Danmarksdemokraterne skjuler folketingsmedlemmernes DF-fortid

11 ud af Danmarksdemokraternes 14 folketingsmedlemmer har DF-baggrund, men det skjules i præsentationen af hver enkelt på partiets hjemmeside
Folketinget/Steen Brogaard
Foto: Folketinget/Steen Brogaard
Peter Skaarup, Dansk Folkeparti
Hele 11 ud af Danmarksdemokraternes 14 nyvalgte folketingsmedlemmer har en baggrund i Dansk Folkeparti.

Samtidig undgår Danmarksdemokraterne i præsentationen af de 11 med DF-baggrund, at nævne noget som helst om deres tidligere tilknytning til Dansk Folkeparti på partiets hjemmeside.

Det viser Netavisen Pio’s gennemgang af præsentationen af Danmarksdemokraternes 14 folketingsmedlemmer på partiets hjemmeside.

Ikke et ord om DF-fortiden

Her er de 11 nyvalgte danmarksdemokrater med DF-baggrund:

Peter Skaarup:  Mangeårig gruppeformand i Dansk Folkeparti. Men hans baggrund nævnes ikke med et ord i præsentationen af ham på Danmarksdemokraternes hjemmeside. Det nævnes end ikke, at Peter Skaarup har siddet i Folketinget.

Det nævnes end ikke, at Peter Skaarup har siddet i Folketinget

Lise Bech:  Det nævnes på hjemmesiden, at hun har siddet i et byråd i en årrække, og også at hun har været medlem af Folketinget. Men ikke for hvilket parti.

Kristian Bøgsted:  Det nævnes, at han har siddet i byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune i otte år. Men ikke for hvilket parti.

Dennis Flydtkjær:  Det nævnes på Danmarksdemokraternes hjemmeside, at han har været medlem af Folketinget siden 2011. Men ikke for hvilket parti. Det nævnes også, at han i en periode har været 2. viceborgmester i Herning. Men ikke for hvilket parti.

Hans Kristian Skibby:  Det nævnes på hjemmesiden, at Skibby “igennem 12 årogså (Har) været selvstændig erhvervsdrivende”. Men ikke et ord om, at han har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti gennem en årrække.

Karina Adsbøl:  Det nævnes på hjemmesiden, at hun har arbejdet i hjemmeplejen. Men det nævnes ikke med et ord, at hun har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti i en årrække.

Søren Espersen:  Det nævnes for hjemmesiden, at Espersen har været “folketingsmand” siden 2005. Men ikke et ord om, at Espersen har repræsenteret Dansk Folkeparti på tinge siden 2005.

Kenneth Fredslund Petersen:  Det nævnes på hjemmesiden, at han sidder i kommunalbestyrelsen i Vejle Kommune “på 5. år”. Men det nævnes ikke, at han indtil for nylig repræsenterede Dansk Folkeparti i Vejle.

Jens Henrik W. Thulesen Dahl: Det nævnes på hjemmesiden, at Thulesen Dahl startede i kommunalpolitik, og så føjes der til: “Da jeg så kom i kommunalbestyrelsen, fandt jeg ud af, at meget af det kommunen gjorde skyldtes krav og rammer fra Christiansborg. Derfor stillede jeg også op til Folketinget”.

Men igen nævnes intet om, at Thulesen Dahl - bror til tidligere formand for Dansk Folkeparti gennem en årrække Kristian Thulesen Dahl - både kommunalpolitisk og indtil for nylig også i Folketinget - var valgt for Dansk Folkeparti.

Har gennem en årrække været ansat hos Dansk Folkeparti

Susie Jessen: Har gennem en årrække været ansat hos Dansk Folkeparti. Hun har blandt andet været politisk assistent for DF’s tidligere formand gennem en årrække, Kristian Thulseen Dahl. Men i præsentationen af Susie Jessen står der intet om hendes tidligere færden på DF-gangene. I stedet står der:

“Jeg er vokset op i et meget politisk hjem, hvor vi altid har diskuteret samfundets udfordringer hen over spisebordet. Så politik har altid været en stor interesse for mig.”

Marlene Harpsøe: Det nævnes i præsentationen af hende på Danmarksdemokraternes hjemmeside, at hun har været medlem af Folketinget i otte år, og at hun er medlem af byrådet i Helsingør. Men ikke et ord om, at valgt til Folketinget for Dansk Folkeparti. Og at hun også blev valgt til byrådet i Helsingør for DF.

