så kom ego-liberalismen og smadrede løs.

Det er som om, at de unge, der lige nu i deres unge dage, der feks manipuleres helt vildt af "Alex Tik Tik gud", Nye Borgelig der lokker med øl, m.m. og højrefløjens bedrag og ordspin, om "frihed, rigdom, guld og grønne skove og skattelettelser", hvor de unge tror at de kan beholde alle deres penge selv hvis de stemmer på højrefløjen, og SAMTIDIG tror at RØD velfærdsmodel/fælleskasse OVEN I HATTEN fortsat så giver dem frit valg uddannelse, SU, frit lægebesøg uden brugerbetaling, frihed til sygehusbehandling, boligstøtte, studierabatter, frit gratis psykolog, tandlægerabatter, billigere buskort, dagpenge, mv. Fordi velfærdssamfundsmodellen og fagbevægelsens kamp for ordentlig løn m.m. har været en selvfølge i deres opvækst. Samtidig med en individ-ego-liberalisme, der gør dem til mig-mig-mig individer og egne ego-behov. De unge gymnasieelever RÅBER OP KONSTANT "vi vil have vi vil have vi vil have" i pose og i sæk. De vil have SU og dagpenge, men stemmer på Tik tok Alex – fordi han er "sjov" og overfladisk i skuespil bedrag.
Det er som om de unge ikke er helt klar over, at den fortsatte ego-liberal-amerikanisering og privatisering af vores samfund Danmark vil gøre deres liv meget mere usikkert og dyrere, via privatforsikringer, mindre demokrati, ingen SU, ingen frit valg af uddannelser medmindre deres forældre tjener kassen og gældsætter sig, ingen sikkerhedsnet, og havner de på sygehuset koster det kassen og de skal slås med et privatforsikringsselskab og har de ikke råd så er det bare ærgelig ærgelig.

Det er som om ingen har fortalt de unge om velfærdssamfundets struktur og en stor del af de danske værdier, de røde faner og RØDE generationer før dem kæmpede om rettigheder, lønvilkår, arbejdsvilkår, tryghed, og frihed til ALLE i fællesskab at løfte i flok, mv.

De rigeste børn bekymrer sig naturligvis ikke, fordi de får børneopsparing, forældrekøb, kørekort, bil, forældretilskud, forældre-hjælp, forældres riges netværk til hjælp til job osv. Måske ligefrem aktier med hjemmefra fra deres forældre så deres pension allerede er sikret.
Aktier, som det arbejdende folk af danskere giver dem i afkast, vel at mærke.
Og Ellemann vil forgylde de riges børn lidt mere ved at give dem bolig-drømme i lukrativ opsparings-metode med fradrag mv, til de velhavende unge, selvfølgelig, der allerede som helt unge kan tilsidesætte 4000 kr om måneden. Mange danskere der trofast har arbejdet hele livet igennem kan ikke engang tilsidesætte sådan et højt beløb pr. måned i opsparing.

Politikere og det borgelige blå mediebillede mangler godt nok indsigt i andre menneskers liv og liv der også leves i Danmark. Måske skulle de bevæge sig udenfor København og Besservisserne i blåt studie.

Men det viser bare igen at de velhavende og medier lever i deres eget beskyttet "borgelige" parallelsamfund, og ikke observerer samfundet omkring. De er beskyttet bag ligusterhækken og friværdien.

De unge i dag forventer, i det individ-ego-liberalistiske perfekthedskultur, at de kan købe eget hus eller egen lejlighed som 22 årige. Hvilket jo er absurd at give dem den forventning. De brokker sig højlydt at de som helt unge ikke kan købe egen bolig som liberalismen har lovet dem, hvis de blot fik 12-taller og akademisk uddannelse.

Men tja, en studerende fra Gentofte klynkede under Corona i tv, at priser var steget at hun nu ikke kunne finde en studiebolig til 3.000.000 kr. EN STUDERENDE!!!

Tja, vi danskere lever sgu i hver vores parallelsamfund.

Og når mange unge alligevel logisk nok, ikke kan opnå forventningen af det perfekte liv og høj status og egen villa på første lønseddel, så går de ned med stress og angst for fremtiden.
Måske går det op for dem en dag, at de igen skal finde tidligere generationers RØDE faner frem og kæmpe en kamp forfra, og ikke blot kun sparke på boomers. Men måske mere deres egne forældre der sætter kryds i blå blok og liberalisme-religionen, hvor fællesskab og løfte i flok ikke er vigtigt.

