Annonce

“Det kan komme til at tage måneder”

Hvis ikke rød blok hiver flertallet hjem, så vil Lars Løkke gå efter at blive statsminister, vurderer politisk kommentator
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Lars Løkke Rasmussen (M), formand og stifter
“Hvis ikke rød blok hiver flertallet hjem, så vil Lars Løkke gå efter at blive statsminister.”

Sådan lyder vurderingen fra politisk kommentator, Benny Damsgaard.

“Og Lars Løkke kan kun blive statsminister, hvis processen omkring regeringsforhandlingerne bliver en lang, rodet forestilling,” vurderer Damsgaard over for Netavisen Pio.

Damsgaard understreger, at blokkene står meget tæt, og at meget komplicerede forhandlinger sandsynligvis ligger forude:

På nuværende tidspunkt, er det Lars Løkke, der sidder med de afgørende mandater

“Det står ekstremt tæt. På nuværende tidspunkt, er det Lars Løkke, der sidder med de afgørende mandater. Vi skal måske helt hen til fintællingen onsdag for at få at se, hvor det lander.”

“Det er alt for tidligt at vurdere noget som helst. Det her kan nemt gå hen og tage måneder, sådan som tallene ser ud lige nu.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Og husk også at hvis ikke RV skifter ledelse efter det forventede kollaps i dag, skal rød blok faktisk have flertal uden RV, før Mette Frederiksen kan blive den næste statsminister og dermed spolere Lars Løkkes planer.

Nu er der jo ikke nogen, som siger han skal have sin vilje.

Der bør afholdes en ny art folketingsvalg, hvis ikke der kan opnås enighed. Et valg om hvem af de tre kandidater, Frederiksen Ellemann Rasmussen, der skal være statsminister. Den-Lille-Svindler skal ikke slippe godt af sted med det her svindelnummer.

Sådan Jeppe Lindholm

Go Lars GO😁😄😅👍👍
Pio’s spm om “hvad er statsministerens fornavn” bliver nok snart ændret😅🤣🤣🤣🤣🤣

Ikke hvis De Radikale Venstre peger på Martin Lindegaard som ny formand. Så kan det gå hurtigt og helt uden om den forfejlede blå blok.