Pressechef: Vi har heller ikke nævnt V-baggrund

Hos Danmarksdemokraterne bekræfter pressechef Emil Winckler over for Netavisen Pio, at det i intet tilfælde fremgår af præsentationen af de 11 folketingsmedlemmer med DF-baggrund, at de har en DF-baggrund.

På spørgsmålet om, hvorfor Danmarksdemokraterne skjuler de 11 folketingsmedlemmers DF-baggrund lyder svaret pr. sms:

"Der er også to med Venstre-baggrund (Inger Støjberg og Charlotte Munch, red.), men det står heller ikke beskrevet."

Opdateret kl. 14.33 med kommentar fra Danmarksdemokraternes pressechef

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Underligt svar på spørgsmålet.

Jamen det er alle DF politikere der har skiftet navn, og nu er i DD, så Inger S er bare ad omveje blevet leder af det tidligere DF. Og hendes politik kan aldrig samle 90 mandater bag.

Dansk Folkeparti hvem?

Det Blå Svindlerhold har tabt trods 2 års forsøg med tilsvining af Danmarks Socialdemokratiske regering. Vælgerne har talt og givet Mette Frederiksen mandat til at sætte en ny regering. Endog en ren rød regering.

Det Blå Svindlerhold skal ikke have meget at have sagt. Deres politik er asocial og har udelukkende betydet store nedskæringer for de mennesker, der må levet livet med slæbet på den økonomiske bund for at stor favorisere de mest velhavende som så kan leve livet i frihed på ryggen af bunden, som danner grundlaget for hver rigdom. Uden de menneskers arbejde var der intet. Hverken Champagne eller ægte russisk kaviar.

Og hvad Det Blå Svindlerhold vil, det ved vi. Det har Hr. Søren Pape Poulsen været så venlig at fortælle os alle sammen og tabte derfor Statsministerposten på gulvet med det største politiske rabalder i Danmarks historien.

Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til at rette en stor stor tak til Hr. Søren Pape Poulsen på hele rød bloks vegne og ønske ham alt godt fremover på Den Dominikanske Republik. Måske der venter en præsidentpost derover med de gode forbindelser.

TAK Søren.

Det Blå Svindlerhold

Det Blå Svindlerhold

Det Blå Svindlerhold

Jeppe Lindholm - du vrøvler og vrøvler -

var DBS ikke kun Den-Lille-Svindler ????????

Og hvorfor skjuler du dig bag profilen Rasmus Hansen????
.

Levebrødspolitikeren PETER SKAARUP. Gosh - da han fandt ud af at DF skuden sank - fik han godt nok travlt så det baskede med at komme over på redningsskibet hos Støjberg. Hva fanden har den mand lavet i livet - kort sagt INTET!!

Enig han er om nogen prototypen på en levebrødspolitiker - Han er om noget, så mest kendt for at have indtaget førstepladsen som tingets Spørge-Jørgen -med et hav af paragraf 20 spørgsmål . Som ingen kan huske noget fra og om - men som til gengæld har kostet skatteyderne dyrt i omkostninger til administration af besvarelser -
Men bevares - det er jo de spilleregler som vores parlementariske demokrati hviler på -

Danmarksdemokraterne har meldt sig ud af forhandlingerne. Så kan de jo bruge de næste år i grupperummet på at spilde Sorteper og ligge kabale, samt spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs.

Det er næppe en nyhed for offentligheden og vælgerne. Det interessante er, hvad de mener i dag. Så hvorfor trække deres fortid frem?
Jeg ved ikke, om visse socialdemokratiske MF'eres partivandringer nævnes i deres portefolio.
PIO burde højne nyhedsniveauet.

Pernille Rosenkrantz-Theil - fra enhedslisten til socialdemokratisk minister
Folketingsmedlem for Enhedslisten i Østre Storkreds, 8. februar 2005 – 13. november 2007.
Folketingsmedlem for Enhedslisten i Fyns Amtskreds, 20. november 2001 – 8. februar 2005.
Midlertidigt folketingsmedlem for Enhedslisten i Østre Storkreds, 20. april 1999 – 31. juli 1999.

Mattias Tesfaye - fra SF til socialdemokratisk minister
Næstformand for Socialistisk Folkeparti, 2012.

Ida Auken - fra SF til radikale - til socialdemokratiet
Folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Københavns Storkreds fra 3. februar 2021.
Folketingsmedlem for Radikale Venstre i Københavns Storkreds, 4. februar 2014 – 2. februar 2021.
Folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti i Københavns Storkreds, 13. november 2007 – 3. februar 2014.