En fremtid uden velfærdssikkerhedsnet og pension, medmindre du får købt et hus der kan give afkast, eller får aktier af rige forældre.
Mange vil dog ikke komme i nærheden af Københavner-afkast og Nordsjællands rigdom.

Jo mere økonomisk ulighed blå blok og liberalismen skaber, jo mere utryghed, jo flere syge.
Men liberalismens kapitalisme vil jo OGSÅ gerne tjene penge på syge, så derfor skal det område da privatiseres.
Så kan medicinalindustrien jo også tjene lidt flere penge på lykkepiller, og liberale psykologklinikker tjene nogle flere penge.

......

Til gengæld ved de barnløse voksne danskere her i Danmark, der bor helt alene og som er alene om ALT og ALLE udgifter, at hvis du som dansker opnår at købe hus og også får børn, så er du sikret og beskyttet af poltikerne som kernevælgere, fordi du som boligejer og børnefamilie ikke oplever forringelser i reformer, men lever en beskyttet tilværelse.
De enlige mødre, er også økonomisk sikret via deres børn.

Politikere er til gengæld pisse ligeglad med barnløse unge/voksne der bor helt alene, hvis deres liv vælter omkuld, og ingen familie har til hjælp. De er ikke en del af et økonomisk velfærdssikkerhedsnet. De er ligegyldige skatte(med)borgere.

Blå blok: Har du penge kan du få hjælp, har du ingen må du gå. Gå på røven.
Rød blok: Har du børn kan du få hjælp, har du ingen må du gå. Gå på røven.

De unge har derfor håb endnu. De skal blot føde børn, så er de sikret. Lidt endnu, indtil blå blok også smider børn på gaden. Blå blok og Venstres Ungdoms Marie Ladegaard vil allerede nu smide de ældre på gaden i nærmeste fremtid.

......

Det lille land mod nord, bliver mere og mere egoistisk. Jeg begræder den afvikling af vores danske land, folkesjæl, fællesskab og velfærdssamfundsmodel. Ingen fællesskab eller empati tilbage. Kun indvid-ego-liberalisme, med blå bloks ødelæggelser.

......

Jeg tænker rigtig ofte, at jeg ville ønske jeg kunne inviterer de unge tilbage til 90'erne, så de kunne opleve at være ung i 90'erne, hvor der var plads til forskellighed, og RØD frihed til at være uperfekt, frihed til at fejle, og den tids fællesskab der ikke gik op i status og 12-taller, og håndværker-fag var ligeså godt som akademiske gymnasie-vej. Den gang var datteren af førtidspensionisten venner med virksomhedsejerens datter i FOLKESKOLEN. Det lærte man noget af og gav værdi og menneskeindsigt for andres liv. Der var fællesskab på tværs af skel og indtægt. Mere empati og der blev ikke sparket nedad. Frihed til frisind og frittænkende frihed og tryghed til ALLE.
Der var heller ingen forstyrrelser fra SoMe og den hårde hadske tone (hadsk tone som "voksne" individ-ego-liberalister også benytter). Men nok om det...

........

Hvad fanden er det for et indspist ego-lorte-land vi har fået. Lars-Løkke-lorteland med blå bloks ødelæggelser af det danske samfund, der en gang var et godt velfungerende land med en tryg og tilfreds empatisk hjælpsom befolkning med RØDT frisind, fællesskab og frihed til ALLE. Og hvor der var frihed til at være uperfekt og frihed til at fejle.

Blå blok ønsker ikke lykkelige danskere, de ønsker utrygge danskere der skal undertrykkes som billige slaver for eliten med utryg fremtid uden økonomisk sikkerhedsnet.
Kun den rige elite må føle sig trygge og føle frihed i den blå egoisme-liberalisme.

Og hvis de gængse danskere kritisere grådigheden og liberalisme-ego-religionen, så smider de rige deres typiske offerkort: "Jantelov og misundelse" i forsvar imod danskerne. Vor herre bevares. De anstændige danskere er sgu ikke "misundelige" på rige usympatiske fjolser.
Ligesåvel som når de gængse danskere kritisere den egoistiske islam-religion og muslimers religiøse vanvid, så smider islam-tilbedere deres typiske racisme-offerkort i forsvar imod danskerne. I Corona fik "de borgelige blå" endnu et offerkort: "Frihedsofferkortet" i forsvar, hver gang de skulle vise hensyn til andre mennesker end kun deres egen næsetip.