Ole Sohn -fra kommunist til SF til socialdemokratiet
Erhvervs- og vækstminister, 3. oktober 2011 – 16. oktober 2012 i en socialdemokratisk regering
.
kilde: ft.dk
https://www.ft.dk/da/folkestyret/regeringen/regeringer-siden-1953

Danmarks kamme-raterne!

Socialdemok-raterne, Mode-raterne, Danmarksdemok-raterne, …., …….,

”Det gør ikke noget, at man er født i en andegård, når bare man har ligget i et svaneæg”. Sådan lyder slutningen på det nok mest berømte eventyr af H. C. Andersen. Det rummer en livsfilosofi, som er værd at hæfte sig ved, og der er mange, som har fortolket og konkluderet på den i årenes løb.

Lige siden eventyret udkom tilbage i 1843, har det givet stof til eftertanke. Det er netop det, som H. C. Andersens eventyr kan. De kan alle sammen tages for pålydende og læses og forstås, som de er. Men der er altid en dybere mening med dem, som de fleste nok først indser, når de er blevet voksne.

Vi kan lære meget af fortællingen om den grimme ælling, og så er det tilmed en tydelig pendant til forfatterens eget liv. Også han skulle gå så grueligt meget igennem, før han blev anerkendt for det, han kunne.

H.C.’s stemme har i årenes løb givet masser af stemmer i det danske demokrati!

Selv en stemme, der var dømt helt ude, kan i løbet af blot et halvt år folde vingerne ud og vinde flyvehøjde og påny lade sin stemme høre eller blot stemme imod med fødderne!

Svaner har den vanskeligste og mest farefulde landing af alle danske fugle!

Efterårsmarkerne og vintermarkerne bugner af fugls føde til sangsvaner og knopsvaner!

Sandheden er ofte ilde hørt!

Men ikke for eventyrfortællere!

At bryde den sociale arv er et dansker-DNA !

Du skal ikke tro du er noget, er til gengæld det bedste våben i politisk kamp!

Man skal således kende sine pap(p)enheimere!

Eventyrere eller tapre lands-soldater!

Dengang jeg drog afsted
Min pige ville med
Min pige ville med, Ja!
Min pige ville med.
Det kan du ej, min ven!
Jeg går i krigen hen,
Og hvis jeg ikke falder,
Kommer jeg nok hjem igen.
Ja, var der ingen fare så blev jeg her hos dig,
Men alle Danmarks piger, de stoler nu på mig;
Og derfor vil jeg slås som tapper landsoldat.
Hurra, hurra, hurra!

Procentdelen af kvinder, som er valgt til Folketinget, er højere end nogensinde. Første gang over 40 procent.
79 af de nye folketingsmedlemmer er kvinder. Det svarer til 44,13 procent, og det er den største andel nogensinde ifølge Ritzaus optælling.

Alle Danmarks Maude(r) er vågnet op: “Jeg går op og lægger mig Hans Christian!”

Er erstattet af:

“Jeg ser om vingerne bærer…!”

H. C. Andersens verden i fuld vigør!

De grimme ællinger kan ikke længere holdes nede!

Knopskydning af svaner overalt i H.C.’s gamle hjemland…

Og vælgerne elsker det!

Hvorvidt det ender i mangen svanesang, ja, det bestemmer stemmerne ved næste valg!

Klæder skaber folk! Og kvinder er ofte af kulturhistoriske grunde mere velklædte end mænd!

Men pas på H. C.’s ord i “Kejserens nye klæder!”

Der er kun to ting som er bedre end topskattelettelser.

1. Energikrise.

2. Krig.

For her tjener de velhavende VIRKLELIG kassen på almindelige menneskers arbejde.

Top skattelettelser er for børn. Energikrise og krig er for dem, som virkelig vil inkassere.

PS. Har nogen set Pape på stranden på Den Dominikanske Republik? Hen er vist blevet væk.

Og i dag skal det så forhandles om kvinderne også skal have løn som fortjent!

Halvtreds år for sent!

Danmarksdemokraterne skjuler folketingsmedlemmernes DF-fortid!

Socialdemokraterne skjuler folketingsmedlemmernes socialdemokratiske fortid!

Socialdemokraterne bekæmpede ligeløn under folkeskolelærer-konflikten og under sygeplejersker-konflikten!

Nu tror de sig pludselig en del af løsningen!

Fordi de er blevet klogere?

Danmarksdemokraterne er en del af løsningen på Danmarks problemer!

De kom! De så! De sejrede!

Mette Frederiksen kom i folketinget.
Mette Frederiksen kom i regering!
Mette Frederiksen kom i statsministeriet og på Marienborg!