.....

Måske burde alle danske pædagoger, sosu'er, sygeplejersker, rengøringsassistenter, psykologer, kassedamer, håndværkere, mv. flytte til Norge, som måske har noget nordisk fællesskab og empati tilbage.

Så kan de rige ego-slipse-kapitalister i blå-lilla blok i deres individ-ego-liberalisme, der ser befolkningen som undersåtter (og afkast til deres udbytte/aktier), sgu selv få lov at passe deres egne børn, gøre rent selv, passe deres egne gamle, sgu selv sidde ved kassen i supermarkedet, bygge deres egne reoler (feks Laura Lindahl og ligesindede), og helbrede deres egne børn når de vælter omkuld med angst, m.m.

Og så må de blå og Radigale jo importere nogle flere billige slaver fra øst-Europa, de kan udnytte og slide ned. Og så kan rigmandghettoen og islamghettoen opbygge mere af deres samfund hver især, og leve i hver deres ego-religioner, liberalisme-religionen og islam-religionen. Og dyrke deres macho-kultur og egoisme, og bekrige hinanden.

Ja undskyld, jeg sætter det lidt på spidsen, men jeg synes bare vores samfund bevæger sig i en fuldstændig vanvittig forkert trist retning.
Jeg ønsker sgu ikke USA tilstande, og den der Trump-adfærd fra højrefløjen er yderst bekymrende. Og islam-tilbedere er sgu ikke meget bedre. Disse fløje går ikke på kompromiser i deres religiøse overbevisninger og egen næsetip/tørklæde. De dyrker, hædre og ære macho-kultur, grådighed og egoisme. Ønsker deres egne parallelsamfund med egne regler, egne skoler, mv.
Rigmandsghettoen og islam-ghettoen har en del tilfælles. Der findes flest kriminelle, bedragere, løgnere, svindlere, bedragere, taler med flere tunger, macho-typer, vold, udnytter andre og interesserer sig for jura så de kan forsvare sig selv imod danskernes love eller finde huller i lovgivningen.

Danskernes velfærdskasse er blevet taget som gidsel imellem liberalismens og islams grådighed og egoisme.

......

Privatsygehus, sundhedsforsikringer, og vikarbureauer undergraver FOLKETS sygehuse og snylter overpriser ud af statskassen. Forbandet svineri. Men ingen tør åbenbart sige sandheden at de burde lukkes, så personale kom tilbage til de allervigtigste opgaver hvor der er personalemangel, og flest trængende der har behov for hjælp.

Dem der har sundhedsforsikringer kommer forrest i køen til psykologer mv. skid hul i venteliste og køkultur. Skid hul i en ung står og er selvmordstruet. Den liberale Ellemanns "mental træning" hos psykolog er vigtigere. De riges "frihed frie valg" skal herske. Resten af danskerne kan stille sig bagerst i køen.

De riges ego-liberales pengemagt dominere, og Danmark bliver mere og mere korrupt.
Mere og mere egoistisk og mere og mere usympatisk.

De velhavende eller dem med privatforsikringer/sundhedsforsikringer optager pladsen hos psykologer, fra dem der vitterligt har behov.
Ellemann går til psykolog, kom frem den 27. okt. fordi han gerne vil have "mental træning". Ellemann er nok ikke selvmordstruet, eller er blevet ruineret og ydmyget i kontanthjælpsystemet, pga af sygdom/mistet job/ulykke/andet og uheldigheder røg fra okay liv og tilværelse til ned på bunden. Måske Ellemann skulle overlade hans psykolog til en ung trængende i stedet. Ellemann kan jo gå til Alex V. i stedet der leger frelseren der vil helbrede de unge til at blive robuste egoister som Alex selv.

.......

Jo mere blå politikerne og den griske liberalisme sparker på de offentlige ansatte som de uduelige medarbejdere, og i årevis har udnævnt disse vældfærds-fag som "taber-fag" og forringer pensionen og forlænger pensionsalderen, jo sværere vil de få folk til at uddanne sig til omsorgs-fag og "de slidsomme job" (mentalt og fysisk), og jo flere vil være kontor-akademikere. Logik for burhøns.
Men liberalismen i blå blok har jo hele tiden sagt at videnssamfund er det vigtigste og at Danmark skal leve af viden. De glemte bare lige at der også er nogle der skal tage sig af de syge og de gamle, og bygge huse.

..........

Flere kommentarer:

BLÅ BLOKS EGO-LIBERALISME HAR SKABT EN PERFEKTHEDKULTUR OG MISTRIVSEL HOS UNGE
https://piopio.dk/marianne-vind-du-gaar-galt-i-byen-hvis-du-tror-de-borg...
.....

ALEX VANOPSLAGH LEGER "GUD" PÅ TIK-TOK OG MANIPULERER DE UNGE I BEDRAG
https://piopio.dk/vanopslagh-forventer-skulle-tilbagebetale-72000-kroner...
......

VENSTRES UNGDOM SPARKER PÅ PENSIONISTER
https://piopio.dk/venstres-ungdom-fastholder-folkepensionen-skal-afskaff...
......

DE UNGE ER VOKSET OP MED EU-DOMINANS, OG KENDER IKKE TIDEN FØR
https://piopio.dk/fagforeningsformand-vi-har-forsoemt-ungdommen#comment-...
.....

DEN BLÅ ULV I LILLA FÅREKLÆDER, LARS LØKKE, VIL FORTSÆTTE
MED AT ÆDE AF DANSKERNES VELFÆRD, BID FOR BID FOR BID...
https://piopio.dk/nu-lars-vil-meget-gerne-man-glemmer-alt-om-foer-lars#c...
.....

DE UDSTØDTE "UPERFEKTE" I SAMFUNDET – I "DIAGNOSE-DANMARK"
https://piopio.dk/ledige-sorteres-fra-paa-grund-af-alder-men-nu-strammer...
......

NORDISKE SAMFUNDSMODELLER SKAL FORSVARES, OG ER TRUET AF GRÅDIGHEDEN
https://piopio.dk/debat-nordiske-nato-jaer-aabner-faelles-nordisk-forsva...
.......

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
https://piopio.dk/trumps-ambassadoer-forarger-saa-fattige-er-danskerne#c...
.......

SØREN PAPE ER VIST BLEVET TALERØR FOR CEPOS-SEKTEN,
OG DER MANIPULERES FORTSAT MED KONTANTHJÆLPSBELØBET
https://piopio.dk/nu-siger-pape-det-ligeud-dagpenge-og-kontanthjaelpsmod...
......

ET MERE SPLITTET LAND:
DET FINE "BEDRE" BORGERSKAB VIL IKKE HAVE MUSLIMER I "DERES" GYMNASIER
https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...
.....

DE BLÅ VIL SMADRE VELFÆRDSSAMFUNDET
https://piopio.dk/arbejdernes-internationale-kampdag-er-tilbage#comment-...
......

RIGMANDSGHETTOEN OG ISLAMGHETTOEN ØNSKER DERES EGNE SAMFUND
https://piopio.dk/konservativ-zigzag-kurs-giver-knas-i-den-blaa-familie#...
......

MACHO-KULTUR SKADER SAMFUND, IKKE KUN PÅ HERLUFHOLM
https://piopio.dk/minister-om-voldskultur-paa-herlufsholm-ekstremt-alvor...
......

Marianne Ü , er du ude på at gøre Aksel Jensen rangen stridig - eller ER du Aksel Jensen?

"Har vi unge ikke altid haft svært ved at komme ind på boligmarkedet?"

Før i tiden kunne forældrene skrive deres børn op til en lejlighed, når de blev født. Så passede det oftest med, at de stod forrest i køen, når de nåede den alder, hvor man flytter hjemmefra.

Det kan man tilsyneladende ikke mere af en eller anden grund.

Jo..da vi var unge, var det bare lykken at flytte hjemmefra. Det kunne være hvorsomhelst....en nedlagt butik eller baglokalet ect.
I dag bekymre nogle unge allerede i gymnasiet sig om hvorvidt de har råd til at købe en bolig. Hvad med lige at prøve med lidt mindre til en start! Hvis ambitionerne er så høje så tidligt, kan jeg godt forstå at unge mistrives.

Annonce