Mette Frederiksen så corona!
Mette Frederiksen så mink!

Mette Frederiksen så ikke pædagogerne!
Mette Frederiksen så ikke sygeplejerskerne!
Mette Frederiksen så ikke sosu’erne!

Vælgerne så ventelister!
Vælgerne så medarbejderflugt!
Vælgerne så inflation!
Vælgerne så vanvittige energipriser!
Vælgerne så ublu fødevarepriser!
Vælgerne så at private aktører betaler kvinder ligeløn!

Mette Frederiksen kom i folketinget igen!
Mette Frederiksen kom i førersædet igen!

Blomster blev delt ud på gader og stræder…

Mette Frederiksen er tilbage!

Men er det i samme udgave?

Eller i forvandlingen DF/DD?

Sygeplejerskerne med deres honninghjerter og røde roser står og venter:

Where have all the flowers gone?
Long time passing!
Where have all the flowers gone
Long time ago!
Where have all the flowers gone?
Young girls have picked them every one.
Oh, when Will you ever learn?
Oh, when Will you ever learn?

Uden et ord stod den lokale socialdemokratiske folketingsmedlem og delte roser ud!

Velfærd stod der i avisen oven på hendes påtagede smil!

Og sørenjenseme om ikke hun blev genvalgt!

En socialdemokrat i fortsat DF-udgave!

En rose så jeg skyde
Op af den frosne jord
Alt som os fordum spåde
Profetens trøsteord
Den rose spired frem
Midt i den kolde vinter
Om nat ved Bethlehem

Socialdemokraterne har taget patent på Kristendemokraterne i forstatslig udgave!

Den barmhjertige samaritan der lover alt før et valg!

Men som kun har en tom skattekiste!

Hun kom igen! Hun så endelig!

Og nu bejler hun endnu mere?

Vil I socialdemokrater ikke nok betale ligeløn?

Nu har Arne fået!
Så er det Arminas tur!

Men socialdemokrater er og bliver beton-socialdemokrater!

Mette elsker Arne!

Mænd med stærke arme!

Men kvinder med varme hænder

Det er ikke for det vor Mette brænder!

I Danmarksdemokraterne er der 50% kvinder og 50% mænd!

Tænk hvis Socialdemokratiet en dag nåede dertil!

Wammen, Bødskov, Tesfaye, Jørgensen, Heunicke, Kollerup, Hummelgaard, Dybvad, Bruus, Mortensen, Petersen og Madsen. Alle med kvindelige fornavne!

Måske en transformation som fra Dansk Folkeparti til Danmarksdemokraterne!

Eller Et Venstre til Moderaterne, Danmarksdemokraterne og Venstre - Danmarks liberale parti!

Snart bliver Socialdemokratiet delt op i to!

Det røde socialdemokrati! Det grønne socialdemokrati!

Det er uundgåeligt med Dan Jørgensens CO2 afgifter!

Oprøret ulmer overalt i jyske storbyer!

Men det skjuler Socialdemokratiet godt!

Endnu mere skal skjules med en bred midterregering!

Spørg blot en Lars Løkke!

Chefarkitekten for Mette Frederiksens forvandling!

Med de borgerlige ved man hvad der sker!

Socialdemokraterne begraver hvert år fejl og mangler og mink og folk under bussen med endnu flere røde roser!

Fællesbegravelse overalt i hele Danmark!

En rose så jeg skyde
Op af den frosne jord
Hvad en sygeplejerske kan yde
Ingen Arner derpå tror
Den rose hed omsorg
Midt i den kolde vinter
Om nat ved Marienborg

Et socialdemokrati i ny kristen iklædning!

Ikke flere skjulte regneark, løn-tabeller, optællinger, men ren næste-kærlighed.

Arnes taknemmelige hjerte!

Kan jeg få, ja, så kan mine døtre også!

Socialdemokraterne behøver ikke mere skjule deres socialdemokratiske fortid!

Pludselig blev de sociale!

Da den barmhjertige samaritan uddøde!

Alle Lars Løkkes storsygehuse står gabende tomme!

Medarbejderne havde ikke råd til at køre på arbejde længere efter Mettes tre år på vagten!

Danmarksdemokraternes syv kvinder foreslår dobbelt kørselsfradrag!

Så er “vi” allerede godt på vej!

Og tænk hvis det kun gjaldt for kvinder!

Så ville ligelønnen næsten være i hus i Jylland!

Danmarksdemokraternes nye højborg!

Imod Marienborg!

Annonce